Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
Gyufa,Everdance,Attila,Szabó Ádám ezeknek kéne továbbjutni..

...

PrisonMan
Nagyon gyorsan vegyél vissza magadból, köszi! Erdélyiek magyarok, szégyen hogy az ellenkezõjét feltételezi valaki.

okok
Mármint a szövegre érted? Nekem az a fõbajom h egy rappernak nincs jó hangja mint egy énekesnek, és ami számomra jóvá teszi az nem ide való.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

SirAlo
Mekkora lenne ha ugy beszelne mindenki ahogy õ 😄

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

Szimpi szimpi de MC DC se azért jutott el addig mert rappelt, hanem mert freestylba nyomta.

hogyne lenne magyar...csak határon túli normálisabb, mint te vagy én. Beszéde is az az eredeti régies beszéd, csak mi korcsosodtunk el...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem lehet újat kitalálni szerinted?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

ez a srác szimpatikusabb mint az MC DC de nem továbbjutó nálam😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ennyi

A rap nem ide való sztem, én imádom de sztem az igazi rapnek nem ilyen kis "kedves" szövege van.

gyufára csak azt a kérdést tudnám feltenni amit a faktorban feltettek norbinál

ha lenne lemeze akkor hallgatnád???
norbi esetében igen meg nézném is ,de gyufa esetében nem hallgatnám :S
egyszerûen nekem nem tetszik!
végülis csak párezer kilométer, meg nem szlovák, hanem magyar
Nah azt a mûsort inkább ne is emlegesd... iszonyat gáznak tartom

erdélyi... a lényeg nem magyar 😄
Everdance is jó volt sztem.

nagyon kevés továbbjutó van, ráadásul az X faktorban egy hasonló aranytorkú (Báder Máriát), aki még Tina Turnert is leénekelte volna azt se juttatták tovább

SirAlo
ez a 8-as pontozas szerintem keves volt... 9es minimum de meg 10est is erdemelt volna, mi kell ennek a zsurinek a 10eshez?

Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |

szlovák? erdélyi mirõl beszélsz?😄

melyik szlovákra gondolsz?

amúgy külföldön is, pl egy német vagy osztrák tehetségkutatóban se kimondottan anyanyelvi számokat adnak elõ...ez baromság

szlovák srác?
Miért ne juttatnák tovább? André is profi volt a 2. szériában és mégis nagyon sokáig elvitték😛

De ez a Joe tényleg fantasztikus... õ a kedvencem az énekesek közül azt hiszem😄

örülnék neki, ha továbbjuttattnák... az a gáz, hogy ismerjük kik szavaznak:S

nekem itt meg az a gáz ,hogy magyarok vagyunk akkor magyar számokat énekeljünk már sztem..
a szlovák srác elõtt meg azért le a kalappal mert magyar elõadótól magyar számot énekel...

charlie - jég dupla whiskyvel joe elõadásában milyen lenne? XD
ebben egyetértek 😄
hát nem volt jó, mi tetszett benne???
hangja nulla

azt meg ne nézzük ,hogy alapból dadog mert a produkciót kell értékelni és nem az elõzményét
jó hangja van, viszont szerintem már túlzásba viszi ezeket a rekesztéseket, vagy hogyhívják
ez a Mr Joe már profi😊 nem hiszem h továbbjuttatják

Krisztiam
Joe is továbbjut szvsz

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

a másik rapper gyerektõl sokkal jobb volt, viszont annak ütõsebb szövege volt
😄😄 gyufa nem ide való...

az a gáz Hajnóczi Soma bûvészt nem juttatták tovább az 1. mûsorba se, pedig Európa bajnok lett késõbb...

Habodász nagyon nehéz mûfajban utazik, de õ megérdemelné a továbbjutást

Harmónikás született tehetség, ahogy a bringások is nagy munkájuk van abban, amit képviselnek

énekesekbõl tucat van, nekem a L. A nagy favorit, a csaj nem volt elég meggyõzõ (Bogi), Mr Joe pedig öreg sajnos...az operaénekes és a rapper még nagy kérdés

Krisztiam
miért mi bajod gyufával? nem volt jó múltkor..?

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

ezaz ,hogy siman belehetne építeni 😄
csillag születik ,tehetséget keresünk
pl. a gyufanak helye nincs itt...
mind1 te másként vélekedsz mint én , nincs ezzel gond
Világbajnokságon gondolom az dönt, hogy ki csinálja meg hiba nélkül, és a legapróbb hibákat is nézik. Én leginkább a mûkorcsolyához tudnám hasonlítani egyébként.

Egyetértek nem kell ennyi énekes, de bringások helyett inkább Kolos vagy Habodász menjen tovább meg persze harmónikás csávó alap.

freestyle fociból is van világbajnokság, mégse lehetne beépíteni egy ilyen mûsorba, mert nem ebbe való...
na még az baszna be ha õ tovább menne 😄DDD
byzhouse
mi az,hogy dadogós rapper? nórika felvette Balázs stílusát vagy mi?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

de ha szerinted csak ennyi van akkor miért van belõle világbajnokság meg minden szar??? szerinted mindenki csak ennyit tud mutatni és kész? mi dönt a gyõztesrõl? ki hány másodperc alatt mekkora körben csinálja meg a trükköet vagy mi? :S
nem értelek...
sztem jó ez , kell ez 😄

na jön a JOE :S

JOe és operaénekes nem kell , kegyetlen lesz ha a 4 tj-ból 3 énekes lesz!
harmónikás torony magas volt, biciklisek is és a L.A is...csaj se volt rossz és nekem szvsz a Habodász is bejött...

SirAlo
hu pedig ez is jol enekelt ameik most fog jonni... a kovetkezo adasba csak a gyengeket raktak be :\ innen tobben tovabb kellene jussanak mint 4

Krisztiam
mc gyufa jeee

Szvsz eddig a legjobbak a harmonikás és a büvész srác😊

de ezek elnyomtak minden figurát, rippelék egymást emelgetik, õk olyanokat csinálnak, amit biciklin nem lehet
majd jön mással is...ha ott is szar akkor nyertél😊

és kapott 9-est...

Jaja... De ha nagy a baj, akkor még mindig ott van Mercury😄

Az a baj, hogy most megint itt van egytabáni... Máté P. Nóta most is...

más figurát elõadnak? :S
érdekes rippeléket is hányan szeretik nézni pedig abban sincs olyan sokféle lehetõség amit mutathatnának 😊
más koreográfia és kész 😄
ja , nálam ez nem királyság még csak egy féle elõadótól tud csak számot elõadni 😞
szóval nálam ez nulla ( nem a szó szoros értelmében) de örültem volna ha nem csak máté petitõl ad elõ dalokat...
durva lesz ha tovább megy és aztán is csak MP-tõl fog valamit énekelni, nekem az kurva nagy csalódás
SirAlo
De meg az lenne nagy ha azzal az akcentussal enekelne 😄