Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
sehol.

itt

viccet félretéve, passz... 😞
Abba tudnátok segíteni hogy hogy lehet felvenni néhány millio euros kölcsönt???
Fabio Capello
Bordeaux, FM Fantasy League 2009/10-es szezon

Nem kis meccs volt, Agüero-Rocchi 3:3 😄

taktikát konvertáljátok?

Üdvözlet!

Fabio Capello
gecijóvagy hunikám 😊

azanyád
Huni92
Estét, gratula! 😊

befejezõdött a 2. szezonom is a Getafe kispadján és van pár percem bemutatni, mi is történt.
nem mondom, hogy többet vártam, mert izé. ennél többre nem volt képes a csapat, tekintve, hogy mindhárom sorozatban, melyben érdekeltek voltunk, diadalmaskodni tudtunk.
Nincs ihletem dumálni, szóval nyomom a képeket 😊
Igazolások
Kupadöntõ
Bajnokok Ligája döntõ
Bajnoki tabella
Játékos statok
Átnézés

Besöpörtünk egy szekérderéknyi egyéni elismerést, év menedzsere cimtõl kezdve év játékosa cuccon keresztül év csapatába beválasztott játékosokig gyakorlatilag minden téren érdekeltek voltunk.
Csapat
The King

Köszi szépen és ezer bocs hogy fársztottalak!
ahova még nem másoltad be 😄
egyébként start menü -> keresés
és rákeresel mindhárom fájlra, amelyik mappában pedig még nem írtad felül, oda bemásolod, ennyi...
köszi!
És hova kell még ?
Ennyi kérdésem had legyen még!
igen, mivel nem másoltad be mindenhova és az a baja
aha
az lehet a baj?
Óriási grat!Lassan befoglak asszem😊Buckingham-em már FA kupában is jól pörög!A 4.ligás Herefordot lealáztam,most várom az ellenfelem!Bajnokságba is menetelünk😊
magyarítást használsz?
nem mõködik!
nyomsz pár entert, aztán semmi
Sziasztok!
Felraktam a patchot és hibát ír ki mikor az elsõ meccsemet játszanám!
Ezt írja ki: array access out of bounds
i lehet a hiba?
rendesen be voltam fosva, amikor megláttam, hogy kiket kaptunk elsõ körben az Európa Ligában, de errõl még álmodni sem mertem...

giorgio81
Hali!
Végeztem a 2. szezonnal a Chalfont Wasps csapatával. Promotion again!!! Yeahh!!
Most már készülhetünk az angol 8. ligára.
A 39. fordulóban sikerült már megnyerni a Hellenic Premier bajnokságot, igaz hogy kikaptunk a 4.-tõl, de a 2. is kikapott így 3 fordulóval a vége elõtt már 10 pont volt az elõnyünk, a végén már ellazázták a fiúk, így 1 gyõzelem mellett két döntetlenre futotta csak az utolsó fordulókban.
Az idén is mi adtuk a gólkirályt, igaz egy új igazolás volt a "srác": Rocky Baptiste

Kupák: FA Cup: 1. Round-ban estünk ki, tehát az 5. meccsen szenvedtünk vereséget
FA Vase: a 4. meccsen estünk ki
Hellenic Challenge Cup: megnyerve

Ezúttal 11, 500 eurót kaptunk a bajnoki címért, ami semmire sem volt elég, mert elég mínuszba kerültünk a szezon végére

Megtaláltam a libalegelõnket (Bowstridge Lane):

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Forza Italia
Kezdetem egyet a Leedsel. Elég jól állunk a bajnokságba jelenleg 1. vagyunk
Legjobb meccsünk viszont most volt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

sajnos a debreceni csítereket nem tudtam megfogni, de azért csak meg lett a második hely a második évemben 😄

Straniero
Az sem mûködik. 😊
Próbáltam.
Marad a letöltés.

