Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Hosszú kihagyás után a Wigan Athletic csapatával kezdtem egy karriert.
2009/2010
Tabella:
Igazolások:
2010/2011
Tabella:
Igazolások:
Játékos Stat:
Yannick Djalót és Bianchit mindenkinek ajánlom... Yannick mindössze 800ezerért jött el, és már az elsõ évbe lõtte szépen a gólokat, de a másodikba már szinte szárnyalt, tõlem lett válogatott is. Bianchi már drágább volt de bõven megérte az árát szerintem.
a skinedet meg a logokat be tudnád pls linkelni?
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Gratta!
Chelsea betöltve, 6-0 az 5. helyen álló Burnley ellen. Elég szenvedõs a szezon eddig, szarul játszunk, kevés gólt lövünk, de ott vagyunk az élbolyban 12 meccs után.
Elvárás: A 2014-es VB való részvétel kiharcolása.
Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!
Kaptunk ismét egy kis pénzt és el is költöttem nagyrészét.
Neuer leigazolása volt szerintem a legnagyobb húzásom, 8mérkõzést játszott már (7barátságos,1 Community Shield Chelsea ellen) és még csak 1 gólt kapott.
Kadlec nagyszerûen beilleszkedett a csapatba már 4gólt rúgott.
Még keresek valakit bal hátvéd posztra mert most egy fiatal román játszik ott és azért kéne mellé egy másik ember is ha megsérülne vagy valami.
Esetleg valakit tudtok ajánlani?
Nagy gratuláció a MÁLTAI TIGRISEKNEK!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni: igazad van, nem hiba. A 21 helyes visszacsúszás a kinevezésedkor történt.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
nem kötöttem le barátságos meccseket, míg a többi válogatott játszott, szóval rendben van a dolog.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
íme az elsõ 2 évem statisztikája:
Játszott meccsek: 95
Gyõzelmek: 63
Döntetlenek: 20
Vereségek: 12
lõtt gólok: 235
kapott gólok: 82
-------------------------
Begyûjtött trófeák: 9
Ebbõl hazai bajnoki cím: 2
Egyéb,nemzeti kupák: 7
mint látszik,otthon nem nagyon van ellenfelünk,ezért a következõ szezon végén BIZTOS hogy elmegyek,remélem olyan klubba,ahol reális esélyem van az ázsiai BL-re,onnan pedig ugye kijutni a klub VB-re!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
A bajnokságban eddig így állunk:
http://noob.hu/2010/06/03/feltavsams.jpg
Ebi Smolareket sikerült még az idény elején idehozni és mondhatni, hogy a hátán viszi a csapatot: 25 meccs 24 gól.
Az ázsiai bajnokok ligájában negyeddöntõben vagyunk
A ligakupából kiestünk rögtön az elején
A koreai kupában a 4ed döntõnél járunk
Amint vége a szezonnak sztem továbbállok.
Mindenkinek grat és további jó játékot

igen komolyak.
apropó... sikerült elvernem az MU-t hazai pályán 4-0ra és így továbbjutottam a BL-ben!!! :D

Nyári érkezõk:
Benji De Ceulaer (ingyen, PA: 192)
Florent Sinama-Pongolle (ingyen, PA: 187)
Tóth Balázs (ingyen, PA: 182)
Promise Isaac (4m euro, PA: 195)
És már be is húztuk az elsõ kupánkat :)
Bár letudom annak a kupából való kiesést, hogy a gép szabotált... noname csapat ellen 2-3 sérült, lényegében az összes csatárom sérült volt a Barca ellen. Ifiseket hoztam fel csatárnak (gondolhatjátok milyen "jó" mérkõzés volt)
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mert nekem sorra írja ki hogy melyik válogatott keres menedzsert, vagy ez nem jelent semmit és várnom kel arra hogy felajánlják nekem?
Angol Premier Liga nyertese - LIVERPOOL
Angol FA Kupa nyertese - LIVERPOOL
Angol Liga Kupa nyertese - LIVERPOOL
UEFA Bajnokok Ligája nyertese - LIVERPOOL
Egy kis mese: A Premier Ligában bajnoki címvédõként csak 2.helyre vártak minket, de az én kis "CSODA" csapatom nem érte be a 2.hellyel, Liverpoolban óriási öröm ünnep volt akkor amikor az Anfield en maradt szurkolóink meglátták az óriás kivetítõn hogy Daniel Pacheco megduplázta a Liverpool elõnyét amit Fernando Torres szerzett a Wigan Ath. ellen. A Chelsea akár 8-0 ra is nyerhetett volna a Sunderland ellen, ha mi nyerünk akkor mi vagyunk a bajnokok, és ez történt 2év 2Premier Liga serleg.
A BL-ben csak büntetõkkel tudtuk legyõzni a Bõrnadrágosokat, mert Kuyt ugyan megszerezte a vezetést, de Kroos egyenlíteni tudott. A Bayern végig védekezte a döntõt, szóval megérdemeltük a gyõzelmet.
Az FA Kupa és a Liga Kupa sima volt szóval arról nem is írok.
+1kép

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi