4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
kekksz #2154 Most is 8an fognak... -
Dean Winchester #2153 tavaly ilyenkor még 8an mentek tovább ugye? -
xxxpaulxxx #2151 EZAZ!!! -
IXEMGabeo #2150 Mr Joe...hoppá bocsánat én tévedtem a közönség imádja -
IXEMGabeo #2149 itt a szavazókra is kell gondolni. Tuti h ott lesz 1-2 tinibálvány is:D pl a Szabó Ádám harmónikás vagy a Kolos -
Dean Winchester #2148 1 táncos csapat
2 énekes
1 egyéb -
kekksz #2147 Gyufa meg a harmonikás srác jussanak tovább! -
karajjj #2146 gondolom lesz vagy 6 adás akkor az még 7 hét -
kalap765 #2145 A szavazók rangsorát mutatták?? -
Dean Winchester #2144 már látom előre
első továbbjutó
az operaénekes lesz és ezzel kurvára felidegesítenek xD -
IXEMGabeo #2143 elég tréé -
xxxpaulxxx #2142 ennyire felgyorsítanák a szaros xfaktor miatt?:S -
xxxpaulxxx #2141 de ez mi, hogy csak 4en jutnak tovább?:O -
IXEMGabeo #2140 így van, az egyik csak papíron hivatalos a másik pedig a szívben! -
kalap765 #2139 Gyerekek nem az állampolgárságról van szó. Annak semmi köze nincs a nemzetiséghez. Két különböző dolog. -
Dean Winchester #2138 Ha a bűvész... :D -
Dean Winchester #2137 a zárójeles résszel egyetértek teljes mértékben és én is igy gondolom csak nem kell leszánalmasozni azért mert valaki feltételezi egy emberről az állampolgárságát ha nemtudja... -
kalap765 #2136 Ha Gyufa továbbjut én már elégedett leszek :) -
IXEMGabeo #2135 de nem jött:) -
xxxpaulxxx #2134 Egy szar és nem magyar -
Dean Winchester #2133 "az nem jelenti azt, hogy ők már román állampolgárok lettek"
rosszul értelmezted amit kimásoltam! a lényege, hogy vannak ott nem magyarok és ennyi erővel jöhetett volna román is...
de mind1 :D én lezártam xD -
xxxpaulxxx #2132 Kussoljatok már, gecire unalmas... -
kekksz #2131 Hajrá Gyufa! :) -
IXEMGabeo #2130 Timi Chenről mi a véleményed?:D -
>>> X-Faktor. Erdélyi versenyző. Gyönyörűen beszélte a magyart, de románnak tartotta magát. Egyszerűen annyit szeretnék eljuttatni a fejekbe, hogy az erdélyiek (ha magyar anya szülte, magyarul beszél, és magyarnak tartja magát, akkor MAGYAROK!) -
Dean Winchester #2128 valóban mint egy Esmeraldából is kiindulhatunk ,hogy magyar :DDDDD
hagyjuk inkább :D mondom nem izgat, a produkció érdekel és nem az h magyar vagy se -
kalap765 #2127 Ha nem tudod akkor nem jelentsd ki hogy nem magyar. Ennyi. -
IXEMGabeo #2126 rohadt dákó-román elmélettel jönnek, közbe Erdély mindig is a mienk volt -
László Attila 12 pont :) -
IXEMGabeo #2124 az lenne mégcsak szép, ha Magyar lenne a hivatalos nyelv. Az totálisan természetes, ha Romániában román a hivatalos nyelv nem is lehet másként. De azzal, hogy a Magyarok ott még többségben megmaradtak az nem jelenti azt, hogy ők már román állampolgárok lettek -
Dean Winchester #2123 köszönöm a felvilágosítást!
igen , és akkor lesz szopacs ha majd vmi tehetségkutatóba jön egy erdélyi aki valóban nem lesz magyar XD -
-
A nevebol szerintem konnyen kideritheto hogy magyar-e :D -
Dean Winchester #2120 na nézzük vajon kik jutnak tovább... -
Nem kell magyarázkodnod.... Csupán 900 évig volt az ország része, majd 150 évig őrizte és fejlesztette tovább a magyar kultúrát vészterhes időkben. Te dolgod ha van bátorságod feltételezni, hogy erdélyi induló nem magyar. -
xxxpaulxxx #2118 ha már nemzetiségek... szvsz a kínai csaj húzhatna a picsába
-
IXEMGabeo #2117 figyelj egy románul beszélő vki nem fog idejönni ne aggódj:D:D:D ezt benézted bocsi:D -
milos620 #2116 Most kapcsolódtam be!
Nem tudom milyen szabály szerint bonyolódnak le a dolgok!? -
Dean Winchester #2115 fejezd már be baszki :D
van román ismerősöm aki magyarul beszél ...
magyar anya szülte? honnan tudjam???? de igazából leszarom
a produkciót értékelem és nem azt ,hogy hova valósi vagy ki szülte mert az kurvára nem izgat -
Dean Winchester #2114 jójó de érted most én ezt honnan tudjam ? múltkor hallottam énekelni + félfüllel ,hogy erdélyi aztán ennyit tudtam róla! Most ennyi info utan szted is durva ,hogy van bátorságom feltételezni,hogy nem magyar?
OMG -.-
mind1 :D
szóval magyar és kész , örülök neki...