Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The term is also used more generally, for example a team that contains many star players but still loses games against teams with relatively little obvious talent would be termed underachieving. A stock which achieves poor profit and/or capital gains despite sound underlying business and/or asset backing may be called underachieving.
több játékosom is úgy gondolja a klubról, hogy underachieving. <#idiota>#idiota>
sztakiszótár meg webfordítás.hu sem adott ki semmit...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
(ha még 5x megkérdezed sem tudjuk a megoldást a problémádra)
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
@Huni: nem látom be, nekem miért kellene azért ajróban vagy fontban játszanom az fmet, mert te külföldön laksz.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
cain: átláthatatlan. Mikor ilyen milliárd forintokról van szó, nem tudom követni én pl 😄 Fõleg, hogy nem is Magyarországon élek.
Hala Madrid!
Tessék nézni😞ez miez?)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
This will open the Windows registry editor.
Now go to HKEY_CURRENT_USER then Software and then Sports Interactive Ltd.
Click on Football Manager 2010 once to highlight it. Then press the delete button to delete it.
Close regedit and reboot your machine.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A levegõ hõmérséklete +5 Celsius fok, páratartalom: 40%
Bajnokságban 1. helyen állunk 13 forduló után 9 gyõzelemmel és 4 döntetlennel, 2 pont elõnnyel a temesváriak elõtt.
A kupában ezúttal a negyeddöntõig jutottunk, de az Urziceni 1-0-ra nyert ott, igaz, a B csapat játszott jórészt, mert jön a BL 5. köre a Cszka ellen.
Anderlechtet elvertük 2x, igy jelenleg a 2. helyen állunk, 7 ponttal. Adott esetben egy x is elég lehet a továbbjutáshoz, de az igazi az lenne, ha nyerni tudnánk az oroszok ellen, és akkor az utolsó, MU elleni meccsnek nem lenne tétje.
Anichebe kidõlt 6 héte, pedig elég szépen lõtte a gólokat.
Kölcsönadtam a Lokinak, pár nap múlva jött az ajánlat a Lokomotivtól, melyet elfogadtam és rögtön(!) átment a ruszkikhoz, aztán most látom, hogy a keretemben is itt van.
zyndar, nocomment.<#worship>#worship>
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szegény Chievo, remélem bentmarad. Meccsünk után volt edzõváltás náluk.<#vigyor>#vigyor>
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Tavaly 16 gólt sikerült szögletbõl elérnem, sajna képet már nem tudok rakni róla. Idén 12 forduló alatt 4, szerintem korrekt.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Úgyhogy majd kell lekötnöm egy-két nagy csapattal edzõmeccset!!Meg tartalék csapatokból kölcsönözni pléjereket.
Nah majd jelentkezem. Köszi mindent.
Te most hogy állsz?
Indultam veluk igaz 09-ben de itt is terveztem.
Magyarokat betoltheted.
és milyen szintû játékosokat tudok majd igazolni ide???mert még soha nem kezdtem ilyen alacsony osztályban, max 2.osztály, de kell a kihívás<#wink>#wink>