Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyndar
Diego Alves Carreira az Almeríában kezd. Nagyon jó értékei vannak, megbízható és még tizit is tud lõni :) Ha nem õ, akkor egyértelmûen Akinfeev.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

báttyó02
+adler

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zorrobomber
Rune Almenning Jarstein

báttyó02
ochoa,lung jr,akinfeev

Forza Italia
Buffon hamarosan visszavonul a helyére kellene egy jó kapus. Kit ajánlotok????

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
jo?:DDDDDDDDDDDDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szabocsaba1983
Aki tudja, írja meg légyszives, a csatár beállításoknál mi a különbség, illetve mi mire jó pontosan? Advanced forward, complete forward, poacher, trequartista, deep lying rorward, célemberhez.

Elõre is köszi!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Huni92
Gyerekek, az milyen dolog, hogy 13 meccsen (4-szer csereként beállva) 9 gólnál és 2 gólpassznál jár a 15 éves kölök? :D

5w0rdf15h
höhõ nálam rendesen termel Ajaxban :D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zorrobomber
Megvan melyik országban fogok csapatot keresni -> Portugália!
Off:
Cardozo <#vigyor1>
http://www.youtube.com/watch?v=O6IkrqX9mN8

Darthmushroom
nem igazán adta így keveset is játszót nem az én felállásomba való játékos

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

DONGUBA
grat papa

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
Véget ért a sokadik szezon: FA-Klub VB-BL trófea:

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
Én Patrick Helmest ajánlom!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

HUNLonsdale
Akkor a végsõ tabella : katt

BL -ben a cselszki ejtett ki idegenben lõtt góllal az 1. kieséses szakaszban. Kupában az Inter búcsúztatott az elõdöntõben. A védelmet kell megerõsíteni, de azt nagyon, meg a csapatot egybentartani, mert a Jovetic, Montolivo, Vargas, Gamberini 4es nagyon menne.

Huni92
Gratu geonak, Ramoxnak, Gombának és Lonsdalenek is!

Pár kvescsön, ileltve észrevétel.
gomba: Dabot miért adtad el? Nem nyomta jól? Eléggé ócsóé' ment el.
A csatártémához: Milev nem gyors, de deep lying beállítással, supportra állítva istenkirály. És gondolom Poacherként is megállja a helyét, én ajánlom õt. A többivel egyelõre nem volt dolgom.
zyndar: nem jár iskolába. nem engedem :D

HUNLonsdale
Ezzel a csodálatos eredménnyel minden várakozásomat felülmúltuk !!!

HUNLonsdale
Bocs tesó, megnéztem, jóféle. De sajnos ellõttem a két EU-n kívüli igazolást már idén... Balotellit nálam odaadták 27M euróért.

DONGUBA
Tardellit nehogy megnezd nem azert irtam:)

nekem elsõ év végén már 48M + kb. 15 millió záradékért sem adták!

HUNLonsdale
Milev jóféle, csak nem gyors, inkább targetnek lenne jó, de Gila nagyon jól nyomja. Balotellit 27 misiért adnák Rossit 28ért. Akkor megajánlom a pénzt Balotelliért.

DONGUBA
En milevskire szavazok de nagyon allat a jatekban diego tardelli is

báttyó02
hát ha 20-30ér eltod hozni akkor balotelli egyértelmüen

Fabio Capello
Forza Juve \o/

Balotelli jóféle, és Rossi is :)

HUNLonsdale
Lenne egy kérdésem. Most játszom elõször élcsapattal, és nem igazán vágom kik a legjobb gólvágók. Kelene egy "Fast Striker". Olvasgatva a fórumokat Balotellit és Dzekot dicsérik. Illetve Rossi, Gignac, Milev került még látókörömbe. Mindegyik elhozható 20-30M körül, pénzem van dögivel. Szóval tapasztalatok?

HUNLonsdale
Rég nem írtam beszámolót, csak olvasgatom csendben a topikot. Nincs idõm játszani, pedig belevágnék szívesen egy angol 10. osztályba mondjuk. De játszani kell, így kezdtem egy könnyed Fiorentina karriert.

Nagy tisztogatásba kezdtem a klubnál, iszonyat pénzeket fizettünk kutyaütõ játékosoknak. Eladtam akit lehet, és próbáltam a lyukakra fiatalokat igazolni. A kerettel nem volt nagy gond, nagyon jó volt az alap csapat is. Csak egy csatárt kellett hozni Gila mellé és pár fiatal védõtehetséget.
mozgások

Nem lett megbolygatva a csapategység, így jól kezdtük a bajnokságot, sajnos a rangadókat nem úgy hoztuk ahogy kellene, így féltávnál a tabella:
tabella
(érdekes, hogy a Juve milyen jól áll, nem ugy mint IRL, látom Geonál hozták is a bajnokságot)

BL-ben sikerült továbbmenni a csoportból, Chelseat kaptuk a kieséses szakaszban...
BL

Egyenlõre ennyi, majd jövök az év végén a képekkel.

szabocsaba1983
Hy és Grat, szép eredmények!

Írjátok meg légyszi, milyen taktikával toljátok, nagyon érdekel! Pls!

Köszi!

