Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Mellément, tinypic behalt, és megnéztem te hova zúztad 😊 btw grat!
Ez akart lenni:

Dzsoki Jujjing
Én még vagyok. de max gratulációkat nyomok, mert felkúrt a palermo...

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

Fabio Capello
A szezon felénél:

bizakodó vagyok 😊

Fabio Capello
valaki bagolyzóna?

Dzsoki Jujjing
Grat

panki: bazze milyen jó érzés hogy szombat reggel nem vagyok hulla másnapos:) béla: vasárnap van panki

McFrost
<#eljen>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Darthmushroom
ja viszont a csapatod nállam segg utolsó lett😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
Grat. Vicces állam a 90pont csak 4.helyre lett volna elég😊

Fabio Capello
jóltolod Maestro 😄

Darthnak is grat a Newcastlehoz <#eljen>

McFrost
Új gém, hoppá😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Darthmushroom
itt a keret:

Darthmushroom
erre telt elsõ évbe:

hát hiába volt 32 meccses veretlenségi sorozatunk év végén két kiesés ellen küzdõ csapat ellen kikaptunk meg sok a lett a döntetlen évégére így elúszott az elsõ hely hiába vezettünk sokáig

egész jól tartja még magát<#eljen>
Dzsoki Jujjing
hát 29.én volt a többiek meccse. Az enyém meg 30.án. Szóval de. Bocsi a butaságomér

Darthmushroom
nem lehet h elmaradt meccsed volt ez? és a héten csak neked volt meccsed

Dzsoki Jujjing
Ayala

Ilyet még nem láttam megvertem 3-0-ra az Inter-t hazain és az egész csapatom beválaszották a "Hét csapatába" kép

Ayaláról képet plíz
Forza Italia
Nos. Az a 15. hely tényleg csalódás de ennél már csak jobb jöhet. Pastore csere?? Hib. Kezdõben a helye. Védelem még mindig nagyon gyenge. Viera és Simplicio talán jobban muzsikálna egymás mellett.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Dzsoki Jujjing
sikerült rosszul belinkelni😄 mind1 a fele látszik. ha érdekel valakit majd belinkelhetem rendesen is.

Dzsoki Jujjing
Sziasztok! Kezdtem egy karriert a Palermo csapatával. Szimpatikus csapatnak tûnt, régen is voltam velük gondoltam megpróbálom megint. A média a 7. helyre várt volna (mint késõbb kiderül ezt nagyon nem sikerült elérni). A játékoskeret egészen jó volt, pár igazolásom volt csak. Aztán elkezdõdött a bajnokság. Most nem részletezem a nagy meccseket, vagy a gyengéket beszéljenek a képek. Voltak nagy gyõzelmek, és csúnya leégések is...

Meccsek:

mecs1

mecs2

mecs 3

Annyira gyengén sikerült a szezon, hogy alig hittem a szememnek. A 7. legtöbb gólt lõttük a ligában, de a 2. legtöbbet kaptuk... Ezért az elég csúnya 15. helyet sikerült elérni, amire nem vagyok büszke... Tabella

A legjobb összeállításom

Hát így zártam az elsõ szezont. Elkezdõdött a második szezon is. Megpróbáltam megerõsíteni a védelmet, majd kiderül hogy sikerült-e. Igazolások

Így néz ki most a keret:
keret1 keret2

És lementek a barátságos mecsek is.
Felfogadtak még Kamerunhoz is szövetségi kapitánynak. A világbajnokságon a negyed döntõig jutottunk, ahol a késõbbi döntõs Argentinok állítottak meg. A világbajnokságot a Franciák nyerték.
Idõközben sikerült megszereznem kölcsönbe Deco-t. Kiváncsi leszek hogyan fog muzsikálni a csapat a második szezonban, és az Afrika Kupa selejtezõi is elindultak. Köszönöm annak aki végigolvasta. Sziasztok! Jó játékot mindenkinek.

DONGUBA
Huni nyomta veluk aszem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

volt már itt másnál is, azért linkeltem 😄
zorrobomber
Kölcsön játszott nálam egy évet, de az is lehet hogy csak egy felet 😊

Dzsoki Jujjing
Hát ennek aztán tényleg nem sok értelme volt. fõleg úgy, hogy a nagyrészét szabadságon töltötted... :S kezdhettél volna egy normális karriert is ahelyett, hogy erre pazarlod az idõd... 😄 de te tudod...

DONGUBA
Te meg gubat is vered😄DDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

ennek aztán van értelme... <#wilting>
köszi 😄😄😄D
DONGUBA
Ugyes vagy grt😄DDDDD

+ maicon 90 M Juli Cesar 116 M <#eplus2>
haliho!

