Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Á, dehogyis. 😊 Ezt még ki tudom belõle nevelni, amúgy minden rendben van vele. 😊

tmp
Én nem tagadom, sosem néztem még a finálét sem.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

[HUN]Crassus
akkor ha még csak menyasszony most cseréld le😛😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Én nem nézek ilyen mûsort (na jó, menyasszonyom miatt néha belefutottam a vv4-be 😊). Az Alekfos mûsornak meg a reklámjáról is elkapcsoltam a tv-t. Így lesz ez a vv5-tel is 😊

Victor1103
Jaj most negyertek itt az álszent dumával hogy a vv így meg a vv úgy. Én nem néztem a VV4-et minden nap, de azért heti 1-2szer odakapcsoltam és jól elszórakoztam rajta. Tagadni felesleges úgyis tudjuk hogy nézitek szal kár a gõzért.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

PrisonMan
fel se szabadna ilyennek merülnie a fejekben, úgy lenne a legjobb 😊

<#smile>

prison.: most is lelett zárva 😄
csak a legnagyobb baj azzal a két emberkével aki csunyán leszólta LA-t :S
Én ha jókat akarok röhögni, akkor megnézek egy vígjátékot, vagy egy sitcom-ot. Egy ilyen megrendezett, ócska "valóság show-t" semmire nem tartok.
Nem vagyok divatból fikázós. De ami szar, az szar. 😊
A vv topikba meg még véletlenül sem megyek át, mert minek pisálnék (elnézést a szóhasználatért 😊) széllel szemben. Ott majdnem mindenki vv fan, úgy kell nekik.

PrisonMan
Hihetetlen, hogy még mindig a Attila származásán megy a szájkarate. Egyszer már be lett szabályozva, hogy nem tûröm a topikban a gyûlölködést/leszólást.

Azon gondolkozok egyedül, hogy töröljem a francba ezeket az elborult, nonszensz hozzászólásokat, amikkel a határon túl élõ testvéreinket bántjátaok, vagy SZÉGYENSZEMRE maradjon meg az utókornak?!

ez az egyik verzió és az a másik ,hogy az ilyeneken is lehet jókat röhögni ha olyan a csapat...
de ez a divat, fikázni minden mûsort 😄 no de ez már off és sztem ha valakinek a vv-hez van hozzáfûznivalója az tegye meg a topicjaban
[HUN]Crassus
ez a fiatalság 10-15 éven belül tönkrevágja az országot

Az a baj, hogy sajnos van igény az ilyen jellegû szenny-mûsorokra. Az ilyenekkel lehet még jobban elbutítani az embereket és fõleg rossz példát állítani a fiatalok elé. Való világ?! Ehh...

tmp
"Remélem mihamarabb indul a VV5 " hát itt szerintem be is fejezhetjük ezt a beszélgetést.

Az sem gyenge, h pont Június 4. en nyert. Egy kis vigasz Erdélynek ez 😊

ja nem is 4 hanem 12 😄
[HUN]Crassus
"Remélem mihamarabb indul a VV5 ".......no komment

Victor1103
100 szónak is 1 a vége. A CSSZ elég low budget mûsor ami csak arra jó hogy az ember bosszankodjon a végkimenetelen. Remélem mihamarabb indul a VV5

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tmp
És itt most nem arra kell gondolni, hogy rock, mag rap.

Ez van. Én sem mondtam, h Attila a legjobb. Nekem is Ádám volt az aki kiemelkedõen jól teljesitett, de Attila sem volt annyira rossz és hát az kurvára zavar mikor valaki igy mocskolnak és az a mocskolódás már kiterjed a hovatartozáshoz és a társadalomban elfoglalt helyzetre is. Na mentem is mert holnap érettségi 😊

Victor1103
aha

tmp
Egy stílus? Láttad te a produkcióit? Az egy dolog, hogy magyarul énekelt, de volt az legalább 4 stílus.

van benne igazság amit mondasz 😄
szerintem ha most bekerülne egy ilyen mûsorba egy ismerõsöd vagy egy városban veled élõ emberke de nem lenne túl nagy tehetsége akkor is neki drukkolnál 😊 (én is így tennék)
Én is csak azért néztem be ide, mert volt egy sejtésem , hogy mi ment itt végbe az éjjel ...

1.- emberek és most van jobb dolguk is mint gép elõtt ülni
2.- annyira durva anyázások nem voltak , csak mindenki leírta a véleményét 😄
3.- a személyeskedést tmp kezdte aztán meg ti erõltetitek ezt az "erdélyi" történetet 😄

na szóval nekem hozzáfûzni valóm nincs!

Roppant szomorú,hogy egy stílusú egy nyelven éneklõ emberke nyerte meg az egész Csillag születiket és nem egy olyan aki tudott újat mutatni mindig minden adásban
Victor1103
Vasárnap van. Õk nem érnek rá az élet ilyen nagy gondjaival foglalkozni mint mi😊

Figyelj . Idáig akit kérdeztem az mind L.A nak szurkolt. Viszont, és itt jön a fordulat , Ádám is nagy kedvence mindenkinek mert jól csinálja amit csinál. Csak hát ami a mienk az egy picit talán közelebb áll mindenki szivéhez.

