Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Magyar bajnokságba is valami hasonló van nekem. Kb mindegyik csapat taktikája az, hogy visszahúzódik, aztán jól lekontráz.

Huni92
Irtam, hogy neked muszáj euróban játszani? Csak leirtam az álláspontomat, véleményemet. Amit továbbra is tartok.

Komolyan mondom az ideg szétcsap,hogy a bajnokságba 70%-ba nálam a labda és mégis agyonkontráznak az ellenfelek,pedig a védelmem mélyre van állítva és max 5 emberem támad.Ja és mindez az angol 8.ligában van.Nem értem,hogy ennyire nem tudok egy kibebaltázott taktikát se eltalálni.Ami fura,hogy a kupákba meg ütöm a 2 osztállyal magasabban lévõ csapatokat.Ott se váltok taktikát,de ott nyomozunk a labda után,de nyerünk.Szóval tanácstalan vagyok.
köszönöm a válaszokat <#wink>
alulteljesít a csapat a bajnokságban<#wink>
HUNLonsdale
Wiki szerint:

The term is also used more generally, for example a team that contains many star players but still loses games against teams with relatively little obvious talent would be termed underachieving. A stock which achieves poor profit and/or capital gains despite sound underlying business and/or asset backing may be called underachieving.

nem tudjátok mit jelent az hogy underachieving?
több játékosom is úgy gondolja a klubról, hogy underachieving. <#idiota>
sztakiszótár meg webfordítás.hu sem adott ki semmit...
szuszával mi lesz? <#idiota> amúgy grat! <#worship>
Fabio Capello
tudom mirõl van szó, csak meglepõdtem.

Nem az összegrõl van szó,hanem hogy róla van elnevezve!!Grat Mr Borbély!!

Fabio Capello
hatmillió ojrós stadion? olcsón összehozzák 😄

HUNLonsdale
Az ilyen pillanatokért érdemes játszani... hüpp hüpp 😄

Gunnersboy
oke fonok 😉

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

HUNLonsdale
Hozzátartozik, hogy az elsõ meccs 1-1 lett.

HUNLonsdale
Hihetetlen, kicsi kellett volna...

DONGUBA
Ha olvasnad mar megoldotta csak eppen orult hogy van tabellaja.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Gunnersboy
FERENCVÁROS! FERENCVÁROS! FERENCVÁROS!

(ha még 5x megkérdezed sem tudjuk a megoldást a problémádra)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

TABELLA! TABELLA! TABELLA!
a magyar bajnokságot nem igazán érintik a milliárdos ügyletek. pláne mivel nagy adatbáziokkal szoktam játszani, amire oda érne a játék, hogy ki tudnék csengetni 1-2 milliárdot játékosokra, a GB méretûmentés már játszhatatlan a sorozatos crashek miatt, szzóval mindig újrakezdem.
@Huni: nem látom be, nekem miért kellene azért ajróban vagy fontban játszanom az fmet, mert te külföldön laksz.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Mor3llo
Én a futball világát kb csak euróban tudom értelmezni. Maximum még a font. De nem szeretem, ha azt mondják, h xy 400millió, meg 2milliárd 560ezer 431 forintért váltott klubbot..megszokás kérdése persze!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Komolyan mondom, fosok ha kiállítanak az ellentõl valamit. Kínkeservesen tudtuk megfordítani a meccset, és állandóan parázni kellett a kontrától!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

szoltan
<#szomoru1> Kár, pedig 475 ezret nem ér 😞

Hala Madrid!

Huni92
Nem. Gaál elmegy hozzád, és a pénzt majd fizeted 😄

naja. én is mindig az adott ország pénznemében játszom.
Újra feltettem, SZURKOLJATOK!!!<#taps>
Huni92
Osztom 😄
cain: átláthatatlan. Mikor ilyen milliárd forintokról van szó, nem tudom követni én pl 😄 Fõleg, hogy nem is Magyarországon élek.

szoltan
Sziasztok! Le akartam ingyen igazolni Gaál Miklóst az Amkarból mert lejáróban volt a szerzõdése, és csak most látom, hogy majd decemberbe fizetnem kell érte. Valahogy ezt nem lehet visszavonni? Viszont ha magasabb az összeg mint a jelenlegi keretem, akkor automatikusan visszamondják az átigazolást majd, ugye? 😊

Hala Madrid!

magyar bajnokságot mégis miben van értelme játszani?

