Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
hát lehet h siker lett 10-15 éves korosztályban, aki még az emo korszakát éli, de 1000 jobb és igényesebb eladó van náluk M.o.-n!
itt nem is a tehetség a fontos hanem a stílus! közben meg tehetséges emberek tünnek el a süllyesztõben.

nem tudom h meddig akarnak még itt instant emo sztárokat csinálni, mert lassan ez már mindenhol feledésbe merül, csak nálunk jönnek futószalagon az ilyen idétlen csapatok és énekesek.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hungary27
''a hangja az nem rossz''???? hát szerintem elég gyatra.
nekem a tegnapi nap tabáni-keresztes ildikó féle produkció volt a kedvencem,de a ami nagyon nagyon bejött,az varga viktor-horváth tamás produkciója,szerintem nagyon jó volt,mondjuk attól függetlenül hányingerem van "tomó" vigyorgásától,de a hangja az nem rossz

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

RETROB0Y
Hát jah szegény már most látom hogy írják majd hogy 5 testvére meg 3 gyereke van mg hogy vietnámbol kitoloncolták mg a sok faszrágó összebassza a életét<#boxer><#boxer><#violent>

Szerintem legalábbis az a lényege egy ilyen mûsornak, hogy olyan embereket kutassanak fel, akik egyébként az ismeretlenség homályában maradnának. Mindenesetre Tabáninak ajánlom, hogy menjen el egy pszichológushoz: 30 évig sikertelen ember volt kb. minden téren, most pedig egyszerre ért el egy nagy sikert, és bulvár média nagyon durván rá fog szállni az Index.hu-tól a Blikkig. Szerintem segítség nélkül nem fogja tudni feldolgozni ezt a változást.

hungary27
Örülök hogy Tabáni nyert<#eljen>
angelslie
Ebben igazad van, hogy sok tehetségtelen embert is a képernyön tartanak, csak hogy ott legyen, miközben már rég kifújt. De nem mind van így ezzel azért, például az általád említett AFC igenis jó zenét játszik és nem rég jött ki új albumuk ami teljes siker lett. Persze értem én, hogy menö szídni öket, de akkor legalább úgy tedd, hogy kicsit utánuk nézel és nem a levegöböl.

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

errõl van szó 😄 andrenak vannak fellépései,cd-je jelent már meg ,míg tabáni a sima teremõr akinek semmi ilyen multja nincs!
szóval jogosn nyerte meg,és csunya is lett volna ha a tehetségkutatot az nyeri aki már tehetséges profi volt !
kazai21
Átadom😊
Csak ritkán találkozok vele,de gondolom most már nem mert vége van a Csillag Születik-nek...

Mi equipo favorito: Real Madrid

PrisonMan
Akkor add át neki személyesen is az SG Fórum gratulációját <#wink>

kazai21
Én is neki szurkoltam mivel a szomszédunk.<#vigyor3>

Mi equipo favorito: Real Madrid

Szerintem is. Éljen Tabáni! 😊
bogyoka
Hurrá, nyert Tabáni, neki drukkoltam😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

tenkenorman
grat tabáninag. megérdemelte.

http://www.tenke.hu

Szerintem Tabáni megérdemelten nyert. André nem teljesen amatõr:
André CD 2006-ból
CDje jelent meg, Amerikában tanult énekelni, stb. Énekes, akinek most kicsit megfeneklett a karrierje és lendíteni kellett rajta.

A CSSZ meg egy tehetségkutató mûsor: most sikerült nyilvánosság elé tárni egy olyan ember kivételes tehetségét, aki ha nincs a mûsor, valszínûleg csak a kis panelszobájában énekelgetne élete végéig.

Félre ne érts, nagyon tetszik André éneke, hihetetlen amit csinál, de az igazi felkutatott tehetség, a talált kincs az Tabáni István. Szerintem Tabáninak inkább zenés darabokban kellene énekelnie mintsem hogy popénekes legyen. Nagyon szép a magyar kiejtése, tisztán, fölösleges manírok nélkül mindig érthetõen énekel, ami jól jön mondjuk egy musicalnél.

Atti12
"Mindenki megtud egy verset tanulni, és mindenki eltudja ugyanúgy mondani mint ahogy azt Utasi Árpi tette.
Szóval... az elõzõ szériában nagyot csalódtam..."

Ezzel én is így vagyok. <#eljen> Viszont ez a széria szerintem jól sikerült, mind a 4 döntõs megérdemelten volt ott 😊

Tyler1
igen ezt tudom, mióta minden egyes fostos adón napjában legalább 2x látom az SP-t szerepelni-.-
de nem az a gáz h szerepel, hanem h igény van rá!!!!

gibson9
ez azért van, mert magyarország már lassan tiniország.. azt veszem észre néha, hogy tökmind1 ki áll a színpadon csak 20-22 alatt legyen és már rajonganak érte.. mint valami életcél náluk, hogy rajonganiuk kell valakiért.. szánalmas

Tyler1
csak õ azt a stílust képviseli mint a régiek, és az új generációk akik azt sem tudják ki a Demjén, nem fognak azonosulni a stílusával.

