Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
munka után nyomtam egy hónapot a nyári idõszakba...Mivel VB volt, és ugyebár Ghána kijutott, ezért elsõ nagyobb megmérettetés ez volt...
1. meccs:
Brazília ellen 11-essel kaptunk ki.
2. meccs
Szerbiát 2:0-ra vertük
3. meccs
Mexikót hátrányból fordítva 2:1-re megvertük
Ezzel a teljesítménnyel 2.-ként továbbjutottunk...16 között németeket kaptuk, de 3:1-re kikaptunk...de így is túlteljesítettük a célt
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A bajnoki cim az utolsó fordulóban dõlt el, és igy is csak a jobb gólkülönbségünknek köszönhetjük, hogy megnyertük az angol másodosztályt. Feljutott még a Crystal Palace a rájátszás után.
Jövõre a bentmaradás a cél, de azt hiszem, épp elég lesz ezt is véghezvinni. Machedat tuti, hogy nem adják mégegyszer kölcsön, szóval egyelõre nehéznek tûnik a helyzet. Van 8 millió euró a kasszában, bár ez azt hiszem, csökkeni fog, ha kiosztjuk a prémiumokat. Közben megtörtént, és maradt 6,5 millió.
Kupákról nem beszélek, mert semmi értelmeset nem értünk el. Bár a Chelsea és a Wigan elleni vereség a 2. illetve 3. fordulóban belefér.
A végére hagytam a képeket, ha esetleg érdekel valakit.
Igazolások
Tabella
Játékos stat.
Átnézés
Csapat
Én ajánlom, hogy néz körbe a területi ligában, St. Pauli-ban volt jó csatár. Sajna ma már nem játszok, de holnap körbe nézhetek.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Ja a gep elvezette odaig.
amúgy grat
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Üdvözlet!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Üdvözlet!
most milan-magyar valogatottat viszem
üdv mindenkinek
jo fmezést
Üdvözlet!

Üdvözlet!
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
Tudnátok ajánlani egy két embert a Hamburghoz?
Pénz az nem sok van:S
Eddig csak Marquinhos érkezett, de õ is csak kölcsönbe.......

Folytattam Rómával...sajna kupából Inter ellen kiestem 3:1-es összesítéssel.
Bajnokságban továbbra is 3. vagyok, de már csak 3 pont a Juventusszal szembeni hátrány, Inter meg már szinte bajnok...
Európa ligában meg a kieséses körben Aston Villát kaptam, 6:3-al mentem tovább, most a Villareal jön...ott épp edzõváltás folyik, remélem nem lesz nehéz továbbmenni...
Február elején jött egy felkérés:
Úgyhogy mostmár Ghána szövetségi kapitánya is vagyok...😊
Én mivel német fan vagyok és ott nyomulok ezért a Bundes ligát javaslom. De ha bevállalós vagy akkor kezdheted a területi ligából is nem sokkal nehezebb csak nincs pénz és néhány konkrét szabály van a játékosokra.
De ez a te döntésed.
Mondjuk a Coca-Cola is izgalmas az itt olvasottak alapján. Hát a magyarról írjon valaki olyan aki ott játszik én ezt soha nem választanám ( ez egyéni vélemény).
www.bundesliga.de www.kicker.de

így, hogy kijött a magyarosítás, én is kezdtem egy játékot...elsõként tapasztalatszerzésként gondoltam nem egy kiscsapattal, hanem egy mostanában inkább közepesnek mondható csapattal, a Rómával indítottam...
Bajnokságban 19 forduló után 3. vagyok, 2 vereség, 4 döntetlen és 13 gyõzelemmel, Inter persze már szinte behozhatatlan, bár most velük játszok éppen majd a köv. fordulóban...
Olasz kupában persze a legnehezebb ágon vagyok...1. kör, Palermo ellen 3:2-es gyõzelem otthon, aztán Milán ellen idegenben 2:1 hosszabítás után...következõ ellenfél az elõdöntõben meg az Inter...
Uefa kupa meg így alakult:
Majd még jelentkezek...
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
Annyi még a baj h sok a kapott gól! Jövõre vissza jön Hart mert az okos vezetõség kölcsön adta!
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
grat amúgy!!

Es utolag is Boldog Karit
En csak 442-ot jatszom 2008 ota aszem
Úgy látom az ideiben megéltük a 4-4-2 feltámadását.
Riszpekt.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi