Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
- Lesznek játékosügynökök, akik különböznek majd
- Új szerzõdés kikötések(clause-ok), kb. 12
- A szerzõdés tárgyalásoknak új rendszere lesz(ahogy értelmeztem, le kell ülni a játékossal és egy párbeszédszerû rendszerben megegyeztek valamiben és aztán dönt a játékos hogy aláírja e vagy nem)
- A tréning egyszerûsödik, de egyúttal "mélyebb" is lesz 😊
- Mind game-ek, interakciók változnak (privát beszélgetések lehetõsége)
- Ha az önkormányzat nem engedi bõvíteni a stadiont, kérhetsz teljesen újat is
- Kérheted hogy több %-ot kapj a játékoseladásból vissza a transzfer büdzsébe
- A Hírek és az Inbox újra egyesül, és kaptak egy fejlettebb subscription felületet
- A meccsmotor kicsit fejlettebb(stadionok, nézõk, stb), de emellett a játékosok kaptak érzelmeket. Részletesebb gólörömök, gondolom reklamálás stb.
ÉÉS BAKKER, a végére a legnagyobb durranás szvsz, DINAMIKUS LIGA REPUTÁCIÓ 😄
Najó ettõl lefostam a bokámat, most megyek nem is tudom mit csinálni. Számolni, októberig, bázz. Ja még annyit hogy nem fordítottam, hanem hallgattam és kb lefirkáltam amirõl beszél.
Amugy noname embereket igazoltam de elvittek omar daleyt 600 ezer fontert mast nem tudtam eladni.
Kertem anyaegyesuletet es kaptam egy szar MANUTD-t akik elkuldtek masaccit meg j.hernandezt de mast nem akarnak.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
baiter jeruzalem, arsenal kijev és az aberdeenen keresztül kerültünk ide
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Tennap nem találtam a lokis mentést, morfondíroztam kivel legyek, aztán ráböktem a Hungary válogatottra. Na de ugye kellett melléjük valami klub is, páran ajánlottak is szerzõdést, Bradford és Hajduk között vaciláltam, elõbbi lett, Coca Cola League 2 feljutás esélyes.
közelebb került a csoportkör😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
egyébként messit csak azért vettem volna meg, hogy gyengítsem a barcat 😄
namindegy, hagyom a mentést, asszem 😊
am meg grat mindenkinek szép eredmények.Canales csatárszerepkörbe tolta?
Látom azé messikére szükséged van.
Bakker:Muntarit eladni 10 alatt?<#guluszem1>#guluszem1> hát inkább zanettitõl vállnék meg.
nyár van, élni kell 😊
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

2. szezon végéhez érkeztem, a Copa del Reyt leszámítva minden trófea begyûjtve.
Benzema játszott összesen vagy 15 meccset a szezonban, többnyire sérült volt. A BL döntõre felépült, lõtt egy gólt, majd lecseréltem. 3-2-re nyertük az Arsenal ellen egyébként, Guti és Raúl is kapott 15 percet. Elõbbinek ez volt az utolsó pár perce a pályán, utóbbi még maradna, de 6,5 milliós fizut kér, évi 5 meccsért meg az sok.
Guti és Dudek már a figyelõi ill. edzõi stábot erõsíti, Albiol távozása február óta hivatalos, hiszen megy vissza Valenciaba. Gago kölcsönjátéka lejárt, ám a Sevilla 15,75 millió euróért végleg megvette. Xabi Alonso eladásán komolyan gondolkodom, elég gyatra volt mindkét évben. Drenthe elmegy, és Vaart jövõje sem biztos.
Érkezik ingyen Ribéry, és valószínûleg más nem is jön. Messi továbbra sem akar aláírni, pedig megvenném.
465 millió van most már a kasszában, lehetne vásárolni ebbõl ^^
Najó, néhány kép, aztán heló.
http://noob.hu/2010/08/10/atnezes.PNG
http://noob.hu/2010/08/10/stat.PNG
http://noob.hu/2010/08/10/team.PNG
http://noob.hu/2010/08/10/tabella_0.PNG
Most nincs sok szünet mert készülni kell az EL ra😄
Köszi a dicséretet😄
grat amúgy! <#worship>#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Roma 4-0
Fiorentina 1-0
Lazio 3-0
Udinese 1-0
Napoli 3-1 (10 perccel a vége elõtt még 0-1 volt)
Milan 2-0
Juventus 2-0
BL-ben csoportelsõ lettem a Sevilla,a Bordeax,és a Rubin elõtt. Az olasz kupa negyeddöntõjében a Cataniat kaptam,a BL-ben pedig a Lyon-t,letelt a téli átigazolási szezon,Mancinit próbáltam eladni,vagy legalább kölcsön,hogy a fizuját ne perkáljam,de reális a játék ebbõl a szempontból,játszott 2 tétmeccset nálam,azokat is csereként,és lófasznak se kell...Destro szépen épülget be,míg Eto'o afrika kupázik. Nyáron valószínûleg távozik Muntari,mivel Zanetti és Cambiasso mellett nem nagyon fér be a VKP posztra,a kiszemeltem Tiberiu Guarente,11m€-ért hozható,Muntarit is minimum 8-ért adom majd,hogy nagyon ne költsek a nyáron,a játékban nagyon nagy adóssága van a nerazzurinak,havonta olyan 1 millával csökken a számla...
Az új patch-ben már kb 15 misi kell kezdésnél, hogy eljöjjön, késõbb meg még több.
CSAK a Fradi
Am grat!
tabella
bajnokik
keret
átigazolások
olasz kupa meccsek
európa liga
maximálisan elégedett vagyok ezzel a szezonnal, bajnokok lettünk és bejutottunk az európa liga döntõjébe, ahol epikus csatában kaptunk csak ki a szintén olasz roma-tól. azért kár érte, mindegy. itt az új szezon bizonyíthatunk a bl-ben. 😊