Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Palermo, féltáv:
Cavanit eladtam a Chelseabe 20M-ért (nagyon fájó szívvel), Simpliciot 7,5M-ért és jött VdV, Vukcevic, Di María, Milevskyi. Eddig a 4 nagy vert meg + Udine és a Barival x-eltem le.
(Aki esetleg emlékszik, toltam régebben a Palermoval, na ez nem az hanem kezdtem egy újat nemrég.)
Forza Juve per sempre!
Itt fentvan a carbon logo pack.
dokumentumok/si/fm/graphics/pictures/logos.
FM-ben a beállitások sound & display részében kikell venni a pipát a skin cache cucc elõl, és betenni az always reloadhoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Amit tartalmaz:
- Alap NB1+NB2 (keleti+nyugati csoport)
- NB3 (Mind a 6 csoport)
- Regionális liga (még 20 csoport, mostani megye1)
- Magyar Kupa (az összes csapattal)
- Szuperkupa
- Liga kupa (csak elsõ 2 liga csapataival, január 1tõl.)
A kiegészítõ letölthetõ az OnlineFM.hu oldalról.
Ha bármi kérdés van, itt vagy akár az adott oldalon írj egy kommentet.
zyndar: a legnagyobbak is tévedhetnek, szal ezér basztam a méretezést. minden bizonnyal. ^^
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Már a meccs elõtt biztositott volt a továbbjutásunk. 2. helyen végeztünk, a legkönnyebb ellenfél akit kaphatunk az az Atletico Madrid :/
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

elég régen jelentkeztem, kevés idõm volt, de lassan befejeztem a második szezonomat a Parma-val, és elég hullámzó teljesítmény után, vegyes érzelmekkel így végeztünk
nagyjából mostanra elmondhatom, hogy többet nem kell kölcsönökre és ingyen érkezõkre építkezni, kilábaltunk a pénzügyi nehézségekbõl, és a 2011/12-es szezonra már egy kupahelyezésre esélyes, következetes igazolásokkal megerõsített, fiatal csapat indul
az elsõ fordulók váltakozó eredménnyel folytak, McFrost barátom taktikáját használva, így ma rászántam magam, és részletesebben kidolgoztam egy taktikát a teamhez, ami úgytûnik -és ezt lekopogom - be fog válni

Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
azt nemtudja valaki, miért van hogy a a hazai mezet nemlátja? 😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Zorro: Rudolfot csábítják külföldre?
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
VAMOS MADRID!
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Mégis mi a szart kéne csinálnom? Mert hogy itt valami kurvára nem oké, az is tuti...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

6-1 nem semmi...