4158

| csillagszuletik.tv |
Webcsillag születik |
RTL Klub.hu |
Sorozatjunkie |
Csillag születik (lap.hu) |
-
xxxpaulxxx #2834 attól még nem lesz jó valaki, mert vak... -
Ironman2 #2833 Nem hülyéskedek.Megérdemli a győzelmet.Vakon igy szerepelni az önmagában is csoda. -
Ironman2 #2832 Ja.Pont akartam irni.Hagyhatnák már ezt a Jackson zenét -
xxxpaulxxx #2831 nah ezaz... megint Jacko... -
Teca???
hulyeskedsz? -
Ironman2 #2829 DDD.Jó a klipp! -
Ironman2 #2828 Remélem Teca nyeri meg,nem ez a nyálasszáju Attila. -
Jaj ne csak Gomez után:D -
xxxpaulxxx #2826 LA húzzál haza!:D -
én néztem, de hát gomezről most mit mondjak? ugyan olyan szar volt mint mindig. Az LMFAO szám volt az egyetlen jó dolog de az se Gomez miatt. -
xxxpaulxxx #2824 No mivan csak nem mindenki bl-t néz?:D -
Dean Winchester #2823 no van egy olyan érzésem, hogy a tv2 most nagyon elveri az rtl klubbot :D
szerintem többség inkább a bl döntőt nézi mintsem egy "gyenge műsorszámot produkáló műsort -
basszus, az April a Hollós témával iszonyat mekkorát ütött, profi volt, zseniális, világszínvonal a javából
-
IXEMGabeo #2821 ez nem ever:D -
norther33 #2820 -
norther33 #2819
Itt az everdance legújabb produkciója! -
xxxpaulxxx #2818 se -
IXEMGabeo #2817 L. A szerintem nagy tehetség csak pontosan ez a gond ezekkel a tini túl fiatal énekesekkel h a hangjuk még nem mutálódott igazán:D:D ezért haragszom ha egy gyereket az úgymond "profibbak" közé tesznek. Minden kétséget kizárólag L.A eddig a legjobb, a 14-18 korosztály között, akit valaha láttam efféle műsorban -

-
Marko001 #2815 A Tecát kár volt tovább lökni mégegy körre, eléggé hamiskásan énekel. Mondjuk a kiscsávó (László Attila) se sokkal jobb nála, ő meg túl gyerek még. Szabó Ádám szerintem baromi jó, az April Project varjús tánca meg fantasztikusra sikeredett. Gomez? Nem is tudom, nem mindennapi amit csinál, de nehezen is emészthető az átlag embernek. :) -
Aspyrin #2814 Ők* -
Aspyrin #2813 Ő voltak, szerintem is.. -
aki bármiféle okból egyetlen telibeveretes SMS-t is elküld a retekklubbnak az egy FASZ nem ember..... -
Nem szoktam nézni,csak néha meglátom a TVben ezt a majomfejű gomezt,hát mégis milyen lény ez?És amikor kiderült hogy ráadásul ő egy nő(elvileg) hát az nagyon meglepett,és ráadásul 24 évesnek mondják:S -
Ironman2 #2810 

-
IXEMGabeo #2809 az is érdekes a múltkor a Teca simán utolsó előtti volt, most meg érdekes módon beelőzte az Everdance-t...kicsit sem sajnálatból mégegy kört tolt rajta az RTL, hogy szavazzanak, azt hiszik az emberek ez jótékonysági műsor közben nem az... -
Kengiro #2808 józsibá a 3dikról, amúgy meg a everdance -
Ironman2 #2807 Ki esett ki ma? -
"közönség szava dönt" öcsém ezt az RTL klub bejárati aulájában olvastad?
ennyire hülye nem lehetsz! -
xxxpaulxxx #2805 Azért az elején nem volt rossz -
Mentoloshurkaka #2804 Engem ez a Gomes idegesít a legeslegjobban a hülye rángatózásával,de Tecának is illene már kiesnie, én már a selejtezőnél tovább se engedtem volna, mai produkciója is borzalom volt. -
xxxpaulxxx #2803 Essen ki az attila és boldog vagyok:D -
janokapm2 #2802 Mekkora szánalom az RTL. Szegény Teca nevét legelőször is mondhatták volna, de inkább megvárták hátha összeesik élőbe... -
Daza500 #2801 Az komolyan úgy néz ki mint egy csimpánz, mi a francot keres itt... -
IXEMGabeo #2800 mostmár szorul a hurok...
mondjuk röhejes eleve hogy egy képzetlenebb Teca és LA mondjuk továbbmegy egy Mr Joe-nál -
Ez csak megerősített abban amit a műsor kezdetekor írtam a fórumba. EZ A MŰSOR EGY VICC! És még technikai hibák is vannak a hanggal a vége felé LOL. -
Ne aggódj jövö héten tuti hogy Gomes vagy Teca esik ki ! -
Janika114 #2797 Remélem ezekután végre ők mennek -
Pedig de ! Everdance esett ki ! -
IXEMGabeo #2795 ez röhejes ilyen nincs h állandóan megmentik