Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amauri,Trez és Alex már öregek kellenek helyettük. Yaki helyett jött Hulk
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Bajnokságban vezetünk természetesen, bár az ilyen meccsek azért felkúrnak. Azaz nem a meccs, hanem a kapott gólok.
Dentinhonak elgurult a gyóccere.
Háromszor.
Elsõ gólja.
Második gólja
Harmadik gólja
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Legalább dõlt volna Adler-re a kapu 😄DD
CSAK a Fradi
VAMOS MADRID!
lenyomsz egy szezont egy nagycsapattal, addig kitanulod. utána már tolhatod kiscsapatokkal is.
2: feküdj rá a spacere
3: leginkább sehogy.
második: ti mennyit játszotok az fm-mel naponta? merhogy én sehova se haladok, timeg szezonokat játszotok le mialatt én heteket... :S
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Mindenkinek gratula.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Kifele sokkal több játékosnak mutattam ajtót, értékelhetõ mennyiségû pénzt Szakályért(800k), illetve a pótolt Bastürk-ért(1,1M) kaptam. Következõ úriember a "beugró":
Érkezett egy portugál delegáció is, vszleg õk sem a padot fogják koptatni 😊
Többiek közül Celestini-nek és Roberto-nak van esély bekerülni a kezdõbe.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Jövõre akkorát szakítok😛 60M fonto-t kaptam, ebbõl 40 - et igazolni.
Zyndar neked is grat
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Mcfrost: <#worship>#worship> 85 gól nagyon komoly.

Hazai pályán 0-1 a londoniak ellen. 77 percig tartottunk magunkat, de akkor Pazzini 28ról kapásból bevert egy gólt.
Mi múltkor Coulibalyval fotózkodtunk, volt õ is bulizni 😄
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Egyébként meg jogos, de helyettesnek meghagytam, azért valahol ezt értékelhetné így 37 évesen 😊