Mor3llo
😄DD bár én sem értem hogyan lehet forintban játszani 😄

Barnabyka
úú ez epic, bocs-bocsmost veszem észre hogy ez csak forint😊

Barnabyka
Az elõbb volt ez a kép..hát itt egy out-os megdöbbentõen noname igazolás hatalmas összegért.

Tessék nézni😞ez miez?)

Tényleg?😮 Én mondjuk láttam egyszer 113milliót, igaz a 07-be.
Mor3llo
Nem segít sajna, legalábbis nálam. Én is próbáltam már mindent, de rendszeresen dobálja ki. Mindig meccs közben...

McFrost
Akkor magyarul máshol, köszi.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Én az angol 8.ligába kezdtem egyet a Walton Casuals csapatom.Betöltöttem az összes szigetországi játékosokat+magyarokat.Igazolni egy arcot igazoltam eddig kölcsön,és próbálok 1 osztályt ugrani,de kezdésbõl nagyon nehéz lesz,mert a játékosaim nagyon vakok.Kitartást 10év és a MU-al harcolhatsz😄
kraawz
Go to Start in the bottom left of your screen and then Run. In the run box type ‘regedit’ (no comma’s

This will open the Windows registry editor.

Now go to HKEY_CURRENT_USER then Software and then Sports Interactive Ltd.

Click on Football Manager 2010 once to highlight it. Then press the delete button to delete it.

Close regedit and reboot your machine.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

noh hát fm során még sose láttam ekkora átigazolási összeget😄😄😄:ADAS😄
McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Huni92
Helyzetjelentés Erdélybõl.
A levegõ hõmérséklete +5 Celsius fok, páratartalom: 40%

Bajnokságban 1. helyen állunk 13 forduló után 9 gyõzelemmel és 4 döntetlennel, 2 pont elõnnyel a temesváriak elõtt.
A kupában ezúttal a negyeddöntõig jutottunk, de az Urziceni 1-0-ra nyert ott, igaz, a B csapat játszott jórészt, mert jön a BL 5. köre a Cszka ellen.
Anderlechtet elvertük 2x, igy jelenleg a 2. helyen állunk, 7 ponttal. Adott esetben egy x is elég lehet a továbbjutáshoz, de az igazi az lenne, ha nyerni tudnánk az oroszok ellen, és akkor az utolsó, MU elleni meccsnek nem lenne tétje.
Anichebe kidõlt 6 héte, pedig elég szépen lõtte a gólokat.

zorrobomber
Kupa elõdöntõ:

Huni92
Fenét 😄
Kölcsönadtam a Lokinak, pár nap múlva jött az ajánlat a Lokomotivtól, melyet elfogadtam és rögtön(!) átment a ruszkikhoz, aztán most látom, hogy a keretemben is itt van.
zyndar, nocomment.<#worship>

DONGUBA
Gratula

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zyndar

Szegény Chievo, remélem bentmarad. Meccsünk után volt edzõváltás náluk.<#vigyor>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

kölcsön van adva?

Huni92
Öhm. Valaki elmagyarázza, hogy Lacina Traoré mit keres a KVSC keretében? 😄😄😄 Közben persze a Lokomotivban játszik.

zyndar
Huni, neszójjábe tudomhollaksz.
Tavaly 16 gólt sikerült szögletbõl elérnem, sajna képet már nem tudok rakni róla. Idén 12 forduló alatt 4, szerintem korrekt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Értem. hát meg gondolom pénz is sok lesz<#wink>
Úgyhogy majd kell lekötnöm egy-két nagy csapattal edzõmeccset!!Meg tartalék csapatokból kölcsönözni pléjereket.
Nah majd jelentkezem. Köszi mindent.
Te most hogy állsz?
Huni92
Ilyen alacsonyan még én sem játszottam, de azért annyit sejtek, hogy nem sok játékosod lesz, aki tulajdonságainak az átlaga 5 lesz 😄

DONGUBA
Nagyon gyenge jatekosokat tudsz igazolni majd.
Indultam veluk igaz 09-ben de itt is terveztem.
Magyarokat betoltheted.

okés.magyar játékosokat se töltsem be???
és milyen szintû játékosokat tudok majd igazolni ide???mert még soha nem kezdtem ilyen alacsony osztályban, max 2.osztály, de kell a kihívás<#wink>