4158
  • ronihun
    Nekem Gyufa valamiért nagyon tetszik.
    MR Joe jó, de szerintem nem csak mindig az énekeseknek kéne többségbe lennie, és nyerni.
  • PrisonMan
    Magyar anya szülte? Magyar nyelvet beszél? Ülj le, egyes.

(Nem az erdélyi román földrablókról beszélünk sráác...)
  • Dean Winchester
    Most kár volt beszólnod ezért !
    erdély
    " Itt a legnagyobb ma a magyarok aránya Románián belül. Hivatalos nyelv a román.[2]"

ergo miért szégyen ha valaki feltételezi ,hogy nem magyar???
    eléggé hülye vagy , de én kérek elnézést!
    a témát meg offoljuk !
  • IXEMGabeo
    Attila viszont totálisan az. Beszéli az anyanyelvünket, követi a kultúránkat, magyar dalokat énekelt, totálisan, tehát az. Ahogy a Szabó Előd is a Dér Heni és sokan mások...
  • xxxpaulxxx
    24en jutottak tovább... de ezt elég hárdkór lenne egy adásban leadni nemde?:)
  • kekksz
    Ők jövőhéten lesznek.
  • milos620
    Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e arra a párra, akik balettet akrobatikus mutatványokkal kombinálva mutattak be!Ők hol vannak?
  • Dean Winchester
    neked kéne vissza venni :)
    attól ,hogy erdélyi valaki attól nem bíztos hogy magyar már bocs!
  • xxxpaulxxx
    Mr. Joe szar volt, vagy mi?:S
  • SirAlo
    Gyufa?:O
  • ronihun
    Gyufa,Everdance,Attila,Szabó Ádám ezeknek kéne továbbjutni..
  • PrisonMan
    Nagyon gyorsan vegyél vissza magadból, köszi! Erdélyiek magyarok, szégyen hogy az ellenkezőjét feltételezi valaki.
  • Dean Winchester
    okok
  • Janika114
    Mármint a szövegre érted? Nekem az a főbajom h egy rappernak nincs jó hangja mint egy énekesnek, és ami számomra jóvá teszi az nem ide való.
  • SirAlo
    Mekkora lenne ha ugy beszelne mindenki ahogy ő :D
  • Janika114
    Szimpi szimpi de MC DC se azért jutott el addig mert rappelt, hanem mert freestylba nyomta.
  • IXEMGabeo
    hogyne lenne magyar...csak határon túli normálisabb, mint te vagy én. Beszéde is az az eredeti régies beszéd, csak mi korcsosodtunk el...
  • xxxpaulxxx
    Nem lehet újat kitalálni szerinted?
  • IXEMGabeo
    ez a srác szimpatikusabb mint az MC DC de nem továbbjutó nálam:D
  • kekksz
    ennyi
  • Janika114
    A rap nem ide való sztem, én imádom de sztem az igazi rapnek nem ilyen kis "kedves" szövege van.
  • Dean Winchester
    gyufára csak azt a kérdést tudnám feltenni amit a faktorban feltettek norbinál

ha lenne lemeze akkor hallgatnád???
    norbi esetében igen meg nézném is ,de gyufa esetében nem hallgatnám :S
    egyszerűen nekem nem tetszik!
  • karajjj
    végülis csak párezer kilométer, meg nem szlovák, hanem magyar
  • xxxpaulxxx
    Nah azt a műsort inkább ne is emlegesd... iszonyat gáznak tartom
  • Dean Winchester
    erdélyi... a lényeg nem magyar :D
  • Janika114
    Everdance is jó volt sztem.
  • IXEMGabeo
    nagyon kevés továbbjutó van, ráadásul az X faktorban egy hasonló aranytorkú (Báder Máriát), aki még Tina Turnert is leénekelte volna azt se juttatták tovább
  • SirAlo
    ez a 8-as pontozas szerintem keves volt... 9es minimum de meg 10est is erdemelt volna, mi kell ennek a zsurinek a 10eshez?
  • IXEMGabeo
    szlovák? erdélyi miről beszélsz?:D

melyik szlovákra gondolsz?

amúgy külföldön is, pl egy német vagy osztrák tehetségkutatóban se kimondottan anyanyelvi számokat adnak elő...ez baromság
  • karajjj
    szlovák srác?
  • xxxpaulxxx
    Miért ne juttatnák tovább? André is profi volt a 2. szériában és mégis nagyon sokáig elvitték:P

De ez a Joe tényleg fantasztikus... ő a kedvencem az énekesek közül azt hiszem:D
  • IXEMGabeo
    örülnék neki, ha továbbjuttattnák... az a gáz, hogy ismerjük kik szavaznak:S
  • Dean Winchester
    nekem itt meg az a gáz ,hogy magyarok vagyunk akkor magyar számokat énekeljünk már sztem..
    a szlovák srác előtt meg azért le a kalappal mert magyar előadótól magyar számot énekel...

charlie - jég dupla whiskyvel joe előadásában milyen lenne? XD
  • Dean Winchester
    ebben egyetértek :D
  • Dean Winchester
    hát nem volt jó, mi tetszett benne???
    hangja nulla

azt meg ne nézzük ,hogy alapból dadog mert a produkciót kell értékelni és nem az előzményét
  • karajjj
    jó hangja van, viszont szerintem már túlzásba viszi ezeket a rekesztéseket, vagy hogyhívják
  • IXEMGabeo
    ez a Mr Joe már profi:) nem hiszem h továbbjuttatják
  • Krisztiam #2076
    Joe is továbbjut szvsz
  • karajjj
    a másik rapper gyerektől sokkal jobb volt, viszont annak ütősebb szövege volt
  • IXEMGabeo
    :D:D gyufa nem ide való...

az a gáz Hajnóczi Soma bűvészt nem juttatták tovább az 1. műsorba se, pedig Európa bajnok lett később...

Habodász nagyon nehéz műfajban utazik, de ő megérdemelné a továbbjutást

Harmónikás született tehetség, ahogy a bringások is nagy munkájuk van abban, amit képviselnek

énekesekből tucat van, nekem a L. A nagy favorit, a csaj nem volt elég meggyőző (Bogi), Mr Joe pedig öreg sajnos...az operaénekes és a rapper még nagy kérdés