Csillag születik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Itthon jah.. ebben a producerek a hibásak. Angliában már többször volt táncos és humorista gyõztes is.
[merlinw.org]
Hirdetik hogy jelentkezhetnek mindenféle produkcioban, egyedül, csapatban, a vége mindig ugyan az. Ezzel csak azt érik el, hogy akik ezt észreveszik, márpedig nem nehéz, azok más számban nem jelentkeznek tudva a végsö kimenetelt. Max abban biznak hogy menet közben valaki(k) felfigyel rájuk és több fellépésük lesz. De a versenyen semmi esélyük.
Nem vagyok ellene az ösi Magyar hungarikumnak, de ha valaki esetleg tájszólással beszél, az még közelröl sem jelenti azt, hogy tisztaszivü, becsületes ember. "Ne itélj elsõre!" <#felkialtas>#felkialtas>
simply the best:D még az éneklést is bevállalta pedig az nem az õ asztala
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
én már unom Pestet, lehet egyszer kiköltözöm oda Erdélybe csakhogy megérezzem a fíílinget:D
egyszer voltam Beregszászban olyan mértékû szeretet övezett körül, ami sosem éreztem itthon pedig csak 2-3 napot voltam kint...
de most ezen felesleges besértõdni szerintem (nem rád értem)
azért milyen érdekes,hogy erre te milyen kulturáltan tudsz reagálni míg mások mire képesek :)
Hát...énekes..vagy ..énekes :DDD *kapa flash*
Nagyon nagy arc ez a gyerek xD
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
erre nem számítottam , ha valaki leszólja a kedvencét vagy õt sértik meg picit akkor egybõl nyomja a privát üzeneteket XD
LA nyerte meg a cs.sz-t
no ugye majd a faktorba is meghívják az énekesek közé mert tuti megfogják...
most mennyivel faxább lett volna az ,hogy pár énekes produkció közé pl. egy táncos együttest hívnak meg fellépni vagy egy harmónikást?
Szerintem de lehet én vagyok ezzel egyedül sokkal üdítõbb tud lenni egy nem sablon szokásos produkció ami ráadásul nem is annyira faja
mind1 csak egyszerûen nem tudom megérteni miért õ nyert :D ja igen halljunk majd Máté Péter slágereket XD
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ilyenekkel meg nem érdemes foglalkozni, este megissza a meleg kakaót, olvasnak neki egy mesét, és majd kialussza.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
már herótom volt tõle, hogy hét közben százszor kellett hallgatni a reklámban.
Per Aspera Ad Inferi.
ha neked a becsületed ennyit ér akkor az téged minõsít de ezek után kérlek legalább ne te oktass ki mást a másik félrõl :) (de szerintem a jpg eredetét meglehet nézni vmi progival ,szóval ebben sem vagy jártas annyira xD) am ja majd pont ilyenre pazarlom az idõm :DDDD
(de ha bízonyíték kell akkor egy modinak megváltoztatom a jelszavam,belép és meglátja h ez a valóság- szóval haver ezt is buktad)
NO szia,további kellemes napot!
És elnzését kérek az offért! Prison ha gondolod töröld bátran
Csak linkbe merem megmutatni,hogy ezaz ember aki a másikat lehordja milyen is valójában :) Gratulálunk neki :D (letiltás lehetõség van PM-ben ,de ha neki örömet okoz hogy irogathat hát tegye)
klikk
de mi együgyük vagyunk ez benne a legszebb!
#3171: gratulálok a színvonaladhoz :) személyeskedés megint megy úgy látom! De téged minõsít ,hogy így beszélsz. Valószínû a szülõk nem tanítottak meg téged a szép és kultúrált beszédre <#sir>#sir>
Remélem azért kapod a büntetõpontot :D Igen moditopikba én fogom ezt a hsz-t linkelni! Anyázásért azonnali büntetõpont jár (bár tudom téged ez nem fog érdekelni csak nehogy azt hidd h szó nélkül a hátad mögött cselekedem :)
Tehát még egyszer az álleesés rendezett volt, az sms-t nem számolják közjegyzõk. Megvilágosodtam! Akkor most már nem vagyok együgyû? Vagy hogy van ez?
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Egyébként nem az a baj, hogy némelyek mindent elhisznek, hanem, hogy egyesek olyan qrva okosak, meg mindent jobban tudnak a másiknál, hogy az már fáj.
vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó
össze lehet hasonlítani
,,hát..énekes...vagy...énekes *paraszt akcentus*" :) wp
Viszont sem egy tánccsapatból, sem egy tangóharmonikásból nem lehet annyi pénzt kisajtolni, mint egy énekesbõl a jelenlegi média-iparban. Bár azért egy zenésznél mégis csak könnyebb. Egy tánccsapat nem fog kiadni CD-t, sem a rádióban nem lehet õket "lejátszani". Mûsoros DVD-t kiadhatnak, de azt legfeljebb 1x fogod megnézni egy évben. Ez csak TV adásban jó, vagy élõben.
mov ah,4ch int 21h end
Hallgassátok már meg többször, van még 1 ilyen tiszta/õszinte hangú IGAZ magyar srác? Nem hiszem.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod és rájöttél volna,hogy a gyõztes személyérõl volt apróbb nézeteltérés...
Szombaton volt vége -.-