Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
well lehet róla szó.

king82
Tudom, lehet segítség kellene neki. Vagy ha egy kicsit rágjuk a fülét meg is csinálja. De az is lehet, hogy nem. Mint ahogy a vak is mondja majd meglátjuk mi lesz.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Huni92

Huni92
kápelló bácsi 5435434 millió éve azt mondta, hogy új hátteret kapunk, és néhány új fícsört is megcsinál <#ravasz1><#nezze>

king82
Capello bácsi nincs kedved megint kiírni a fejlécbe ki milyen csapattal van?

Huni92
A skin szerintem az alap fm skin dark változata, a logókat pedig letöltheted innen.

king82
Ha tartaléknak kell és keveset fog játszani szerintem néz körbe a Bundesliga 2-ben vagy az olasz másodosztályban.

Üdv.
Hosszú kihagyás után a Wigan Athletic csapatával kezdtem egy karriert.
2009/2010
Tabella:

Igazolások:

2010/2011

Tabella:

Igazolások:

Játékos Stat:

Yannick Djalót és Bianchit mindenkinek ajánlom... Yannick mindössze 800ezerért jött el, és már az elsõ évbe lõtte szépen a gólokat, de a másodikba már szinte szárnyalt, tõlem lett válogatott is. Bianchi már drágább volt de bõven megérte az árát szerintem.

king82
Már túlvágyok rajta. :D

grat
a skinedet meg a logokat be tudnád pls linkelni?

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Huni92
Na, kusslegyen :D
Gratta!
Chelsea betöltve, 6-0 az 5. helyen álló Burnley ellen. Elég szenvedõs a szezon eddig, szarul játszunk, kevés gólt lövünk, de ott vagyunk az élbolyban 12 meccs után.

VRolee94
+ Elvállaltam Argentína szövetségi kapitányi posztját és az Észak-Írek ellen nyertünk is elsõ meccsemen.
Elvárás: A 2014-es VB való részvétel kiharcolása.

Újpest & Liverpool Michelisz Norbi a király!

VRolee94
Liverpool 2011 nyár
Kaptunk ismét egy kis pénzt és el is költöttem nagyrészét.

Neuer leigazolása volt szerintem a legnagyobb húzásom, 8mérkõzést játszott már (7barátságos,1 Community Shield Chelsea ellen) és még csak 1 gólt kapott.
Kadlec nagyszerûen beilleszkedett a csapatba már 4gólt rúgott.
Még keresek valakit bal hátvéd posztra mert most egy fiatal román játszik ott és azért kéne mellé egy másik ember is ha megsérülne vagy valami.
Esetleg valakit tudtok ajánlani?

Fabio Capello
nem kéne elolvasni azt a sacc 100 bejövõ üzenetet? :D

king82
Na meg van az új kapus, ebben a szezonban õ védi majd a kapunkat. Közben aki tudót és lejárt a szerzõdése el is ment a klubtól. Sebaj mert így a fizetési keret végre pluszos, sõt maradt egy kis tartalék is.

Nagy gratuláció a MÁLTAI TIGRISEKNEK!

bakkerman
igen,tudom hogy nagyon nehéz lesz,mert még most sem értem,és ismerem annyira ezt a környezetet,jönnek egymás után a meccsek és én próbálom a legjobbat kihozni a csapatból,de nekem ez volt a célom,untam európát,és tetszik ez az ázsia dolog :)) ha nem jön be,akkor megpróbálom 1 szezon múlva,de sikerülni fog :))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Fabio Capello
Végülis csak szinte mind kulcsember, és végülis csak a támadószekcióm 90%-a <#boxer><#violent>

Fabio Capello
A máltai tigrisek ismét pontot loptak, és tartják a harmadik helyet! :D Jóez idegenben szvsz, bár nyerhettünk is volna... :(

grat :)

Fabio Capello
Hölgyeim és uraim, a válogatott legnagyobb sikere az elmúlt 50 évben! :D Mondtam én hogy megállíthatatlanok leszünk! :D És harmadikok vagyunk a csoportban! :D

Huni92
annyiban igazad van, hogy azóta hanyatlik a válogatott, mióta én irányítom õket :D

zyndar
bakkerman: Te biztos vagy benne, hogy mindig sikerülni is fog? (no offense)
Huni: igazad van, nem hiba. A 21 helyes visszacsúszás a kinevezésedkor történt.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
miért lenne hiba? :)
nem kötöttem le barátságos meccseket, míg a többi válogatott játszott, szóval rendben van a dolog.

Fabio Capello
LOÁÁÁL :D

bakkerman
az SI nem komázza a brazilokat,ezért beprogramozták,hogy folyamatosan gyengüljenek xd

king82
Na ez azt kell mondanom nem kicsi hanem nagyon nagy hiba. Huni ez hogy történ?

Huni92
bakkerman
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSS igeeeeeeeeeeeen továbbmentünk,ott vagyunk ázsia legjobb 4 csapata közt,igen,igen,igen!!!!!!!!!!!!! megcsináltuk!!!!! OMG

DONGUBA
kosz remelem az majd megnezem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
természetesen csak Ázsián belül tudok nyújtózkodni,ugyanis csak 7 ország van betöltve :) ami ebben a mentésben nálam azt jelenti,hogy 7 országban leszek bajnok,és kupagyõztes :D

bakkerman
véget ért a 2. szezonom az Al Muharraq-nál,idén is meglett a bajnoki cím,és 4 hazai kupa. A BL-ben az Al Ittihadot( !!!!!!!) ) vertük ki a nyolcaddöntõben,így júliusban a legjobb 8 között várjuk a folytatást(elég hülye rendszerben zajlik az ázsiai bl).
íme az elsõ 2 évem statisztikája:

Játszott meccsek: 95
Gyõzelmek: 63
Döntetlenek: 20
Vereségek: 12
lõtt gólok: 235
kapott gólok: 82
-------------------------
Begyûjtött trófeák: 9
Ebbõl hazai bajnoki cím: 2
Egyéb,nemzeti kupák: 7

mint látszik,otthon nem nagyon van ellenfelünk,ezért a következõ szezon végén BIZTOS hogy elmegyek,remélem olyan klubba,ahol reális esélyem van az ázsiai BL-re,onnan pedig ugye kijutni a klub VB-re!!

