4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
miért mi bajod gyufával? nem volt jó múltkor..? -
Dean Winchester #2072 ezaz ,hogy siman belehetne építeni :D
csillag születik ,tehetséget keresünk
pl. a gyufanak helye nincs itt...
mind1 te másként vélekedsz mint én , nincs ezzel gond -
kekksz #2071 Világbajnokságon gondolom az dönt, hogy ki csinálja meg hiba nélkül, és a legapróbb hibákat is nézik. Én leginkább a műkorcsolyához tudnám hasonlítani egyébként. -
Janika114 #2070 Egyetértek nem kell ennyi énekes, de bringások helyett inkább Kolos vagy Habodász menjen tovább meg persze harmónikás csávó alap. -
karajjj #2069 freestyle fociból is van világbajnokság, mégse lehetne beépíteni egy ilyen műsorba, mert nem ebbe való... -
Dean Winchester #2068 na még az baszna be ha ő tovább menne :DDDD
-
mi az,hogy dadogós rapper? nórika felvette Balázs stílusát vagy mi? -
Dean Winchester #2066 de ha szerinted csak ennyi van akkor miért van belőle világbajnokság meg minden szar??? szerinted mindenki csak ennyit tud mutatni és kész? mi dönt a győztesről? ki hány másodperc alatt mekkora körben csinálja meg a trükköet vagy mi? :S
nem értelek...
sztem jó ez , kell ez :D
na jön a JOE :S
JOe és operaénekes nem kell , kegyetlen lesz ha a 4 tj-ból 3 énekes lesz! -
IXEMGabeo #2065 harmónikás torony magas volt, biciklisek is és a L.A is...csaj se volt rossz és nekem szvsz a Habodász is bejött... -
hu pedig ez is jol enekelt ameik most fog jonni... a kovetkezo adasba csak a gyengeket raktak be :\ innen tobben tovabb kellene jussanak mint 4 -
mc gyufa jeee -
xxxpaulxxx #2062 Szvsz eddig a legjobbak a harmonikás és a büvész srác:) -
karajjj #2061 de ezek elnyomtak minden figurát, rippelék egymást emelgetik, ők olyanokat csinálnak, amit biciklin nem lehet -
IXEMGabeo #2060 majd jön mással is...ha ott is szar akkor nyertél:) -
IXEMGabeo #2059 és kapott 9-est... -
xxxpaulxxx #2058 Jaja... De ha nagy a baj, akkor még mindig ott van Mercury:D -
xxxpaulxxx #2057 Az a baj, hogy most megint itt van egytabáni... Máté P. Nóta most is... -
Dean Winchester #2056 más figurát előadnak? :S
érdekes rippeléket is hányan szeretik nézni pedig abban sincs olyan sokféle lehetőség amit mutathatnának :)
más koreográfia és kész :D -
Dean Winchester #2055 ja , nálam ez nem királyság még csak egy féle előadótól tud csak számot előadni :(
szóval nálam ez nulla ( nem a szó szoros értelmében) de örültem volna ha nem csak máté petitől ad elő dalokat...
durva lesz ha tovább megy és aztán is csak MP-től fog valamit énekelni, nekem az kurva nagy csalódás -
De meg az lenne nagy ha azzal az akcentussal enekelne :D -
karajjj #2053 énekes mondjuk énekelhet más számokat, de biciklivel milesz? lassabban tekernek? kormány helyett nyeregre ülnek? -
Enekesekbol ez az egy amit tuti tovabb juttatnek:D -
IXEMGabeo #2051 úú ez az Attila megnyeri az egészet... -
Dean Winchester #2050 zenekar ha tovább megy mit fog csinálni? zenélni
énekes tovább megy mit csinál ? énekel :D
tőlük mit vársz ?XD
a tánc csoport is ugyanazt adja elő más koreográfiában de mondom inkább látok egy új sportot mint ,hogy hallgassam a sok unalmas énekest...
szívesen megnézem őket a következő adásban is -
Janika114 #2049 Nekem is uncsi, ne vegyék el a helyet vki mástól ugyse jutnának sokáig. -
IXEMGabeo #2048 és jön a Király:D:D:D -
karajjj #2047 körbe körbe bicikliznek, ha továbbjutnak, tudod mit fognak csinálni? körbe körbe bicikliznek majd akkoris... -
IXEMGabeo #2046 és ezt megcsinálták visszafele is:D nálam bent vannak -
Dean Winchester #2045 milyen ugyanaz??? :D nézd vissza , másabb volt..
a végén a pörgés multkor nem volt pl...
-
csoda, hogy nem estek el -
Dean Winchester #2043 akárki akármit mond , ez jó volt!!!!
inkább ilyet szeretnék látni mint tucaténekeseket hallgatni -
karajjj #2042 hát, ez ugyanaz volt, mint a multkor -
IXEMGabeo #2041 csináld utánuk:) hatalmas show, de ebben nincs olyan sok lehetőség -
a ripper fiverek jutnak eszembe errol;D -
kekksz #2039 Hát ez eddig nincs olyan jó, mint a multkori... -
IXEMGabeo #2038 biciklisek jók, de őket nem fogják továbbjuttatni:S:S
ők a cirkuszban világszámok lennének -
IXEMGabeo #2037 eltitkolt másik néven futó fattyú:D:D
amúgy szép és aranyos csaj, van benne tehetség is...de ez nem volt jó -
IXEMGabeo #2036 jaa az a Gyuri:D, de az is nagy tehetség ám...nem tudom majd meglátjuk azt pont nem láttam... -
Janika114 #2035 Tényleg jobb volt a multkor, de vmi mégis megfog benne. -
IXEMGabeo #2034 egy biztos a harmónikás tuti továbbjutó