Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na akkor én is vetítek egy kicsit:

elsõ szezon, dupláztunk a loki elõtt. a ligakupát mondjuk letojtam, cserék játszottak végig, ki is estem hamar. legalább nem volt vele gond.
a keret, és az átigazolások:

aki még jön, az filkor és jakub mares.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

AS😄AD?SD
HUNLonsdale
Mivel elment a 2 kezdõ csatárom, Bajner elõtérbe került:

HUNLonsdale
Szerencsétlen Pápa elindulhatott a BL -ben mivel mi jól szereplünk évek óta:

koman jönne de 12millát nemfogok kiadni érte
zyndar
Az elsõ veronai derbi. Új nézõcsúcs természetesen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

HUNLonsdale
Komant, Dzsudzsákot, Husztit, Vass Ádámot képtelenség hazahozni.

HUNLonsdale
Elég jól el lehet adni a magyar gyerekeket azért külföldre:

zorrobomber
Próbajátékon van nálam 😊

Mor3llo
Mára búcsúzom ezzel a képpel, esélyük nem volt. Jóéjt!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Csak így tovább! Menni fog ott a Manchester ellen is! Majd Beckham ver nekik 1-2 szabadrúgás<#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Barnabyka
Na megszenvedtem a BL csoportkörben és sajnos a sorsolás nem nagyon kedvezett mert a Manchester-t kaptam az elsõ egyenes kieséses körben. Sok esélyt nemlátok, pedig van pár új igazolásom is így télen, többek közt Beckham is jött ingyen, csak kérdés hogy Beckham befér-e Maxi Rodriguez helyére vagy mellé. (Sokesélyt azért sem látok mert a Madridi rangadón igaz végigbekkelve de 1-0ra nyertem a real ellen, de a MU meg oda vissza a csoportban 3-0 illetve 2-0ra legyõzte a realt.) De hamarosan képek...elsõ évem az FM játéksorozattal és én megvagyok magammal elégedve😊

Mor3llo
Az hogy van, hogy csapatának már a Debrecent jelöli, de alulra az van kiírva h még csak csatlakozni fog júniusban?

vass ádám de õ sehogyse akar visszajönni nb1be😄
nálam Filkor Szolnokhoz ment,Szalai Kispestre,Torghelle is onnan DVTK ,még ki ilyen nagy idegenlégiósunk?😮 ja halmosi vissza Loki...bugyuta igazolási rendszer.

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

zorrobomber
Egy kis gyerekkereskedelem sosem árt 😊 2015-ig írt alá valami heti 200 euróért. Természetesen a szüleinek is veszek majd házat. <#vigyor3>

Mor3llo
CSak egy kis érdekesség...nesze neked El Classico! Real elsõ helyen 2 forduló után: 12rúgott, 1 kapott gól. Barca 2 vereség, és utolsó<#idiota>
Látom ebben az évben is megfogható lesz a Real....

teddd újra

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Így van belõve!
zyndar
Use skin cache - ne legyen pipa
Always reload skin on confirm - pipa

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Még a CM 96-al kezdtem, ilyen sosem volt! HELP!!!
újra install? Hányszor lehet eredeti dvd-vel?
Semmi skint nem raktam be. Steam-el tettem fel a játékot és csak fehér hátteret látok. A BL-sorsolást se tudtam megnézni! Tiszta ideg vagyok!
mért mit mutat?

nem tettél be vmi skint?
Rákkantintok a tabellára és nem mutatja! Miért? Liverpoollal vagyok...
zorrobomber
<#eljen>

na én meguntam debrecent
kezdtem az arsenallal cél egy angol csapat 😊
Mor3llo
Nem szarokkal dobálózol 😄😄D

szasza0110, parancsolsz?

KÖNYÖRGÖM SEGÍTSEN VALAKI!!!! Nem mutat a játék tabellát!!! HELP!!!<#help>
Gunnersboy
+ még jön Szalai, Fehér Csaba, Vadnai ingyen meg Komant probálom meggyõzni, de csak nem akarja elfogadni a szerzõdést :\

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

zyndar
Igaz, még csak a 8. fordulóban járunk, de eddig bíztató. Editort nem használok, Photoshophoz síkhülye vagyok.

Mor3llo
Megvolt a szezon elsõ meccse is...elégedett vagyok, uraltuk a játékot.

Terminátor14
Tényleg használhatónak tûnik 😊

CSAK a Fradi

zorrobomber
Jah, Pápaiak természetesen zabot ettek(vagy mákot?) meccs elõtt. 😊

zorrobomber
Mellor még hasonló kategória, csak õ nem az Arsenalban hanem a Poolban nem játszott 😊
Na, neki az értékei tûrhetõek, nem egy vadállat, de azért lassan 10 gólnál jár. Lokiban.

Mor3llo
Vele sokat nyertél<#eljen>

Mor3llo
BL csoportom...jó lesz ez!

Terminátor14
Hozzám eljött Aliadiere is, persze elég gagyi értékei vannak 😞 (3. szezonban)

CSAK a Fradi

Gunnersboy
estét

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Nem õ irta en irtam.

McFrost
Azért, mert õ írta.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Elõször azt hittem, õ irta a hsz-t 😄😄

Néha az az érzésem, hogy tökmindegy, milyen játékosok alkotják a csapatot, mert a 'név' számit. A MU elvert 3-1-re, semmi gond, reális. De azért az, hogy a Jankovic - Vukcevic duónak jóformán momentuma se legyen....
Fletcher meg Carrick ofc lubickolt, mint hal a vizben.

Mor3llo
jóisten😄

Most talaltam csak nem volt rola kep letoltottem megnezni.Erdekes.

McFrost
Tiszta Guba.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Erdekes egy liga kiprobalom😊

Mor3llo
És a szavazást...akarom mondani az átigazolásokat lezártnak tekintem😄

azért ezért még nem kéne:

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

jó bocs, elsõre nem esett le hogy nem magyar a billentyûzeted.
Thx bar nem ertem miert kell itt mindenkit megmarni.