Csillag születik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

MerlinW
"Lehet az Megasztár, X-faktor, Csillag születik, Ki mit tud,.... a versenyt mindig énekes nyeri meg."

Itthon jah.. ebben a producerek a hibásak. Angliában már többször volt táncos és humorista gyõztes is.

[merlinw.org]

MerlinW

[merlinw.org]

Lehet az Megasztár, X-faktor, Csillag születik, Ki mit tud,.... a versenyt mindig énekes nyeri meg.
Hirdetik hogy jelentkezhetnek mindenféle produkcioban, egyedül, csapatban, a vége mindig ugyan az. Ezzel csak azt érik el, hogy akik ezt észreveszik, márpedig nem nehéz, azok más számban nem jelentkeznek tudva a végsö kimenetelt. Max abban biznak hogy menet közben valaki(k) felfigyel rájuk és több fellépésük lesz. De a versenyen semmi esélyük.

Nem vagyok ellene az ösi Magyar hungarikumnak, de ha valaki esetleg tájszólással beszél, az még közelröl sem jelenti azt, hogy tisztaszivü, becsületes ember. "Ne itélj elsõre!" <#felkialtas>
http://www.youtube.com/v/z_3MMXOlcDc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

simply the best:D még az éneklést is bevállalta pedig az nem az õ asztala

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ja, minek ezen felhúzni magunkat, meg igazából annyira nem volt sikeres széria, annyira valahogy unom már a tehetségkutatókat h nem látom értelmét leállni vitázni:D plusz én ráadásul SZA mellett bírtam LA-t is, mert azért tehetség, de reálisan az April és SZA érdemelte volna meg a teljesítmény alapján és a zsûri szavazatai alapján is. Én még inkább az õ szavukra adok, mint a tini közönségre...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szerencse h nem itt élsz mi?:D

én már unom Pestet, lehet egyszer kiköltözöm oda Erdélybe csakhogy megérezzem a fíílinget:D

egyszer voltam Beregszászban olyan mértékû szeretet övezett körül, ami sosem éreztem itthon pedig csak 2-3 napot voltam kint...

Az eszem megall, h a youtube videokon milyen kommentekkel illet Attilat. Amiket itt irtak rola az kutya f@s*a azok mellett...Es eleg szomoru, h ennyien ennyire primitiven nyilvanulnak meg.

tájszólásnak is lehet nevezni... :D
de most ezen felesleges besértõdni szerintem (nem rád értem)
azért milyen érdekes,hogy erre te milyen kulturáltan tudsz reagálni míg mások mire képesek :)
nem kapaszájú, hanem régen ez volt a normális beszéd...mi korcsosodtunk el elárulom neked...

tviktor91
http://www.youtube.com/v/FkJsoUD2sVU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Hát...énekes..vagy ..énekes :DDD *kapa flash*
Nagyon nagy arc ez a gyerek xD

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

LOL ezaz ember se százas :DDD
erre nem számítottam , ha valaki leszólja a kedvencét vagy õt sértik meg picit akkor egybõl nyomja a privát üzeneteket XD

LA nyerte meg a cs.sz-t
no ugye majd a faktorba is meghívják az énekesek közé mert tuti megfogják...
most mennyivel faxább lett volna az ,hogy pár énekes produkció közé pl. egy táncos együttest hívnak meg fellépni vagy egy harmónikást?
Szerintem de lehet én vagyok ezzel egyedül sokkal üdítõbb tud lenni egy nem sablon szokásos produkció ami ráadásul nem is annyira faja

mind1 csak egyszerûen nem tudom megérteni miért õ nyert :D ja igen halljunk majd Máté Péter slágereket XD
Victor1103
Bemutatták a szavazóbázist akik megnyerették vele

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ja mutatják a szülõhelyét, akik érte szorítottak erõvel:)

Victor1103
László Attila a Kókuszban brrrrrr

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

tviktor91
Akkor én is linkelek már egy képet.:D

tmp privi...ráadásul 4x ugyanaz :DD

Tyler1
érett egyén lehet, aki így éli ki a dühét :)
ilyenekkel meg nem érdemes foglalkozni, este megissza a meleg kakaót, olvasnak neki egy mesét, és majd kialussza.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

