Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 Quinn számot tudok 😄meg egy másik 😄 az lett volna a peti?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
értékelésnél meg olyanokat mond amiket a többiek észre se vesznek!
míg a többiek álltalánosságban beszélnek õ konkrét dologat mond (néha)<#worship>#worship>
tiszta uncsi :S
még a kávésok is jobbak voltak :S
ugyanaz a dalstílus mint a múlthéten ,áááá õ essen ki meg a viktor!
remélem dc bá jönni fog a jövõhéten és akkor két produkcióban láthatjuk 😊
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
u dont have to listen anybody else but me
ma este nem black time lesz. hanem no comment hiphop, a blacktime-ból kilépett és saját tánsiskolát alapított tagok 😉 ne keverjük a szezont a fazonnal.
kíváncsian várom,mert az elsõ szériát nem mindíg követtem figyelemmel 😄
Beardyman tényleg tehetséges. Az 'I feel good' esetén viszont maradok a Gyõzõék és a Bublé féle verziónál. 😊
#1367: A kutyakölykök benntartása és zsûri részérõl való agyonajnározása nem csak szerinted "szõrmekabát".
Captain Sonar 2024 Remake
Ha kicsit visszább lapozol akkor letöltési linket is találsz hozzá... 😉
Valahogy nekem a kutyakölykök elõadásai nem tetszenek...
Jut eszemeb: Meg tudnárok mondani annka a dalnak a címét amit Tabáni István énkelt és a végén sírva fakadt? Az nagyon-nagyon szép volt. 😊
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
espec volt világbajnokok.
majd õk megmutatják 😉
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Maga a beatbox is nagyon jó!
te meg csekkold le EZT
nemtom szereted e a beatbox -ot 😊 ha igen, nézd meg az egész videot, fergeteges
ha nem, akkor tekerj nyugodtan egybõl 7:50 -hez, ahol hallhatod ezt a dalt az iszonyatosan hihetetlen fantasztikusan tehetséges Beardyman elõadásában... nagyon tud az az arc 😊
Bazinga!
Cserében ITT az eredeti.
- Az eredeti azért jó, mert eredeti.
- Gyõzõéké pedig azért, mert 3 különbözõ hangú és személyiségû ember szólaltatja meg a dalt úgy, hogy tökéletesen illik a Valami Amerika 1. részében megalapozott image-ükhöz ill. az azóta eltelt évek számához. 😊
Bazinga!
Egyelõre (sajnos) csak a fenti linken találtam meg. Onnan viszont nem letölthetõ.
nade mit számít az, ha úgyis tehetségtelen egy kis ratyinger 😊
Bazinga!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A helyükben én azt csináltam volna, hogy a hangolt csöveket kombináltam volna a néhány vödörrel, hordóval mert nem mindenki rajong csak a ritmusokért. Szerintem egy ilyen kombinációval még mindig bent lennének.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
viccesek,kreatívak voltak és még XD is volt a vödrön
nekem ezek a kutyakölykök nagyon nem tetszettek...