Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
Nekem az tetszett nagyon, mikor elsírta magát ( mármint produkcióra gondolok). De egyébként mindig jól énekelt, igaz ez a mai szerintem nem volt annyira "zúzós", mint az elõbbiek...

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Tabáni nálam is +fav...
"Szerintem a nézõk miatt nem való ide. Nem hiszem hogy azok akik nézik akkora operarajongók lennének. Én speciel baromira nem vagyok az" eddig egyetértek :D
nem rajongok az operáért és mégis jó hallgatni andre-t egy üde színfolt :)
egyébként pl az ötödik elem az opera elõadás te feléd?:DDD
matyi0323
Megméretteti???
Mégis kivel?:D:D:D
De most komolyan kérdezem.:D Max. Tabánival.. de azért még elég messze van hozzá õ is. ( Mind ezek mellett szeretem mindkettõt.)

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Na most csak azt nem értem, hogy hogyan lesznek a közös produkciók?
Mer mondjuk a Bad Boyz összeáll a kutyakölykökkel, azt ötvözik a modern, a hagyományos tánccal. De pl Veres Robi kivel áll össze? Vagy mivan?
Rendben, mondjál már legalább 1 magyar szerzeményt, ami kontratenorra van írva.

Szerintem a nézõk miatt nem való ide. Nem hiszem hogy azok akik nézik akkora operarajongók lennének. Én speciel baromira nem vagyok az, és ezért õt sem hallgatom szívesen.
A következõben mennek haza, legalábbis remélem. Bence is elvitorlázott, hátha a Bed Boys is megyen utána...
Végeredmény tökéletes lett, már csak a földib*zi backstreet boys-utánzatnak kéne eltûnnie végre.

Megméretteti magát. Egyébként most buzi vagy nem, engem nem érdekel, egyszerûen õ egy különleges adottságú egyén...
Amúgy csak én gondolom úgy, hogy Andrénak nem való ez a verseny?
Nagyon komolytalan hozzá képest ez az egész mûsor... sokkal profibb annál minthogy ilyen vetélkedõn vesse be magát.

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

RETROB0Y
EZAZ!!!!!
HURRÁ!!!
KIESETT!!

Bencus ment a süllyesztõbe

sztem az összes továbbjutó jogosan ment a kövi fordulóra

André necces volt sztem

Én azért nem bántam volna ha nem andré nevét mondja<#buck>
LordVenom
Ez most kivételesen igazságos döntésnek tûnt számomra... :)
Bár a rossz fiúknak már koccot adtam volna...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

VÉGREVÉGREVÉGREVÉGRE
IGENIGENIGENIGEN

A cigány és a zsidó takarodik haza (nem rasszizmus:O)
Õk voltak a leggyengébbek már nagyon régóta...

Végre kiesett a Bence!
MCDC, Tabáni István +fav!
stargatelost
kutyakölykök <#wilting><#wilting><#wow3>

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

matyi0323
Sztem Bencus menni fog haza

na ja
vki kérdezte Do you speak English ?
No :D
(nemtud,de válaszolni tud :D (jóó viccnek szántam,ha vki megkövezne h mikt irkálok)

na MC DC végre elsõként továbbment,hálisten!
kuci06
MC DC továbbjutott <#taps>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Lassan divat homonak lenni... <#wow3>
Berry-tõl elhányom magamat, meg az Esztertõl is... az lenne poén ha ezt a zsûri értékelné is! <#idiota>
A mostani csúcs produkciót Bras bencike is hatszor veri <#confused>
Ez a Berry is buzi? Mostanában már mindenki buzi, vagy csak én képzelem bele? A csaj meg akivel énekel tiszta debella. A múltkori az egy színvonalas elõadás volt azzal a külföldi csajjal, azt hittem most már normálisakat fognak hívni.
jaja, ha megfigyelted felváltva énekel magyart és angolt:D
És tök jó kiejtése van ahhoz képest hogy nem is tud angolul:)

Ez a váczi eszter-beri meg szar:D

berry bazzeeee :D hasonlít adrera :D de nekem olyan Van Damme-Andre kevreéknek tünik :)
Horváth Tamásról még nem esett szó... most szerintem sokkal jobbat alakított mint múltkor, szóval... na... nekem tetszett.
RETROB0Y
Ez a Joker no comment büntetett

Tom hogy fejlettebek mint a BB de azért tudnának tanulni(mármint a BB tudna hova fejlõdni bõven)

Oh csak Bence esne ki<#worship>

SZabolcs ma naon keményen tolta mg persze TABáni is nekem mg ANdré nm teccett(André+Náray az álompár 2009ben)

André <#szeret> Náray - Nagyon összeillõ buzipár. Nem is tudom melyikük a hányingerkeltõbb.
jó mndjukezek már vérprofik,de akkor is 10000000szor jobbak :D
gibson9
brutálisak voltak <#eljen>

no komment -.- " az ezektõl tanulhana a bad boyz.
nem is tudtam,hogy ezek csajok :D de ba***i amilyen jól összehangoltan táncoltak ,hát csak lestem :|
Hát bármikor jobbak mint a Bad Boys... -.-
kuci06
Jóak ezek a Joker-táncosok :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

gibson9
a myvip csajok úgyis tovább juttatják -.-

na szabolcs csapatba akarja folytatni
mi a megoldás?
csatlakozni kell a kutykölykökhöz :DDD
a zsûri egyetért velem xD bence és viktor volt a leggyengébb
Bence ki fog esni szerintem, hacsak a tini rajongói nem juttatják tovább.
LordVenom
André hangja azért mindig egy új dimenziót nyit... nekem nagyon bejön,még ha ratyi is a fiú...

Bence nagyon egysíkú,helyett Viktornak kellene itt lenni. :)

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Abban teljesen egyetértek hogy jó lenne tõle már hallani egy ízig-vérig Magyar zeneszámot. Tabánit pont ezért kedvelem. Nemcsak hogy jó a hangja, de tud is, meg énekel is Magyar zenéket, elég sûrûn...
ja,csak nekem elegem van az olasz számokból mert magyarok vagyunk és akkor énekeljünk már magyarul :SSS a férfi hang becsempészése viszont jó volt yah.
egyébként múltkor elõtt énekelt vmi számot akkor azt nyomhathatta volna magyarul (Zámbó Jimmy és egy nõ énekelte duettbe) na pont jó lett volna
André most meglepett! Végre hallottam férfi énekhangon is megszólalni!

Szerintem nem volt rossz!
Andretól várnék vmi magyar számot és nem csak külföldit elvégre magyarok vagyunk vagy mi a szösz -.-
Szerintem Bence ki fog esni most...
Szabi elõadása kirobbanó volt, nekem tetszett, egy kicsikét mintha elszakadt volna a néptánctól...

Kíváncsi vagyok most Andréra... :)
LordVenom
Csípem Szabit,de ebben a mûfajban szerintem nincs több... túlértékelés...

LordVenom
MCDC nagyon szimpatikus srác...és az improvizálása sem utolsó,remélem marad még. :)

csikó szabit nem bírtam és nem is bírom de ez a produkciója nagyon jó volt :)))
LordVenom
Hétrõl hétre nem értem,hogy a Bad Boys-ot miért értékeli ennyire túl a zsûri...
Alapból jó a mozgásuk a srácoknak,de még egyszer sem láttam õket együtt mozogni,és semmi nehéz elemet nem mutatnak...ügyesek,de hogy esélyesek még mindig az ország legnagyobb felfedezettje díjra az enyhe túlzás...

MCDC megint meglepett! Egyszerûen próbálom utánozni magamban de nekem nem megy! :D
Tabáni ismét jól énekelt szerintem, A Kutyakölykök megint jót alakítottak, viszont a Bad Boys nem nyûgözött le, én ezt Fáy Miklós szavaival illetném: "ugri-bugri, nudli-budli...

Várom a többiek produkcióját! :)
gibson9
bad boys legalább úgy húzná fel a pólóját, hogy hasizom is van alatta... némelyiknek csak egy vékony deszka hasa van izom nélkül.. ebben semmi nincs amire büszkének lehetne lenni..

bad boys :S ááh már nem jönnke be annyira :S az elsõ még jó volt de ez már nem az :S nem is mozognak egyhangban :S még ha egyszerre csinálnának néha egy két mozdulatot oké,de ezek szinte sose :D
berlinboy6329
Bad boys=Dicsak more,kibújt á szög á zsákbú!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/