Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

92,7%-os magyarítás:

"A Jézuska hozta a 86%-os magyarítást, most pedig megjött a Nyuszi, és meghozta a 92,7%-os magyarítást. Kb 3000 újabb lefordított tétel, néhány hibajavítás, és kétfelé (sima+csapatok) bontott adatbázis magyarítás a tartalma. Letölthetõ: Leslie Striker oldala
Többet szerettem volna, de sajnos nagyon kevés segítséget kaptam az utóbbi idõben. Aki segített, annak viszont köszönöm!" - Les Striker
Ja ok, rendben. Köszönöm a segítséget!

McFrost
Az amatõröket nem lehet kölcsön adni, csak a fõ vagy félfõ állásúakat.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Van néhány fiatal játékosom (15-17 évesek), akiket szeretnék kölcsönadni fiókcsapathoz, de valamiért nem mennek el, mikor kijelölöm, hogy melyik csapathoz menjenek.
Az Atlético Madrid csapatát irányítom, 2. évben vagyok. A játékosok közt van olyan is, akinek még nem EU-nemzetiségû. Sajnos azok a ligák, amelyekben a fiókcsapatok vannak, nincsenek betöltve :S
Nem tudja vki, mi lehet a megoldás? Azt szeretném, hogy sok játéklehetõséghez jussanak a fiatalok, de az U19-es csapatban meg már elég sokan vannak...

Huni92
hali. a skinhez tudnál adni egy linket? köszönöm.

Mor3llo
Kroos, és Di Maria. Jobboldalra meg próbáld meg Diego Perrottit a Sevillából.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Na szóval ki lenne a lehetõ legjobb irányító kp a Van der vart,Rakitic,Kroos 3-mas közül???Bal oldalon Vukcevic vagy Di Maria jobb? A Jobb Oldalra meg egyszerûen senkit sem tudok szerezni.......

Huni92
F5.

Sziasztok!Kellene nekem 1 nagyon jó irányító kp és mind a két szélre is kellene gyors de jól cselezõ. Esetleg tudnátok valakiket ajánlani????39-45 Millió euróm van Transferre.
Huni92
Egyszerûen nem ment a játék 4 középpályással, ezért kellett változtatni. Szánalmas szar ez az új patch. Az ellenfél kapusai a tizenegyeseim 70%-át kivédik, az árak az egekbe szöktek, és a 90. percben való egyenlítés lassan olyan szinten mûködik, mint a 08-ban.

A nyáron fõképp a védelembe igazoltam.

zyndar
Gratu, de szerintem kéne középpálya, nem? <#vigyor3>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
grat

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
Cisco Roma - 2012/2013 - Serie A

Friss feljutóként csak annyi volt a cél, hogy a kiesést kerüljük el. A szezon elõtt próbáltam megerõsteni a keretet, és fõleg 4 éves részletfizetéssel igazoltam játékosokat.
Amíg nem volt meg az összeszokottság, addig elég tré volt a helyzet, utána viszont javulni kezdtünk. Eközben felkerült a 3. számú patch is, ami úgy ahogy van tönkrevágta az addig több éven keresztül jól mûködõ taktikámat. A helyzet az, hogy még mindig nem tudtam egy értelmeset összerakni azóta.
A lényeg, hogy 3 fordulóval a vége elõtt matematikailag is eldõlt, hogy nem esünk ki, és végül a 14. helyen végeztünk.

Seleznyovot, Alexet és Mchedlidzét tudom kiemelni, a többiek nem lettek világmegváltók.
A részletek törlesztése, a nagyon kicsi stadion és a néhány húzósabb fizu miatt minden hónapot veszteséggel zártunk, átlagban 1,3 millió eurót vesztettünk. Túl sok gólt nem lõttünk, viszont sokat kaptunk. A liga legrosszabb védelme volt a miénk. Más kérdés, hogy a kapus ugyanaz, aki a 4. osztály óta folyamatosan véd. Jelenleg õ a klub történelmének legtöbb bajnokin szereplõ játékosa, 200+ pályára lépéssel.
Átnézés

Jövõre dobbantani kellene, és ki akarom harcolni az európai kupaszereplést is.

