Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ebi Smolarek gólkirály lett,Lars Stindl szezon legjobbja ,én az év menedzsere... Kurányit akartam elhozni a BuLI1re,de sajna anyagi problémák marad nem jön,sõt lehet senki😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Huni92
Huni és most kivel kezdessz?<#wave>

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

BBeno2
170-177-ig akár egy szezononkénti 20-25 bajnoki gólt ki lehet hozni belõle.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

gabber_saviola
kösziköszi <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
Es valllllllon mennyire fejlodhet fel?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Jo tudni kocce az infot<#wow1>

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fabio Capello
hjaja, van már szkáút

katt , csak saját felelõségre ofkorz, még bétaprogram asszem

gabber_saviola
van már vmi cucc, amivel pa-t lehet lúkolni?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

BBeno2
egy-egy játékkezdéskor német pa-ja 171-177 között van. nem mindegyiknél hozzáteszem még egyszer.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

DONGUBA
Wonderkid???????
Errol meg nem hallottam.

Huni92
Nyah, abbahagytam a kolozsvári kirádnulást, miután a Wolfsburg 4-3-as összesitéssel búcsúztatott a Bl nyolcaddöntõjében. Bajnokság már unalmas, BL-ért meg nincs kedvem még egy, vagy több évet lehúzni.

zorrobomber
Azért én Németh-et láttam már pár wonderkid topikban, jó lesz az.

DONGUBA
Minosegileg nem volt jo csere csak mivel visszautasithatatlan ajanlatot kaptam eladtam es jott Németh

zorrobomber
Úgy. Tegyél még rá egy lapáttal 😄

DONGUBA
Amugy el is adtam.
Helyette jott N.Krisztian😊

sehol...! 😄
KATT
BL csoportkör is álom nekik!

VAMOS MADRID!

zorrobomber
Cselszki?

FM 2009, MU!

Asenjo 1292 perce nem kapott gólt...! Meg tudom nézni valahol, hogy ezelõtt mi volt a leghosszabb ilyen jellegû sorozata?
Kerestem a csapat és a játékos adatai között is, de a csapat infóinál csak olyat találtam, hogy leghosszabb kapott gól nélküli sorozat, ami nekem nem jó, mert a kupa és a kevesebb téttel bíró meccseken a 2. számú kapusom véd...!
Asenjo adatlapján pedig csak az van feltüntetve, hogy hány perce nem kapott gólt.

Tulajdonosváltás lesz a csapatnál! Pont jókor fog jönni, mert állítólag az új tulaj majdnem 600 millió eurót fog befektetni a klubba...! A legutóbbi tulajdonosváltás jól sült el, akkor a pénzügyek nagyon a helyükre kerültek, amit mostanra - a szezon elõtti nagy költekezés miatt - "visszaállítottam" szóval most ismét igencsak negatív az egyenleg...!

A bajnokság elég érdekesen alakul. Nem azért mert - megint- utcahossz az elõny, hanem mert a Man. City nagyon visszaesett az elõzõ szezonokhoz képest...! Ancelotti nem bír velük! <#vigyor2>

VAMOS MADRID!

Huni92
Elõfordul az ilyen fiatal játékosnál is. Talán tavaly volt, hogy Vukcevicnél láttam, hogy 26 évesen majdnem minden tulajdonsága esett 1-et 😄😄

zorrobomber
Nyugi, csak irigykedek <#gunyos1><#idiota>

Ellentétje:

A játékos Casquero, 33 éves.

Esetleg ez ellen valamit nemlehet tenni ? 33éves jatekostol nemvarok termeszetesen fejlõdést, de legalabb ne rohamosan csökkenjenek az értékei ;-)
McFrost

<#puszi><#law><#love11>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

DONGUBA
Na most csak egy eszrevetelem lenne.
Lattam mar ilyet de hogy a determination-ja csokkenjen valakinak na azt nem.

DONGUBA
ittvok.
Atadolistan volt es ugy hoztam el.
Ugy mondod mintha Messit hoztam volna el😄

Huni92
Vol bizony. Alt+f4 megoldja <#hehe> Mást nem tudtam én sem csinálni.

Hello !

Ilyen mar volt valakinek ?
Nemtudom folytatni a jatekot. <#nemtudom>

Terminátor14
Megerõsítettem a csapatot, erre a bl-ben a Köbenhavn megbasz 2-0-ról 2-3-ra...

Érdekes 😞

CSAK a Fradi

gabber_saviola
a fejlõdõs sztorihoz nem tudok hozzászólni 😊

Terminátor14
De neeem, emlékszem a csít nemcsít témára is, de utána mintha lett volna egy olyan kép is, ahol hasonlóan az enyémhez elég keményen fejlõdött a tag, és vki írta, hogy ilyen nem nagyon van. De lehet, hogy rosszul emlékeszem 😊

CSAK a Fradi

zorrobomber
Jé, Seleznyov, régi ismerõs 😊

gabber_saviola
valamit félreértelmeztél, nem azon volt a hangsúly, hogy sok képessége együtt fejlõdik, hanem azon, hogy majdnem minden képessége 14-es felett volt a belineklt játékosnak (+ még 9-es kapuszintje is volt).

na most ennek tudatában, ha megnézed a te általad linkelt játékost, akkor láthatod, hogy ennek csomó értéke 14 alatt van és a kapusszintje is szar...ezért evidens hogy ez is simán generált játékos.

Huni92
Udineses karrieremben az Inter megvette nálam is 😄 Más kérdés, hogy alig-alig játszott. Egyébként meg jól nyomod :o

Forza Italia
Hamarosan befejezem a szezont a Juvéval és jövök a képekkel. Cavani és Hulk egy állat😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
szépen fejlõdik😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
Huni, Zyndar -> nagy

zorrobomber
Hátha elõkerül Guba, kíváncsi vagyok hogyan varázsolta a Lokiba párszáz-k fostos euróért... Cristaldo-t 3 milláért vette meg a Samp...

Terminátor14
Vmelyik nap volt arról szó, hogy egyesek szerint irreális, ha egy jáétkos nagyon sok tulajdonságra fejlõdik egyszerre...vagy ilyesmi 😄

Most jött az ifibe a szezon elején, az aszisztensem is õt emelte ki, mint legfejlõdõképesebb játékos.

CSAK a Fradi

Dzsudzsákot én is megvettem de egy év után 8 millióról visszaesett 6,5 millióra az ára..........a. Védelmembe leigazoltam Serdar Tasci---szerintetek õvele mire lehetünk képesek a bundesligába???
jólenne de ez csak 7-8😄
Terminátor14
Szép.

Elsõ szezonban én is gondolkoztam, hogy elhozom, de vmiért nem adták még 10 milkáért sem. Aztán nézem, már az Arsenálban volt...És játszik is azóta végig 😊

5-1 is cép, grat 😉

CSAK a Fradi

zyndar
Spammelek itt

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Akkor itt
Jobboldalt felül a Donate mellett van a link 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Ha egyszer egy üzlet beindul <#vigyor> Kiesési rangadó Empoliból

nemtom letölteni se mediafirerõl se filefrontról
kösz meglesem
Terminátor14
Mióta írtam, hogy nálam patch+új játék óta nincs crash, azóta volt megint kettõ...

CSAK a Fradi

zyndar

Terminátor14
Na jahh 😄D

Azt kifelejtettem, hogy az A. Villa ellen lett meg a döntõ 2-1-gyel, unalmas és béna meccsen.

CSAK a Fradi

zyndar
<#taps> Egyébként mekkora gondok 😊