Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy szerintem a Tabániban is van egy vonóval ha értitek mire célzok 😊 de ez csak az én véleményem... de mint mondtam ez lényegtelen, az a lényeg hogy jó hangja van
Bazinga!
majd megmutatják a badboyznak hogy hogykéne 😊
u dont have to listen anybody else but me
hol állnak õk egy Diversityhez vagy egy Flawlesshez...
de hát a csajok sikítoznak, nyomják az smst a "cuki Düki" -re, 'ztán annyi
Bazinga!
ja ha azt szeretné,hogy tamás továbbjusson üsse be a tamas szót vagy a 12es kodót
ha azt szeretné,hogy tamás kiesen akkor küldje a -tamas szót vagypedig a 21es kódot xD
Az a legszörnyûbb ezekben a mûsorokban, hogy tényleg errõl szól, hogy van egy felzselézett hajú, azt-hiszem-én-vagyok-a-legkirályabb-gyerek-a-mûsorban ember és az összes hülye kis picsa rá szavaz!
Egyszerûen szánalmasak egyébként az emberek, hogy milyen pénz és hírnév hajhászok.
Amint egy kis mini pöcs sztár lesz, az összes csaj utánuk olvad, és nem a gyerek miatt, mert ugye eddig nem veszik õket észre, csak miután a TV-ben van.
u.i.: miért nincsen olyan hogy kiszavazó telefonszám? Meggazdagodnának rajtam, mert vagy 60 SMS-t küldenék, hogy takarodjon már le a képernyõrõl ez ak is szánalom!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
LiNK!
Bazinga!
MC DC egy õstehetség ezzel a free rappel, a Strokes a ritmus és a humor, és nagyon jól csinálják ezeket. Ha azt vesszük Andrénak meg jó a hangja, annak ellenére, hogy férfi. Tabáninak meg tényleg jó a hangja.
Szerintem a többi elõadás az nudli...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a szemébe nézz már bele vazze egybõl lerí róla -.-
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Tomika miért visz be magával mindig egy gitárt mikor nem is gitározik közbe? 😄
nem lesz akárkibõl it's rite zsûritag 😉
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Ez igazságtalan.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
Robi meg valóban nagyot alakított,ahogy az öreg mondta " már az szép teljesítmény,hogy ezeket a szavakat mondatokba tudta faragni " sõt az még plusz h néha rimek isszülettek és szép egész mondatok + rappelve ,szal le a kalappal!
Látszódott is ,hogy most megizzadt a srác 😄<#worship>#worship>
a strokes- viszont továbbjutattam volna mert õk képviselik a humort,a ritmust 😊különlegesek!
a viktor helyett siman strokes nak keleltt volna továbblépnie!
döntõben ki látnék?
MC DC
Strokes
Tabáni
Andre
(\"Vérzik a busz. Komolyan nem hazudok.\")
Jussanak azok tovább, akik méltóak a hírnévre és a sikerre és nem csak az igénytelen tini lányoknak jelentenek "valamit".
Mert hogy egy félresikerült Backstreet Boys-utánzatnál nem többek, az biztos, csak ezek nem kornyikálnak.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Tabáni Istvánnak meg valóban kísértetiesen hasonlít a hangja Freddy Mercury-éhez. A mostani produkciójában volt dinamizmus, élet, vidámság, szóval nálam még mindig Tabáni +fav!
Csikó Szabolcs fejlõdõ képes, meglátjuk hogy mához egy hétre mit fog mutatni nekünk, de valóban kezdi betölteni a színpadot.
Vásáry Andrének meg egészen különleges hangja van. Férfi létére nõies, de nem sok olyan egyén van aki kitudja énekelni tisztán a magas C-t. Õ egyben érdekes, különleges tehetség.
A Szatmár Kamara kiesése már meg se lepett, ez a produkció ugyan nem volt rossz, de valahogy mégsem elég ide.
A többiekrõl nincs mondani valóm, mert annyira nem érintettek meg az elõadásaikkal, talán a Kutyakölykök most valahogy jobbak voltak mint a Bad Boys...
újraszámlálást!
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
#1294: Azt nem mondhatta, hogy bocsi Adricicus, de õk egy milkát a zsebbe raknak. 😊
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
legalább annyira mint a horvát köcsög
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10