4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Nekem Gyufa valamiért nagyon tetszik.
MR Joe jó, de szerintem nem csak mindig az énekeseknek kéne többségbe lennie, és nyerni. -
Magyar anya szülte? Magyar nyelvet beszél? Ülj le, egyes.
(Nem az erdélyi román földrablókról beszélünk sráác...) -
Dean Winchester #2111 Most kár volt beszólnod ezért !
erdély
" Itt a legnagyobb ma a magyarok aránya Románián belül. Hivatalos nyelv a román.[2]"
ergo miért szégyen ha valaki feltételezi ,hogy nem magyar???
eléggé hülye vagy , de én kérek elnézést!
a témát meg offoljuk ! -
IXEMGabeo #2110 Attila viszont totálisan az. Beszéli az anyanyelvünket, követi a kultúránkat, magyar dalokat énekelt, totálisan, tehát az. Ahogy a Szabó Előd is a Dér Heni és sokan mások... -
xxxpaulxxx #2109 24en jutottak tovább... de ezt elég hárdkór lenne egy adásban leadni nemde?:) -
kekksz #2108 Ők jövőhéten lesznek. -
milos620 #2107 Sziasztok!
Nem tudom, hogy emlékeztek-e arra a párra, akik balettet akrobatikus mutatványokkal kombinálva mutattak be!Ők hol vannak? -
Dean Winchester #2106 neked kéne vissza venni :)
attól ,hogy erdélyi valaki attól nem bíztos hogy magyar már bocs!
-
xxxpaulxxx #2105 Mr. Joe szar volt, vagy mi?:S -
Gyufa?:O -
Gyufa,Everdance,Attila,Szabó Ádám ezeknek kéne továbbjutni.. -
Nagyon gyorsan vegyél vissza magadból, köszi! Erdélyiek magyarok, szégyen hogy az ellenkezőjét feltételezi valaki. -
Dean Winchester #2101 okok -
Janika114 #2100 Mármint a szövegre érted? Nekem az a főbajom h egy rappernak nincs jó hangja mint egy énekesnek, és ami számomra jóvá teszi az nem ide való. -
Mekkora lenne ha ugy beszelne mindenki ahogy ő :D -
Janika114 #2098 Szimpi szimpi de MC DC se azért jutott el addig mert rappelt, hanem mert freestylba nyomta. -
IXEMGabeo #2097 hogyne lenne magyar...csak határon túli normálisabb, mint te vagy én. Beszéde is az az eredeti régies beszéd, csak mi korcsosodtunk el... -
xxxpaulxxx #2096 Nem lehet újat kitalálni szerinted? -
IXEMGabeo #2095 ez a srác szimpatikusabb mint az MC DC de nem továbbjutó nálam:D -
kekksz #2094 ennyi -
Janika114 #2093 A rap nem ide való sztem, én imádom de sztem az igazi rapnek nem ilyen kis "kedves" szövege van. -
Dean Winchester #2092 gyufára csak azt a kérdést tudnám feltenni amit a faktorban feltettek norbinál
ha lenne lemeze akkor hallgatnád???
norbi esetében igen meg nézném is ,de gyufa esetében nem hallgatnám :S
egyszerűen nekem nem tetszik! -
karajjj #2091 végülis csak párezer kilométer, meg nem szlovák, hanem magyar -
xxxpaulxxx #2090 Nah azt a műsort inkább ne is emlegesd... iszonyat gáznak tartom -
Dean Winchester #2089 erdélyi... a lényeg nem magyar :D
-
Janika114 #2088 Everdance is jó volt sztem. -
IXEMGabeo #2087 nagyon kevés továbbjutó van, ráadásul az X faktorban egy hasonló aranytorkú (Báder Máriát), aki még Tina Turnert is leénekelte volna azt se juttatták tovább -
ez a 8-as pontozas szerintem keves volt... 9es minimum de meg 10est is erdemelt volna, mi kell ennek a zsurinek a 10eshez? -
IXEMGabeo #2085 szlovák? erdélyi miről beszélsz?:D
melyik szlovákra gondolsz?
amúgy külföldön is, pl egy német vagy osztrák tehetségkutatóban se kimondottan anyanyelvi számokat adnak elő...ez baromság -
karajjj #2084 szlovák srác? -
xxxpaulxxx #2083 Miért ne juttatnák tovább? André is profi volt a 2. szériában és mégis nagyon sokáig elvitték:P
De ez a Joe tényleg fantasztikus... ő a kedvencem az énekesek közül azt hiszem:D -
IXEMGabeo #2082 örülnék neki, ha továbbjuttattnák... az a gáz, hogy ismerjük kik szavaznak:S -
Dean Winchester #2081 nekem itt meg az a gáz ,hogy magyarok vagyunk akkor magyar számokat énekeljünk már sztem..
a szlovák srác előtt meg azért le a kalappal mert magyar előadótól magyar számot énekel...
charlie - jég dupla whiskyvel joe előadásában milyen lenne? XD -
Dean Winchester #2080 ebben egyetértek :D -
Dean Winchester #2079 hát nem volt jó, mi tetszett benne???
hangja nulla
azt meg ne nézzük ,hogy alapból dadog mert a produkciót kell értékelni és nem az előzményét -
karajjj #2078 jó hangja van, viszont szerintem már túlzásba viszi ezeket a rekesztéseket, vagy hogyhívják -
IXEMGabeo #2077 ez a Mr Joe már profi:) nem hiszem h továbbjuttatják -
Joe is továbbjut szvsz -
karajjj #2075 a másik rapper gyerektől sokkal jobb volt, viszont annak ütősebb szövege volt -
IXEMGabeo #2074 :D:D gyufa nem ide való...
az a gáz Hajnóczi Soma bűvészt nem juttatták tovább az 1. műsorba se, pedig Európa bajnok lett később...
Habodász nagyon nehéz műfajban utazik, de ő megérdemelné a továbbjutást
Harmónikás született tehetség, ahogy a bringások is nagy munkájuk van abban, amit képviselnek
énekesekből tucat van, nekem a L. A nagy favorit, a csaj nem volt elég meggyőző (Bogi), Mr Joe pedig öreg sajnos...az operaénekes és a rapper még nagy kérdés