Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért ne túlozzunk, hogy nem egyszerre mozognak;)

Amúgy azért szar az ilyen nagy bandáknak mert a 12 misi osztódik 20 felé és az fos:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

na mi a fene,akkor már nincs is banda a capatban :D mostmár csak egyéni produkciókat láthatunk :( :S
egy a badboyz meg sztem azért is szar mert egyálltalán nincs szinkronban a mozgásuk :S és hát eddig eljutottak azért most illtt volna egy olyan produkciót mutatniuk amiben egyszerre mozognak és nem fáziskésséel mozog egyik a másik utan :S
MC DC saját száma nekem baromira tetszett, remélem tovább bent marad mint a herélt André
gibson9
na nem láttam az adást, de örömmel olvasom, hogy kiestek a köcsögládák :)

Firerock
ez sajnos képtelenség...
a nevükben is bennevan
GAYboyz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

limperatore
persze mivel az egyik bad boysos srác megb*szta oroszlánkát ;)

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Firerock
na végre kiesett a géjboys,bár a kutyakölyköket sajnálom,jók voltak ma

Es jo lenne ha helyesen megtanulnal irni ;) (bocs az ekezet nelkuliseg miatt) :P:P

kösz, akkor majd megnézem

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

ez igy hejes viszlat fiuk vagyin nem vagyok kivancsi a fosboyzra
VRSDM
elõtte voltak a közös elõadások.
csillagszuletik oldalán megnézheted.

u dont have to listen anybody else but me

RETROB0Y

Tényleg igazad van XD

De remélem akkor sem André kapta a lgtöbbet mert azért sztem Tabáni jobb nála

múlt héten nem azt mondták, hogy mindenki két produkcióval fog készülni?
Én csak egyet láttam mindenkitõl, bár csak 20:30 körül kezdtem nézni.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

PrisonMan
na én meglepõdtem :)

VRSDM
"nem a szavazatok sorrendjében szólítjuk õket" ... nem mondták még el elégszer? :)

RETROB0Y
nah fasza

pont igy gondoltam én is

monjuk kicsit fura h andré az elsõ de majd kiderül sztem Tabáni fog nyerni

Danka88
helyes... bedboyz bájbáj<#mf1>

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

Végre kiestek a buzik

csiko szabolcs nem nép táncos?????????
mert enek a produkcionak semi koze nem voltt a néptánchoz!!!!!!!
GYENGE
Szabolcs ügyes volt..alázott..megbecsüli amit adnak neki..és él a lehetõséggel valóban.

PrisonMan
hülye oroszlányszonnya... persze h 10est ad erre a fosbojzra <#falbav><#falbav> tinipicsákat meg megvették ezzel a foshalmazzal, úgyhogy tuti továbbjutók...

BTW valaki tegye már fel Stóól fejét gifben <#idiota><#idiota><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Firerock

(ojan=olyan)

ojan buzi volt a tanc mint a film amit utanoztak Twillight vagyis szar
Firerock
felháborító ez a buzitánc

szar fos boyz
kuci06
Na, látom ezek a Bad Boyzok meglovagolják a Twillight õrületet a vámpír/farkasember kombóval

biztos továbbjutás

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

PrisonMan
35öt kapott

Firerock
hát ez a Robi produkció kurvaszar volt
kíváncsi vagyok hogy hány pontot fog kapni

PrisonMan
Hmm olyan furák voltak ezek a páros produkciók <#wilting>

Szeretnétek találkozni Kollár Bettyvel??? Biztosan emlékeszetek rá, õ volt az a lány, aki rúdtáncprodukciójával lépett fel az elõdöntõben igen nagy sikerrel! =o)

Ha szeretnétek vele találkozni gyertek el Pirner Alma karácsonyi partyjára dec.19-én 20 órakor, (Bp.) Vörösmarty téri Átrium Café-ba, ahol elegáns party, kivételes meglepetésfellépõk és remek nyeremények várnak rátok! És nem utolsó sorban közelebbrõl is megismerkedhetsz ezzel az új mozgásformával!
Várunk Mindenkit!
MerlinW
Igen elsõsorban az összhang hiányzik belõlük, de pont ez az egyik legfontosabb dolog ebben a stílusban. Egyébként a koreográfia/dinamizmus sem az igazi még. Miközben néztem a legutóbbi adást, pont gondoltam magamban, hogy alakul, alakul... még fél év és lehet belõle valami. No de annyi idõnk már nincs:)

[merlinw.org]

VRSDM
a fõ problémám a badboyzal (és most nem akarok a blacktime/nocomment javára hazabeszélni) szóval az, hogy mint mondták az elején, csak erre a versenyre állt össze a csapat, ergó nem egy összeszokott bagázsról van szó.
Valószínû (szinte 100) hogy a NC tánca nem egy hete lett kitalálva és begyakorolva, de tavaly a Blacktime-al annyit bizonyítottak már, hogy ha egy összeszokott és amelett profi táncosokból áll a csapat akkor hétrõl hétre is lehet hibátlan, egyszerre végrehajtott és látványos táncot kivitelezni jópofa körítésekkel.
a BB is ügyes, õk is profik, õk is jól táncolnak jó stílusokban, a probléma csak hogy rohattul nem egyszerre...
Ugyan azokat a mozdulatokat csinálni mindenki és egy idõben (általában) csak épp mindenki az egyéni stílusában. emiatt nekem nagyon összevisszaság.

