Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

king82
Szerintem nem rossz a taktika. Bár lehet én hátrahoznék egy söprögetõt.

www.bundesliga.de www.kicker.de

caceres nem baloldali védõ
Tul sokan tamadnak a középpályán.
Kéne supportnak is lennie.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

én konvertálom a taktikot,....jobb nekem ugy''

Üdvözlet!

Gnome
azért az durva, h ezzel a kerettel, félévkor 6. vagy😛..jogos lenne ha kirúgnának, de azért hajrá.

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

zsolt515
Egy kép a keretrõl és a taktikáról! Taktikában még átt kell bogarásznom a beállításokat mert az uccsó 2mecset elveszettüt!:S Ezért a vezetõség meg kiakar rúgni!:S

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E

zsolt515
Jah, kölcsönadás az jó!😄 Én kölcsön adtam egy srácot a Sportingnak aztán vhogy kilehet választani, h sok játék lehetõséget kapjon vagy vmi ilyesmi aztán egész évben játszott a Sportingban folyamatosan és csomót fejlõdött! Most a Valenciának adtam kölcsön! City-ben minden évbem 130 Milliót adnak igazolni aztán helyette arra a posztra ott van, Miguel Veloso, Joáo Mutinho, mrg az idén jött 79 Millióért Fabregas!😄
Majd vmikor ha lesz kedvem rakok a keretrõl képet!😄

turpert
add kölcsön a népet olyan csapatokba ahol játszanak biztos a kezdõbe és sok meccs is van kilátásba, de azért megfelelõ szintû osztályba. pl angol x. osztály .... pl skóciába már nem annyira érdemes.

Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

king82
Jó reggelt!

Te is tudod nem ilyen válaszra vártam. AZ U19 az bajnokságban szerepel, de a tartalék csapat csak úgy elvan. Én szervezek barátságos meccseket nekik.
Mit kéne velük csinálni, hogy feljavuljanak az elsõ csaptba?

zorrobomber
Most õszintén, szerinted? Kukoricán térdepeltetem õket.

king82
Na ilyen még nem történt velem. Megkértek, hogy legyek Ausztrália szövetségi kapitánya. Na mivel szeretem a kihivásokat a Bundes liga II melet viszem ezt a keretet is. Remélem össze jön a jó szereplés amit tölem várnak.
Majd rakok fel képet a keretrõl és az eredményeim rõl is.

king82
Nagyon megy a City-nek!

king82
Tényleg ti mit csináltok az ifi játékosokkal és a tartalék csapt játékosaival?

zsolt515
A Liverpooli vereség után egy jó eredmény! Ezeket a meccseket kell megnyernünk sztem a Chelsea 8 meccs óta veretlen volt! Nem kapott ki a bajnokságban 9 forduló alatt most igen!😄 Remélem fojtatjuk majd a nagy csapatok megverését! Everton, Man Utd, Chelsea, Tottenham, Liverpool, ha ezeket a csapatokat megtudjuk verni akkor a bajnokság sima! Meg a BL-ben is jobb szereplésünk lesz!

king82
Na leszerveztem egy két bemelegítõ barátságos meccset csak a legnagyob nevek: PSV, Juve

zsolt515
ÁÁÁááá felvágom az ereim!!😄 Vezettünk a Liverpool ellen 1:0-ra egyenlítettek mert a védõmhibázott 2:1-re vezettünk egyenlítettek mert a védõm hibázott! Utána a 90+5 percben jön Torres és 3:2!!! Pedig egész meccsen uraltuk a játékot!:S
Elõtte BL-ben a Roma-t vertük 2:1-re!😄 A szezonban vagy védõi hibából vagy pontrúgásból kaptam gólt!:S Am elég sok a védõk hibája nem tom miért!:S

king82
Na menetközben telnek a napok és készülünk a következõ szezonra. A nökség intézte, így létrejött egy német angol barátság a West Ham fiók csapata lettünk.
Majd még késöbb írok, hogy alakulunk addig is B. U. É. K mindenkinek itt a fórumon!!!

zsolt515
Én elsõ évemben 3. lettem a City-vel aztán 2. évemben meg 2.!!😄 Remélem a 3. szezonban meg 1-õk leszünK!😄
Amugy Grat Mindenkinek!!!
Jah, és B.U.É.K!!!

zorrobomber
Grat all, és BUÉK all! 😊
Bajnokság hajrája:

Uccsó gól:

Mor3llo
Boldog Újévet Minden Kedves FM-esnek!
Aztán ma este hanyagolni a játékot, inkább ázzanak el a májak😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

king82
Na ma befejezõdött a szezon. Itt van pár kép a siker csapatról és a tabelláról:

DONGUBA
Akarom mondani ott volt az elmezonyben a city

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

king82
Jó reggelt!

