Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konzol: PlayStation 3 Slim 320 GB TV: Sharp LC-32LE220E
btw kezdj olyan csapattal, ami valamiért vonzó, és nem unod meg 3 év alatt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
www.bundesliga.de www.kicker.de
Kösz a csatártippeket, kipróbálom.
Forza Juve per sempre!
Vizbácsi: a CM hozott egy újitást, ami arról szól, hogy szabadon beállithatod, hogy melyik játékosod hol helyezkedjen rögzitett szituknál, ki hova adja a labdát.
Mittom, beadja Kaká a rövid sarokhoz helyezett Benzemanak, aki továbbpasszol Gutinak, aki pedig középre gurit az üresen érkezõ Higuain elé, õ pedig bevágja a sarokba a lasztit.
Naszóval, ez a dolog tetszett a CM-ben, nem lenne hülyeség átültetni :)
Forza Juve per sempre!
Forza Juve per sempre!
Forza Juve per sempre!
Gratula mindenkinek a jó szereplésekhez!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Avanti Crociati!
Én az As Romaval a 3. szezonomat játszom és bevallom h meguntam... eddig mindent megnyertünk tele vagyunk pénzzel a legjobb játékosok játszanak nálunk és kész..:D
Lehet kezdek egyet NB1-ben de már unom a magyar ligát... Vmi hasonló mint a magyar liga? Ötlet vkitõl? Jah... és melyik ligában vannak a legtehetségesebb játékosok? Vagy amit érdemes betölteni!
Eddig szögletekbõl nem sok gólt szereztünk most bari meccsen kipróbáltam és 3 ból 3 szögletbõl gól lett
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Azért vannak 9-en benne a hét csapatában, mert valószinûleg hétfõn játszottátok a meccset (vagy szerdán, mert elmaradt meccset pótoltatok), igy csupán a te és az ellenfeled csapatából választottak játékosokat :D
A 6-1 egyébként szép :)
Chelsea verés is nájszos :)

Football Manager forever!
Jobb oldali szögleteket bal lábas játékos, a bal oldaliakat pedig jobb lábas végezze el lehetõleg.
Bal ill. jobb oldali szögleteknél is a hosszú sarokra koncentráljatok, rakjátok rá arra a beállításoknál.
4-4-2-es felállásra levetítve
Kapus : alap
VJ : hátul
VK: hosszú sarkot támadja (az õ fejére fognak nagyrészt érkezni a szögletek, okosan válasszátok ki)
VK: rövid sarkot támadja
VB: hátul
KP: 16-oson kívül figyel (ha lehet a legjobb távoli lövés skill-el rendelkezõ játékost válasszátok ide.)
KP: kapus támadása
KP: mélységbõl letámad
KP: mélységbõl letámad
CS: rövidsaroknál csúsztat
CS: rövidsaroknál csúsztat
és a céljátékosotok (jelen esetbe az a játékos, akinek a fejére fognak érkezni a szögletek, tehát VK) a fejelés, ugrás, bátorság és erõ tulajdonságai legyenek magasak.
Sok sikert! :D
Van Damme nagyon durván tolja
Már 4 gólja van, Vukcevic-nek meg már 5 gólpassza. Mind a kettõ fasza igazolás volt

Par honapja en is tolom a fm10t, bar eddig csak csendes olvasokent kovettem a topicot. De most a hetvegi 6-1es gyozelem utan erdekeset dobott a gep, gondolom meg osztom veletek :)
Es meg 1 kerdes. Angliaban jatszom, es oda nehany kulfoldinek kell munkavallalasi, azt lehet vhogy befolyasolni vagy teljesen random dont a gep? MErt nem 1 jo igyazolast buktam ez miatt. Erdekesege, hogy mar igazoltam onnet(USA), es az pedig kapott...
fuck mmo's..i.,
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Majd nyomom a képet is. De most nem bírom megállni, hogy az elõzõkhöz ne fûzzek hozzá semmit. Én nyomtam már nagy csapattal is több szezonon keresztül, de megunható, hogy szinte mindig mindent nyerek. Azóta viszont választottam egy kis csapatot és próbálkozok. Sokkal keményebb õket felhozni. A másod osztály már most olyan mintha az élvonalba lennék. Ég és föld a különbség a területi ligához képest. Eredmény nélkül sztárok nem is jönnek, és a játékos piacon is jobban körbe kell nézni kiben van akkora tehetség, hogy a csapat elõnyére váljon. Ide önzõ játékosokat nem lehet felvenni mert a csapat egy nagy nulla lesz.
Nekem ez a véleményem a gazdag klubbók és a kis csapatok közötti FM-ezésben.
Uefa csoportkör

pl. én Sunderlenddel 10-be 5év alatt csak két community shieldet nyertem mert vagy a chelsea vagy a man city mindig erõsebb nállam. és ha én elérem azt h mindig mindent nyerjek nem nagy képûségbõl de többet ér mint a tied
http://noob.hu/2010/01/30/net.JPG
bajnokság. Hát a City-t ismét nem tudtuk befogni de majd jövõre
FA Kupa
BL. Nagyon büszke vagyok rá. elsõ évünk a legnagyobb kupasorozatba és az élen végeztünk
És akkor a nyáron vásárolt (generált) játékosom

Hát öcsém, 1. félidõben uraltuk a játékot... Félidõben mit mondtál te ezeknek<#vigyor2>#vigyor2>, úgy beszorítottak, mint állat
Giuliano hozta a formáját, újabb gólt rúgott, eddig 3/4
Felkészülési meccsek:
Darlington - Sheffield 0-6 Giuliano (3), Evans, Cardacio, Montgomery
Sheffield - Standard Liege 3-0 Evans (2), Vukcevic(új igazolás bemutatkozott<#mf1>#mf1>)
Sheffield - Espanyol 1-0 Giuliano

VAMOS MADRID!
Csupán a kritikákat kellene elviselni.
Hajrá, lehet nyomni a MU-t, senki nem mondta, hogy ne tedd.
Mi az, ami egy MU-nál nem mûködik az elejétõl fogva? Rúni papa nem lesz 50 gólos, csupán 45? Vidic csak átlag 8 szereléssel bir meccsenként az elvárt 10 helyett? bocs. végeztem.
kicsit ellentmondásos ez a mondat! :D akkor nálam nagyon jószívû a gép a döntõ meccseken, mert azokat már 6 szezon óta folyamatosan megnyerem. jah bocs, mindig visszatöltöm ha kikapok! :) a következõ úgyis ez lesz :D
VAMOS MADRID!
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
te biztos úgy játszanál a MU-val, hogy tök mind1, hogy mivan, csak nyomogatod a szpéjszt! :) én nem éppen így játszok! török-zúzok ha valami nem úgy megy ahogy én szeretném! nem kihívás, de én azt csinálok belõle! méghozzá azzal, hogy mindig mindent meg akarok nyerni!
VAMOS MADRID!
Engedd már meg nekem/nekünk, hogy legyen véleményünk :) Köszi.
Meséld már el, hogy mi a kihivás a MU-ban? A space nyomogatásával gyakorlatilag levan tudva a karrier. Nem, nem kihivás mindent megnyerni azzal a csapattal, amelyik alapból tele van brutálisan jó játékosokkal.