Nekem csak bunda 2 van 3- nincs!
king82
Küldenél majd egy képet ha be van töltve a német 3. osztály a Dynamo Dresdenrõl. Köszi

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82
Most pedig egy kis általános következtetés az FM 2009-rõl. A gépemen elindult a játék ezt már korábban megírtam, de sajnos döcögött. Na mindegy azért szokásos betöltésemet elindítottam. Csak néhány bajnokság meg komoly adatbázis. Igen csak keményen szaggatott a meccseknél, grafika visszavesz de nem sokat segítet. A köztes töltés is belassult így csökkentet adatbázis és bajnokság majd új játék. A helyzet nem változott valami sok. Na mindegy azért toltam a bajnokságot közben sokszor tv és újságok segítségével kitöltöttem az üres idõmet. Na de ezek az én gépem miatt vannak.
A játékról egy bajnokság után annyi következtetést tudtam levonni, hogy igazodott az UEFA változásaihoz és jól lekövette a játékosok adatait. Viszont használva a 3D-s grafikát azt mondom, hogy teljesen fölösleges. Erre szerintem kár volt gyúrniuk. Bár a panelok kezelhetõsége a 2007-hez képest nagyon megváltozott egy pár játék óra után jól ki ismerhetõk. A súgó egy két kattintás után el lett küldve pihenni.
Összességében a játék jó irányba változott, de nem gyõzött meg. Mivel a játék gyorsasága nekem sokat számít így vissza térek a 2007-hez.

Ja a csapatról annyi, hogy maradtunk a 3. osztályban és hoztuk a fõnökség által kitûzött közép mezõnyt. Sajna nem találtam meg az összhangot a játékossokkal.
Nem sokára az újra rakott 2007-tel jelentkezek az biztos, hogy területi ligából indulok majd, de, hogy melyik csapattal az még kérdéses.

Mindenkinek hajrá a kis csapatához, és sikerekben gazdag húsvétot nektek!

10.0.0.
king82
Jó reggelt!

Gratula a teljesítményhez Aachen csapatával. Szerintem ez azért nem volt olyan vészes.
Tényleg te most melyik verziós FM-mel tolod a játékot.

Huni92
gratta a 4. helyedhez! :)

szép nevek vannak azon a listán.
26 forduló alatt 35 pontot gyûjtöttünk eddig, 12. helyen állunk.

zyndar
Igazolások 2012/13. Eddig szenvedünk a barimeccseken rendesen.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Most kicsit pihentetem a játékot!!!!!!4.-ik évemet kezdtem meg az Aachen csapatával elsõ évünkben feljutottunk!Köv évben majdnem kiestünk végül 5 ponttal voltunk az osztályozó helytõl!3.évünkben a bajnokság nagyon szorosra sikeredett végül 5.-ek lettünk de a bajnok Bayern csak 11-ponttal volt elöttünk!Erre az évre jött új mezszonzor és új tulaj!29 milliót euró-t költhettem!Érkezett Vukcevic,Rakitic,Távozott:Podolski,Ekici

Neymar Welliton

Vukcevic Rakitic Naki

Ezzel a támadó sorral szerintem már a dobógi de a bajnoki cim is kinézne!!!!!Eddig az volt a csapat erõssége h a kötelezõket meccseket simán lehoztuk!!!!Most meg a Hannover,Hoffenheim"e féle kiscsapatok" ellen csak 1 gólt tudunk rugni ami a nagyobb baj h kapunk is 1-et.......
BBeno2
uhh elfelejtettem méretezni. kár hogy nem lehet törölni pl 30 mp-n belül a -hszeket.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

BBeno2

az a poén hogy a city-nél még hihetõ is :D

hehe,ott a dátum :)) jah,meg a valóságban is XD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

báttyó02
:DDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

BBeno2
minden évben bejátsza ápr-1jén. nagyon nagy :D

Fabio Capello
ahhhhahhahhhh :D csak a szokásos... :D

Hoppá!Én még ilyet az életembe nem láttam!Valakinek volt már ilyen?Seria C2-ben toljuk,igaz 28 forduló után már matematikailag is bajnok lettem!Erre most jön egy ilyen hír..<#wow1><#wow1><#wow1>
zyndar

Darthmushroom
grat

zyndar
Üdv Urak!
Befejeztem a 3. szezont a Forest padján, igazán jó helyezést csíptünk el. A bajnokság középsõ harmadában kb. 10 fordulón keresztül még vezettünk is, igaz, ez nyilvánvalóan csak múló állapot lehetett. Következõ szezonra veszek szélsõket, nagy lesz a mozgás. Az eddigi 4-3-1-2-õt egy 4-2-4 fogja felváltani, mert igen sokszor nem sikerült a gólszerzés és nem is játszottunk túl szépen. Közben a holland U21-et is bevállaltam.

