Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

omg
a két csajnak de szar hangja van :S
még a mr joe oké meg a lászló attila is elmegy de a két csaj tökre felesleges és kurvára nevetek egy jót ha ez a kettõ tovább megy!

egyébként ma hány fõ esik ki?
nem

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

http://www.youtube.com/v/yEui7Z8wFfM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
A mizu egyetlen ertekelheto feldolgozasa :D:D

jaja kár ,hogy nincs kifestve :(
Teljes mértékben igaza van és le a kalappal elõtte!:)
Viszont a maszkot kár, hogy levette... legalább amíg bent van a játékban jó lett volna, ha fent tartja... kis titokzatosság:)

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Fasza a youtube felhasználónévXD

Krisztiam
jah láttam én is ennek örömére: (jobb mint Fluor) :DD

http://www.youtube.com/v/ZTlVK8ZxIoI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

úristen most mutatják ezt az idétlen Fluort és a Gyufát...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shiwo
több rétegnyi ruha, úgy van megoldva, hogy 1-1 könnyed mozdulattal le lehessen rántani az elõzõt...hogy hová tûnik, arra gondolom több verzió is lehetséges, és többfélét is felhasználnak... szerintem van, hogy csak "lefordítja" egy részét, és ami addig a ruha belseje volt, az lesz külseje (pl felsõ részt félig lehúzza, és már szoknyának néz ki)..ha nem nagyon mászkál a csaj, hanem egy helyben áll, és hamar "ruhát vált" újra, akkor lehet, hogy a háta mögött lafog az elõzõ...meg gondolom olyan is van, hogy a srác viszi magával/tünteti el a lerántott ruházatot, miközben a közönség az "átalakult" csajra figyel

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

adam46
konfettikbe :D
Krisztiam
és a konfettinél? :D

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

bennemarad a lepelben
adam46
és a ruha hova tûnik? :D
hungary27
http://videa.hu/videok/kreativ/milyen-szinu-a-ruha-124-buvesz-csinaldmagad-UwQhlcpmqHxbwykD
hungary27
lehúzza mindig
Mr Joe-t elvileg Svédországban kiégett rockerként tartják számon. Ennek ellenére jó hangja van, de már a Joe Cockeres jelzõt ragasztották rá, ami sztem nem elõnyös...Azért kíváncsi leszek rá

fav egyértelmûen LA illetve a harmónikás Ádám...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Krisztiam
a kezével csinál vmit Merci nem?

na remélem mostmár jó lesz!
szóval képekkel...
LA-tól most derül ki h mennyire lesz jó....
MP-ben nagyon adja magát de vajon ezen stílusnál marad vagy bepróbálkozik valami újjal?

timi meg ja elég gáz,néha alig érteni amit mond és ezért is nekem meglepõ volt a tj-a :(
szar 8ast kaptunk az tuti..
ezen trükk megoldására most se jöttem rá!
2 másodperc alatt lesz a pirosból szürke ruha :DDDD
http://www.youtube.com/v/9W_ydWVJ67Q&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

bakkerman
ez a timi chen is bazmeg egy vicc...olyan orrhangon énekel,hogy az fájdalmas...a harmónikás srác jó,csak vele az a baj,hogy már az 5. döntõ után unalmas lesz,és a 14-18 éves korosztály nem fog rá szavazni,mert nem trendi amit csinál. lászló attila se rossz,õ biztos top3-as lesz,mert fiatal,és énekes. az appril kurva jó,a vak csaj vicc,nem is értem minek vitték be a döntõbe,az egy dolog hogy szépen énekel,de könyörgöm...õ nem eladható. az everdance is jó végülis. mr joe a beszt nálam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

boci boci tarka se füle se farka <#nevetes1>
bakkerman
bazmeg nem hiszem el,a vak csajt tolták tovább az abovo crew meg kiesett...ISTENEM MAGYARORSZÁG

bakkerman
most akkor hogy néz ki a döntõ mezõnye?

Másik ötletem, hogy megvolt, hol kell kinyitni a könyvet. A csaj mondta a stop-ot, de a srác 'állította meg', így azt az oldalt mutatta neki, amelyiket elõre akarta.
Én is erre gondoltam.

De itt valaki korábban említette már, hogyan lehetett volna 100x izgalmasabbá tenni. Így csak a segítõt nyûgözte le a dolog, a nézõt meg pont nem.
TaRka0107
Szevasztok! A mentalista srác tudjátok hogy csinálta a trükköt?
Szerintem úgy, hogy minden lap elsõ betûje az ÜGYELNI szó volt. Mivel mondta, hogy jegyezze meg a legfelsõ sor legelsõ betûjét.
Vélemény?

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Krisztiam
a sok kínai :DDD

egyértelmû továbbjutók voltak Gomesrõl is gondoltam h továbbviszi a közönség...

Timi Chenre nem hiszem el, hogy ennyien szavaztak

zongoráztál? és hogy megy most?

tudtam h a kínait tovább juttatják pfff...faxom azért vagyok mérges, mert alig beszéli a nyelvünket a 6 milliárd emberbõl másfél milliárd van belõlük és akkor az olimpiát is szétcsalták 2008-ban nem igaz már...

kik a továbbjutók? nem figyeltem ill félig..

April
Teca?

Nekem az se baj ha nem õ nyeri meg, csak jusson el a legvégéig. Nagyon rászoktam,mostmár muszáj hallanom minden héten ahogy játszik :D

Garbage day?!

Ja, Kossuth Gergõt kihagytam. Szóval 12-bõl 4 kritikán aluli. Ez egy válogató után továbbjutott bandából elég halovány.

szarfaktor? Nem emlékszem ilyen mûsorra. Ha az X-faktorra gondolsz, akkor az sokkal profibb, ill. ott sokkal több jó produkció volt. Igaz, szar is volt bõven. Mentségére legyen mondva, ott nagyságrendekkel többen jelentkeznek, több pénz van rá, stb.
te nagyobb geci vagy mint Fáy :D
Nagyon profin nyomja, én azért bírom.
De a tánccsoportok közül 1 kivételével nekem nagyon profinak tûntek, szóval õk is nagyon jók.

Paul: alacsony színvonal alatt azt értem, akiket beválogattak a 24-be. Értem én, hogy hozott anyagból kell dolgozni, de nem túl acélos a felhozatal.
És olyan produkciókat megengedni, amilyet ma Erõs Dávid, a mentalista, ill. Timi Chen produkált.. hááát.
Nah akkor nem is szóltam:) Csak azért kérdeztem, hogy akkor átérzed te is, hogy tényleg mennyi munka van abban, amit csinál:)

zongoráztam :D
de mondom elismerem ,hogy tud bánni a harmónikával csak már nekem sok hogy mindenkitõl ezt hallom h milyen jó ...
Te zenélsz valamilyen hangszeren?:)

jaja :D László Attila

nekem a harmónikás túl hájpoltnak tûnik...
jóni jó meg szép meg minden de ne szálljunk már el tõle :S
László Attila.
A tájszólásos gyerek, aki Máté Pétert énekelt mindkét alkalommal.
Alacsony színvonal??? Miért mi a magas? A szarfaktor?

Jaaa vágesz:D Hát... inkább Joe:D

Én is. Ha õ nyeri meg a végén, akkor megbocsátom az egész mûsornak az alacsony színvonalat.
Krisztiam
én is :)

Aki Attila :)

Nekem egyik bejutott énekes sem jött be igazán. Kicsit túlértékeltnek tûnnek. X-faktorban 2.körben kiesõ szint.
hat elõször érdekes volt , másodjára is de 3 perc után ugyanaz vhogy nem.
vártam , hogy történjen valami aztán vége.<#nevetes1>
Asszem akkor innentõl már csak a harmonikás srácnak szurkolok.