RatBaG
nos, legalább egy haszna van, hogy vége ennek a botrányosan szar évadnak... nem kell többé hallgatni, ahogy nórika kibaszottul irritáló fejhangon ordítja hétrõl-hétre, hogy KRIZBAAAAIII TECAAAAAA meg LÁÁÁÁSZLÓÓÓ AAAATTILAAAA. megtaníthatnák már normálisan konferálni, a, hogy kiabál, nem ugyanaz...
már herótom volt tõle, hogy hét közben százszor kellett hallgatni a reklámban.

Per Aspera Ad Inferi.

az utolsó postom neked :D
ha neked a becsületed ennyit ér akkor az téged minõsít de ezek után kérlek legalább ne te oktass ki mást a másik félrõl :) (de szerintem a jpg eredetét meglehet nézni vmi progival ,szóval ebben sem vagy jártas annyira xD) am ja majd pont ilyenre pazarlom az idõm :DDDD
(de ha bízonyíték kell akkor egy modinak megváltoztatom a jelszavam,belép és meglátja h ez a valóság- szóval haver ezt is buktad)
NO szia,további kellemes napot!
És elnzését kérek az offért! Prison ha gondolod töröld bátran
tmp
photoshop? elég gyengén sikerült.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

téged minõsít a következõ! csak a többieknek és cargamenak aki egy picit védi ezt az úriembert!
Csak linkbe merem megmutatni,hogy ezaz ember aki a másikat lehordja milyen is valójában :) Gratulálunk neki :D (letiltás lehetõség van PM-ben ,de ha neki örömet okoz hogy irogathat hát tegye)
klikk
tmp
ez legyen a legnagyobb örömöd az egész életedben :)

ez így igaz mint ahogy a valóságshow-ban is megvolt írva ,hogy ki fog kiesni illetve a megasztárban is belsõ emberkék dolgoznak és megmondták h a kökény attila fog a szíj melindával döntõzni XDDDD
de mi együgyük vagyunk ez benne a legszebb!

#3171: gratulálok a színvonaladhoz :) személyeskedés megint megy úgy látom! De téged minõsít ,hogy így beszélsz. Valószínû a szülõk nem tanítottak meg téged a szép és kultúrált beszédre <#sir>
Remélem azért kapod a büntetõpontot :D Igen moditopikba én fogom ezt a hsz-t linkelni! Anyázásért azonnali büntetõpont jár (bár tudom téged ez nem fog érdekelni csak nehogy azt hidd h szó nélkül a hátad mögött cselekedem :)
A hozzaszolasoddal sajat magadat minosited. Valoszinuleg te egy mr.izom lehetsz aki utan szaladnak a csajok...

bocs, hogy ilyen homályosan látok, én már csak ilyen együgyû vagyok (meg hülye is) ez van, remélem meg tudsz bocsátani amiért nem értünk egyet egy ilyen szennymûsor hitelességének a problematikáján. ÉN KÉREK ELNÉZÉST!

Tehát még egyszer az álleesés rendezett volt, az sms-t nem számolják közjegyzõk. Megvilágosodtam! Akkor most már nem vagyok együgyû? Vagy hogy van ez?

[HUN]Crassus
csak úgy a "poén" kedvéért...hány hivatalos közjegyzõt láttál akik számolták az SMS-t?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nos ,hogy tisztán lásd a dolgokat csak annyi kell/ene/,hogy ne legyél együgyü.....

Ne haragudj, én nem értek ehhez, Te nyilván a retekklubnál dolgozol, ezért vagy jártas abban, hogy mi megrendezett és mi nem.

Egyébként nem az a baj, hogy némelyek mindent elhisznek, hanem, hogy egyesek olyan qrva okosak, meg mindent jobban tudnak a másiknál, hogy az már fáj.

[HUN]Crassus
a "zsûrinek leesett az álla"?! ember az összes kamerába csodálkozás olyan szinten megrendezett dramaturgia szerint megy,hogy kiveri a monitort....fullon van az ország bírkákkal akik el is hiszik az összes szart amit sugároznak!

