Olcsó laptopokat vesz Uruguay
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi lett a "Lop Stop!"-al?
SZDSZ kormányra került és ejtette?
ja, hogy a köv. válssztás elõtt megint hallunk róla, esetleg kicsit átfogalmazva.
SZDSZ kormányra került és ejtette?
ja, hogy a köv. válssztás elõtt megint hallunk róla, esetleg kicsit átfogalmazva.
Kara kánként folytatom tanításom.
Láttunk már kakaóbiztos PC-t.... <#nyes>#nyes><#wow1>#wow1><#mf2>#mf2>
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Nem is állunk, csak nálunk nem lenne értelme, ugyanis itt messze nem ilyenek a pályázatok, meg közbeszerzési díj meg minden kutyafüle rájönne az árra, nálunk ez nem állna meg 500 dolcsi alatt. Annyit meg nem ér.
Különben télleg ari, még 40-45 rugót is szívesen adnék érte; 50-nél már elgondolkodnék kicsit. A kurbli meg pláne milyen hasznos rajta!
Különben télleg ari, még 40-45 rugót is szívesen adnék érte; 50-nél már elgondolkodnék kicsit. A kurbli meg pláne milyen hasznos rajta!
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Magyarország miért nem rendel belõlük? Mi sem állhatunk sokkal jobban... <#idiota>#idiota>
Starcraft + Diablo III - esemve
35422Ft. Ennyit még egy ilyen gépecske is meg ér szerintem mert biztos nagyon könnyû, strapabíró Wlan-os, alacsony fogyasztású. Én mikor általános iskolás voltam, a quartz játékok voltak a menõk, most a laptop lesz. 😄 Hála Isten a kisiskolásoknak nem kell annyi könyvet cipelniük, meg nem lesznek informatikai analfabéták.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Akkor is aranyos ez a füles laptop. 😄
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
"állja az esetleges javítási költségek 8 %át" milyen nagylelkû 😊
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Sajnos nem.
Magyarország nem Uruguay, itt a téli fûtés a gond.
Magyarország nem Uruguay, itt a téli fûtés a gond.
Kara kánként folytatom tanításom.