Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mátétõl már énekelt tabáni?
2 Quinn számot tudok 😄meg egy másik 😄 az lett volna a peti?
Ha rés lenne a padlón, Nórika meg belezuhanna...

Nah Tabáni megint Máté Péterrel jön... és megint nagyon jó😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Totti5
Így van és mindig kedvesen szól, nagyon szépen beszél! És próbálja a produkciók szépségeit értékelni hisz van mögöttük munka bõven és ez itt a lényeg.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

azért Szirtesen látszik,hogy õ veszi a legkomolyabban + amikor nézi a produkciót akkor teljes odafigyeléssel teszi 😊
értékelésnél meg olyanokat mond amiket a többiek észre se vesznek!
míg a többiek álltalánosságban beszélnek õ konkrét dologat mond (néha)<#worship>
bencus nme volt rossz,e most ahogy meghallottam a kezdést egybõl azt jött a gondolatomban,hogy ez mit keres itt?
tiszta uncsi :S
még a kávésok is jobbak voltak :S
ugyanaz a dalstílus mint a múlthéten ,áááá õ essen ki meg a viktor!
remélem dc bá jönni fog a jövõhéten és akkor két produkcióban láthatjuk 😊
Totti5
Jó a sérója😄😄😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Danka88
Azért Stóhl András szemrebbenés nélkül leszólta a nézökönönséget ^^ grat!

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

kuci06
wat?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

VRSDM
én meg csecsemõ korom óta ismerem és együtt nõttem fel Ódor Danival...

u dont have to listen anybody else but me

Én az infot tegnap a fókusz végén hallottam,amikor Barabás Évi elköszönt,õ mondta,hogy a BlackTime lesz,csak 22 tagúra bõvülve.
VRSDM
Apró pontosítás srácok
ma este nem black time lesz. hanem no comment hiphop, a blacktime-ból kilépett és saját tánsiskolát alapított tagok 😉 ne keverjük a szezont a fazonnal.

😮
kíváncsian várom,mert az elsõ szériát nem mindíg követtem figyelemmel 😄
kovacsgellert
Alig várom a ma esti részt. 😊

desigo
Szex közben is nyomja a sódert a Csillag születik versenyzõje, Veres Róbert. MC DC ezt tegnap saját maga vallotta be a Kukori címû mûsorban, a Rádió1 vendégeként. "Együtt voltam egy lánnyal, ment a pumpa-pumpa-pumpa, de közben elfáradtam, ezért elkezdtem freestyle-ozni. Õ elmosolyodott, együtt nevettünk, aztán elszívtunk egy cigit. Ennyi nekem elég volt a pihenésre, folytattuk a pumpát, a csaj meg nem vett észre semmit a trükkbõl"
Atti12
Blacktime <#eljen><#eljen> 1000x jobbak voltak mint ez a badboyz..

Na a mai sztárfellépõk között lesz az elsõ szériából megismert BlackTime,immár 22 tagúra bõvülve és még ma este õsbemutató lesz a Csillag születik színpadján,hiszen ma elõször fogja közönség elõtt elénekelni Váczi Eszter és Berry új közös dalukat.
TitaniumRR
A fuvolás srác <#wow1><#eljen>
Beardyman tényleg tehetséges. Az 'I feel good' esetén viszont maradok a Gyõzõék és a Bublé féle verziónál. 😊

#1367: A kutyakölykök benntartása és zsûri részérõl való agyonajnározása nem csak szerinted "szõrmekabát".

Captain Sonar 2024 Remake

Nincs mit! <#wink>
kovacsgellert
Köszi az infót. 😄

Amit Tabáni énekelt dalt, annak az eredeti változatát Kaszás Attila énekelte, címe pedig Fényév Távolság.

Ha kicsit visszább lapozol akkor letöltési linket is találsz hozzá... 😉
kovacsgellert
Én Tabáninak drukkolok! 😊 De André se semmi az biztos.

Valahogy nekem a kutyakölykök elõadásai nem tetszenek...

