Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
juj ne haragudj megszaladt a kezem.
Attol meg jarhatok ide tovabbra is?
Attol meg jarhatok ide tovabbra is?
tanulj meg helyesen írni aztán tárgyalhatunk
Sziaszztok Makmarci vagyok.
Uj tag.
Fm 10-ben tudtok nagyon tehetseges fiatalokat?
Uj tag.
Fm 10-ben tudtok nagyon tehetseges fiatalokat?
jaaa😄
azt nem tudom, este megnézem mit ir rola...
annyira megörültem a srácnak hogy azóta se néztem meg mit gondol a staff...
azt nem tudom, este megnézem mit ir rola...
annyira megörültem a srácnak hogy azóta se néztem meg mit gondol a staff...
geo-karesz koprodukciós banner <#idiota>#idiota>
majd te feliratozod az én gombjaimat 😛
az enyém benne sincs <#idiota>#idiota>
tedd ki a bannerba a szavazós hsz linkjét.
Szerintem amit zyndar linkelt simán jó lesz
hát nem tudom:S
mindenesetre azt akarom megcsinálni hogy a legalsó osztályból induljak el az fc united of manchester csapatával!!!
Ezt hogyan tudom megcsinálni az editorban???
mindenesetre azt akarom megcsinálni hogy a legalsó osztályból induljak el az fc united of manchester csapatával!!!
Ezt hogyan tudom megcsinálni az editorban???
Kicsit OFF:
Múltkor láttam egy csókát a metrón, pont olyan nyakkendõvel mint ami itt fentebb látható, nagyon figyelt hogy mit bámulok <#idiota>#idiota>
Múltkor láttam egy csókát a metrón, pont olyan nyakkendõvel mint ami itt fentebb látható, nagyon figyelt hogy mit bámulok <#idiota>#idiota>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nem tudtok valami olyan patchet ami még az angol 6.osztálynál is kisebb osztályokat tesz játszhatóvá az angol ligában?vagy ilyen nem is létezik?
Grat mindenki.
A vitákkal kapcsolatban: amíg nem megy a köcsögcsíterezés, editoros rohadék és társai, addig csak nyugodtan, ha viszont elõbbi bekövetkezik akkor instant törlés.
Fájó pont, hogy három ember szavazott össz-vissz a bannerkérdésre, így én fogom kiválasztani a megfelelõt 😄
A vitákkal kapcsolatban: amíg nem megy a köcsögcsíterezés, editoros rohadék és társai, addig csak nyugodtan, ha viszont elõbbi bekövetkezik akkor instant törlés.
Fájó pont, hogy három ember szavazott össz-vissz a bannerkérdésre, így én fogom kiválasztani a megfelelõt 😄
Fel a fejjel, vannak hiányosságai a játéknak, de azt hiszem már ez is szép eredmény, hogy idáig eljutottál!
Sajna a való életben is van példa arra, hogy egy csapat emberhátrányban megtáltosodik, lekontráz, vagy éppen távolról próbálkozik. Más kérdés, hogy az FM-ben ez általában mindig sikeres, a való életben korántsem...
Sajna a való életben is van példa arra, hogy egy csapat emberhátrányban megtáltosodik, lekontráz, vagy éppen távolról próbálkozik. Más kérdés, hogy az FM-ben ez általában mindig sikeres, a való életben korántsem...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
fmscout.com
Ez csak játék! <#idiota>#idiota>
Ismerõs a szitu, reggel én a Diósgyõrt nem tudtam úgy elverni(2-2 lett) hogy 80 percig voltak emberhátrányban. És igen, bombagólokat vertek.
Ismerõs a szitu, reggel én a Diósgyõrt nem tudtam úgy elverni(2-2 lett) hogy 80 percig voltak emberhátrányban. És igen, bombagólokat vertek.
Ez a játék szánalmas. Spanyolokat kaptuk. 1-0ra vezetünk. támadása nem volt a hispánoknak. Kiszorták Raul Albiolt. onnantól nekem nem volt támadásom,egész meccsen 1 kapuztak ollózos gólokat szereztek megszégyenitettek. És februárba jön ki a patch? Hát ez nem ér meg 10ezer forintot,magyar bajnokságot úgy el cseszték ahogy van,ez az igazolási szisztéma is 1 röhej a bajnokságba,ha az ellenfeled kap piroslapot 95% hogy nem fogsz nyerni (egyszer tudtam...) bezzeg ha te kapsz piroslapot,akkor 95% h pontot nem szerzel. Én nem tudom hogy a játékkészitök mit csináltak,de ebböl a piroslapos dologból elegem van (jó persze van olyan hogy 1 csapat feltámad de nem mindenki mint a játék hiszi) De asszem egy ideig hanyagolnom kellene ezt a játékot,vagy amíg nem jön ki 1 patch... Mert rosszabb esetbe 1 egész nap munkája mehet el 1 meccsen,én meg ilyenen nem tudok nevetni és azt mondani hogy ez csak játék.
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
nyolcaddöntõ jöhet...

Értem mire gondolsz, és el is fogadom a véleményed.
Közben van idõm egy kicsit játszani, megvolt a BL sorsolás. Mu, CSZKA, Anderlecht.
Juhászékat megint megkaptuk, akárcsak tavaly. A 2. helyre azt hiszem, joggal pályázhatunk.
Közben van idõm egy kicsit játszani, megvolt a BL sorsolás. Mu, CSZKA, Anderlecht.
Juhászékat megint megkaptuk, akárcsak tavaly. A 2. helyre azt hiszem, joggal pályázhatunk.
Visszaolvasva kicsit túlreagáltam a dolgokat, tény. Mindemellett engem õszintén szólva mások generált játékosai kevésbé érdekelnek mint a nem generáltak. És akkor erre jön még az editor-nem editor vita...
Ezt viszont nem tartom jogosnak. Most mi az, hogy kimeritettük? Ha két egymást követõ nap netán arról lenne a témázás, hogy ki hova kit és mennyiért igazoljon, a 3. napon nem lehetne ugyanerrõl beszélni? Ugyanmár.
Ja, így már értem
A tegnapiról teljesen lemaradtam...<#vigyor3>#vigyor3>
A tegnapiról teljesen lemaradtam...<#vigyor3>#vigyor3>
na mégegyszer (elözõ kommentemet kéretik törölni😛) 😊
véget ért az elsõ évem
Õket vásároltam:
Keretem:
3 fordulóval a vége elõtt:
A gólkirály:
Õk jönnek nyáron a bjanokcsapathoz erõsítésnek:
véget ért az elsõ évem
Õket vásároltam:
Keretem:
3 fordulóval a vége elõtt:
A gólkirály:
Õk jönnek nyáron a bjanokcsapathoz erõsítésnek:
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ácsi. Tegnap is volt editor-nem editor vita, ma is már korán reggel, egy idõre kimerítettük a témát. Szerintem Capello-t sem túlságosan érdekli. -.- Bocsi.
tavaly az elsõ barcikai szezonom után generált hozzám a gép két válogatott szintû kapust, akik kb 3 szezon után a magyar felnõtt válogatott elsõ és második számú kapusai voltak (van róla kép is itt a topikban, csak vissza kell olvasni), plusz a paksnál vagy a tatabányánál(már nem emlékszek pontosan) volt egy jobbhátvéd srác, akiért a MU a Real az Inter meg az Arsenal állt sorba, de nem akart még menni mert fiatal, meg a loki a diósgyõrrel együtt termelte a nyugati topcsapatokba a játékosokat folyamatosan
Parancsolsz??? Nem azért van a fórum, hogy ilyen kérdéseket megvitassunk? Vagy úgy gondolod, hogy csak a téged érintõ kérdések a fontosak?
Nem hinném, hogy amirõl írtunk az "off" kategória lenne, de ha igen, majd az illetéksesk eldöntik, de nem te... bocsi
Nem hinném, hogy amirõl írtunk az "off" kategória lenne, de ha igen, majd az illetéksesk eldöntik, de nem te... bocsi
Asszem itt érdemes lenne a vitát berekeszteni.
#56910 - A Ligakupa statisztikáit nem jegyzi a játékos statnál?
#56910 - A Ligakupa statisztikáit nem jegyzi a játékos statnál?
A másik dolog meg az átszerkesztéssel kapcsolatban, hogy mi alapján bírálja el a gép, hogy melyik csapatnál fedeznek fel egy 16 éves szuper tehetséget?