kösz a választ! csak én most játszok úgy normálisabban vele,aztán nem tudtam h mennyire realisztikus a játék 😊 de remélem hamar befog,mert drága mulatság volt!
idõvel majd megtanulja a nyelvet, meg alapvetõ dolog már évek óta a játékban, hogy a játékosoknak be kell illeszkedniük a csapatba, meg össze kell szokniuk
Lenne egy kérdésem. A játék azt figyelembe veszi hogy egy játékosnak be kell illeszkednie, vagy ha nem válik be,akkor egyszerûen egy rossz igazolás volt?
Aston Villával vagyok és Ginac-ot vettem meg és eddig 1-2 gólpassz, meg felkészülési meccsen egy huszad rangú csapatnak lõtt 1 gólt. Ja és azt írja meccsekkor h kommunikációs gondjai vannak...azt h lehet orvosolni??
köszi a váalszt elõre is.
McFrost
Az én eredetim is ilyen, csináltam belõle egy képfájlt és benn van a démonban.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Straniero
Úgy látszik ez marad.
Próbáltam máshogy megoldani mert a szuper netem 12 óra alatt le is kapja.
De akkor nem marad más.

Azért köszönöm a segítséget.
Hamarosan jövök a képekkel.
Addig is sok sikert mindenkinek!

DONGUBA
Es nem egyszerubb leszedni torrentrol es ugy jatszani vele?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Straniero
nincs képfile sem.
úgy van a dvd-n mintha meg lett volna vásárolva.
beteszem és autorunnal indul is az installálás.

bocs hogy itt írogatok amúgy de szeretnék már játszani és napi szinten a fórum része lenni.

giorgio81
ha nincs cd-d, akkor image file-t daemonba

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Straniero
ez a baj hogy benne van a cd mégis kéri.
tesóm letöltötte és kiírta dvd-re.

sehogy, berakod a cd-t és kész...
Straniero
Hali!

Valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudnám áthidalni azt a problémát hogy ne kérjen cd-t?
már tudnék képet is berakni a fórumra de játék nélkül nehéz.

elõre is köszönöm.

zorrobomber
Ja, a gól, a segédedzõnek ajánlom, aki elmesélte nekem a statisztikát, miszerint az elsõ 15 percben kapják a bajorok a legtöbb gombócot. Kitámadtunk az elején.<#vigyor1>

zorrobomber
3. szezonomban próbálok nekifutni másodjára a csoportkörnek. Teljesen vállalható csoport, az elsõ kettõ kalapból teljesen mindegy volt ki csatlakozik, a 3. kalapból meg az egyik leggyengébb(így is jobbak mint mi, de lehetett volna Man City is 😊 jutott nekünk. Az elsõ meccs mindjárt egy finomat sorsoltak, mehettünk Münchenbe, az Allianz Arena-ba:

Csúcs ez az érzés😄 FA kupa 2.kanyarba jutottam!Nantwichet sikerült a 92.percben szerzett góllal 3-2-re leverni.Amit sajnálok,hogy még mindig nincs táblás ház a 750-es katlanba😄-Hú ha még 1 kanyart túlélnék akár az Arsenal-t is kipofozhatnám😄
zorrobomber
Öhh, Necid 20 perc alatt 4 gólt vert az Arsenal-nak(CSKA-ban tolja).

Darthmushroom
GG

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

azért köszi
nemösmerem... 😄
hú történelmet írtam😊Angol 9.ligás csapat nem hiszem,hogy valaha elérte az FA kupa elsõ fordulót!😄-Itt már nincs könnyû csapat (számunkra),így remélem sikerül borítanunk a papírformát😄
Nagy Sándor, a REACnak az edzõdje
*ki lesz (ha megtudod szólj)
az lol 😄D ki van most ott? 😮
Sisát ki is rakták, Hemingway bácsi meg megkérdezte, hogy nem-e akarok én odamenni... 😄
de azért szomorú 😞
ugyan, tudom, hogy nélkülem egy szar a honvéd
bocs geo