Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
srácok ajánljatok nekem jó csatárokat a Juvéba??
Amauri,Trez és Alex már öregek kellenek helyettük. Yaki helyett jött Hulk

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
yes sir

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
Chelsea végül 0-1, 0-4 után búcsúztatott a BL-bõl. Nem volt meglepetés.
Bajnokságban vezetünk természetesen, bár az ilyen meccsek azért felkúrnak. Azaz nem a meccs, hanem a kapott gólok.
Dentinhonak elgurult a gyóccere.
Háromszor.
Elsõ gólja.
Második gólja
Harmadik gólja

Huni92
Yep, a 2. szezontól, ha jól rémlik.

DONGUBA
angolbai is igy van aszem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

MrIncredible
köszi akkor ez nehezebb mint az angol bajnokság

McFrost
Csak azt a 25-öt.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

MrIncredible
Sziasztok a spamyol bajnokságban csak azt a 25 játékost használhatom egész évben akit bejelentek az elején, vagy a tarcsiból is lehet játékosokat használni majd?soha nem játszottam még spanyol csapattal. Zaragozával vagyok és elsõ bajnokin atletico madrid ellen 3-2re nyertem idegenben úghy,hogy 27.percben 1-1-es állásnál kiállították a balhátvédem. majd innen sokerül 3-1 után nyernem 3-2re. jó kis meccs volt. Milevsky-t vettem meg és varga józsit.

Terminátor14
4 kapufánk volt, és 2 méterrõl is kapusba passzoltuk kétszer 😊

CSAK a Fradi

Huni92
na, ez azért nem volt olyan abszolút fölényt mutató meccs 😄

Terminátor14
Kicsit se lettem volna ideges, ha nem nyerünk:

Legalább dõlt volna Adler-re a kapu 😄DD

CSAK a Fradi

matthias92
evvan. nekem nekem valóak a játékok <#idiota>

Huni92
Ha azt kérdezted volna, hogy melyik az a billentyûkombináció, aminek segitségével a hireket lehet elõhozni, nopara. Bár lehet h csak számomra tûnt banálisnak a space dolog.

matthias92
jolvan ti évekóta játszotok ezzel a játékkal, nektek szinte minden egyértelmû...

Huni92
OMGBAZDKI<#violent> + <#wow2> = <#bdead>

meggátolja a hasmenést... <#crazya>

VAMOS MADRID!

matthias92
és amúgy mien hatása van a spacenek? 😄

na vajon... 😄

lenyomsz egy szezont egy nagycsapattal, addig kitanulod. utána már tolhatod kiscsapatokkal is.
matthias92
kezdõknek nagy csapattal vagy kisebb csapattal ajánlott kezdeni?

Huni92
1: gyakorlatilag mindegy mit töltesz be, gyorsan fog haladni a cucc.
2: feküdj rá a spacere
3: leginkább sehogy.

matthias92
harmadik kérdés is felmerült: ezt a miniskótot hogykell használni? nekem nem indítja el kicsomagolás után

matthias92
vagy hónapokat

matthias92
elsõ kérdés: 3 ghz proci, 512 vga, 3 giga ram. melyik bajnokságokat érdemes betölteni?
második: ti mennyit játszotok az fm-mel naponta? merhogy én sehova se haladok, timeg szezonokat játszotok le mialatt én heteket... :S

Huni92
Ehhez csak gratulálni tudok <#szomoru1><#wilting>

turpert
ez jó lett nyelvtanilag de mind1.

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

turpert
ja emgjegyzem az uccsó 3 meccset úgy nyomtam hogy 3 vdõt állítottam rá kemény szerelépsbe szoros emberfogásba...

turpert
na jó szánalom a fc bruges-t kaptam a bl be a fradival és az elsõ meccset lejátszottam 1:1 lett úgy hogy valami fasz gyerek a 93. percbe vert egy gólt. Kíváncsiságból lejátszottam mégeygszer 2:0 volt beálltam a lehetõ legvédekezõbb felfogásba a 85. percbe de úgy hogy télleg a leghátrább rendelt posztokon voltak az embereim (ellen 10 emberrel volt) és a srác nem vert egy gól a 90. percbe? aztán még 4 szer újrajátszottam mindig vezetek az elején és a bégén akármit csinálhatok control védekezés contra teljesen beállok védekezni vagy letámadok. a gyerek mindig lõ egy gólt a 85. perc után még ha nemis akkor állítok a taktikán. egyszer pedig nem állítottam semmit végig egy taktikával nyomtam akkor is ugyan az a gyerek vert egy gólt a 78. percben. ez mi?

DONGUBA
Na veget ert az elso szezonom a debrecennel.

soma22
ja, nem szabadultok olyan könnyen😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

zorrobomber

DONGUBA
jatszottunk egy jo kis meccset.
Mindenkinek gratula.

zyndar
2.500.000 eurót ért a bajnokicím, ebbõl 2,4-et okosba szét is osztottam az elõzetes megállapodások szerint, a maradékból meg lesz egy kis beba.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zorrobomber
Befejeztem az igazolásokat, õk jöttek:

Kifele sokkal több játékosnak mutattam ajtót, értékelhetõ mennyiségû pénzt Szakályért(800k), illetve a pótolt Bastürk-ért(1,1M) kaptam. Következõ úriember a "beugró":

Érkezett egy portugál delegáció is, vszleg õk sem a padot fogják koptatni 😊

Többiek közül Celestini-nek és Roberto-nak van esély bekerülni a kezdõbe.

zyndar
"Nem azért Zyndar, te barom. Chievo - Verona tudod...."

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Genie Scout miatt gondolom 😊 Én használom.

Darthmushroom
lol ilyet se láttam még

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

McFrost
Kössz! Tied sem rossz, de elvbõl nem gratuzom 😊

Jövõre akkorát szakítok😛 60M fonto-t kaptam, ebbõl 40 - et igazolni.

Darthmushroom
hatalmas elismerés GG.

Zyndar neked is grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Minden nap tanul valamit az ember.

zyndar
Ni.

Mcfrost: <#worship> 85 gól nagyon komoly.

McFrost

bulibali?
Huni92
Höhö, rég láttunk 😊

Hazai pályán 0-1 a londoniak ellen. 77 percig tartottunk magunkat, de akkor Pazzini 28ról kapásból bevert egy gólt.

zorrobomber
<#idiota>

kraawz
😄DD

Mi múltkor Coulibalyval fotózkodtunk, volt õ is bulizni 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zyndar

zorrobomber
Nocsak, kit fújt erre a szél, üdv!<#idiota>
Egyébként meg jogos, de helyettesnek meghagytam, azért valahol ezt értékelhetné így 37 évesen 😊

soma22
ennél sokkal inkább számít hogy mióta van a klubbnál.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

tobias88
2009es jó