Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elsõ szezon, dupláztunk a loki elõtt. a ligakupát mondjuk letojtam, cserék játszottak végig, ki is estem hamar. legalább nem volt vele gond.
a keret, és az átigazolások:
aki még jön, az filkor és jakub mares.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Látom ebben az évben is megfogható lesz a Real....

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Always reload skin on confirm - pipa
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nem tettél be vmi skint?
kezdtem az arsenallal cél egy angol csapat 😊
szasza0110, parancsolsz?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Na, neki az értékei tûrhetõek, nem egy vadállat, de azért lassan 10 gólnál jár. Lokiban.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Néha az az érzésem, hogy tökmindegy, milyen játékosok alkotják a csapatot, mert a 'név' számit. A MU elvert 3-1-re, semmi gond, reális. De azért az, hogy a Jankovic - Vukcevic duónak jóformán momentuma se legyen....
Fletcher meg Carrick ofc lubickolt, mint hal a vizben.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"