Jut eszemeb: Meg tudnárok mondani annka a dalnak a címét amit Tabáni István énkelt és a végén sírva fakadt? Az nagyon-nagyon szép volt. 😊

nyugi... 😄 csak reakcióra voltam kiváncsi 😄 én se vagyok bad boyz rajongó! Nem vok buzi de sztem André a legjobb, aztán Tabáni István!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Kíváncsian várom! Egyébként ha már tánc akkor 4 For Dance... 😉
VRSDM
mondtam már hogy úgy hallottam hogy most szombaton a meglepi produkció egy táncoscsoport lesz.
espec volt világbajnokok.
majd õk megmutatják 😉

Idegesítõ kisfiú, tanulj meg írni.

precision
nézd meg a #1332 -õt és a #1333 -at
ezután is "Istencsászár" az a fos bedboyz? 😊

Bazinga!

angelslie
<#szomoru1>

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

BaliBoy
<#vomit>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

jaa...ne sziggyad!!!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Nem.

a Bad BoyZ az egy Istencsászár<#eljen>

Hát ez nagyon jó! Hihetetlen hogy egy fuvolával miket lehet mûvelni. <#eljen>
Maga a beatbox is nagyon jó!
precision
nincs mit
te meg csekkold le EZT
nemtom szereted e a beatbox -ot 😊 ha igen, nézd meg az egész videot, fergeteges
ha nem, akkor tekerj nyugodtan egybõl 7:50 -hez, ahol hallhatod ezt a dalt az iszonyatosan hihetetlen fantasztikusan tehetséges Beardyman elõadásában... nagyon tud az az arc 😊

Bazinga!

BaliBoy
<#wilting>

TitaniumRR
Köszönöm, Uram! 😊

Cserében ITT az eredeti.

- Az eredeti azért jó, mert eredeti.

- Gyõzõéké pedig azért, mert 3 különbözõ hangú és személyiségû ember szólaltatja meg a dalt úgy, hogy tökéletesen illik a Valami Amerika 1. részében megalapozott image-ükhöz ill. az azóta eltelt évek számához. 😊

Ennyi segg embert...😊

precision
tessék, feltöltöttem neked a datára 😊

LiNK !

Bazinga!

TitaniumRR
Sz. Gyõzõ, P. Csaba és H. Ferenc november 21-i meglepi produkcióját legyetek szívesek feltölteni a youtube-ra vagy bármilyen letöltõ helyre.

Egyelõre (sajnos) csak a fenti linken találtam meg. Onnan viszont nem letölthetõ.

olyan késõ van, hogy véletlen tehetségesnek olvastamXD

gibson9
mit számít ha tehetségtelen és még cigány is? ennél szarabb nem lehet az élete 😄

precision
nem lehet, hanem biztos 😊
nade mit számít az, ha úgyis tehetségtelen egy kis ratyinger 😊

Bazinga!

...lehet hogy van benne egy vonóval...
triplet
BaliBoy
Én úgy emlékszek, hogy az egyik koncert DVD-jükön van olyan vödrökön való dobolás. Na persze ennyi erõvel egy kisgyereket is meg lehet vádolni plágiummal. Vagy fordítva, a Stompot. 😄D

Ez a legutóbbi elõadás még nem volt szerintem plágium, annál inkább az egy héttel ezelõtti, amikor mindenféle, kukával, stb-vel, "zenéltek"...
BaliBoy
Az a baj, hogy a Strokes az utóbbi két adásban már nagyon plagizált. Már más is említette, hogy lemásolták a Stompot.
A helyükben én azt csináltam volna, hogy a hangolt csöveket kombináltam volna a néhány vödörrel, hordóval mert nem mindenki rajong csak a ritmusokért. Szerintem egy ilyen kombinációval még mindig bent lennének.

desigo
sajnáltam a Strokest nagyon,hogy kiesett
viccesek,kreatívak voltak és még XD is volt a vödrön

nekem ezek a kutyakölykök nagyon nem tetszettek...

Lassan mindenkiben van 😄DD