Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
majd adnak szerzõdést.

Még egy kérdésem lenne:2011-ig szóló szerzõdésem fél év múlva lejár. Folyton olyan leveleket kapok, h elképzelhetõ, hogy távozok. Én nagyon maradnék, és a vezetõség is azt akarja, de nyáron elutasítottam 1 szerzõdéshoszabbítást, mert MTK-ba akrtam menni, de most már maradnék. Nem lehet vhogy rásegíteni a szerzõdéshosszabbításra? Nem akarok távozni!
zorrobomber
Mondjuk megértem eddig miért nem vezették be, balansz itt kemény dió lesz, ugye nem 2 liga van és ezeket úgy egyensúlyban tartani hogy reálisnak tûnjön az egész, nem semmi meló lehetett.

zorrobomber
Mit-mit??? 😄 Azt hogy ha 8 éven keresztül bejutsz a Lokival a Bl-be, vitézkedsz mindenhol, akkor folyamatosan növekedni fog, még ha lassan is a liga respektje is és jönnek egyre jobb játékosok, nem lesz "plafon".

DONGUBA
Ez a dinamikus reputacio mit takar?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Röviden amit mond(nem fordítás):
- Lesznek játékosügynökök, akik különböznek majd
- Új szerzõdés kikötések(clause-ok), kb. 12
- A szerzõdés tárgyalásoknak új rendszere lesz(ahogy értelmeztem, le kell ülni a játékossal és egy párbeszédszerû rendszerben megegyeztek valamiben és aztán dönt a játékos hogy aláírja e vagy nem)
- A tréning egyszerûsödik, de egyúttal "mélyebb" is lesz 😊
- Mind game-ek, interakciók változnak (privát beszélgetések lehetõsége)
- Ha az önkormányzat nem engedi bõvíteni a stadiont, kérhetsz teljesen újat is
- Kérheted hogy több %-ot kapj a játékoseladásból vissza a transzfer büdzsébe
- A Hírek és az Inbox újra egyesül, és kaptak egy fejlettebb subscription felületet
- A meccsmotor kicsit fejlettebb(stadionok, nézõk, stb), de emellett a játékosok kaptak érzelmeket. Részletesebb gólörömök, gondolom reklamálás stb.
ÉÉS BAKKER, a végére a legnagyobb durranás szvsz, DINAMIKUS LIGA REPUTÁCIÓ 😄
Najó ettõl lefostam a bokámat, most megyek nem is tudom mit csinálni. Számolni, októberig, bázz. Ja még annyit hogy nem fordítottam, hanem hallgattam és kb lefirkáltam amirõl beszél.

Köszönöm nektek, sikerült letölteni, minden ok😊 Köszi!!
zorrobomber
<#eljen>

zorrobomber
Ja hát én a max amit kaptam emberért az asszem 40ezer euro 4 év alatt részletekben kifizetve 😊 legjobb kapusom meg Gróf Dávid 😛 😊 Majd toljad a képeket, nekem otthon ma nincs netem de pár éles meccset tuti tolok. Na meg jön majd Gerákkal a dicstelen/dicsõséges tavaszi hadjárat portugálokkal svédekkel meg minden. Amúgy az nagyon alja hogy Dombit próbáltam visszacsábítani? 😄

DONGUBA
En lipcseit hoztam eldinget davidsot gulacsit...sokat elmond hogy gulacsi a legjobb kapusom😄DDD
Amugy noname embereket igazoltam de elvittek omar daleyt 600 ezer fontert mast nem tudtam eladni.
Kertem anyaegyesuletet es kaptam egy szar MANUTD-t akik elkuldtek masaccit meg j.hernandezt de mast nem akarnak.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zorrobomber
Alapból 2. helyre várják õket szóval elvileg nem is kell. amúgy sok szemetet kiszórtam és jöttek is új arcok, bár Horváth Pétert leigazolását nem rágtam át kellõképpen 😄 Mindenesetre két gólt már vert 😄

DONGUBA
Most kezdtem veluk en is csak nem sima adatbazis hanem fmbase-rol szedtem es abban indultam de hat sok love nics

Forza Italia
kb😄
baiter jeruzalem, arsenal kijev és az aberdeenen keresztül kerültünk ide

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

zorrobomber
Innen már minden meccs ajándék xd

Forza Italia
Megvaaaaaaaaaaaaan

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Rózsa Dániel xd

zorrobomber
Végy egy jó kapust látom megvan, ki az? 😊 <#eljen>
Tennap nem találtam a lokis mentést, morfondíroztam kivel legyek, aztán ráböktem a Hungary válogatottra. Na de ugye kellett melléjük valami klub is, páran ajánlottak is szerzõdést, Bradford és Hajduk között vaciláltam, elõbbi lett, Coca Cola League 2 feljutás esélyes.

Forza Italia
EL 4. kör
közelebb került a csoportkör😄

Barnabyka
letöltés segítõ progik .. vagy töltsd firefox-al. és amikor megáll kattint te is amegállító gombra utánapedig a folytatásra..meglátod jó lesz 😉

DONGUBA
Szedd a harmast az a legjobb

A gond az, h hihetetlenül lassan töltötte, pedig jó a gép, és hát így megszakadt... Ha a 10.2-eset letöltöm az jó? Vagy karrieri távozásért mindenképpen a 3-as kell?
Köszönöm mindkettõtöknek, pont most töltöm le😊
Huni92
29 hivatalosan, asszem.

zyndar
Kb. 1,5 hónapja nem játszottam <#buck> Az FM2011 októberben jön, ugyi?

