48
Timeshift
-
#48 húzd le a gatyád és fújd bele az orrod, idióta :D -
#47 bekakiltam help -
#46 Irj valamit -
#45 írjá vmi értelmeset, aztán lehet válaszolnak rá :D, mert a játékról nem nagyon van mit beszélni, pc topikjába az elakadásos, sztoris dolgok ki lettek már beszélve -
#44 hahó
-
#43 tök jó eza topik -
#42 Majdnem jós vagy :D -
#41 hát nem nagyon:D -
#40 hm,még ide ír vki? :D thx -
#39 én xboxon hát ott se csúnya,Boldog Karácsonyt -
#38 hát nemtom,én ps3mon tolom,és ott igencsak szép... :D boldog karit.. -
#37 csá
-
Vityuska #36 nem xboxom van -
#35 Neked melyik Xbox-od van ilyen gyenge konfiguval?
-
Vityuska #34 szaztok!
lenne egy kérdésem nem tudjátok miért nem inul a játék?az a bajom hogy elindítom a bal felső sarokba bead egy kis ablakot és utána kilép és ennyi.konfigom 2.4-es proci,1,25 gb ram,GeForce FX5500 videókártya!1.1-es patch fenn van és krekkelve is van.lécci valaki válaszoljon -
#33 Én csak nyomtam előre a kart és kész -
#32 MÁr látom hogy a tegtetején is van egy korlát csak egyenlőre nehézkes a bejutás:)
-
#31 Hi!Ott hogy kell továbbjutni amikor a propeller-ek forognak mint az eszement és 3 helyre lehetne átmenni a szembe lévő zárt de szerintem a másik kettő is csináltam olyat hogy visszafele forditottam az időt akkor felfele szálltam de nem tudtam igy sem beirányitani az emeletre!Mire figyeljek vagy mi itt a lényeg? -
#30 Ott bemész a kis házba ott egy kapcsoló és azt megnyomod és utána rögtön állísd le az ídőt menj ki belőle és átmész egy másik "dimenzióba".Remélem erre a részre gondoltál mert én angolul játszok -
ricsi1885 #29 Segítséget kérnék.
A beszivárgás résznél elakadtam ott hogy van a mintha egy másik dimenzióba lépnénk és nem tudom merre kell menni. Lécci segítsetek.
Előre is köszi -
#28 Dino kezdte, én...én...nem vagyok bűnös, Ő VOLT AZ, kivégezni !!!!! -
#27 Én sem tudom hogy kerülnek ide a vga, ram, felbontás nyüglödések! :)
-
#26 Topikot eltévesztettétek -
#25 Aham... Nah mind1, gamespot-on azt irtak, hogy siman megy egy 2gigas; 512megas 6200-es karis gépen (termeszetesen minden low-n)...Akkor kamuztak? -
#24 Francokat nincs,nálam p4 3,2ghz , 1 g ram, gef6600(256mb), és 800*600-ban minden low-on élvezhető sebességű csak. Oké, a videókari nagyon gyenge már, de pl a COD4 maxon szuperul fut (mondjuk az egy régi felturbózott engine ha jól tudom) -
#23 Én PC-n nyomom majd, most töltöm:-P Igaz, hogy gyenge a gép, de allitolag nicns gépigénye+szép...juhuuu! -
#22 Általában azt ugy készítik el de van olyan ami tiszta bugos a játék
-
#21 mert ha az xbox360-as verzióban is benne vannak azok a bugok, akkor ott nem kell?:) -
#20 Mért fosztanád meg magad a multitól?A Live az mi?
+ még patchelni kell a játékokat pc-n -
#19 Hát nem tudom, nekem még soha nem okozott gondot egy fájl átmásolás egyik helyről a másikra, esetleg egy program elindítása, és 2 gomb megnyomása. Lehet, hogy konzolon ennyit se kell tenni, viszont megfosztod magad a multiplayertől. "Erről ennyit" :) -
#18 bocs ténleg -
#17 Szerintem nagyon jó játék és topikot is eltévesztetted -
#16 ez a játék egy nagy szar
kb. fél orát volt a gépemen -
Antrax #15 de csak mert PC-n később jelent meg...
(nekem mindegy melyiket szidjátok PC-t vagy Konzolt, én pártatlan vagyok, van mindkettőm... de nem hiszem hogy a gémpadon van sg.hu gomb szal szerintem nektek is) -
#14 Én korábban úgyvoltam vele, soha nem kell konzol, de változnak az idők. Már csak azon játszok és nem bántam meg, sőt...
A TimeShift, pedig nagyon szuper lett.
-
#13 en azon nyomtam es miert lenne szar? sokkal jobb mint itt pc -n.
mig a sok hulye azon szarakdik hogyan inditsa el a feltort jatekot, patch -et, ahoz crack -et szed le meg masok alltal elore definialt config.ini -ket probalgat en mar reges reg jatszom. berakom a lemezt aztan csokollak.
errol ennyit -
#12 Hát ne is, mert az szar. -
#11 nem kell említeni, hogy konzolon nyomja. :P -
#10 -
Gabe18 #9 Igen,vagy megkapja hogy "FPS konzolon,de szaaar...." .