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

véget ért az elsõ szezonom a genoa kispadján. meglepetésben részesültem, mert egy sokkal jobb csapatot kaptam a kezeim közé, mint számítottam. ennek megfelelõen a céljainkat is túlteljesítettük. :)

keret

nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot, ám végül a harmadik helyen végeztünk, ezt a helyet már legalább 10 forduló óta õriztük.

tabella
bajnoki meccsek

európa ligában a playoffban találtuk magunkat, ahol a sion-t oda-vissza vertük, így meglett a csoportkör. a csoportkör viszonylag könnyû volt, elsõ helyen végeztünk. innen már egyenes volt az út a döntõig, mindenkit oda-vissza vertünk. a döntõben nehéz meccsen az evertont gyûrtük le.

európa liga meccsek
döntõ
Darthmushroom
ja még is jó semmi:D

na pár kép új karrierembõl:

Darthmushroom
õõõ nálam nem müxik a noob.hu valaki tud adni másik címet?

zorrobomber
nem semmi...

Grat óriási bravúr:)
zyndar
Ja, te meg mész érte az isibe, hogy el ne késsen edzésrõl?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Zorro: a Werder elleni 5-4 figyelemre méltó. És igen, mások is elérik sajna a "maximumot" magyar csapattal, sokkal feljebb, mint stabil BL résztvevõnek lenni, nem nagyon lehet.
Ramox: nagyon szép eredmények, kitartást hozzá. Most nézem, hogy nálam a 2. évben a Juve Stabia stadionjában szintetikus fû van. Tudom ajánlani a nottinghami erdõ környéki gyepet, fantasztikus minõség <#hawaii>

Ramox
Lusta vagyok írni így csak a lényeget :D Juve Stabia! A kirobbanó sikerek a keretnek köszönhetõ... a helyzet hogy nincs keret xD Kb 5 saját játékosom van és folyamatosan kölcsönjátékosokból építkeztem . Pénz 0 volt, fizetési keret se volt túl sok.... Mostmár kaptam 6m-t igazolni és 100e-res fizetési keret szóval ebbõl mrá talán tudok saját játékosokat is szerezni :D Rohadtul élvezem ezt a mentést :D
Nem tudom meglesz-e a benn maradás, mert az átigazolási szezon honlapra marad, így nem tudom miféle keretet sikerül összehoznom.

zorrobomber
gratz

zyndar
Elsõ komoly skalp :) Eddig döcög a dolog, 14. helyen állunk, de ez a tanulóév.

A 87. percben Evra hátulról páros lábbal "szerelte" Earnshawt, egybõl piros, Wes Brown szerint vakegér volt a spori, megkapta a második sárgáját és mehetett Patrice után zuhanyozni. Lehet kavarnak, nem tudom :)

zorrobomber
Kínlódtunk, küzdöttünk, nem tudom, ennél hogyan fogok elõrébb jutni. Nagyon az az érzésem hogy ki van facsarva minden a csapatból. A góllövés mondjuk megvan, a védelmet kéne kicsit erõssíteni :) Hozzáteszem, még most is csak egy generált plejám van a kezdõ közelében és az is balhátvéd, a 3. Shaktar-nál meg Vukcevic, Alexis Sanchez, Dentinho féle arcok mozognak a pályán...

Huni92
Még egy gólt lõtt, ezúttal az Estudiantes kapujába. Kapásból beverte a hosszúba, szépségdijas gól volt.

Huni92
Na, mindjárt más :)
Egyértelmû, hogy fel kell jutnod.

giorgio81
de a 2. és 3. kevesebbet játszott és ha nyernek, akkor visszacsúszok
na mindegy, akkor úgy fogalmazok, hogy minimális cél a play-off és feljutás

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
A táv harmadánál vezeted a bajnokságot, eléggé meggyõzõ a stat, és te play-offról beszélsz? <#vigyor>

giorgio81
most mi van??

Gigabyte P35-DS3L,Intel C2D E4400, 2x1GB DDRII Kingmax Mars 800MHz, Sapphire Radeon X1950 Pro 256MB, 320 GB Samsung SATAII, FSP Bluestorm II 400W

Huni92
Play-off? Jóvicc :D

A 15 éves kisbarátom 3. bajnokiján máris beköszönt, az 5-0-ra nyert meccsen 2 gólt lõtt a Godoy Cruznak.

giorgio81
Helyzetjelentés a Darázsfészekbõl
3-1-hez az odds, hogy feljutunk
Majd meglátjuk, remélem min. egy play-off meglesz

fake.lnc. Ha a patch telepítve van akkor az update mappákból is.
king82
Jó reggelt!

Na szóval szokásos probléma amit csak most vettem észre. Mit kell törölni, hogy látható legyen a német válogatott a 2009-ben. Így nem is írok semmit a csapatról mert elõrröl kell kezdeni a játékot.

Köszi!

www.bundesliga.de www.kicker.de

Huni92
-1 millió euróban volt érkezésemkor a River pénzügyi helyzete. A fölösleges, gyenge, ám kemény árral rendelkezõ játékosokat eladtam (egyébként megfigyeltem, hogy az argentin játékosoknak sokkal magasabb az áruk, mint azt a tudásuk indokolná. Míg egy Vukcevic 3 millió eurót ér, addig egy Rosseb Béla Fernández 9-et.), így jókora bevételhez jutottam. Jelenleg +30 millió euró van a kasszában. szóval köhöm
Néhány játékosnál becumiztam, mert voltak záradékok, így az értük kapott pénz felét passzoltam is tovább az elõzõ klubjuknak.

Van ez a 15 éves csóka, aki érkezése elõtt 50k eurót ért. Most picivel többet

Naszal a jövés-menés

VAMOS MADRID!