Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Elõre is köszi!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Off:
Cardozo <#vigyor1>#vigyor1>
http://www.youtube.com/watch?v=O6IkrqX9mN8
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
BL -ben a cselszki ejtett ki idegenben lõtt góllal az 1. kieséses szakaszban. Kupában az Inter búcsúztatott az elõdöntõben. A védelmet kell megerõsíteni, de azt nagyon, meg a csapatot egybentartani, mert a Jovetic, Montolivo, Vargas, Gamberini 4es nagyon menne.
Pár kvescsön, ileltve észrevétel.
gomba: Dabot miért adtad el? Nem nyomta jól? Eléggé ócsóé' ment el.
A csatártémához: Milev nem gyors, de deep lying beállítással, supportra állítva istenkirály. És gondolom Poacherként is megállja a helyét, én ajánlom õt. A többivel egyelõre nem volt dolgom.
zyndar: nem jár iskolába. nem engedem :D
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Nagy tisztogatásba kezdtem a klubnál, iszonyat pénzeket fizettünk kutyaütõ játékosoknak. Eladtam akit lehet, és próbáltam a lyukakra fiatalokat igazolni. A kerettel nem volt nagy gond, nagyon jó volt az alap csapat is. Csak egy csatárt kellett hozni Gila mellé és pár fiatal védõtehetséget.
mozgások
Nem lett megbolygatva a csapategység, így jól kezdtük a bajnokságot, sajnos a rangadókat nem úgy hoztuk ahogy kellene, így féltávnál a tabella:
tabella
(érdekes, hogy a Juve milyen jól áll, nem ugy mint IRL, látom Geonál hozták is a bajnokságot)
BL-ben sikerült továbbmenni a csoportból, Chelseat kaptuk a kieséses szakaszban...
BL
Egyenlõre ennyi, majd jövök az év végén a képekkel.
Írjátok meg légyszi, milyen taktikával toljátok, nagyon érdekel! Pls!
Köszi!
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
keret
nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot, ám végül a harmadik helyen végeztünk, ezt a helyet már legalább 10 forduló óta õriztük.
tabella
bajnoki meccsek
európa ligában a playoffban találtuk magunkat, ahol a sion-t oda-vissza vertük, így meglett a csoportkör. a csoportkör viszonylag könnyû volt, elsõ helyen végeztünk. innen már egyenes volt az út a döntõig, mindenkit oda-vissza vertünk. a döntõben nehéz meccsen az evertont gyûrtük le.
európa liga meccsek
döntõ
na pár kép új karrierembõl:
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Ramox: nagyon szép eredmények, kitartást hozzá. Most nézem, hogy nálam a 2. évben a Juve Stabia stadionjában szintetikus fû van. Tudom ajánlani a nottinghami erdõ környéki gyepet, fantasztikus minõség <#hawaii>#hawaii>
Nem tudom meglesz-e a benn maradás, mert az átigazolási szezon honlapra marad, így nem tudom miféle keretet sikerül összehoznom.

A 87. percben Evra hátulról páros lábbal "szerelte" Earnshawt, egybõl piros, Wes Brown szerint vakegér volt a spori, megkapta a második sárgáját és mehetett Patrice után zuhanyozni. Lehet kavarnak, nem tudom :)
na mindegy, akkor úgy fogalmazok, hogy minimális cél a play-off és feljutás
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W
A 15 éves kisbarátom 3. bajnokiján máris beköszönt, az 5-0-ra nyert meccsen 2 gólt lõtt a Godoy Cruznak.
3-1-hez az odds, hogy feljutunk
Majd meglátjuk, remélem min. egy play-off meglesz

Na szóval szokásos probléma amit csak most vettem észre. Mit kell törölni, hogy látható legyen a német válogatott a 2009-ben. Így nem is írok semmit a csapatról mert elõrröl kell kezdeni a játékot.
Köszi!
www.bundesliga.de www.kicker.de
Néhány játékosnál becumiztam, mert voltak záradékok, így az értük kapott pénz felét passzoltam is tovább az elõzõ klubjuknak.
Van ez a 15 éves csóka, aki érkezése elõtt 50k eurót ért. Most picivel többet
Naszal a jövés-menés
VAMOS MADRID!