Én Amorosot választanám!

DONGUBA
Minden evben ott voltam az elmezonyben

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

báttyó02
szvsz amoroso,magas,ráadásul jól ugrik,az a gyorsaság meg sztem bõven elég egy középsõ védõnek

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fm 2009!
segítsetek! nem tudok dönteni! 😄
Sakho utódját keresem, 2022-ben...
1. lehetõség:
Dacic
ha kicsit erõsebb lenne akkor nem gondolkodnék rajta, hogy kit igazoljak, mert amúgy teljesen rendben van...
2. lehetõség:
Amoroso
lassú, más bajom nincs...
Ruymán
vele nem tudom mi a bajom 😄
egyikkel sem fognék mellé az tény, de kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket mondjátok...<#eljen>

VAMOS MADRID!

szerintem sokkal jobb, ha ezt te állítod, de elméletileg egynek is tudnia kéne, lehet, hogy akit felvettél, nem elég jó 😄
hello sziasztok.

lenne egy kérdésem.
Wolfsburggal játszok, és a 2. szezon végén a 2 assistant manageremet elengedtem, és helyette egy újat szerzõdtettem. namármost eddig az opponent inst.nál lehetett "ask assistant" opciót választani, ahol ugye magának beállítja 11 játékosra az instrukciókat.
ezt a jelenlegi 1 assistant managerrel nem lehet (kiszürkült a fül, nem mûködik)
még egy assistantot nem tudok felvenni, mert blockolja a board.
tudtok vmi megoldást?

kösz szépen.

szabocsaba1983
Las Palmas, 2. szezon, átigazolások:

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

zsolt515
ÁÁÁÁáááá nálad bajnok City!<#szomoru1><#szomoru1>
Én a 2. zezonban is lemaradtam róla 25 gyõzelmük lett az idén nekem is asszem vagy 24...

zsolt515
KÖSZ!

DONGUBA
Merkozesek es ott kell.

zsolt515
Üdv!
2.-dik szezonomban 2. lettem a Man City-vel!😄
Hogy tudok barátságos meccseket lefoglalni?

king82
Jó reggelt!

Már csak 2 meccs van hátra, de meg van a gyõzelem így elhóditottuk az északi területi liga gyõzelmet.
Szoval jövöre már a bundes liga 2-ben nyomulok majd. Kissebb erõsítés kell a csapatnak de nagy változások nem lépnek fel. Tudjátok a pénz hiány nagy úr lesz.
Mindenkinek grat nagyon jól nyomjátok a játékot!

DONGUBA
Ertem es akkor melyik?

Nekem is úgyan ez volt csak én felraktam a petchet is és nem tudtam h a magyarosítás vagy a patch vágta haza de mostmár tudom...............
zsolt515
Nálam is elõfordult az ilyen!
Akkor megnyugodtam, h nem az én hibám.

enyire elb@szni vmit:S
mindenféle kis csapat tõlem viszi el az edzõket (ars)
amikor magyar bajnokságban voltam tõlem vitte el cselzi meg bájern
most mi ez?ASD<#violent>
ez tipikus,nálam 5 kapufa,aztán 96.perc egy gol,amivel nyer,kiakaszto

Üdvözlet!

McFrost
Mert a drága-kedves-aranyos SI programozók így írták meg.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zsolt515
Az miért van, hogy 5ziccerbõl 4-et kihagy acsapat?

DONGUBA
Kene egy kis help!!!!
Felraktam a magyarositast aminek nemtom van-e koze a dologhoz de azota ha jatszom a meccset nem latom a palyat csak fekete a kepernyo a palya helyett.

úúúú Debreceni most akasztott szögletbõl egy gólt :|
a taktikánál :\
turpert
ajjajj <#email>

OKs!Köszi!De ezt hol tudom állítani..?
lassú tempó, rövidpasszok
Sziasztok!Elsõ évemet töltöm az Újpestnél sikerült leigazolnom Szabics-ot de már bánom mert igy is nagy a gólínség.Hogyan vagy mit állítsak a taktikán h több helyzetem legyen és be is rugdossák öket??
turpert
Szórakozik velem a gép? csak ezer helyzetünk volt végülis

DONGUBA
Pl ugy hogy jatszok csak.
Igazolni nem igazoltam csak nyomtam neki.

Huni92
Nekem változó. Amikor igazolok, általában sok idõt eltöltök. Jó, nem akkor, amikor megvannak a kiszemelt személyek, és 15 perc alatt nyélbeütök 3 üzletet, amivel kivan egészitve a keret, hanem most, amikor nem nehezebben találok embereket a csapatba, kevés a pénz, be kell osztanom. Legalább 3 és fél órája pepecselek az igazolásokkal, július 21-e van.