Hát igen, mobiltelefon-kereskedõbõl operaénekessé válni nem semmi.

Nekem a British Idol mûsorról mindig Paul Potts jut eszembe...
Az is igaz, hogy a Briteknél az igazán tehetségesek is el mernek indulni (Flawless).

Nálunk nem...itt az alsó 10.000-bõl lesz 1 csillag.

<#eljen>

Egy valamit megjegyeznék Tabánival kapcsolatban; megéri benntartani mert nagyon jó hangi adottságokkal rendelkezõ egyén.
Illetve André, pedig egyszerûen különleges, most a legutóbbi produkciójában végre megszólalt férfi tenor hangon is...
MerlinW
Ötödik elem dal elsõ háromnegyede konkrétan a Lammermoori Lucia operamû egy darabja. Scena de aria "O giusto cielo!"
No offenz, az efféle mûveletlenség manapság nem ciki (sajnos?) de úgy vitatkozni, hogy utána sem nézel már nem biztos, hogy erény:)

Tabáni és André "csillagok", de miután a nép nagy része képtelen felfogni ezeknek a mûsoroknak a valódi célját (mint ahogy a felháborítóan botrányos zsûri is - akik ráadásul képtelenek értékelhetõ véleményt mondani), Valszeg valamelyik néptáncos izét fogják megszavazni, mert az hungarikum. Két éve is ugyanez ment...

Nem akarok külfölddel példálódzni, de a got talent zsûriében mindig van minimum két producer, aki tudja mi kell a világnak, mit lehet eladni, kiket érdemes felkarolni. Legjobb tanulság a 2 éve kidobott, most pedig felléptetett No Comment csapat. Egyébként ez a fellépés okozza majd a Bad Boys halálát. Durván ébresztõ hatású mûsor volt a témában:)

[merlinw.org]

desigo
-Csikós most nagyon jó volt
rövid,humoros,pörgõs
respect

-MCDC mindig jó kivéve amikor idióta szövegeket mutogatnak fel neki

-BadBoys elmegy-hajtanak azért ezerrel

-Tabáni nagyon egysíkú.Semmi más mûfajt nem tud elõadni.Most akkor a Tv2-õs zsûri volt béna,hogy kiejtették vagy az RTLes zsûri profi,hogy benntartja.nemtudom

-André nekem nagyon nem bejövõs.Bántja a fülemet a hangja meg a stílusa.

-Kutyakölykök nekem erõltetett bár õk is sokat készülnek nagyon.

-Bence suta mozgásával együtt gyorsan felejthetõ

-Tamás meg szimpatikus volt de nem volt legjobb 6 közé való...

-Strokest még mindig sajnálom ! :/

A No Comment profi csapat de lehet,hogy ezt a produkciót már 100x elõadták.Ha hétrõl hétre készülniük kellene õk is megfakulnának.
BadBoys is nagyobbat ütött elsõre
Danka88
jóaz :D
egyébként anno volt ilyen, hogy ganxsta ment be segitönek, de az a megasztár volt, ha jól emlékszem. Ült a szinpad közepén egy díványon azt szevasz. :)

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

BaliBoy
Érdekes, hogy Adrét, hogy leszólta a zsûri. Nekem külön tetszett, hogy mélyebb hangtartományokban is látogatást tett.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
ganxsta és a repp....<#idiota>...
na ja
kutyakölykök+csíkós azt a többi énekes bárkivel összepárosulhat.

de én azt hiszem vagyis hittem,hogy a jelenlevõk vki külsõssel fognak összeállni.
pl. mc dc pl. ganxtaval :DD
Atti12
én az elõzõ szériában nekik szurkoltam.. simán õk voltak a legjobbak.
Ez a mai produkció is durván jó volt <#eljen>

sopi
Szerintem kutsakölykök+csikós;mc dc+bad boyz;tabáni+vásáry
De ez csak az én elképzelésem

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

RocKY2
köszi szépen

KicsiMonkey
Azóta már egy külön tánciskola a NoComment, szval változtak a dolgok :D

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

RocKY2
valaki nem tudjak a számokat amik a no comment tánca közbe mentek? OO
megköszönném

VRSDM
a no comment, az a black time-ból kivált tagokból alakult.

akkor most hogy is van? anno nem voltak jók a csillag születikbe. de mostmeg mégis jobbak mint a bb? :D hajrá magyarország! hajrá ízlésficam! :D

Ami virnyogós, azt már nyugodtan odasorolom magamban. Most azért mert az az egy pont nem egy baromira kifinomult operamû, szerintem nyugodtan lehet azt mondani h operába való a kislány.