Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Water
Let's rumble:

3. hely. inter 3 pontra.

Forza Juve per sempre!

McFrost
Logom van, mez köll😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber
10-es influence-el? Idióta...

Water
Hello srácok, grat mindenkinek!
Palermo, féltáv:

Cavanit eladtam a Chelseabe 20M-ért (nagyon fájó szívvel), Simpliciot 7,5M-ért és jött VdV, Vukcevic, Di María, Milevskyi. Eddig a 4 nagy vert meg + Udine és a Barival x-eltem le.
(Aki esetleg emlékszik, toltam régebben a Palermoval, na ez nem az hanem kezdtem egy újat nemrég.)

Forza Juve per sempre!

Huni92
az olaszok fm portáljáról kapkodtam le õket, de ha jól tudom, már nem elérhetõek.
Itt fentvan a carbon logo pack.
dokumentumok/si/fm/graphics/pictures/logos.
FM-ben a beállitások sound & display részében kikell venni a pipát a skin cache cucc elõl, és betenni az always reloadhoz.

McFrost
Huni! Honnét szeded a grafikai elemeket? Hova teszed be?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
Na Debrecen-Sevilla 1-4 .....Juve-Debrecen..3-0.Jo lesz ez😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost

<#worship><#worship><#worship>

zorrobomber
6-1 nem semmi...

Huni92
Ollé, Chelsea a BL-ben. Megint nem jutunk legjobb 8 közé 😞

Huni92
Néhány hete írtam egy magyar kiegészítõrõl, most már végre elkészült egy nem béta verzió belõle.

Amit tartalmaz:
- Alap NB1+NB2 (keleti+nyugati csoport)
- NB3 (Mind a 6 csoport)
- Regionális liga (még 20 csoport, mostani megye1)
- Magyar Kupa (az összes csapattal)
- Szuperkupa
- Liga kupa (csak elsõ 2 liga csapataival, január 1tõl.)

A kiegészítõ letölthetõ az OnlineFM.hu oldalról.
Ha bármi kérdés van, itt vagy akár az adott oldalon írj egy kommentet.

zyndar: a legnagyobbak is tévedhetnek, szal ezér basztam a méretezést. minden bizonnyal. ^^

DONGUBA
grt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zyndar
Ja, nyilván a hasonló mez zavarta õket. Egyébként meg képméretezés FTW! <#vigyor>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
ájm szorri gájz.

Huni92

Már a meccs elõtt biztositott volt a továbbjutásunk. 2. helyen végeztünk, a legkönnyebb ellenfél akit kaphatunk az az Atletico Madrid :/

BBeno2
BUG BUG BUG: ha a klubod szerzõdés hosszabbítást ajánl neked, de ugyanazon a napon még elõtte egyik válogatott is ad egy ajánlatot és elõbb azt elfogadod, akkor a klubod által adott szerzõdést elutasítja a gép alapból. ha elõbb fogadod el a klub ajánlatát akkor ellehet fogadni után a válogaottét is.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
eddig igy szerepelunk.

zyndar
Üdv Urak és gratula Fyrex!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
õszintén Debrecennel nem😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
grt fyrex

DONGUBA
szerintetek tovabb lehet innen jutni?😊

Fyrex
üdv mindenkinek, és grat az eredményekhez!

elég régen jelentkeztem, kevés idõm volt, de lassan befejeztem a második szezonomat a Parma-val, és elég hullámzó teljesítmény után, vegyes érzelmekkel így végeztünk

nagyjából mostanra elmondhatom, hogy többet nem kell kölcsönökre és ingyen érkezõkre építkezni, kilábaltunk a pénzügyi nehézségekbõl, és a 2011/12-es szezonra már egy kupahelyezésre esélyes, következetes igazolásokkal megerõsített, fiatal csapat indul

az elsõ fordulók váltakozó eredménnyel folytak, McFrost barátom taktikáját használva, így ma rászántam magam, és részletesebben kidolgoztam egy taktikát a teamhez, ami úgytûnik -és ezt lekopogom - be fog válni

Avanti Crociati!