Man Cityvel vagyok. 5 év alatt közel 1 milliárd eurot ! költöttem el 😄 mondjuk nagyrészt holidayban nyomtam kiváncsiságbol.... a Sejk tömött lóvéval mindig 😄😄😄

Megvettem: C Ronaldot (138M) Messit 167M
Villa 100M Bojan 50 M Aguero 65 M Sneijder 30 M Ibrahimovic 30 Essien 95 M stb.....
haliho!

Man Cityvel vagyok. 5 év alatt közel 1 milliárd eurot ! kölöttem el 😄 mondjuk angyrészt holidayban nyomtam kiváncsiságbol.... a Sejk tömött lóvéval mindig 😄😄😄

Megettem: C Ronaldot (138M) Messit 167M
Villa 100M Bojan 50 M Aguero 65 M Sneijder 30 M Ibrahimovic 30 Essien 95 M stb.....
<#vigyor>
Sajnos a bajnokságba nincs sok esélyünk elérni egy nemzetközi kupás helyet,ezért kiárusítást tartok.Mindegynek tartom,hogy 7.vagy 11.leszek.Kiesni nem fogunk,így a sérülékeny játékosaimtól megváltam.Jöhetnek a saját nevelések😊

szabocsaba1983
Na, elkezdõdött az elsõ 1 ligás szezonom:

felbasz
ilyen is van

A kezdeti 2 vereség picit elbizonytalanított, de aztán egy x és 2 gyõzelem, és 6.-ok vagyunk!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

zorrobomber
Nyilván csak kezdeti lelkesedés részemrõl és a játékos részérõl is, de azért majd beteszem 😊

Dzsoki Jujjing
Nekem is bántja sok dolog a szemem, de normális hangnemben is lehet válaszolni... nem kell rögtön lenézni a másikat...

daver88
sztem adjál még egy kis idõt...😄 10 bajnoki után rakd be újra a képet😊

bár eddig vitathatatlanul nem rossz

zorrobomber
Ez állat vétel volt. Elõször jobbközéppályásnak szántam(barimeccseken 4szer csere 3 gólpassz), de azon a poszton túlkínálat van nálunk, így a tétmeccseken beraktam csatárnak. Eredmény lent.

Huni92
Profi a faszom. Hagyjukmár egymást ezekkel a szavakkal. Csak simán bántja a szemem, amikor valaki nem tud értelmezni. Meg gondolkodni. Ájmszorri béjbe.

Dzsoki Jujjing
Nem értem miért kell ilyen lenézõen válaszolnod. Attól, hogy te nagy "profi" vagy, nem kell lenézni a másikat. Normálisan is lehet válaszolni. felesleges az elejére az OMG...

Darthmushroom
Kezdtem egyet a Newcastlel pihentetem a Sunderlandet.
19.forduló után jobb gólkülönbséggel vezetjük a tabellát és 18meccse nem is kaptunk ki.
érkezett Sol Campell, kölcsön Macheda, Kakuta, Barazite

szabocsaba1983
Az átigazolások:

átigazolások

/nem nyertük meg a lottót, részletre 'vót/

A taktikát még keresem. Igaz, nehéz ellenfeleket választottam, de a felkészülési meccsek siralmasak lettek!

Huni92
Omg. 7 lövést blokkoltak a védõk vagy középpályások. Szóval azok nem értek el a kapuig.

Graula Utley és Zlatan!

5 kapura tartó lövés közül hogy lett 7 hárítva? <#nemtudom>

szabocsaba1983
Grat! Szép eredmény!

Mikor nem sérült az egész elsõ csapatom még meglepetésekre is képesek vagyunk!Most kezdõdik a bajnokság számunkra😊
Forza Italia
október van és még semmi. Még mindig nem lehet igazolni. Ha januárig nem csinálnak semmit szedem a sátorfát és tovább állok.

Man. City Liga kupa. 3-2 re vezetünk idegenbe 88. perc óriási lesgóllal egyenlit a City majd a hosszabításba öngóllal vezetnek. A vége 6-4 es vereség. Nem hiszem el. Fele annyi helyzete volt a citynek mint nekünk. Vicc

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Hát a f****m tele van a vezetõkkel. Még mindig vezetõség váltás folyik lassan már 6 hónapja. Nem tudtam senkit se igazolni így a Premier Leagueba ugyanazzal a csapattal próbálkozunk akikkel feljutottunk. Szinte az összes kézenfogható játékosom hisztizik h nagyobb csapatba akar menni. A vezetõség meg engem baszogat h jobb eredményeket akar. Hát kérdezem én mi a szart csinálnak 6 hónapja.

inter94

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

inter94
én lehet😄

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm