4158
  • karajjj
    hétfőn a showderklubra karikát sem raktak
  • Janika114
    Sztem is és énekes tehetség minden évben van dögivel, de ilyesmi ritkán.
  • IXEMGabeo
    mellesleg úgy tudom Szlovákiában nyert már többféle díjat, mert imádták a szövegét...elég cink h nálunk nem értékelik
  • IXEMGabeo
    én ilyen sztorit nem tudnék élő adásban előadni...valahogy szimpatikus az ürge látszik rajta h csodabogár én meg bírom az olyan fazonokat:D
  • Janika114
    Hát pedig ez sztem nagyon jó volt, de már látom előre h tovább jut 3 énekes meg egy vmi más és tele lesz megint énekesekkel a műsor. Menjenek az x faktroba
  • IXEMGabeo
    kislyányom neked felvarták:D

hát igen, nem nagyon nevettek...qva nehéz ugye ugye
  • Dean Winchester
    ez 12es karikával mehet? XD
    érdekes volt ,de inkább ez jusson tovább mint az operaénekes...
    egyébként tényleg idősebbnek néz ki

a múltkori produkciója valóban jobb volt :S
  • IXEMGabeo
    ez hatalmas forma:D
  • Dean Winchester
    ez olyan mint , hogy van sok profi pop énekes és mégis sokan fikázzák szerintem :) (néha jogosan)
  • Dean Winchester
    na jön az unalmas ember XDDD
    kíváncsi vagyok mit tud most nyújtani
  • IXEMGabeo
    ja és még erre a Habodászra is (alias humor Haroldra) is kív vok:D
  • karajjj
    ez profi operaénekes, mégis hogy lefikázták
  • IXEMGabeo
    na mikor jön László Attila? én őt várom már...a többit nagyjából leszarom még talán a vaksi lányra lennék kíváncsi
  • Dean Winchester
    ezeknek se kell tovább jutni :D elég volt, viszont a zárás kurva jó lett xD
  • Dean Winchester
    paul potts koppintás akar lenni? :D remélem addig azért nem jut el ez a tag :D
  • xxxpaulxxx
    Mekkora füle van már ennek:D
  • cargame
    LOOL. Valaki nezi a Fokuszt? :DDDDDDD
  • retoucher
    Gomes-Martins Klaudia
  • Dean Winchester
    hát most láttam kik vannak a legjobbak között :S
    elég undorító...
    rengeteg énekes - pár táncos és tényleg kevés különlegesség :(
  • Dean Winchester
    a mentalistának a mentalistába kellett volna jelentkeznie xD
  • PrisonMan
    http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/17/a-csillag-szuletik-3-evad-legjobbjai/
  • karajjj
    itt azokat mutatják be, akik élő adásban is lesznek, meg azokat, akiken jót lehet röhögni
  • bippo
    Akkor ez alapján elképzelhető, hogy van egy csoport, akinek legelőször azt mondták, továbbjutott, majd kiesett a rostán, csak őket nem is láttuk, láthatjuk?!
    És most ebben a 3 adásban a nagyon jókat meg a szarokat mutatták, a sima jókat meg nem.
    Végülis elképzelhető forgatókönyv.
    Legutóbb az utolsó megasztár elő/középdöntőjénél volt egy olyan zavaros vágás, hogy nem lehetett követni, ki kivel van.
  • Shiwo
    elképzelhetőnek tartom, hogy többnek is azt mondják, hogy tovább jutott, csak szelektálnak belőlük és nem mutatják a tévében (magyarán átverik a nézőt)

de akár az is lehet, hogy előtte már egyszer be kellett mutatniuk a produkciót, max nem a 4 zsűrítagnak, és már előre le van zsírozva, hogy kik jutnak tovább
  • karajjj
    ez nem úgy működik, hogy megvan 24 és vége, hanem akiben látnak valmit, továbbengedik, aztán visszahívják őket mégegyszer és akkor választanak 24-et, a 30-40 továbbjutóból, nem rögtön beküldik őket a döntőbe, csak a műsor van így összevágva
  • cargame
    De ertitek??? Hoonann tudjak h a 24. kivalasztott utan nem jon egy jobb ...egy 25. vagy 26. vagy 67. ??
  • bippo
    A Heti hetes Hernádi Juci mintha csak pár hete hivatkozott volna a válogatókra.
    De mindegy is. A minőségen/felhozatalon nem változtat, hogy mikor volt.
  • karajjj
    amúgy aki hőbörög a válogatók miatt,az ne felejtse már el, hogy ezek már hónapokkal ezelőtt voltak, már rég az xfaktoros válogatók mennek, csak most kerültek adásba felvezetésként az élő műsornak
  • Shiwo
    biztos, hogy legalább 8 énekes lesz ? nekem kevesebb rémlik...vagy legalább is szerintem kevesebb énekes jutott tovább, mint legutóbb
  • karajjj
    tuti az, csoda, hogy nincs még bajsza :D
  • karajjj
    a biciklisekkel nekem csak az a bajom, hogy következőre milesz? elnyomják ugyanazt visszafelé? vagy más sorrendben?
  • bippo
    De hát ez általános. Az énekes, a zenekar és a tánccsoport a legfogyaszthatóbb produkció. No meg ezek a legelterjedtebbek, ezeket művelik a legtöbben.
    Nem csoda, ha a bejutottak közül is ezekből sok van arányaiban. Csak hát kicsit unalmas, mert ezekre vannak más műsorok is, itt kíváncsi lenne a nép az egyedibb produkciókra.
  • cargame
    siman vannak jobbak. A mai adasban nem volt sok ertekelheto dolog. Gyenge szeria...
  • Dean Winchester
    én meg meglepődte, hogy jövőhéten már élő adás :D
    szerintem sok olyan produkció is van aminek bőven helye lenne az élő adásban csak ugye azt nem adják le :(

én az énekesek számát sokallom ! zenekar is sok van...
  • ToCsEk
    boglárka, meg klaudia fav
  • bippo
    Én is ezen agyaltam. Nekem fura volt ez az egész válogató. 3 adás után egyből 24 ember maradt csak. Olyan B kategóriássá degradálja a műsort.
  • cargame
    Eleg gyenge...nekem nem mondja senki h tobb ezer jelentkezobol egybol ki tudtak valasztani 24 produkciot....
  • bippo
    Kicsit. Ahogy az is leszbis, ha lány breaktáncol.

(mellesleg a bohóccsaj nekem tök annak tűnt már az elején. Amint kiderült, hogy igazából lány :) )
  • Dean Winchester
    a faszom kivan 24ből kb 8 énekes :S

a bicajos meg kurva jó volt ,egyedi, ritka ,sosem láttam ilyet
  • karajjj
    csöppet buzis ez a biciklizős izé