4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
Má megint ez az ugra bugra ez nem igaz ! -
IXEMGabeo #2793 ez gáz, nehogy már a Teca ezt is megússza -
IXEMGabeo #2792 Gomes és Teca a 2 leggyengébb:) -
Janika114 #2791 Na csak kérned kellett :D -
IXEMGabeo #2790 na innentől kezdve tökmind1 ki esik ki:) azért L A még remélem továbbmegy -
IXEMGabeo #2789 Ez az ádám továbbment yesss -
Janika114 #2788 Kedvenc xd
#2787:Meg nem csak az kell h elsőböl utolsók és fordítva, hanem az utolsó előttinek kell lenni a másodiknak a másodiknak utolsó előttinek és így tovább :D
Na a lényeg h Ádám menjen tovább meg az April :D -
McCartman #2787 sztem legalábbis a közönség dönt , ugye a pénz beszél elve alapján.
hát , azok pechesek akik míg elsők a zsűrinél , utolsók a szavazatok alapján és fordítva is megvalósul:D -
IXEMGabeo #2786 bírod mi? -
Janika114 #2785 Akkor nem szóltam, de akkor is minimális az esély h pont a forditott sorrend jöjjön ki mint a zsűrié, mert csak akkor eshetne ki az első. Na jó tom h hülyeségeken gondolkozok, de hát ilyen Ádok Zoli mellett nem csoda h nem oda figyelek xd -
IXEMGabeo #2784 nem mondod h felléptek?:S
nem is figyeltem -
McCartman #2783 közönség szava dönt. -
Janika114 #2782 Nem azért de aki az élen van az biztonságban van, hiszen matematikailag maximum "döntetlenre" állhat vkivel, akkor pedig sztem a zsűris szavazás számít felsőbb rendűnek. -
mindenhová bekönyörgik magukat.. -
xxxpaulxxx #2780 

-
Gaboska #2779 Ket mocskos budos puro cigany! -
ez valami ritka szar volt Andréstól , badboys-ostúl ráczostúl mindenestől -
na bazdmeg már csak ez a kettő hiányzott -__- -
össze-vissza táncolnak :DDDD mekkora blama. nem kár értük. -
Hát André inkább hagyjuk... Ne erőltesd ami nem megy:D -
IXEMGabeo #2774 Bad boysból márcsak 4 tag maradt:D ezekszerint nagy sikerük volt -
IXEMGabeo #2773 April csupa 10-est kapott tényleg ők és Adam a legjobbak -
Louis Cyphre #2772 Itt a leggyengébb láncszem szvsz a két énekes. Remélem kettőjük közül esik ki valamelyik! -
McCartman #2771 mintha olyan sokan lennének.:D -
IXEMGabeo #2770 majdnem megkapta a legmagasabb pontszámot -
azok, de a középszerűt egy átlagos, fahangon a zuhany alatt éneklő emberhez mérem. sajnos közük sincs egy igazi színpadképes énekeshez.
remélem a harmónikás srác nyeri meg az egészet! egyedül ő ér itt valamit. -
IXEMGabeo #2768 tyí a legjobb produkciója volt -
hihetetlen hogy ezt mind memorizálja és egyet se üt félre -
IXEMGabeo #2766 Szabó Ádám ebbe aztán mindenféle múzikát beletesz:D -
IXEMGabeo #2765 valamivel jobb, mint a múltkori, de számomra ő lejárt lemez...ő egy koppintás, mert az amerikai CSSZ-ben is ezeket a higanymozgású táncosokat teszik be, csak ott jobb a minőség mi nekünk persze mindent utánozni kell -
Gomez produkciójáról pont lemaradtam, de a pontozást láttam. Mivel nagyon nem vagyok kíváncsi egy újabb idegbeteg rángatózására nem is nézem vissza online, de kérdem valóban olyan jó volt? -
xxxpaulxxx #2763 

Szabó Ádámnak kell nyernie, vagy valamelyiknek a két tánccsapat közül -
Daza500 #2762 Dehát látszott a Zsűriék arcán, hogy "Jaj szegény kis világtalan, ne kapjon már 9-nél kevesebbet..." -.- -
IXEMGabeo #2761 röhejes h csupa 9-est kap, L.A sokkal jobb volt nála, ő még az átlagos szintet sem éri el, de L.A -nek legalább van egy kellemes átlagos hangja -
Teljesen igazad van, de nem középszerűek, hanem rosszak. Valószínűleg Magyarországon soha nem volt olyan tehetségkutató műsor, ami ennyire gyenge lett volna. Az RTL elgondolkodhatna azon, jó-e, ha a mennyiség a minőség rovására megy. -
szinte már fáj, hogy mennyire középszerű az összes énekes ebben a szezonban... -
McCartman #2758 Apple reklám vajon mit tett hozzá a produkcióhoz?:D -
Dean Winchester #2757 néha mintha az éneklés az kiabálás lenne :S -
IXEMGabeo #2756 Teca, elég nehezet választott kiesik ma -
IXEMGabeo #2755 unalmas már a Jackozás...