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
canales csatár volt, mert benzema a szezon 80%-át a Sanitas Klinikán töltötte 😊
egyébként messit csak azért vettem volna meg, hogy gyengítsem a barcat 😄
namindegy, hagyom a mentést, asszem 😊

akvik
jóbeszél az öreg.😄
am meg grat mindenkinek szép eredmények.Canales csatárszerepkörbe tolta?
Látom azé messikére szükséged van.
Bakker:Muntarit eladni 10 alatt?<#guluszem1> hát inkább zanettitõl vállnék meg.

Huni92
már csak vegetálok, hetente egyszer elindítom és játszok vele 2 órát, aztán save & exit 😄
nyár van, élni kell 😊

zyndar
Nem unatkozol te egy kicsit?? <#vigyor3> Am grat!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Forza Italia
Nem hittem volna 3-1 után h sikerül otthon a bravúr

Barnabyka
DONGUBA

Sziasztok! A 10.3-as patchet honnan lehet letölteni?
Forza Italia
Visszatért😄

Huni92
Real Madrid - 2010/2011

2. szezon végéhez érkeztem, a Copa del Reyt leszámítva minden trófea begyûjtve.
Benzema játszott összesen vagy 15 meccset a szezonban, többnyire sérült volt. A BL döntõre felépült, lõtt egy gólt, majd lecseréltem. 3-2-re nyertük az Arsenal ellen egyébként, Guti és Raúl is kapott 15 percet. Elõbbinek ez volt az utolsó pár perce a pályán, utóbbi még maradna, de 6,5 milliós fizut kér, évi 5 meccsért meg az sok.
Guti és Dudek már a figyelõi ill. edzõi stábot erõsíti, Albiol távozása február óta hivatalos, hiszen megy vissza Valenciaba. Gago kölcsönjátéka lejárt, ám a Sevilla 15,75 millió euróért végleg megvette. Xabi Alonso eladásán komolyan gondolkodom, elég gyatra volt mindkét évben. Drenthe elmegy, és Vaart jövõje sem biztos.
Érkezik ingyen Ribéry, és valószínûleg más nem is jön. Messi továbbra sem akar aláírni, pedig megvenném.

465 millió van most már a kasszában, lehetne vásárolni ebbõl ^^

Najó, néhány kép, aztán heló.

http://noob.hu/2010/08/10/atnezes.PNG
http://noob.hu/2010/08/10/stat.PNG
http://noob.hu/2010/08/10/team.PNG
http://noob.hu/2010/08/10/tabella_0.PNG

Forza Italia
jaja😄
Most nincs sok szünet mert készülni kell az EL ra😄
Köszi a dicséretet😄

zorrobomber
<#eljen>

zeng már szombathely: "ha végigmegy a fõutcán egy focistagyerek..." 😄
grat amúgy! <#worship>
Forza Italia
Vége az elsõ szezonnak. Elégedett vagyok

10.3-as patch, 10 milla alatt nem engedték el
Forza Italia

bakkerman
nah,megvan az elsõ idei pofon,kupa negyeddöntõ,Catania-Inter 1-0 nem voltunk a pályán,mondjuk nem is olyan felállásban mentem ki mint egy bajnokira...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
nah,az elsõ szezon felénél járok,19 forduló után vezetem a tabellát veretlenül,fõbb meccs eredmények:
Roma 4-0
Fiorentina 1-0
Lazio 3-0
Udinese 1-0
Napoli 3-1 (10 perccel a vége elõtt még 0-1 volt)
Milan 2-0
Juventus 2-0

BL-ben csoportelsõ lettem a Sevilla,a Bordeax,és a Rubin elõtt. Az olasz kupa negyeddöntõjében a Cataniat kaptam,a BL-ben pedig a Lyon-t,letelt a téli átigazolási szezon,Mancinit próbáltam eladni,vagy legalább kölcsön,hogy a fizuját ne perkáljam,de reális a játék ebbõl a szempontból,játszott 2 tétmeccset nálam,azokat is csereként,és lófasznak se kell...Destro szépen épülget be,míg Eto'o afrika kupázik. Nyáron valószínûleg távozik Muntari,mivel Zanetti és Cambiasso mellett nem nagyon fér be a VKP posztra,a kiszemeltem Tiberiu Guarente,11m€-ért hozható,Muntarit is minimum 8-ért adom majd,hogy nagyon ne költsek a nyáron,a játékban nagyon nagy adóssága van a nerazzurinak,havonta olyan 1 millával csökken a számla...

akvik
eznemfészbuk xD

Huni92
lájk 😄DD

bakkerman
10.1-el nyomom

Terminátor14
Viccnek jó volt 😊

Az új patch-ben már kb 15 misi kell kezdésnél, hogy eljöjjön, késõbb meg még több.

CSAK a Fradi

akvik
10.3-as patchel nemigen...olyan 8-10milla közt van az ára

bakkerman
10 millió Lukaku??? ha rögtön,az elsõ nap már ránézel,3 milláért tied

zyndar
Jééé, Sanogo és Yatabaré? Lukaku mikor jön? <#hawaii>
Am grat!

genoa, 2009/2010-es szezon

tabella
bajnokik
keret
átigazolások
olasz kupa meccsek
európa liga

maximálisan elégedett vagyok ezzel a szezonnal, bajnokok lettünk és bejutottunk az európa liga döntõjébe, ahol epikus csatában kaptunk csak ki a szintén olasz roma-tól. azért kár érte, mindegy. itt az új szezon bizonyíthatunk a bl-ben. 😊