Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1év 7.hely
2év 3.hely
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
Szal munkat keresek eppen ha tudtok szoljatok.Pesti melo kel😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
számomra meglepetés a tavalyi bajnok city rossz szereplése
bl-ben legjobb 8között a barca búcsúztatott
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!
1 évet lenyomtál szabiba és feljutottál? ez igen!
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
De mar a CCL2 ben vagyunk😊
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Én még mindig csak a 2. szezon elejét tolom az angol 9-ben
http://labdabiztos.blog.hu/2009/12/10/50_misi_csak_a_wiwen_letezikhttp://labdabiztos.blog.hu/2009/12/10/50_misi_csak_a_wiwen_letezik/OFF
A csapat tavaly a 10.helyen végzett a bajnokságban a céljaim pedig egy bl-t érõ helyezés elérése volt.Ennek érdekében át kellett alakítanom a keretet sok új motivált arcot kellett hoznom.
Rengeteg játékost küldtem el pl.: Tommaso Rocchit a chelsea vette meg 12millióért vagy Firmani,Dabo védekezõ párost is de 10millióért Matuzálem is elhagyta a csapatot.Összesen 13an távpztak a kerettõl.
Nézzük az érkezõk listáját.Elsõ szerzeményem régi kedvenc játékosom Rivaldo volt az irányító posztra.(jó lesz az öreg a háznál)
Érkezett a Di Maria,Vukcevic,Miguel Veloso hármas a rocchiért és matuzálemért kapott pénzbõl.Szereztem még egy védekezõ középpályást Arturo Vidal személyében.
Az eddigi utolsó igazolásom pedig Ronaldo volt.
Keret
Az elsõ három barátságos meccsemen 2gyõzelmet és egy döntetlen értem el most pedig következik az Inter elleni olasz szuperkupa döntõ.
Nagy grat mindenkinek, iszonyat jól toljátok.
Engem folymatosan ver az ég.
Elõször a monitorom szart be most meg a gépem.
Próbáltam feltenni a laptopomra de ott meg nem indul.
Tesóm letöltötte de úgy hogy ha berakom a dvd-t akkor egybõl instalál.
Minden rendben fel is ment a gépre viszont mikor bejön a menü akkor kéri a cd-t.
Tud ebben segíteni valaki?
Elõre is köszi!
nem tud vki olyan oldalt ahol mentések vannak?
elszállt az enyém és nincs kedvem újrakezdeni😊
3. lettem a bl csoportomban, így az európa ligába kerültem.
eddig tartott az ottani szereplésem...
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

ha még szeretnétek vkirõl vmirõl lökhetek 😊

Ortega-ról dobhatnál egy pikcsört!