Azért az is jó, h ennyire elnéznek itt mindent a moderátorok...

"Ti ott 9 millióan 10 millió felé húztok, de itt Erdélyben legalább ennyire összetartóak az emberek" én erre írtam amit! egyébként te bíztosan ismered az összes erdélyi emberkének a véleményét és tuti összetartóak 😄DDD
de álltalánosítsunk csak, nekme8
Victor1103
Neki is csak a szája nagy amúgy. Jön itt a "gyere ki a hóra oszt megbeszéljük" stílussal meg faszlámázik. Kíváncsi lennék hogy a találkozón kettõnk közül ki bukkanna fel :d

Élõben személyesebb egy beszélgetés , egy vitázás. Itt meg, hogy csak irogatunk az nem igazán megy át...

tmp
LA WIN
GET OVER IT!

És csak érdekességkép mondom, h én nem is szavaztam meg az ismerõseim közül se senki. Szóval, hogy is van ez a csak Erdélyi elmélet ? 😊

ez fordítva is igaz, de miért kell egybõl ezzel jönni ,hogy élõbe folytasssuk.... 😄 sztem pont ez ilyen ember izmozik ,nézzük már meg ki "faszlámázott" elõször...

Meglehet beszélni mindent , de ez az élõbe folytassuk picit úgy hangzott h verekedni akar az illetõ 😄 de mind1 a ti vitátok
Victor1103
Persze verik: az erdélyiek😄

Victor1103
+1<#eljen>

tmp
Szerintem ha Ádám nyeri meg akkor meg verik a nyálukat, hogy miért nem LA.

A sorok közt olvasni tudni kell. Nem õ izmozik hanem ti. Õ csak ott folytatná a beszélgetést élõben , mert igy gép elõtt sok az onlinehuszár.

nem mondtam ,hogy csak onnan szavaztak
És szted csak Erdélybõl szavaztak. Na ne röhögtess már 😄DD Ne légy naiv ennyire.

Nem, mert sokkal butább vagy nálam, ahogy elnézem a kommentjeidet. És leginkább te vagy az, aki "izmozik" a monitor elõtt ülve. 😊

Victor1103
Egy kis Vasárnapi elfoglaltság hogy összefutunk és lerendezzük a László Attila és a Csillag Születik igazságosságának a kérdését élet-halál harc keretein belül? Hát te beteg vagy <#nevetes1>

Nem vagyok el csak tudod k*rvara zavar mikor ugy beszélnek rólunk mint valami idegen lényekrõl vagy mint valami bûnösökrõl és hát én ezt nem fogom hagyni. Ennyi büszkeség legalább még szorult belém

tmp
Én Magyarországon élek, és mégsem vagyok olyan buta mint te <#lama>

ez így igaz 😄 Itt a tehetségnek köze nincs a faji hovatartozáshoz, és nemtudom miért kell összefogni egész Erdélynek Attiláért? akkor ennyi erõvel az egész cigányságnak összekéne fognia ha egy roma bekerül a mûsorba!
Ezt meg azok érték már meg mert attól ,hogy erdélyi valaki az nem egyenlõ azzal h neki kell megnyernie!

a nagy attila drukkereknek mondom!
Megérdemli egy olyan ember a gyõzelmet aki csak Máté Péter stílusban nyomul és 5 elõadából 3szor ezt adja elõ? Angol énektudását meg se mutatja? Megtanulni magyar szöveget egy hét alatt nagy dolog? Ha mindezzel így van akkor én kérek elnézést!

DE DE DE

Szerintem sokkal nagyobb dolog egy bandának 1 hét alatt egy faxa kis koreográfiát betanulni majd színpadon kivitelezni mint egy dalt elõadni!

Sokkal nagyobb dolog egy harmónikán eljátszani valamit , sõt újat mutatni (énekelni+zenélni) az utolsó mindent eldöntõ fordulóban ! Ádám legalább megpróbálta és megmutatta ezt is!

Attila meg ugye megérdemli mert csak magyarul MP dalokat énekelt , hát igen gratulálok neki!

Összegezve , Attila a 3.helyre lett volna jó!
Attól ,hogy valaki erdélyi annak semmi köze az egész mûsorhoz , itt a tehetséget kéne nézni és nem azt hogy hova valósi az illetõ
Hagyd. Ezek ilyen gépelõlbeszólokmertkirálygyerekvagyok féle emberkék akik talán élõben egy értelmes mondatot nem tudnának összerakni. Személyesen elbeszélgetnék velük csak 600 km választ el az a baj.

De nagyra vagytok magatokkal. Ahogy elnézem felsõbbrendû lényeknek tekintitek magatokat a Mo-on élõkkel szemben. Erdélyben mindenki tökéletes ember...

Victor1103
<#zavart2>

Nagyon nem vagy tisztában a fogalmakkal....

tmp
Felsõzsolca 10percre van tõlem. Írj egy privit és folytassuk élõben ezt a beszélgetést, viszont azt nem szeretem ,ha valaki monitor elõtt izmozik.

Mutogasd magadnak, mert saját magadnak mondasz ellen.