Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Victor1103
#3102<#nezze>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Az elõzõ X faktor sem vastag Csaba érdemelte meg sokak szerint oszt mégis õ nyerte. Egyszer a saját házatok táján sepregessetek és utána foglalkozzál másokkal.

Victor1103
És szerinted a határon túli magyarok hány %-a szavazott László Attilára? Hmm biztos az 1-2%. Hitesd csak el magaddal

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Szted Erdélyben kik élnek te észlény ???? Franciák??? Botswanaiak??? Képzeld haver Magyarok élnek itt is. Olyan magyarok akikben több érzés szorult mint belétek.

Victor1103
Lehet hogy mi irígyek vagyunk, de ti meg egyszerûen hülyék ha nem tudtok különbséget tenni a valódi tehetség és a tehetségnek nevezhetõ valami között.

Itt a fórumozók többsége nem irígy inkább dühös mert nem lett volna azzal baj ha LA nyeri meg ha mellé olyat produkált volna ami miatt meg is érdemelje a fõdíjat. 100szor leírtam leírom hát mégegyszer: Õ a Szabó Ádámhoz képest a kanyarba se volt és nem azért mert Erdélybõl jött. Ha a fejetek tetejére álltok ez akkor is így van.

Õ magyar. Te meg egy sima tápos vagy aki töri a magyar nyelvet és el vagy korcsosodva. Egy képernyõ elõl könnyû gagyogni , de inkább kérd meg anyádékat, hogy valami értelmet verjenek már beléd ha idáig nem sikerült :)

Te okos. Attila rohadtul nem egy szegény családból származik. Azért mert valaki itt Erdélyben él és tájszólása van, nem egyenlõ a szegénységgel. Nagyon sötétek vagytok....

Hála a jó Istennek , h nem Magyarországon élek. Basszus, mennyi irigy, rosszindulatú, buta ember él 93.000km2 en. Ennyi. Ti ott 9 millióan 10 millió felé húztok, de itt Erdélyben legalább ennyire összetartóak az emberek. És ajánlom a sok betokosodott gyökér kockafejnek, h nézzenek már bele a töri és földrajzkönyvekbe és csak utána kommentáljanak. És ha ezért kapok büntit, akkor nyugodtan kaphat az is aki az utóbbi 90 hsz*hoz hozzájárult, ugyanis szégyen ami itt folyik.

tmp
Irigykednek, mert ezeknek az internet elõtt felnõtt buta kis szaroknak fogalmuk sincs arról, hogy mi az hogy Erdély, vagy Felvidék. Szégyeneljétek magatokat!

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

buta faszlámák!attila megérdemelte azt a nyereményt,tehetséges,és én még élveztem is a legutóbbi adását,és igen,egész erdély neki szurkolt mocskos tápos bagázs,mivan irigykedtek rá??
szégyenek vagytok <#gun>
tmp
A határon túliak nem csak LA -ra szavazhattak te buta faszláma<#lama>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

baggins
Ezek szerint gyõzött LA? Nem néztem, az elõzõ részen úgy felidegeltem magam, hogy kihagytam. A lényeg, hogy nem Teca lett az elsõ. Mondjuk Ádámot sajnálom.

Victor1103
Nem jogtalan csak igazságtalan. Az, hogy LA szavaztak a határon túliak a többi játékossal szembe diszkrimináció. Ha Kínából is lehetett volna szavazni akkor most nem LA hanem Timitcsen nyert volna.

OMG LA nyert , miért kellett megint egy énekesnek nyernie??? miért nem lehetett a harmónikásnak vagy a tánccsoportnak nyernie? :S
szerintem ez a gyõzelem jogtalan!
Nem lenne ezzel gond szerintem, ha valóban õk lettek volna a legjobbak. Csak hát úgy néz ki, itt is elõjönnek azok a problémák, amik az eurovíziós dalfesztiválon. Nem az számít, hogy ki a legjobb, hanem az, hogy milyen nemzetiségû. És ez gáz, nem is kicsit...