A tegnapi nap folyamán neki fogtam egy Seria D-s mentésnek.A Casertana-ra esett a választásom,és egyenlõre nem bántam meg:)
Elsõ idényem sikeresnek mondható,mert pár pont elõnnyel,de behúztuk a bajnokságot!A második szezonban a Seria C-s kupában remekelünk,mert a csoportba minden meccset behúztunk.Ellenben figyelmetlen voltam,és a kölcsönbe nálam lévõ játékosoknak a bérét én perkáltam,ami nem tünik nagy ötletnek:D
Így pár játékost,sajnos vissza kellett küldjek,de még mindig a duplája a bérköltségem,mint amennyi szabva van..
A bajnokságban vérmenyes reményeim nem nagyon lehetnek,mert a Pisa,Avellino nálam óriási favorít!De egyenlõre szépen haladunk a 3.liga felé!
Igazán olvasnám,hogy miképpen alakul a többieknek a "karrierje":)
zorrobomber
Rudolf nekem már a Lokiban sem vált be, elsõ mentésemben megtartottam, aztán annyira "jól" tolta hogy a végleges mentésben eladtam rögtön az elején. <#buck> És nem volt unhappy.

jah,az a baj,hogy annyira reális a gém,hogy aki tényleg elvágyódik,tehát unhappy státusza van,azzal akármit csinálok,nem fog jól játszani!! nálam ez a gond Rudolf-nál jött elõ,2x bajnokin lõtt 5 gól...

zorrobomber
Nem sértõdnek meg ha nem veszed meg az ajánlott személyt, szóval próba-cseresznye alapon meg kell próbálni. Egyébként igen, magától is be fog illeszkedni, fõleg ha játszatod, jól is megy neki a játék és nem vágyódik el egyéb okok miatt, pl. nagyobb klubba akar menni. Nálam Rennella zúgolódott érthetõ okokból hogy nagyobb klubba vágyik mint a Loki, és emellett a beilleszkedés sem ment, aztán fél év után így is letelepedett. Más kérdés hogy még mindig menne, és szarul is játszik. Ez van.

Igazad van! de mi van ha olyat mond akire meg abszolút nincs pénzem akkor meg az lesz a baja.
zorrobomber
Az hogy hoztál másik szerbet már jó kezdés. Esetleg még megkérheted hogy javasoljon új igazolást. Ha azt elhozod az is jó pont.

nem tudom, nálam egy bõ fél év után szokott jönni a hír automatikusan, hogy most már nincs gondja, mert megszokta a helyet
Sziasztok!
Van 1 kis gondom!A Csapatom legjobb embere 1 Szerb középpályás de letelepedési gondjai vannak,most hoztam 1 Szerb kapust is h legyen 1 játékos akivel megéri magát.
Lehet rajta valahogy segíteni h könnyeben menyen neki a letelepedés?
Csacsi
Mert még csak azokkal a mentésekkel mûködik, amik egy régebbi verzióval készültek, majd updatelve lettek 10.3-ra. Amik a 10.3-ban készültek, azokkal nem megy. Elméletileg holnap már lesz javított verzió.

\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Darthmushroom
nekem hibát ír ki mentés betöltésénél pedig asszem nem tömörített a mentés

zaki
kijött az új fmscout. ez már jó az új 1.03-as peccsel.

lolbzmeg zseléman a city-nél Oo

eddig mindig a gép szopatott ilyen nevetséges statisztikával

(a neveknél a számok a current rating meg a potential rating)
bekmen :D
Darthmushroom
én mondtam :D

Huni92
Akár igy is mondhatjuk :D:D

Fabio Capello
jó tápszert kapott gyerekkorában :D