Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Errol meg nem hallottam.
Helyette jott N.Krisztian😊
Asenjo 1292 perce nem kapott gólt...! Meg tudom nézni valahol, hogy ezelõtt mi volt a leghosszabb ilyen jellegû sorozata?
Kerestem a csapat és a játékos adatai között is, de a csapat infóinál csak olyat találtam, hogy leghosszabb kapott gól nélküli sorozat, ami nekem nem jó, mert a kupa és a kevesebb téttel bíró meccseken a 2. számú kapusom véd...!
Asenjo adatlapján pedig csak az van feltüntetve, hogy hány perce nem kapott gólt.
Tulajdonosváltás lesz a csapatnál! Pont jókor fog jönni, mert állítólag az új tulaj majdnem 600 millió eurót fog befektetni a klubba...! A legutóbbi tulajdonosváltás jól sült el, akkor a pénzügyek nagyon a helyükre kerültek, amit mostanra - a szezon elõtti nagy költekezés miatt - "visszaállítottam" szóval most ismét igencsak negatív az egyenleg...!
A bajnokság elég érdekesen alakul. Nem azért mert - megint- utcahossz az elõny, hanem mert a Man. City nagyon visszaesett az elõzõ szezonokhoz képest...! Ancelotti nem bír velük! <#vigyor2>#vigyor2>
VAMOS MADRID!
A játékos Casquero, 33 éves.
Esetleg ez ellen valamit nemlehet tenni ? 33éves jatekostol nemvarok termeszetesen fejlõdést, de legalabb ne rohamosan csökkenjenek az értékei ;-)

<#puszi>#puszi><#law>#law><#love11>#love11>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lattam mar ilyet de hogy a determination-ja csokkenjen valakinak na azt nem.
Atadolistan volt es ugy hoztam el.
Ugy mondod mintha Messit hoztam volna el😄
Ilyen mar volt valakinek ?
Nemtudom folytatni a jatekot. <#nemtudom>#nemtudom>
Érdekes 😞
CSAK a Fradi
CSAK a Fradi
na most ennek tudatában, ha megnézed a te általad linkelt játékost, akkor láthatod, hogy ennek csomó értéke 14 alatt van és a kapusszintje is szar...ezért evidens hogy ez is simán generált játékos.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Most jött az ifibe a szezon elején, az aszisztensem is õt emelte ki, mint legfejlõdõképesebb játékos.
CSAK a Fradi
Elsõ szezonban én is gondolkoztam, hogy elhozom, de vmiért nem adták még 10 milkáért sem. Aztán nézem, már az Arsenálban volt...És játszik is azóta végig 😊
5-1 is cép, grat 😉
CSAK a Fradi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Jobboldalt felül a Donate mellett van a link 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

CSAK a Fradi
Azt kifelejtettem, hogy az A. Villa ellen lett meg a döntõ 2-1-gyel, unalmas és béna meccsen.
CSAK a Fradi