Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak sértõdés lett volna az egészbõl, hogy xy-t nem vártuk meg, z miatt nem tudunk játszani stb.
Szal akik esetleg kimaradtak, és szeretnének játszani, azok verbuválódjanak össze, aztán lehet ugyanúgy játszani egy 4-5-6 emberrel.
CSAK a Fradi
két dolog miatt választottam õket: aktivitás a fórumon, és ötletelés az egész online témával kapcsolatban. (na meg water azé', mer' õt régebbrõl ismerem, de ez apróbetûs rész)
aki aktíva(bba)n fórumozik, azt az ember megismeri, tudja, mire számíthat tõle. na most ha 1-2-3-4-x olyan emberrel játszanék, akikrõl nem tudom, hogy milyenek, az elég nagy zsákbamacska. nem rád gondolok most egyébként.
akik meg beírták, hogy játszanának, aztán egy árva félmondatot nem fogalmaztak meg utána, azokat -szerintem érthetõ módon- hanyagoltam.
nem arra ment ki a játék, hogy xy-t a nickje, vagy logója miatt nem hívtam, és no offense.
mellesleg azt mondom, hogy mások is próbálkozzanak meg, hozzanak össze egy csapatot, és adjanak az érzésnek.
mondjuk 4-5-nél több ember már necces, ahogy azt már mondtam. most érezzük is, hogy nem egyszerû összehozni a népet ugyanabban az idõintervallumban.
Akvik - Lille
Utley - Boulogne
Water - PSG
Termi - Rennes
Huni - Toulouse
Lezajlott az átigazolási idõszak, játszottunk pár barátságos meccset egymás ellen, és elkezdõdött a bajnokság valamint az EL selejtezõ. Ez utóbbi sorozatban Akvik és én vagyunk érdekeltek, bejutottunk a csoportkörbe. Nekem kemény csoportom van, mert a Werder és az Everton is gondokat fog okozni. A 4. csapat a Fredrikstad.
Lökök egy képet az összes átigazolásról.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Igazolásaink
Kezdek egyet a Tottenham-al. Jövök majd a képekkel
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
a másik dologról,én a pesben is a legnagyobb idõfokozaton játszom 😊 egyszerûen szeretem nézni a meccset,figyelni hogy játszunk,melyik oldalunk az erõsebb,végrehajtják-e azt amit kérek,ki a gyenge pont,ki ad el sok labdát etc...idõigényes "hóbort",de amióta így játszom,egyszerûen nem tudok "kiszeretni" a játékból 😄
Mexikó-Brazília 3-1
Algéria-Svájc 0-1
Brazília-Svájc 0-1 (!!!)
Algéria-Mexikó 0-1
Akkor Svájc 6 pont, Mexikó 6 pont a másik 2 csapat 0 pont. Most hogy is van ez? Mit kellett számolni?
Forza Juve per sempre!
ami érdekesebb ennél, az a kupa. ugyebár az almeriat kivertük, és jött a negyeddöntõben az espanyol. 2-0, 3-1 --> 5-1 összesítésben, elõdöntõbe jutottunk.
elsõ meccs, jött a barca, és 1-1 lett a vége. meglepõen jók voltunk, ugyanakkor sok reményt nem fûztem a továbbjutáshoz. ennek ellenére barcenlonában 0-0-s félidõ után kicsi fejmosást tartottam, és bejött. 3 perc alatt llorente 2 gólt szerzett, több találat nem esett, 3-1 összben, döntõ jön, ahol az ellenfél a zaragoza lesz.
egy vereség után kilépni, és full meccset nézni két olyan dolog, amit nem értek 😄😄
Mexikó-Brazília 3-1
Algéria-Svájc 0-1
--------------------------------
Brazília-Svájc 0-1 (!!!)
Algéria-Mexikó 0-1
jött tehát az utolsó kör,és ugye a játékban pontazonosság esetén az egymás elleni eredmény számít,így ha én nyerek,és a brazilok is nyernek,akkor 3 6 pontos csapat lesz,és jöhet a matek...DE NEM KELLETT
SVÁJC-MEXIKÓ 5-0
ALGÉRIA-BRAZÍLIA 0-5
nem volt hozzáfûzni valóm a meccshez,egyszerûen megaláztak,és nem Ochoán múlt,hogy nem kétszámjegyût kapunk...meccsnek vége lett,azt meg se vártam,hogy kibasznak-e,alt+f4,vezérlõpült>programok telepítése és törlése>football manager 2010 uninstall
köszi puszi,hogy végigolvastátok,elég régóta játszom az FM-el,sose futamodtam meg akármilyen csapattal kaptam ki akárkitõl(szoptam már ki Barcával 0-3-ra,otthon,stb...),de ilyen pofont még sose kaptam,pedig még a cm 2004-el is játszottam...majd valamikor újrarakom,de nem látok rá sok esélyt,nagyon bosszús vagyok...azt tudni kell,hogy én minden meccsemet full match beállítással játszom,hogy még élethûbb legyen,ezért tényleg átgondolom kivel kezdjek(egy meccs nálam kb 30 perc),de nem tom mi lesz még...sziasztok!!!!