Tabáni István lehetne akkora alak mint pl. Demjén Ferenc, Varga Miklós, Máté Péter, és még sorolhatnám...
A probléma az hogy a hazai társadalom zöme, zeneileg borzalmasan igénytelen...
Tyler1
ha megnézed mondjuk a vivát, ott mi van?? emo, pózer k*csögök folynak ki belõle! úgyhogy ehhez a alkalmazkodva, a Tóth Gabi, az SP, az AFC, a Lola nem fog eltünni egyhamar, mert amíg képernyõn vannak addig eladhatóak.

lehet h én növök nagyon gyorsan de a magyar zeneélet átlag életkora kb 20 év. és ameddig ilyen emberekkel lesz tele a média addig egy Tabári vagy Vásáry nem fog nagy utat befutni itthon.

gibson9
undorító, de õ azt hiszi, hogy annyira jó nõ <#wilting>

Hát én egyenesen hányingert kapok tõle, ahogyan kinéz, most is... <#wow3>
gibson9
Az a baj, hogy tóth gabi nem tûnt el a süllyesztõben (pedig jobb lenne), mert állandóan hallani róla.. persze ettõl függetlenül nem tett le különösebben õ se semmit, de mindig látom a tv-ben a hülyeségeivel együtt. Elég idegesítõ egy picsa.

Eltûnt a süllyesztõben, pont úgy ahogy Tóth Gabriella, és a nõvére, vagy Oláh Ibolya.
gibson9
nem vagy egyedül.. és ami a legfontosabb, hogy azóta mit tett le? 😄 mert én tényleg nem hallottam azóta semmit róla.

Visszakanyarodva az elõzõ szériához. Mindenki megtud egy verset tanulni, és mindenki eltudja ugyanúgy mondani mint ahogy azt Utasi Árpi tette.
Szóval... az elõzõ szériában nagyot csalódtam...
Az már más hogy egy Magyar tehetség kutatón egy Szerb nyerjen az már kiüti a biztosítékot. Ne értsetek félre, nincs nekem semmi bajom a Szerb nemzetiségüekkel, csak ez a mûsor Magyar nemzetiségû tehetségeket keres.
De most Magyar nyerte meg...
gibson9
ne értsetek félre, nem a csillagok ellen beszélek, de nekem kellett volna a pénz leginkább

#1602 "Azért azt elmondanád,hogy ez a Búbánat István mivel adott többet ma, ha többiek hozták a szokásost? Jha,h most nem sírta el magát,pedig közel volt ismét"

jah most nem sírta el magát, hanem elrontotta a számát és a produkció végén 5 percig csóválta a fejét <#wow3>

ÉS MOST SZERETETTEL VÁROM, HOGY LEOLTSATOK EZÉRT A MONDATÉRT, de szerintem tabáninak ez a visszahúzódó, szomorú jellem csak egy szerep volt.. érdekes a megasztárban még nem volt ilyen és biztos, hogy nem válik az ember egy kritikától ilyenné.. ha így lenne, akkor mindenki ilyen lenne az iskola elvégzése után.
MCDC vagy André jobban megérdemelte volna a gyõzelmet, de ugye André gyõzelme esélytelen volt, hiszen a magyar népnek a populáris zene kell és nem ez a fajta opera zene. Szabi gyerek is csak a személyisége miatt volt a döntõben. Durvára nem érdekli az embereket a néptánc és fõleg nem az egyéni néptánc. A döntõbeli egyéni produkciója meg minõsíthetetlen volt. De ez is valószínû a koreográfus hibája és nem Szabié..
Végeredményben egyébként meg tökmind1 ki nyert, mert például én a legutóbbi gyõztesrõl Árpiról azóta se hallottam semmit, de más kiesettek meg adogatták ki a lemezüket. Mint ahogy itt is ez fog történni.

Hát senki sem marad örökké fiatal, de tény az hogy Andrénak különleges adottsága van. Hogy Szirtes Tamást idézzem: André hangja egy új dimenziót nyit. És ez valóban igaz.
Ajánlom mindenkinek hogy egyszer csukja be a szemét, és hallgassa meg úgy Andrét és akkor rá fog jönni hogy Szirtes miért is mondta ezen szavakat...
Látom nagyon megoszlik a társaság ebben a témában. Most igazából, millió féle érvet és ellenérvet fel lehetne sorakoztatni, nem csak a ma, hanem az eddigi produkciók mellet szólva is.
Ezeket akár holnap reggelig is lehetne sorolni...
VRSDM
ne értsetek félre, nem andré ellen beszélek.
szerintem Robinak kellett volna a pénz leginkább.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
aki inkább harminc mint huszon 😛

"a 30-40 éves korosztálynak lett volna elég ideje"
igen régen is olyan sok tehetségkutató volt mint most ugye?😄
régen is volt tv aminek köszönhetõen jobban meglehetett ismerni az embereket? naaaa ne 😊
André egyedi tehetség...
VRSDM
andré ellen szóljon
hogy bejárta a világot, és ért már el eredményeket zenei téren.