Miért törvényszerû, hogy egy magyar csapatnál nem fedezhetnek fel 15-16 évesen egy késõbbi világklasszist? Mint tudjuk mi magyarok általában sokkal kreatívabbak vagyunk, mint pl. a németek, vagy angolok... Ennél fogva attól, hogy szar a magyar bajnokság, még születhetnek nagy tehetségek. Arra akarok kijukadni, hogy mondjuk egy Fradinál, Debrecennél, Újpestnél miért ne lehetne annyi tehetség, mint mundjuk a ManU -nál? Az más kérdés, hogy ezek a tehetségek meddig tudnak fejlõdni itt és meddig ott...
Miért törvényszerû, hogy egy magyar csapatnál nem fedezhetnek fel 15-16 évesen egy késõbbi világklasszist? Mint tudjuk mi magyarok általában sokkal kreatívabbak vagyunk, mint pl. a németek, vagy angolok... Ennél fogva attól, hogy szar a magyar bajnokság, még születhetnek nagy tehetségek. Arra akarok kijukadni, hogy mondjuk egy Fradinál, Debrecennél, Újpestnél miért ne lehetne annyi tehetség, mint mundjuk a ManU -nál? Az más kérdés, hogy ezek a tehetségek meddig tudnak fejlõdni itt és meddig ott...
attól, hogy neked nem volt még ilyen mázlid, , másnak lehet... semmilyen átszerkesztés nincs ebben, egyszerûen jó a csapata és a gép megfelelõ utánpótlást generált
Egyébként nem tudtok olyan adatbázist, ahol a magyar tehetségek reálisan vannak értékelve? Szerintem igen csak alul vannak értékelve az alap játékban. Vagy jobb, ha az ember saját magának módosítja? De az meg már nem olyan...
Köszi! Ez jó hír <#worship>#worship>
Pedig ez alap, maximum te szar edzést használsz, rosszak az edzõid, vagy sajt.
Attól még van ilyen, nem is nagy szenzáció.
Attól még van ilyen, nem is nagy szenzáció.
CSAK a Fradi
Üdv Mindenkinek!
Nem tudtok valamit aról, hogy mikor jön a következõ patch?
Nagyon jó az új meccs-motor, de azért rengeteg gyerekbetegsége van még.
Pl. attól vagyok nagyon kiakadva, amikor csak sétálgat a védõm a labdafelé oldalazva, ugyanakkor az ellenfél csatára pedig tiszta erõvel fut... egy simán elérhetõ és megjátszható labdát így sokszor csak vészmegoldásként tudok kivágni... bosszantó... Amúgy szerintem nagyon sokat fejlõdött a játék, sokkal reálisabb, mint az elõzõekben, pedig már az sem volt rossz.
Nekem eddig is voltak játékosok akik nagyon gyorsan fejlõdtek, de ez nagyon függ ugyebár az edzésektõl és az edzõktõl.
Nem tudtok valamit aról, hogy mikor jön a következõ patch?
Nagyon jó az új meccs-motor, de azért rengeteg gyerekbetegsége van még.
Pl. attól vagyok nagyon kiakadva, amikor csak sétálgat a védõm a labdafelé oldalazva, ugyanakkor az ellenfél csatára pedig tiszta erõvel fut... egy simán elérhetõ és megjátszható labdát így sokszor csak vészmegoldásként tudok kivágni... bosszantó... Amúgy szerintem nagyon sokat fejlõdött a játék, sokkal reálisabb, mint az elõzõekben, pedig már az sem volt rossz.
Nekem eddig is voltak játékosok akik nagyon gyorsan fejlõdtek, de ez nagyon függ ugyebár az edzésektõl és az edzõktõl.
2007es óta jáccok de olyat még nem láttam hogy egy 16éves gyerek így fejlõdik, az hogy egy 20-21 évesnek majdnem mindene fejlõdik az megint más
Fenéket nincs. Sajnos nincsenek már meg a 09-es képeim, ahol pölö Vukcevic fejlõdött -ha jól rémlik- minden technikai tulajdonságban.
Jobb lenne elõbb tájékozódni, mint támadni.
Jobb lenne elõbb tájékozódni, mint támadni.
Srácok valaki tud valamit Corleone városának a labdarúgásáról?Stadion?Csapat?Múlt?Bármi?😄