4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Hat ezt egyszeruen meg lehetett csinalni ha bevolt avatva elotte akit kihivott... -
Ironman2 #2193 Ez az ürge nem szerepelt az URI Geller müsorában? -
Tordas a világsztár :DDD -
Nóri én is megnézném a bugyid :DDD -
IXEMGabeo #2190 na kezdődik a cucc -
TORDAAAS -
Ironman2 #2188 KÖNYÖRGÖM CSAK A TORDAST NEEEEEE!!! -
IXEMGabeo #2187 így jár, aki görcsösen médiacápává szeretne válni... -
xxxpaulxxx #2186 Az kemény:D
Pont a minap láttam, hogy haverom likeolta a facebook profilját... aztán rákattintottam, hogy miért is csinálta ezt és szakadtam... annyi szidást még nem láttam egy helyenXD -
IXEMGabeo #2185
ALL time best és WTF
figyeljétek mennyi Dislike-ot kapott:D -
Simple the BEST!
-
Egy újabb CSICSKA születik a többihez:) -
Dean Winchester #2182 ja viszont nem kéne, hogy megint egy énekes nyerjen :D
viszont remélem nem máté petitől fog előadni valami számot ,de stílusban tuti nem fog változtatni...
én a bűvészt sajnálom , szívesen megnéztem volna még 1-2 produkcióját..
egyébként ő nem szerepelt a mentalistában? XD
remélem jövőhéten a mentalista tag tovább megy :S -
karajjj #2181 lényegében körbeírtad a székelyeket -
cargame #2180 Ha megengeded mi is magyarok lennenk es az Erdelyi az a tajegyseget jelzi csak. :) Ennyit akartam :P Hivatalosan Erdelyben elunk de magyarok vagyunk ;) -
"az hogy 91 éve egy tollvonással ők "románok lettek",semmin nem változtat."
Minden magyar ember fejében ez kellene, hogy legyen! Egy zsarnoki béke nem változtatja, nem változtathatja meg egy nép kúltúráját. Éppen az, hogy segítenünk kellene őket, hogy fennmaradjon a kúltúra, hátha egyszer esetleg......
Innentől ez a téma lezárva. László Attila magyar, minden ellenkező/szító/románozó hozzászólás törölve lesz. -
attól hogy erdélyben a hivatalos nyelv román,attól az ott élőknek a családfájuk 95%-a full magyar,magyar kúltúrával,magyar nyelvvel. a hivatalos elnevezésük az ott élőnek ERDÉLYIEK,és nem románok,és nem is magyarok. voltam erdélyben,jó párszor már,hálistennek,és azt kell hogy mondjam,az ott élőkre inkább mondom azt,hogy NA ŐK IGAZI MAGYAROK,mint a pestiekre...mai napig becsülik,és értékként kezelik a származásukat,a kúltúrájukat,és gyönyörűen beszélnek magyarúl,bő szókinccsel,minden szleng nélkül. ők a szememben igazi magyarok,az hogy 91 éve egy tollvonással ők "románok lettek",semmin nem változtat. -
Kolost rohadtul sajnáltam, mert ő jó arcnak tűnt, a hülye táncosoknak (Everdance pl) szvsz semmi esélye nincs a nyerésre... most komolyan, h osztanák meg azt az 1 milliót havonta?! Vannak 20-an... nem lenne nagy nyeremény, kocsiba se férnek be ennyien. Sztem az Attila esélyes a nyerésre. De még ott vannak a többiek. -
kalap765 #2176 A 6 kieső 6 továbbmenő tök korrekt lett volna. Ez igy egy vérengzés volt. Kiesett egy csomó tehetség. -
IXEMGabeo #2175 Habodászért is kár, de sztem ő simán megfogja állni a helyét másutt, ahogy a biciklisek is és a Kolos is be fog futni jócskán... -
Nagyon sietnek, hogy letudják mihamarabb :O -
kekksz #2173 12 vagy 14 asszem -
IXEMGabeo #2172 12-en voltak a döntőben az előző szériában... -
Dean Winchester #2171 de mondom tavaly a 24ből nem 8 ment tovább hanem mennyi? -
a zsűri nem örül vminek -
IXEMGabeo #2169 Everdance helyett a Kolos vagy mondjuk a biciklis bemehetett volna
látod megmondtam Hajnóczy Soma is kiesett az első körben...
Mr Joe-n nagyon meglepődtem -
Dean Winchester #2168 azért ez gáz most
csupa zenész :(
semmi különlegesség ( bicajos-unalmas ember-bűvész ) - ezek közül valamelyiknek ott kellett volna lennie!!!!4 -
xxxpaulxxx #2167 A bűvészt sajnálom:( -
karajjj #2166 na ez papírforma volt -
zsíííííír :) -
Gyufa kiesett :D -
IXEMGabeo #2163 ez az tökéletes:) -
kekksz #2162 EZZAZ -
IXEMGabeo #2161 áá a harmónikás srác volt az egyik legjobb... -
IXEMGabeo #2160 ez az LA is ott lesz:) -
Dean Winchester #2159 mármint az első elődöntőből :D -
xxxpaulxxx #2158 Lehet... de most fontos, hogy legyen szarfaktor, mert annak nagy volt a nézettsége -
Janika114 #2157 Na még Ádám meg Attila fog bejutni sztem -
Dean Winchester #2156 táncosok kipipálva :( -
IXEMGabeo #2155 Everdance OMG