PrisonMan
#1589: "remélem akik itt sokan a TAbánit favorizálják , majd megveszik a 4000 Ftos lemezét ....."

Nem értem mi köze van a két dolognak egymáshoz?! Valaki aki a mûsor alatt neki szurkolt annak kötelezõ lenne megvennie a CD-jét? Ha nem is közülünk, de az országban biztos sokan megfogják venni, és jó kis bevétele lesz belõle 😊

#1591: "kíváncsi vagyok mennyire favorizáljátok.... 2 hónap múlva le senn szarjátok majd a nyertest 😄 most meg még biztosan pezsgõt is bontotok meg ujjongtok az aláírásáért XD "

Comment of the week <#nevetes1><#vigyor>

Nos szerintem (most lehet oltani), de nem a megfelelõ ember nyerte meg a Csillag születik-et.

Egyrészt, már a neve is sugallja, csillag születik, tehát egy max. 20-25 éves válhat csillaggá, a 30-40 éves korosztálynak lett volna elég ideje, hogy bizonyítson, "csillaggá váljon". De talán ez nem is olyan lényeges. a másik annál inkább.

Véleményem szerint, az válhat csillaggá, aki abban amit mûvel, kiemelkedik a mezõnybõl. Most nézzük meg Tabánit, megkockáztatom találnánk több száz embert Magyarországon akik hasonló színvonalon el tudnák énekelni ezeket a dalokat. MCDC abban a kategóriában amit mûvel kiemelkedik, de valami + hiányzik belõle, hogy egyedi legyen.
Szabi is hétrõl-hétre fejlõdött, de neki még rengeteget kell fejlõdnie. Biztosan találnánk rengeteg néptáncost, aki meg tudná ezeket a lépéseket, talán még jobban is csinálni.
És végül André. Szerintem Õ volt az egyetlen a mûsorban, aki képes volt újat mutatni. és a legfontosabb EGYEDÜLÁLLÓ a maga múfajában, hozzá hasonlót nemigen lehet hallani. Én õt hoztam volna ki gyõztesnek.

Ne értsetek félre mind a 4-en nagyon ügyesek voltak, hétrõl-hétre rengeteget dolgoztak, és mindenki meg is kapta a jutalmat, és talán ezért nem is az a fontos, hogy ki lett a gyõztes, hiszen mind gyõztesek már.
Tyler1
ja értem 😊

Kérlek szépen... neki legalább van letisztult énekhangja amit nagyon jól használ... ez az én álláspontom, meglehet vétózni...
Rash87
Azért azt elmondanád,hogy ez a Búbánat István mivel adott többet ma, ha többiek hozták a szokásost? Jha,h most nem sírta el magát,pedig közel volt ismét<#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Ettõl eltekintve neki sincs rossz hangja...
KicsiMonkey
Ez most minek kellett ide? 😄 Már nem is örülhetünk annak, hogy az nyert, akinek szurkoltunk? 😊

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

A válogatón szerepelt. Egy Elton John számot énekelt, talán az Oroszlánkirályból. A zsûri pont a tolókocsi miatt szórta ki. Az "összhatás" miatt".

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

VRSDM
õ is indult a csillag születiken, csak nem válogatták be.

Tyler1
we are the world-nél ki volt a tolókocsis faszi tudja vki??? tiszta Lionel Richis volt 😄

angelslie
Mert neked ez számít? Szerintem inkább az a lényeg hogy milyen zenét játszanak, és azt bizony jól csinálják 😊

\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...

MerlinW
Get a life.

[merlinw.org]

Nekem csak ennyi hozzáfûzni valóm lenne a ma történt eseményekhez;

Igen, igen, éljen, éljen!!!

Nagyon örülök Tabáni István gyõzelmének, végig neki drukkoltam. 😊
Igazából senki sem vesztett sokat, gondolok most a lemez szerzõdésekre, amiket kaptak... MCDC szokás szerint hozta a tõle elvárható színvonalat, André szintén, Szabi szintén.

Ez így van rendjén, István megérdemelte ezt a gyõzelmet! 😊
Loool, gondolom 14 evesnel nem vagy idosebb..hja es lanybol vagy 😄DD

szerintem annak a srácnak még a faszán se nõtt ki a szõr. és homokos. brokit a seggébe