Szóval én arra gondoltam hogy lenne két liga(olasz és angol bár ha van igén akkor spanyol)5-5csapattal akik küzdenének a bajnoki címért(lehetõleg egyforma csapatok választása:én az alábbi csapatokra gondoltam:olasz:genoa,napoli,palermo,fior/samp,udine.angol:aston villa,tottenham,s.land,everton,westham/blackburn.közülük lehetne választani csak azért hogy ne legyenek olyan nagy eltérések).
Két 5fõs csoportnak könnyebb összehozni az idõpontokat mint 10embernek.Legalábbis szerintem.Nem lenne egységes rep és átigazolási sapka hanem amit a gép generál.
Na ennyit akartam csak.
Bar mi 3-an jatszottunk es nem vettem eszre az en kis gepemen valtozast.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Értem, hogy a sok emberre írtad, van is benne vmi.
CSAK a Fradi
a sebességet nem a ligára értem, hanem a sok ember miatt nem fog pörögni az egész.
Nekem ez a kiegyenlítõsdi nem tetszik annyira, pont az veszne el, hogy ki milyen csapattal van (márpedig szimpátia alapján választunk 😊.
De persze, ha ez kell, akkor mehet.
Mi igaz csak 3-an toltuk nemrég, de a sebességgel semmi baj nem volt, pedig elég sok ligát (10-12 körül) belõttem.
CSAK a Fradi
egységes patch kell, másképp nem téma az egész.
dumálásról annyit, hogy van egyszerûbb megoldásom, mint a játékbeli chatszoba. ha eljutunk odáig, akkor majd benyögöm, mirõl beszélek.
janba: skintõl függ, de valahol van egy progi, amivel belematathatsz a skin beállításaiba. ha megtalálom, belinkelem.
elsõ meglátásom: 8-9-10 ember van kb, ez kurvasok. nem tudom, hogy ki játszott ilyent és ki nem, de saját tapasztalataim alapján azt mondom, hogy mire lepörgetjük az átigazolási idõszakot ennyien, napi 1-2-3 óra játékkal, addigra kijön a következõ fm.
4 emberhez is kell egy kurvajó net, és egy jó gép, ez a szerver. a többieknek is egy szint azért jó ha van, na.
félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ne játszunk, csak nagyon lassú lenne az egész. viszont ha mégis kitartotok emellett, azt mondom, hogy mittom 8 emberbõl ha 5 jelen van, lehet nyomni. majd mindenki meglátja, hogy nagyon kevés alkalom lesz, amikor ráér az egész társaság, mert nehéz összehangolni.
mi van még. pénz. ha nagyon egyforma feltételeket akartok/akarunk, lehet csinálni egy olyant, hogy a reputationt ugyanarra a szintre nyomjuk a csapatoknál, és ugyanannyi pénzt kap mindenki. nem csináltam ilyent, de megoldható, mivel láttam már efféle variációt.
bajnokság kérdésérõl annyit, hogy olyan liga kell (szvsz), ahonnan nem 150 év múlva lehet valami nemzetközi kupát nyerni.
valaki írta, hogy szétszóródva is mehetne a bugi. nos, meglátásom szerint abban nincs annyi izgalom, mert kicsi az esélye, hogy többször játszunk egymás ellen.
mindenképpen nagy adatbázis kell.
a végére annyit, hogy lehet csinálni egy olyant, hogy feloszlunk 2 csoportra, például az alapján, hogy ki hol játszana szívesebben, és 5-5 ember nyomná.
nem szentírás ez, hozzáfûznivalókat várom 😄
ja, az meg nem ér, hogy engem benyomtok mucsaröcsögére menedzsernek <#ejnye1>#ejnye1><#idiota>#idiota>
CSAK a Fradi
4-4-2, annyi a lényeg, hogy a 4 kp középen van mind...1 mc, és 3 amc. A középsõ amc Suarez, támadó mentalitás 😊

CSAK a Fradi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Vélemények?
Így lenne a legjobb.
Angol azért jó, mert fullon van pénzzel (meg az olasz is), a többi neccesebb.
CSAK a Fradi