Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt nem is a tehetség a fontos hanem a stílus! közben meg tehetséges emberek tünnek el a süllyesztõben.
nem tudom h meddig akarnak még itt instant emo sztárokat csinálni, mert lassan ez már mindenhol feledésbe merül, csak nálunk jönnek futószalagon az ilyen idétlen csapatok és énekesek.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
szóval jogosn nyerte meg,és csunya is lett volna ha a tehetségkutatot az nyeri aki már tehetséges profi volt !
Csak ritkán találkozok vele,de gondolom most már nem mert vége van a Csillag Születik-nek...
Mi equipo favorito: Real Madrid
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
André CD 2006-ból
CDje jelent meg, Amerikában tanult énekelni, stb. Énekes, akinek most kicsit megfeneklett a karrierje és lendíteni kellett rajta.
A CSSZ meg egy tehetségkutató mûsor: most sikerült nyilvánosság elé tárni egy olyan ember kivételes tehetségét, aki ha nincs a mûsor, valszínûleg csak a kis panelszobájában énekelgetne élete végéig.
Félre ne érts, nagyon tetszik André éneke, hihetetlen amit csinál, de az igazi felkutatott tehetség, a talált kincs az Tabáni István. Szerintem Tabáninak inkább zenés darabokban kellene énekelnie mintsem hogy popénekes legyen. Nagyon szép a magyar kiejtése, tisztán, fölösleges manírok nélkül mindig érthetõen énekel, ami jól jön mondjuk egy musicalnél.
Szóval... az elõzõ szériában nagyot csalódtam..."
Ezzel én is így vagyok. <#eljen>#eljen> Viszont ez a széria szerintem jól sikerült, mind a 4 döntõs megérdemelten volt ott 😊
de nem az a gáz h szerepel, hanem h igény van rá!!!!
A probléma az hogy a hazai társadalom zöme, zeneileg borzalmasan igénytelen...
lehet h én növök nagyon gyorsan de a magyar zeneélet átlag életkora kb 20 év. és ameddig ilyen emberekkel lesz tele a média addig egy Tabári vagy Vásáry nem fog nagy utat befutni itthon.
Szóval... az elõzõ szériában nagyot csalódtam...
Az már más hogy egy Magyar tehetség kutatón egy Szerb nyerjen az már kiüti a biztosítékot. Ne értsetek félre, nincs nekem semmi bajom a Szerb nemzetiségüekkel, csak ez a mûsor Magyar nemzetiségû tehetségeket keres.
De most Magyar nyerte meg...
#1602 "Azért azt elmondanád,hogy ez a Búbánat István mivel adott többet ma, ha többiek hozták a szokásost? Jha,h most nem sírta el magát,pedig közel volt ismét"
jah most nem sírta el magát, hanem elrontotta a számát és a produkció végén 5 percig csóválta a fejét <#wow3>#wow3>
ÉS MOST SZERETETTEL VÁROM, HOGY LEOLTSATOK EZÉRT A MONDATÉRT, de szerintem tabáninak ez a visszahúzódó, szomorú jellem csak egy szerep volt.. érdekes a megasztárban még nem volt ilyen és biztos, hogy nem válik az ember egy kritikától ilyenné.. ha így lenne, akkor mindenki ilyen lenne az iskola elvégzése után.
MCDC vagy André jobban megérdemelte volna a gyõzelmet, de ugye André gyõzelme esélytelen volt, hiszen a magyar népnek a populáris zene kell és nem ez a fajta opera zene. Szabi gyerek is csak a személyisége miatt volt a döntõben. Durvára nem érdekli az embereket a néptánc és fõleg nem az egyéni néptánc. A döntõbeli egyéni produkciója meg minõsíthetetlen volt. De ez is valószínû a koreográfus hibája és nem Szabié..
Végeredményben egyébként meg tökmind1 ki nyert, mert például én a legutóbbi gyõztesrõl Árpiról azóta se hallottam semmit, de más kiesettek meg adogatták ki a lemezüket. Mint ahogy itt is ez fog történni.
Ajánlom mindenkinek hogy egyszer csukja be a szemét, és hallgassa meg úgy Andrét és akkor rá fog jönni hogy Szirtes miért is mondta ezen szavakat...
Ezeket akár holnap reggelig is lehetne sorolni...
szerintem Robinak kellett volna a pénz leginkább.
u dont have to listen anybody else but me
igen régen is olyan sok tehetségkutató volt mint most ugye?😄
régen is volt tv aminek köszönhetõen jobban meglehetett ismerni az embereket? naaaa ne 😊
hogy bejárta a világot, és ért már el eredményeket zenei téren.
Nem értem mi köze van a két dolognak egymáshoz?! Valaki aki a mûsor alatt neki szurkolt annak kötelezõ lenne megvennie a CD-jét? Ha nem is közülünk, de az országban biztos sokan megfogják venni, és jó kis bevétele lesz belõle 😊
#1591: "kíváncsi vagyok mennyire favorizáljátok.... 2 hónap múlva le senn szarjátok majd a nyertest 😄 most meg még biztosan pezsgõt is bontotok meg ujjongtok az aláírásáért XD "
Comment of the week <#nevetes1>#nevetes1><#vigyor>#vigyor>
Egyrészt, már a neve is sugallja, csillag születik, tehát egy max. 20-25 éves válhat csillaggá, a 30-40 éves korosztálynak lett volna elég ideje, hogy bizonyítson, "csillaggá váljon". De talán ez nem is olyan lényeges. a másik annál inkább.
Véleményem szerint, az válhat csillaggá, aki abban amit mûvel, kiemelkedik a mezõnybõl. Most nézzük meg Tabánit, megkockáztatom találnánk több száz embert Magyarországon akik hasonló színvonalon el tudnák énekelni ezeket a dalokat. MCDC abban a kategóriában amit mûvel kiemelkedik, de valami + hiányzik belõle, hogy egyedi legyen.
Szabi is hétrõl-hétre fejlõdött, de neki még rengeteget kell fejlõdnie. Biztosan találnánk rengeteg néptáncost, aki meg tudná ezeket a lépéseket, talán még jobban is csinálni.
És végül André. Szerintem Õ volt az egyetlen a mûsorban, aki képes volt újat mutatni. és a legfontosabb EGYEDÜLÁLLÓ a maga múfajában, hozzá hasonlót nemigen lehet hallani. Én õt hoztam volna ki gyõztesnek.
Ne értsetek félre mind a 4-en nagyon ügyesek voltak, hétrõl-hétre rengeteget dolgoztak, és mindenki meg is kapta a jutalmat, és talán ezért nem is az a fontos, hogy ki lett a gyõztes, hiszen mind gyõztesek már.
Glory, Glory Man. United!
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Igen, igen, éljen, éljen!!!
Nagyon örülök Tabáni István gyõzelmének, végig neki drukkoltam. 😊
Igazából senki sem vesztett sokat, gondolok most a lemez szerzõdésekre, amiket kaptak... MCDC szokás szerint hozta a tõle elvárható színvonalat, André szintén, Szabi szintén.
Ez így van rendjén, István megérdemelte ezt a gyõzelmet! 😊