Nem mindegy ki kire szavazott? A döntõ elõtt a fókusz pluszban nyilatkozott egy kis 12 éves kertitörpe, hogy õ az összes pénzt el sms-ezte, mert szavazott a versenyzõkre. Na innentõl kezdve, nincs mirõl beszélni szerintem. Az rtl klubnak szerintem egy jól jövedelmezõ mûsor, a tehetségesebb emberek, mint pl Mr Joe, akinek hangja is van, meg az elején kiesnek - érdemes megnézni ahogy Mr Joe elsõ produkciójánál a zsûrinek leesett az álla - mert nem kap elég szavazatot, vagy mert az rtl-nél úgy van megírva a forgatókönyv. Ki tudja?

tviktor91
<#love12>

tmp
Inkább nem jellemezlek, megteszik azt a hozzászólásaid.

tviktor91
Leszarom hogy hova valósi..ha pesti lenne akkor is kapaszájú.:)

http://www.youtube.com/v/tl22WfKQiYA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

össze lehet hasonlítani

ez azért nem állja meg a helyét, mert tinilány szemmel Szabó Ádám bõven verné LA-t...itt fõként a határon túli szavazatok döntöttek...

Fekete Dávidé eskü jobb volt, pedig nekem nem volt bajom LA-val. Fejlõdnie kell még

tmp
Kapaszájú? paraszt akcentus? Már ne is haragudj meg, de ki a jó kurva anyád vagy te, hogy kapaszájúnak nevezz egy erdélyi magyart?

tmp
Hírnevet így is szerzett mindenki, igazából 3 nyertese van ennek a mûsornak.

tviktor91
Most látom hogy a kapaszájú nyert..

,,hát..énekes...vagy...énekes *paraszt akcentus*" :) wp

Panzermeyer
Mind az April, mind Szabó Ádám kiváló teljesítményt nyújtottak végig. Vakság ide, vakság oda, Teca csak egy fürdõszoba énekes jelenleg. Attilával pedig a mindenhol jelenlévõ tinicsajok tömkelege nyerette meg a mûsort, ugyanúgy, ahogyan az történt pl Vastag Csaba esetében is.

Viszont sem egy tánccsapatból, sem egy tangóharmonikásból nem lehet annyi pénzt kisajtolni, mint egy énekesbõl a jelenlegi média-iparban. Bár azért egy zenésznél mégis csak könnyebb. Egy tánccsapat nem fog kiadni CD-t, sem a rádióban nem lehet õket "lejátszani". Mûsoros DVD-t kiadhatnak, de azt legfeljebb 1x fogod megnézni egy évben. Ez csak TV adásban jó, vagy élõben.

mov ah,4ch int 21h end

tviktor91
Nem rontom az agyam. xD

tmp
http://www.youtube.com/v/bfEwMsK7Eb4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Hallgassátok már meg többször, van még 1 ilyen tiszta/õszinte hangú IGAZ magyar srác? Nem hiszem.

zsûri szerint is az April és Szabó Ádám volt a toronymagas

Krisztiam
sziasztok
2:30-nál mi a szám címe? tudja valaki esetleg? köszi
Szabó Ádám

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

OMG
csak pár hozzászólást kellett volna visszaolvasnod és rájöttél volna,hogy a gyõztes személyérõl volt apróbb nézeteltérés...
Szombaton volt vége -.-
simán vita volna abból is mert a zsûri lehet másként látná mint mi...
tviktor91
Mikor van már ennek a szarnak vége?

a viták elkerülése végett én ezt a szavazósdi rendszert a döntõig hagynám utána pedig ne a nézõk, hanem a zsûrinek kellene eldöntenie õ szerintük ki volt az egész mûsor alatt a legkiegyensúlyozottabb ez alapján kellene dönteni és nem lenne vita. Csak az a helyzet az RTL rengeteg bevételtõl esne el, dehát az én átlag nézõ fejem számára nem a pénz, hanem a nézõk érdekei az elsõk. Nem vagyok egy üzletember alkat...

Helyes. <#eljen> :)

PrisonMan
@3155 + 3156 Erdélyi szavazás téma be van fejezve!