4158
  • Krisztiam #3237
    ezek a srácok jók voltak
  • IXEMGabeo
    tudom eddig talán miatta nézem:D hatalmas a hangszíne és a mimikája is
  • Richardix
    Előre tudtam, hogy a Puzsér egy bunkó lesz, de azért még így is meglepődtem rajta!
  • kill3r21
    purzsér egy igazi geci alak :D
  • Dean Winchester
    ezt most nem értettem :D azt mondja majdnem olyan jó mint cserháti.
    karaokesnak nem mond igent :DDD
  • Dean Winchester
    de ez mi,hogy " hihetetlen hangod van" :DDD baszki mintha az év hangja lenne :?D:A?SD:?AS
    vicc , eddig 3 énekes ment tovább meg a gitáros :D LOL vicc. és ahangjuk is szar
  • CalebJoe
    én ezt úgy szoktam nevezni fogyatékos
  • Ironman2
    Már megint tele van gyerekkel az egész müsor.Mi ez???
  • Dean Winchester
    eddig puzsér két olyanra mondott nemet amire a többiek igent! és én is egyetértek vele.. mármint a két nem bőven helytálló
  • Dean Winchester
    puzsér jó választás mert róla tudjuk, hogy alapból egy farok :DD és nem az rtl mondta meg neki,hogy legyen nagyon g**i :D
    de érdekes egy beszéd stílusa van ennek a faszinak
  • xido
    én Hajós miatt...meg hogy ebbe nem csak énekesek kerülhetnek:)
  • IXEMGabeo
    valahogy ezt a szériát elvileg a gyomrom nem akarta volna bevenni...nem is tudom talán a zsűri miatt nézek bele, de már a 3. is nagyon gyenge volt:S

Megasztár se jött be
  • IXEMGabeo
    :D:D:D kapd be
  • xido
    köcsög zsűri úgy néz a füttyösre,mintha annak idején egy Haki Tamás nevű doki nem ezzel vált volna itthon sztárrá..
  • xido
    nem is akarom megjegyezni,hogy na kik vannak ebben a totyikban is? :)))
  • Dean Winchester
    hard style = háztáji???? :DDDDD
  • IXEMGabeo
    azt se tom kicsoda, de van dumája:D
  • Ironman2
    Hir tv-n volt politikai elemző.
  • Dean Winchester
    jaja :DD
    de a srác annyira nem volt jó, hogy tovább kéne engedni :S 1 kör még ok, de bebaszna ha az élőbe is benyomnák :S
  • IXEMGabeo
    ez a Puzsér mekkora arc:D
  • CalebJoe
    ez 12 éves jó törpe a gyerek
  • Dean Winchester
    na jól kezdődik :D a tavalyi kis cigó gyerek újból itt van :DDD
    vajon hány olyan ember jut be az élő showba aki tavaly kiesett????? fele énekes megint? :S
  • RatBaG #3215
    pont a legszarabb karaktert hagyták meg a régi zsűriből.
  • Ironman2
    Hmmm:hir tv-n politizált állandóan.Utána meg láttam még sok adón is.
  • ronihun
    most láttam a reklámot, ahogy meghallottam Puzsér nevét én rosszul lettem, nyílván kell valaki aki negatív kritikákat mond, de pont ő? ez egy seggfej
  • Dean Winchester
    http://www.sg.hu/cikkek/87597/totalis_megujulas_az_rtl_klub_is_bemutatta_tavaszi_nagyagyuit

"...aki valószínűleg ismét énekes lesz."

b+, ezt muszáj volt a cikkbe beírni -.-"
  • Béka Benő
    Na, itt a rendes betépett Puzsér-videó !
    Puzsér TV2-ős ámokfutása

Vigyázz ! Nagyon kemény !
  • Béka Benő
    A Csillag születik 4. új zsűrije:

1. Hernádi Judit maradt az egyetlen régi tag.
    2. Hajós András a Heti Hetesből.
    3. Pokorny Lia színésznő
    4. Puzsér (Batman) Róbert kritikus és rádiós műsorvezető

Ugye emlékeztek még Puzsér Róbert TV2-ős Batman-es marhaságaira ?

EPIC FAIL az egész !
  • WayToDeep
    A borsonline.hu híre szerint a csillag születikben feltűnt bad boys egyik táncosát lefülelte a lap fotósa egy "munkavacsorán". nem tudom ki lehetett a szerencsés hölgy, de szerintem nem járt rosszul :)

http://www.borsonline.hu/news.php?a-foto-szerint-nem-munkavacsoran-volt-sanyi-8230-&op&hid=51116
  • cargame
    Kezdodik :D
  • Krisztiam #3207
    Nem lesz ősszel megaszar :DDD
  • MerlinW
    "Lehet az Megasztár, X-faktor, Csillag születik, Ki mit tud,.... a versenyt mindig énekes nyeri meg."

Itthon jah.. ebben a producerek a hibásak. Angliában már többször volt táncos és humorista győztes is.
  • MerlinW
    vótmá?:)
  • stefun
    Lehet az Megasztár, X-faktor, Csillag születik, Ki mit tud,.... a versenyt mindig énekes nyeri meg.
    Hirdetik hogy jelentkezhetnek mindenféle produkcioban, egyedül, csapatban, a vége mindig ugyan az. Ezzel csak azt érik el, hogy akik ezt észreveszik, márpedig nem nehéz, azok más számban nem jelentkeznek tudva a végsö kimenetelt. Max abban biznak hogy menet közben valaki(k) felfigyel rájuk és több fellépésük lesz. De a versenyen semmi esélyük.

Nem vagyok ellene az ösi Magyar hungarikumnak, de ha valaki esetleg tájszólással beszél, az még közelröl sem jelenti azt, hogy tisztaszivü, becsületes ember. "Ne itélj elsőre!"
  • IXEMGabeo

simply the best:D még az éneklést is bevállalta pedig az nem az ő asztala
  • IXEMGabeo
    ja, minek ezen felhúzni magunkat, meg igazából annyira nem volt sikeres széria, annyira valahogy unom már a tehetségkutatókat h nem látom értelmét leállni vitázni:D plusz én ráadásul SZA mellett bírtam LA-t is, mert azért tehetség, de reálisan az April és SZA érdemelte volna meg a teljesítmény alapján és a zsűri szavazatai alapján is. Én még inkább az ő szavukra adok, mint a tini közönségre...
  • IXEMGabeo
    szerencse h nem itt élsz mi?:D

én már unom Pestet, lehet egyszer kiköltözöm oda Erdélybe csakhogy megérezzem a fíílinget:D

egyszer voltam Beregszászban olyan mértékű szeretet övezett körül, ami sosem éreztem itthon pedig csak 2-3 napot voltam kint...
  • cargame
    Az eszem megall, h a youtube videokon milyen kommentekkel illet Attilat. Amiket itt irtak rola az kutya f@s*a azok mellett...Es eleg szomoru, h ennyien ennyire primitiven nyilvanulnak meg.
  • Dean Winchester
    tájszólásnak is lehet nevezni... :D
    de most ezen felesleges besértődni szerintem (nem rád értem)
    azért milyen érdekes,hogy erre te milyen kulturáltan tudsz reagálni míg mások mire képesek :)
  • IXEMGabeo
    nem kapaszájú, hanem régen ez volt a normális beszéd...mi korcsosodtunk el elárulom neked...