Fehercsoki
Érdekes,elõzõt is a román beszélni se tudó nyomorék paraszt nyerte meg,és ezt is...(abban nem vagyok biztos hogy román,de a többi stimmel,illetve mindkettõ hasonlóan tehetségtelen)

Kongy
Szabó Ádámnak kellett volna megnyerni nem ennek a kis k*csögnek.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kár, hogy az ilyen mûsorokban legtöbbször elõnyt élveznek a gyerekek és a hátrányos helyzetûek. Ja, meg a "szomszédaink" is. Azt sem értem mi a szarért kell szinte mindig énekesnek nyerni. Arra ott a megasztár és az x-faktor. Ádám és az Appril project százszor jobb, mint ez a kiscsávó. Amikor meghallottam a végeredményt, inkább el is kapcsoltam a tv-t.

fifi
tegnap volt a trianoni békediktátum évfordulója...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

PrisonMan

a kis költségvetést min vetted észre?
nyilván gyorsan lezavarták mert itt a nyári (számukra) holtszezon.
itt komoly gondok voltak...valamelyik fórumban olvastam, hogy az sem véletlen, hogy az érettségi letételkor, a felsõoktatásba jelentkezéskor a hátrányos helyzetért rengeteg plusz pont jár...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

na itt biztos kitört a forradalom valahol éreztem h nem nyeretik meg a harmonikás Szabó Ádám:S:S LA az énekes neki kellett az RTL szerint megnyerni üzlet az egész, mint tudjuk...Ádám és az April elõtt is nagy lehetõségek várnak, számomra õk alkottak ebben a mûsorban valamit...

ez nagyon látszódott h ez a mûsor igencsak kis kvetésû lehetett és iszonyú gyorsan lezavarták. Szerintem nézettségi bukás lett az egész

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hja , fõleg , ha a következõ héten ellopják / összetörik.<#nevetes1>
amugy ezzel a "jöhetne még pár Trianon" dumával megmutattad hogy mennyire nem érzed át azoknak az életét akik kint élnek...adott esetben a saját édesanyád gyermekkorát..ha átéreznéd nem mondanál,nem szeretnél ilyet újra...:S
FrezeR
Egyébként nincs túlzottan feldobva a srác annyit tud mondani még mindig, hogy háát nagyon örülök, háát nem tudom...érdekes :)

Az nem elszórás... befektetés:DD

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

én nem sajnálom tõle , nem a legjobb nyert , de az ilyen mûsorok nem is errõl szólnak.
viszont a nyilatkozatok alapján egyszerû embereknek tûntek , szüleivel együtt , ugyh remélhetõleg nem fogják elszórni a lóvét egy 10 millas kocsira meg egy 2 millas nyaralásra.<#nevetes1>
FrezeR
majd kiderül :) az idõ választ ad erre is

Ettõl függetlenül átlagos marad:)

FrezeR
Viszont egy biztos neki már nem lesz rossz éve egy autóval és jó sok pénzel megy haza :)

A lényeg , hogy folyamatosan legyen a lehúzás és a hülye magyarok fejése egész évben.
Victor1103
Én is rajtad vice versa :D

Amúgymeg attól mert LA nyerte holnap nem lesz olcsóbb a benzin meg a kenyér

najó ezt a dumát hanyagold..nem a személyt védem...hanem az eszmével nem értek egyet..ha igazán komolyan gondolnád azt nagy magyardumát amit az elõbb nyomattál akkor nem írnál ilyet..ez meg a teszegénységibizonyitványod...eccséééém :)
FrezeR
Én úgy látom, hogy az x faktorba sokkal több pénzt fektetnek és az inkább az énekesekrõl szól, de ez az én szerény véleményem csupán

