Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Tul sokan tamadnak a középpályán.
Kéne supportnak is lennie.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Üdvözlet!
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Majd vmikor ha lesz kedvem rakok a keretrõl képet!😄
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Te is tudod nem ilyen válaszra vártam. AZ U19 az bajnokságban szerepel, de a tartalék csapat csak úgy elvan. Én szervezek barátságos meccseket nekik.
Mit kéne velük csinálni, hogy feljavuljanak az elsõ csaptba?
Majd rakok fel képet a keretrõl és az eredményeim rõl is.

Elõtte BL-ben a Roma-t vertük 2:1-re!😄 A szezonban vagy védõi hibából vagy pontrúgásból kaptam gólt!:S Am elég sok a védõk hibája nem tom miért!:S
Majd még késöbb írok, hogy alakulunk addig is B. U. É. K mindenkinek itt a fórumon!!!
Amugy Grat Mindenkinek!!!
Jah, és B.U.É.K!!!
Aztán ma este hanyagolni a játékot, inkább ázzanak el a májak😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
segítsetek! nem tudok dönteni! 😄
Sakho utódját keresem, 2022-ben...
1. lehetõség:
Dacic
ha kicsit erõsebb lenne akkor nem gondolkodnék rajta, hogy kit igazoljak, mert amúgy teljesen rendben van...
2. lehetõség:
Amoroso
lassú, más bajom nincs...
Ruymán
vele nem tudom mi a bajom 😄
egyikkel sem fognék mellé az tény, de kíváncsi vagyok, hogy ti melyiket mondjátok...<#eljen>#eljen>
VAMOS MADRID!
lenne egy kérdésem.
Wolfsburggal játszok, és a 2. szezon végén a 2 assistant manageremet elengedtem, és helyette egy újat szerzõdtettem. namármost eddig az opponent inst.nál lehetett "ask assistant" opciót választani, ahol ugye magának beállítja 11 játékosra az instrukciókat.
ezt a jelenlegi 1 assistant managerrel nem lehet (kiszürkült a fül, nem mûködik)
még egy assistantot nem tudok felvenni, mert blockolja a board.
tudtok vmi megoldást?
kösz szépen.
Én a 2. zezonban is lemaradtam róla 25 gyõzelmük lett az idén nekem is asszem vagy 24...
2.-dik szezonomban 2. lettem a Man City-vel!😄
Hogy tudok barátságos meccseket lefoglalni?
Már csak 2 meccs van hátra, de meg van a gyõzelem így elhóditottuk az északi területi liga gyõzelmet.
Szoval jövöre már a bundes liga 2-ben nyomulok majd. Kissebb erõsítés kell a csapatnak de nagy változások nem lépnek fel. Tudjátok a pénz hiány nagy úr lesz.
Mindenkinek grat nagyon jól nyomjátok a játékot!
Akkor megnyugodtam, h nem az én hibám.
mindenféle kis csapat tõlem viszi el az edzõket (ars)
amikor magyar bajnokságban voltam tõlem vitte el cselzi meg bájern
most mi ez?ASD<#violent>#violent>
Üdvözlet!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Felraktam a magyarositast aminek nemtom van-e koze a dologhoz de azota ha jatszom a meccset nem latom a palyat csak fekete a kepernyo a palya helyett.
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Igazolni nem igazoltam csak nyomtam neki.