Huni92
midas touch, ha nem tévedek.

DONGUBA
Ez melyik skin?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

myl0

myl0
Dél-Koreában a Szuvon Samsung Blue Wings csapatával kezdtem el egy vándor karriert:
A bajnokságban eddig így állunk:
http://noob.hu/2010/06/03/feltavsams.jpg
Ebi Smolareket sikerült még az idény elején idehozni és mondhatni, hogy a hátán viszi a csapatot: 25 meccs 24 gól.
Az ázsiai bajnokok ligájában negyeddöntõben vagyunk
A ligakupából kiestünk rögtön az elején
A koreai kupában a 4ed döntõnél járunk
Amint vége a szezonnak sztem továbbállok.

Mindenkinek grat és további jó játékot

Fabio Capello
ja <#szomoru1><#rinya>

zorrobomber
És még Mifsud is lesérült :D

Fabio Capello
Hát igen... várható volt hogy a kis csapatkám pofozógép lesz a válogatottak porondján, de csak erõsödünk, és egy nap lecsap a BOSSZÚ!!! MÁLTA VILÁGBAJNOK LESZ HA ADDIG ÉLEK IS! HAAAARRRRRRRRRRR!!!!!!4

Fabio Capello
A BL-ben a Lyon, Porto, Olympiakos triót kaptam... Sima elsõ hely úgyérzem :)

Fabio Capello
Újonc parádé a kupában :)

wow!
igen komolyak.

apropó... sikerült elvernem az MU-t hazai pályán 4-0ra és így továbbjutottam a BL-ben!!! :D

Fabio Capello
FM2006, HSV 2008/09

Nyári érkezõk:

Benji De Ceulaer (ingyen, PA: 192)

Florent Sinama-Pongolle (ingyen, PA: 187)

Tóth Balázs (ingyen, PA: 182)

Promise Isaac (4m euro, PA: 195)

És már be is húztuk az elsõ kupánkat :)

kikaptam MU ellen BL-ben, szerintem nem fogok szerzõdéshosszabbítást kapni. Még csak 2011 február van, szóval a bajnokságot még megnyerhetem, bár ez siralmas eredmény a tavalyihoz képest. (tavaly Spanyol Kupa illetve Spanyol Bajnokság is enyém volt). Aki nem tudná: Real Madriddal vagyok.

Bár letudom annak a kupából való kiesést, hogy a gép szabotált... noname csapat ellen 2-3 sérült, lényegében az összes csatárom sérült volt a Barca ellen. Ifiseket hoztam fel csatárnak (gondolhatjátok milyen "jó" mérkõzés volt)

Magic Boy
Van, hogy felkérnek (ez a ritkább), de ha nincs valamelyiknek managere akkor te is jelentkezhetsz.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

DONGUBA
Ha olvasod hogy keres ramesz a valogatottra es jobbfelul jelentkezel.

VRolee94
Hogy lehet elvállalni a válogatottak irányítását?
Mert nekem sorra írja ki hogy melyik válogatott keres menedzsert, vagy ez nem jelent semmit és várnom kel arra hogy felajánlják nekem?

VRolee94
Nos vége lett a Liverpool 2010-2011 es menetelése.
Angol Premier Liga nyertese - LIVERPOOL
Angol FA Kupa nyertese - LIVERPOOL
Angol Liga Kupa nyertese - LIVERPOOL
UEFA Bajnokok Ligája nyertese - LIVERPOOL
Egy kis mese: A Premier Ligában bajnoki címvédõként csak 2.helyre vártak minket, de az én kis "CSODA" csapatom nem érte be a 2.hellyel, Liverpoolban óriási öröm ünnep volt akkor amikor az Anfield en maradt szurkolóink meglátták az óriás kivetítõn hogy Daniel Pacheco megduplázta a Liverpool elõnyét amit Fernando Torres szerzett a Wigan Ath. ellen. A Chelsea akár 8-0 ra is nyerhetett volna a Sunderland ellen, ha mi nyerünk akkor mi vagyunk a bajnokok, és ez történt 2év 2Premier Liga serleg.
A BL-ben csak büntetõkkel tudtuk legyõzni a Bõrnadrágosokat, mert Kuyt ugyan megszerezte a vezetést, de Kroos egyenlíteni tudott. A Bayern végig védekezte a döntõt, szóval megérdemeltük a gyõzelmet.
Az FA Kupa és a Liga Kupa sima volt szóval arról nem is írok.
+1kép

Forza Italia
Na Brazília szövetségi kapitánya lettem. Elvárás a VB-n való részvétel.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zyndar
"A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!"

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Végeredmény. A rájátszás elsõ fázisában sikerült (igen nehezen) a Granada gárdáját felülmúlni, így jövõre a 2. vonalban folytatjuk. Kb. 15 játékost kell igazolnom, de sebaj, legalább zsetonunk sincs <#hawaii>