Bronx South
Csak mosolyodok rajtad, és a hozzád hasonló tudatlan embereken. Hogy tudott idáig lesüllyedni ez az ország OMG !! :O Szerintem jöhetne még egy pár trianon, itt már nincs mit veszteni.

ember énis ponrt errõl beszéltem...hogy akik kint születnek elöbbérzik át mit jelent magyarnak lenni...de egy tehetségkutató nem errõl szól...nem õ volt a legjobb mégis õ nyert mert elfogultságból a hatátontuli magyarok csak rá szavaztak...és ez igy gáááz...ne azért nyerje meg mert a határontulról érkezett...hanem mert õ a legjobb...tehetséges ez tény...de van még ezer ilyen mint õ...viszont egy Szabó Ádám vagy egy April project egyedi...errõl ennyit...
csak édesanyád született Erdélyben?

ha az ilyen prosztók alapján ítélik meg a határon túliakat mint te , akkor ne csodálkozz az elõítéleteken.<#nevetes1>
Jajj de jó! Egy újabb tinipöcs, aki jól elkurvul és híres lesz, vagy nem és akkor megy a süllyesztõbe^^

Victor1103
Bennem inkább az a költõi kérdés fogalmazódik meg hogy mi a picsámért lehet egyáltalán szavazni külföldrõl? Ez nem egy kibaszott Euróvízió. Nem kéne engedni a külföldieknek a szavazást na akkor megnéztem volna kinek virul a szája pár perccel ezelõtt mert tuti nem a LA lett volna az is fix.

Totti5
Tanulság: szegény vidéki sajnálatra méltó egyénként kell indulni ( egyéb fogyatékosság + pont ) és kész, máris sikert arathatsz a nyomoroddal... ez most morbidul hangzik, de ez van. A nép nem a tehetség alapján pontoz, hanem szimpátia alapján, ezt már igazán megtanulhatta volna mindenki 10 év alatt. Aki profi az meg amúgy is befut és összekapar 12 milliót majd a tehetségével, aki meg nem annak volt egy jó napja és nyereménye. Megérdemlte? meg... megdolgozott érte.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Klon
pont ezt pofazom...

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

amugy meg elvileg az a legeladhatóbb akire a legtöbbet költik.;)
jelen esetben szavaznak.
am ezek után azt nem értem, hogy mi a különbség ez a müsor meg az x-faktor között? mind2 énekes nyeri. ez a gyerek miért nem oda jelentkezett inkább?

Bronx South
Szerintem szép hogy feljött Erdélybõl és megmutatta hogy mit tud, mert gyönyörû hangja van. 14 éves és már többre vitte mint itt a topikból bármelyikõtök. Az én anyám Erdélyben született, és ez egy büszkeség amit ti a büdös életben nem fogtok átérezni hogy mit jelent. Amíg Magyarországon kialakult egy letûnõ korcs társadalom, idióta fiatalsággal, addig az erdélyi Magyarság megõrizte azokat az értékeket és összetartást amit a történelemben képviseltünk. Szánalmas ez a kiutasítás, és utálat amit itt pár emberke tanúsít, hányom kell ettõl az országtól. Azt se tudjátok mit jelent Magyarnak lenni, és ezért tart itt ez az ország.

Klon
:)
kivetel erositi... :)

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

de sikerült.<#idiota>
Victor1103
Hát a te kijelentésed is elég vicces:D

Te kinek adnád el a LA-t? Azért nem egy Vastag Csaba valljuk be:)

ennek ellentmond Utasi Árpi esete.:D
gyerekek ez sem jó felfogás hogy takarodjon Romániába...ezt hagyjuk...csak annyi kéne hogy hogy a határon tulról se szimpla elfogultságból szavazzanak a sajátjukra..hanem arra aki a legjobb...amugy meg õ is magyar...bár nem ide született...szal ne mond hogy ne nyerje el a magyarok pénzét mert lehet hogy akik szavaztak rá elõbb magyarok mint te....(és most nem személyeskedni akartam)