Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy azért szar az ilyen nagy bandáknak mert a 12 misi osztódik 20 felé és az fos:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
egy a badboyz meg sztem azért is szar mert egyálltalán nincs szinkronban a mozgásuk :S és hát eddig eljutottak azért most illtt volna egy olyan produkciót mutatniuk amiben egyszerre mozognak és nem fáziskésséel mozog egyik a másik utan :S
a nevükben is bennevan
GAYboyz
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
csillagszuletik oldalán megnézheted.
u dont have to listen anybody else but me
Tényleg igazad van XD
De remélem akkor sem André kapta a lgtöbbet mert azért sztem Tabáni jobb nála
Én csak egyet láttam mindenkitõl, bár csak 20:30 körül kezdtem nézni.
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
pont igy gondoltam én is
monjuk kicsit fura h andré az elsõ de majd kiderül sztem Tabáni fog nyerni
mert enek a produkcionak semi koze nem voltt a néptánchoz!!!!!!!
GYENGE
BTW valaki tegye már fel Stóól fejét gifben <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
biztos továbbjutás
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
kíváncsi vagyok hogy hány pontot fog kapni
Ha szeretnétek vele találkozni gyertek el Pirner Alma karácsonyi partyjára dec.19-én 20 órakor, (Bp.) Vörösmarty téri Átrium Café-ba, ahol elegáns party, kivételes meglepetésfellépõk és remek nyeremények várnak rátok! És nem utolsó sorban közelebbrõl is megismerkedhetsz ezzel az új mozgásformával!
Várunk Mindenkit!
[merlinw.org]
Valószínû (szinte 100) hogy a NC tánca nem egy hete lett kitalálva és begyakorolva, de tavaly a Blacktime-al annyit bizonyítottak már, hogy ha egy összeszokott és amelett profi táncosokból áll a csapat akkor hétrõl hétre is lehet hibátlan, egyszerre végrehajtott és látványos táncot kivitelezni jópofa körítésekkel.
a BB is ügyes, õk is profik, õk is jól táncolnak jó stílusokban, a probléma csak hogy rohattul nem egyszerre...
Ugyan azokat a mozdulatokat csinálni mindenki és egy idõben (általában) csak épp mindenki az egyéni stílusában. emiatt nekem nagyon összevisszaság.
Nálunk nem...itt az alsó 10.000-bõl lesz 1 csillag.
Egy valamit megjegyeznék Tabánival kapcsolatban; megéri benntartani mert nagyon jó hangi adottságokkal rendelkezõ egyén.
Illetve André, pedig egyszerûen különleges, most a legutóbbi produkciójában végre megszólalt férfi tenor hangon is...
No offenz, az efféle mûveletlenség manapság nem ciki (sajnos?) de úgy vitatkozni, hogy utána sem nézel már nem biztos, hogy erény:)
Tabáni és André "csillagok", de miután a nép nagy része képtelen felfogni ezeknek a mûsoroknak a valódi célját (mint ahogy a felháborítóan botrányos zsûri is - akik ráadásul képtelenek értékelhetõ véleményt mondani), Valszeg valamelyik néptáncos izét fogják megszavazni, mert az hungarikum. Két éve is ugyanez ment...
Nem akarok külfölddel példálódzni, de a got talent zsûriében mindig van minimum két producer, aki tudja mi kell a világnak, mit lehet eladni, kiket érdemes felkarolni. Legjobb tanulság a 2 éve kidobott, most pedig felléptetett No Comment csapat. Egyébként ez a fellépés okozza majd a Bad Boys halálát. Durván ébresztõ hatású mûsor volt a témában:)
[merlinw.org]
rövid,humoros,pörgõs
respect
-MCDC mindig jó kivéve amikor idióta szövegeket mutogatnak fel neki
-BadBoys elmegy-hajtanak azért ezerrel
-Tabáni nagyon egysíkú.Semmi más mûfajt nem tud elõadni.Most akkor a Tv2-õs zsûri volt béna,hogy kiejtették vagy az RTLes zsûri profi,hogy benntartja.nemtudom
-André nekem nagyon nem bejövõs.Bántja a fülemet a hangja meg a stílusa.
-Kutyakölykök nekem erõltetett bár õk is sokat készülnek nagyon.
-Bence suta mozgásával együtt gyorsan felejthetõ
-Tamás meg szimpatikus volt de nem volt legjobb 6 közé való...
-Strokest még mindig sajnálom ! :/
A No Comment profi csapat de lehet,hogy ezt a produkciót már 100x elõadták.Ha hétrõl hétre készülniük kellene õk is megfakulnának.
BadBoys is nagyobbat ütött elsõre
egyébként anno volt ilyen, hogy ganxsta ment be segitönek, de az a megasztár volt, ha jól emlékszem. Ült a szinpad közepén egy díványon azt szevasz. :)
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
kutyakölykök+csíkós azt a többi énekes bárkivel összepárosulhat.
de én azt hiszem vagyis hittem,hogy a jelenlevõk vki külsõssel fognak összeállni.
pl. mc dc pl. ganxtaval :DD
Ez a mai produkció is durván jó volt <#eljen>#eljen>
De ez csak az én elképzelésem
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
akkor most hogy is van? anno nem voltak jók a csillag születikbe. de mostmeg mégis jobbak mint a bb? :D hajrá magyarország! hajrá ízlésficam! :D