Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Agüero bemutatkozott😄 (Jaj szegény inter)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
igazolások
keret

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
csoportmeccseim
csoportom
egyenes kiesése szakasz:
bronzmeccs:

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
http://noob.hu/2009/11/24/Untitled_2_0.jpg
Negyeddöntõben franciák. Asszem itt a végállomás.
Forza Juve per sempre!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A bajnokság 1/3-nál:

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nem fogok most configokkal szórakozni, majd ha kijön egy nagyobb csomag, azt beteszem.
HOgy sikerült megcsinálnod hogy mûködjön a background???

Kupában mentünk 1 kört, a második fordulóban egy elsõosztályú csapat búcsúztatott, 1-2.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Lehet dobok majd egy bõvebb beszámolót a szezonról hamarosan.
Forza Juve per sempre!
VAMOS MADRID!
Sorry Testvér!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Dragan Stojkovicra emlékeztek? Nem felejtett el focizni 😊 Bocs az offért.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Nehezen lendült bele a csapat sok sérülés is beleszólt. 4 döntetlennel kezdtünk és a Bl csoportkörbe se úgy alakult az elsõ 2 meccs ahogy arra számítottam. Változtatnom kellett, így új taktikát próbáltam ki. Bejött. Egyre jobban játszottunk és idegenbe is sok gólt lõttünk. Igaz sokat kaptunk is de általában többet lõttünk. Rangadókat szép számba hoztuk de a Milan folyamatosan üldözött. Az Inter hamar leszakadt tõlünk így ketten harcoltunk a Scudettoért. 4 fordulóval a vége elött 4 pontal vezettem a Milan elõtt és jött a meccsünk. 1-0 legyõztük õket és 7 pontra növeltük az elõnyünk. Milan összeesett mi meg növeltük az elõnyt és elhódítottuk a Scudettót. Nagyon fontos volt h megtudtuk tartani Cacarest (kölcsönbe volt a barcátol) és le tudtuk igazolni Kjaer (Palermo) és Hulk (Porto). Mindhárman alapemberek.
És a tabella
Kupa
Itt azok kaptak lehetõséget akik kevesebbet játszottak a bajnokságba és a Bl be. Több fiatal játékost kipróbáltam és jól is teljesítettek. Döntõbe jutott a csapat. Azért itt már több nagyobb játékosom is játszott. Végül megnyertük a Kupát és ami még nagyobb örömöt okoz, h az Intert vertük. Itt is ünnepeltünk.
BL
Mint említettem az elején, nagyon nehezen indult be a gépezet. Csoportból csak 2. ként jutottunk tovább. Manchestert kaptuk és kettõs gyõzelemmel mentünk tovább. az Arsenal ellen is 2õs gyõzelem. Majd a Milan jött hazai pályán 5-1 idegenbe 44. Jöhetett a döntõ. Itt a Realt kaptuk és a meccs elött óriási gondba akadtunk. Lesérült Buffon. Hiányzott még Diego, Cavani és Chiellini. Nehéz meccs volt és 2-0 ra kikaptunk. Kitudja mi lett volna ha õk vannak.
Ennyi az összegzés.

32éves 0 védõkkel egy szezon alatt kapnak kb 10gólt + 34éves lampard 20gólokat lõ most miez??????
Mouche es Cristaldot mindig elviszem varhova megyek es elejen olcson jonnek.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
OFF kérdésem lenne, de légyszi ha tudtok segísetek!
Vista van a gépemen, és bármilyen játékot letöltök, az összesnél ugyanaz a hiba jelentkezik installálásnál.indig kidob egy hibaüzit, h egy bizonyos file hiányzik, néha tovább lehet nyomni de utána újra elakad. És minden játéknál ez van, sztem a vista kavar be, tudtok segíteni? köszönöm
Igértem hogy aktív résztvevõje leszek a fórumnak, de sajnos közbejöttek olyan dolgok ami miatt nem tudtam itt lenni veletek.
Most már minden probléma elhárult így teljes mértékben itt vagyok.
A PSG-vel kezdtem egy játékot,5 meccs után vezetem a bajnokságot, de sajnos csak 7 gólt lõttem ezeken a meccseken.Elég szûkös az angol tudásom így a tökéletes tactic kialakítása egy kis nehézséget okoz, nagyon várom a magyarosítást.
A felállásom:
Coupet
Sakho,Armand,Traore-dc
Makelele,Clement-dm
Bernardo,Sessegnon-mr/ml
De Freitas,Andrezinho-amc
Milevsky-sc
Majd még jelentkezek.
Nagy grat mindenkinek!!!!!
lement meccs, továbbot nyomtam majd jött hír hogy a csapat vesztett 1-0ra higuain 110.percben lõtt góljával!!?????AS😄S<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
most lekell jáccanom még1x kurvajó
én meg a beállításoknál kerestem
CSAK a Fradi
Most valahogy nem találom, a 09-ben megvolt...
A 2. félidõben kicsit visszavettünk, sokat cseréltem az amúgy is kicsit tartalékos csapatból.
A srác:
És akkor még két pléja 😄
A túl drága Verratti, aki szerintem kezd belejönni, és még fejlõdget is 😊
Coutinho pedig elég meggyõzõ asszem 😊

CSAK a Fradi
Igazoltam téli szünetben egy csatárt, Balotelli kidõlt, így beraktam a Reggina ellen. 16 perc alatt mesterhármast tolt a meccs elején 😄DD
Remélem lõ még párat.
CSAK a Fradi
Agüero,Hulk,Cavani,Suarez
én csak 62 pontot pereceltem össze.
cavanit tényleg kár hogy eladtad, házi gólkirály lett nálam. mondjuk én nem igazoltam minõséget csatár posztra.
jött: albín, ninis, emre colak, benzerga
ment: simplíció, liverani, bresciano
2. szezon most kezdem
majd megy: nocerino, budan
még nem tudom kit igazoljak, verratti gyereket kölcsönbe hoztam a szezon második felére. atalanta már lecsapott rá, talán 4ért megvehetem.
Másik dolog, angol ligaban hogy tudok afrikai meg amerikai csapatokban jatszo jatekosokat szerzödtetni? A scoutomat csak franciaorszagig engedik, es ha siman keresek akkor se talalalnak szigetorszagon kivül:/
3. kérdés tud vki adni linket olyan lapokhoz ahol FM multi jatekosokat talalok? De ne külön meccseket, hanem akik közösen jatszanak 1 idenyt (azaz inkabb többet😊.
7 barátságos meccset játszottunk, 2t nyertünk 3-0 é.s 3-1 arányban, többi 0-1-es és 0-2-es cumi.
Vaschuk, Jasper Olesen, balaskó és Dramané Kamaté a legnagyobb nevek, akik érkeztek.
Véget ért a Palermos idényem. A végére nagyon kipukkadtunk, de sikerült megtartanunk a 3. helyet, méghozzá ezzel a meccsel:
(Meccs elõtt azonos pontszámmal, egymás elleni jobb eredménnyel Udine volt a harmadik, de õk kikaptak a Milantól.)
Forza Juve per sempre!