Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem rajongok az operáért és mégis jó hallgatni andre-t egy üde színfolt :)
egyébként pl az ötödik elem az opera elõadás te feléd?:DDD
Mégis kivel?:D:D:D
De most komolyan kérdezem.:D Max. Tabánival.. de azért még elég messze van hozzá õ is. ( Mind ezek mellett szeretem mindkettõt.)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Mer mondjuk a Bad Boyz összeáll a kutyakölykökkel, azt ötvözik a modern, a hagyományos tánccal. De pl Veres Robi kivel áll össze? Vagy mivan?
Nagyon komolytalan hozzá képest ez az egész mûsor... sokkal profibb annál minthogy ilyen vetélkedõn vesse be magát.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
HURRÁ!!!
KIESETT!!
Bencus ment a süllyesztõbe
sztem az összes továbbjutó jogosan ment a kövi fordulóra
André necces volt sztem
Bár a rossz fiúknak már koccot adtam volna...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
IGENIGENIGENIGEN
A cigány és a zsidó takarodik haza (nem rasszizmus:O)
Õk voltak a leggyengébbek már nagyon régóta...
MCDC, Tabáni István +fav!
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
vki kérdezte Do you speak English ?
No :D
(nemtud,de válaszolni tud :D (jóó viccnek szántam,ha vki megkövezne h mikt irkálok)
na MC DC végre elsõként továbbment,hálisten!
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Ez a Berry is buzi? Mostanában már mindenki buzi, vagy csak én képzelem bele? A csaj meg akivel énekel tiszta debella. A múltkori az egy színvonalas elõadás volt azzal a külföldi csajjal, azt hittem most már normálisakat fognak hívni.
És tök jó kiejtése van ahhoz képest hogy nem is tud angolul:)
Ez a váczi eszter-beri meg szar:D
Tom hogy fejlettebek mint a BB de azért tudnának tanulni(mármint a BB tudna hova fejlõdni bõven)
Oh csak Bence esne ki<#worship>#worship>
SZabolcs ma naon keményen tolta mg persze TABáni is nekem mg ANdré nm teccett(André+Náray az álompár 2009ben)
nem is tudtam,hogy ezek csajok :D de ba***i amilyen jól összehangoltan táncoltak ,hát csak lestem :|
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
mi a megoldás?
csatlakozni kell a kutykölykökhöz :DDD
a zsûri egyetért velem xD bence és viktor volt a leggyengébb
Bence nagyon egysíkú,helyett Viktornak kellene itt lenni. :)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
egyébként múltkor elõtt énekelt vmi számot akkor azt nyomhathatta volna magyarul (Zámbó Jimmy és egy nõ énekelte duettbe) na pont jó lett volna
Szerintem nem volt rossz!
Szabi elõadása kirobbanó volt, nekem tetszett, egy kicsikét mintha elszakadt volna a néptánctól...
Kíváncsi vagyok most Andréra... :)
Alapból jó a mozgásuk a srácoknak,de még egyszer sem láttam õket együtt mozogni,és semmi nehéz elemet nem mutatnak...ügyesek,de hogy esélyesek még mindig az ország legnagyobb felfedezettje díjra az enyhe túlzás...
Tabáni ismét jól énekelt szerintem, A Kutyakölykök megint jót alakítottak, viszont a Bad Boys nem nyûgözött le, én ezt Fáy Miklós szavaival illetném: "ugri-bugri, nudli-budli...
Várom a többiek produkcióját! :)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/