gabber_saviola
értem, köszi.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zorrobomber
Az túlzás hogy ilyen játékosok garmadát. Bastürk-öt gém elején lapátra teszik Stuttgartban, azaz ingyér elhozható. Amint látható, azért fizetést nem keveset kér, vagyis a leigazolásához kellett az is hogy Rudolfot és Plexit eladjam.

gabber_saviola
ilyen játékosokat lehet kondásként leigazolni már az elsõ évben? 😮

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
grt nem rossz

zorrobomber
hopsz, sry

zorrobomber

zorrobomber
Ja, meg Stuttgart 😊

DONGUBA
vagom.Ez aaz ismerts basturk.Aszem volt a hertaban is

zorrobomber
Alapból Yildiray néven fut

hi
azt nemtudja valaki, miért van hogy a a hazai mezet nemlátja? 😊
zyndar
Szép! <#taps>

DONGUBA
te ez mellllik basturk?

zorrobomber
Jah, amúgy egyszer már elkezdtem egy karriert a Debrecennel, akkor sokat volt sérült(Rudolf), gólt is keveset rúgott, és azután az év után sem tudtam eladni normális áron. Azért kezdtem újra, mert akkor nagyon kevés bajnokságot töltöttem be.

zorrobomber
Most fejeztem be az elsõ évadot:

Ligakupából elõdöntõben estem ki.

zorrobomber
Rögtön a gém elején.

BBeno2
már az elsõ év után??? nagyoon kemény.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

zorrobomber
Nem, még a gém kezdetén eladtam apróért 😊

zyndar
Óriási logó <#vigyor>

Zorro: Rudolfot csábítják külföldre?

zorrobomber
Pár nyár eleji igazolás:

zyndar
Variálj a marking,tackling, closing down beállításokkal. Az is számít szerintem, hogy milyen philosophy van beállítva a csapatnak. A két vége ugye a very rigid (ahol a védõ csak védekezik, támadó csak támad) és a very fluid (ahol mindenki csinál mindent. ezt veheted az egész csapatra értett 'globális' mentalityként). Nekem az jön be általában, hogy ha elõlrõl hátrafele csökken a closing down mértéke, középsõ védõknek nyilván a legkisebb a csapatban.

mit vársz egy 75 %-ban scriptelt játéktól...

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

ez úgy mûködik, hogy ha a játék azt akarja, hogy ne nyerj akkor nem is fogsz...

VAMOS MADRID!

turpert
Detto. 2005 óta nyomom a managert és ezvan akármit csinálsz. és megnéztem már fullba is vagy 15 meccset és ugyanaz mint a kulcsjeleneteknél hátrálás hátrálás és hátrálás ezerrel

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

zorrobomber
Mennyit nézel meg a meccsbõl? Key vagy extended?

Mor3llo
Komolyan néha nem értem ezt a játékot, még évek után is. Állíthatok én be akármit a játékosoknak, ezek a szarjankók állnak, le nem támadják az ellenfelet, még véletlen sem. A másik meg hogy egyes kiscsapatok úgy passzolgatnak ki, hogy öröm nézni. De a legdühítõbb, hogy a középpályám abszolúte nem követi le a játékot, állnak a saját helyükön védekezéskor, és be nem segítenének a védelemnek a világért sem...itt is igaz, hogy tök8, hogy mit állítok én be, azok csak állnak egyhelyben...ellenben az ellenfél letámad, szerel, minden.
Mégis mi a szart kéne csinálnom? Mert hogy itt valami kurvára nem oké, az is tuti...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

zyndar
Jáj. Próbálkozz standard vagy control mentalityvel, talán nem nyílsz ki annyira.

Valakinél volt olyan hogy 80-20% a labdabirtoklás a javára,35lövés az ellenfélnek 0,és mégis kikap?Na nálam sikerült ez a bravúr!Ellenség kapus mezbe vedlett kókler vakja meg élete parádéját mutatta be...Az emberem meg okosba haza csúsztatta a lasztit a 96.percbe,a kapusom meg úgy érezte akkor inkább kezdjünk mi közepet.A bíró korrekt volt tovább nem húzta az idegeimet és lefújta.
mostanában nem követem a topikot,inkább csak játszok,szal van már 10.0.2? mert az 1-es patch az fennt van 😊

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának