Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én 2 hét alatt kb. 10 csapattal kezdtem el, lenyomtam kb. 100 edzõmeccset, amiken minden fasza volt, szórtam a gólokat, stb. Aztán kb. 2 tétmeccs után resetelés, gólt nem lõnek, csak kapnak, sokszor az utolsó percekben. Ennyire szarul még sosem ment, pedig kb. 15 éve managerezem, ha nem régebb óta. Mondjuk sosem voltam az a nagy taktikus, a régebbiekben elég volt 1 taktika és azzal toltam végig egy szezont. Itt lehet, hogy minden meccs elõtt más taktika kell, vagy mi az istenfasza? 😊
Genoa-hoz és West Ham-hez nagy
<#taps>#taps>
igazolásokból: riquelme,burdisso,smithies,ayew,mattock,milevsky kulcsjátékos volt idén
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
uefa kupa gyõzelem/menetelés
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Mindketten jó playak, Masou Sissoko az elsõ meccsét egy Szuperkupa meccsen játszotta a Barca, ellen és gólt is szerzett 😄
(ja, megnyertem a Szuperkupát... Már csak a Spanyol Kupát, a Bajnokságot meg a BL-t kell és akkor jók vagyunk. Tavalyi szezonban csak 2. lettem a Bajnokságban, lecsúsztam 4 ponttal a Barcától sérülések miatt.)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Priskin nálam QPR-ben még csak csereként se játszik, pedig pont a képed után meg is néztem egy QPR meccset, de csak Buzsáky Ken-t tudtam megfigyelni... 😊
Véget ért a 2018/19-s szezon is. Röviden annyit, hogy mindent megnyertünk amit lehetett.
Igazolások
Community Shield
Európai Szuperkupa
Klub VB
Liga Kupa Sorsolás
Liga Kupa Döntõ
FA kupa Sorsolás
FA kupa Döntõ
Tabella
Statisztika
BL Sorsolás
BL Döntõ
Most pedig Copa América követketik Argentínával. A szezon vége felé megnéztem az összes bajnokságot és beraktam az összes argentínt a "nemzeti gyorslistához". Úgy gondolom hogy akik átlagban a legjobb teljesítmény nyújtották azoknak fogok behívót küldeni a torna küzdelmeire. Vagy ez hülyeség?
Én a fradival vagyok 6.szezonom kezdem,és hát szépen fejlõdik a csapat, bajnokságot behúztam 4 döntetlennel többi gyõzelem,a 2 hazai kupa is enyém lett elég simán,és bejutottam a bl be is ahol a chelsea,milan,dinamo kijev -et kaptam,és hatalmas meglepetésre sikerült másodikként továbbjutnom,ugy h az elsõ továbjutó milant otthon 2:0 ra le is gyõztem(hülye fejemmel nem csináltam képet,most meg új szezon van már ha vki tudná esetleg h tudnám visszanézni vhol az szoljon kérem)Ebben a menetelésbe a taktikának fõ szerepe volt úgy érzem hiszen 4-3-3 ba játszottam 3 csatárral akik eléggé szórták a golokat sanogo közel 50 golt termelt😄,6 év elején senkit nem vettem mert eléggé kész és fiatal a csapat,1-2 playa érkezet ingyen,de csak cserének.Ismét bejutottam a bl csoportkörbe a dianmo zagrebb ellen 2 db 0-0 ás meccs után és 11 esekkkel 3:0 ra nyertem ugy hogy a kapusom aki egy saját nevelésü játékos 3 at védett😊 nem is rossz😛 Az után potlás nevelésem már maxon van és elég tehetséges magyar játékosokat nevelek,így hamarosan megkezdem beépíteni õket is a kis csapatomba😊 pénz van 36 millió egyenleg és 15 millio átigazolásra,de csak komoly játékosokat veszek,és inkább már csak generált fiatalokat.😊
9 évnyi regnálás után viszont lemondtam....ezalatt 2 VB-n és 1 EB-n jártunk...legjobb eredmény a negyeddöntõ volt...😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De nekem eszembe nem jutna a Magyar Válogatottal 3 csatárral játszani, amikor egy világklasszis sincs köztük! Szerintem a válogatottnál szóba jöhetõ játékosokat tekintve a 4-2-3-1 ( szélsõkkel ) az ideális...
Az elmúlt pár napban láttam itt két olyan felállást, ami számomra "döbbenet", hogy mûködik... de mivel mûködik, minden elismerésem nektek! 😉
www.smart-bus.hu
SuperCup
Hát lejátszottam a visszavágót. Stat alapján jobbak voltunk, de kellet a mázli faktor is.
BL nyolcaddöntõ, 2. mérkõzés: Leeds - Real Madrid
Lol. Traoré lett az Európai Aranycipõ dí nyertese 😄 36 gólja 54 pontot ért. A második Gignac is 54 pontot szerzett, 27 góllal, több meccsen, a 3. Agüero 52-vel zárt.
Ilyen rohadt melegben nincs kedvem sokat írni, szóval inkább képeket nyomok be.
Bajnokság kisujjból kirázva, a kupát elbohóckodtuk, mert a döntõben megvert a Rapid.
Európai Szuperkupa elveszítve a Chelsea ellen hosszabbítás utáni 1-2-vel.
BL: halálcsoport (Real, Man. City, Fiorentina), de 2. helyen továbbmentünk. A többi látható itt.
Bajnoki tabella
Játékos stat (Traoré 30 meccsen játszott)
Igazolások
Átnézés
Csapat

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"
munkanélküliként kezdtem a játékot, kezdésnek asszem a bõcsnél és a tranmere-nél volt üresedés, mivel mind a két csapat felajánlotta, hogy legyek a menedzsere, ezért inkább az angolokhoz mentem. a tranmere az angol 3. ligában vitézkedik, és a szezon elején a 7. helyre várták a csapatot. a keret elég közepesnek (néhol kifejezetten gyengének) tûnt, így igyekeztem kicsit megerõsíteni a gárdát. Anichebe és Dalla Valle télen érkeztek.
a kupákról semmi extrát nem tudok mondani, eléggé leszartam õket. az fa kupában a második körig sikerült elmenni, a liga kupában szintén.
a bajnokságban végig elég hullámzó volt a teljesítményünk, hol gáláztunk, hol ellenünk gáláztak. volt rá példa, hogy az épp utolsó helyen álló csapat a mi pályánkon mosott le minket 5-0-ra, szal tényleg nem volt nálunk biztosan megjósolható eredmény. ez végig nagyon zavart. egy ideig azért tartottuk a lépést az elsõ 2-vel, de aztán szépen lemaradtunk. végül a 3. helyre sikerült beérni, amivel nem is voltam elégedetlen, bár a rájátszás sosem egy életbiztosítás (fõleg a mi hullámvölgyeinkkel).
az elõdöntõ elsõ meccsén még elõjött ez a balfaszkodás (4-3-ra kaptunk ki idegenben), az utána következõ visszavágó (4-0 ide) azonban már jelezte, hogy a szezon végére összekapta magát a csapat. az elõdöntõ végeredménye tehát így nézett ki.
a döntõbe a másik ágon a brighton jutott be, de itt már igazából nem voltak igazi kihívás. komolyabb helyzet nélkül focizták le a 90 percet. az eredmény elég simán kialakult. feljutottunk tehát, mindenki nagyon boldog stb stb.
második lettem az év edzõje szavazáson, más egyéni eredményre nem emlékszem. végül a legjobb játékosaimat mutatnám be:
Prejuce Nakoulma az egyik legnagyobb igazolásom volt. kemény 4,5 ezer euróért érkezett, 24 gólt rúgott az idényben, és már 1,4 milliót ér. valószínûleg távozni fog, ha jön érte egy jobb ajánlat, mert a második vonalhoz sztem kevés, és ha annyit kapnék érte, amennyi az értéke, akkor már vehetnék egy jóval minõségibb támadót is. kicsit sajnálom, mert megkedveltem.
Pátkai Máté 18 ezer eurót kóstált, mikor megértekezett az MTK-tól. ez mára 850 ezerre ugrott. a csapat assziszt-felelõse, minden meccsen felszántotta a pályát. nem rúgott sok gólt, de azokat mindig a legjobb pillanatban.
Victor Anichebe az evertontól jött kölcsönbe télen. hát egy állat a gyerek. kicsit szoknia kellett az új csapatot, de aztán kettesével meg hármasával rugdosta a gólokat. megpróbálom megszerezni a következõ szezonra is.
a karrierrõl annyit, hogy próbálom az egészet életszerûen csinálni, tehát, ha kapok vhonnan egy jobb ajánlatot, el fogom fogadni, de nem akarok mindenáron távozni. átigazolni 5 ezer eurót kaptam az új idényre, amibõl asszem megcélzom Messit meg Patot. viszont, ha õk vmiért mégsem jönnének, akkor kénytelen leszek eladni pár kulcsjátékosomat és újra elkezdeni az építkezést. elég kevés 2. ligába is elegendõ játékosom van. bocs, hogy nem mindenrõl tudtam betenni képet, csak már jó ideje vége az idénynek, így vmirõl már nincs meg a kép.
köszi, ha elolvastad, elnézést hosszért. sok sikert mindenkinek!
\"Hogy a gyom nyomjon agyon, soha nem hagyom!\"

2-2 lett a visszavágó, kiestünk.
ennek ellenére elmondhatatlanul meglepett ez a szereplés, erõnkön felül teljesítettünk.
bayern - city bl döntõ.
Igazi mackónadrágos gólt kaptunk! Hihetetlen védés aztán a csodakirúgás...
http://www.youtube.com/v/4AxzxL83UBw?fs=1&hl=hu_HU[/flas]
Taktikával kicsit próbáltam varázsolni, igazából üssetek de a Vasas 5-2-3-as felállása ihletett meg. Nem láttam a meccsüket(2-1re verték a Gyõrt), de láttam fantáziát az ötletben. Liberó helyett(nincs jó magyar SW) anchor man-nek raktam be Tóth Balázst, a két MC próbált fazonírozni, Huszti box-to-box-nak nem volt rossz csere, volt két tûrhetõ lövése is. A 3 csatár közben elöl szerencsétlenkedett. Cserélgettem õket, a target man-ek nem igazán jöttek be, ide három labdaügyesebb csatár kell, hogy ha kiszorulnak szélre akkor se csak bedobást vagy szögletet harcoljanak ki max... Ja mert a gólnál épp Rudolf volt középen, õ kapott egy fasza kiugratást amit bevert a pipába. Jön majd vissza Kenesei és Némó is lassan. Portugálok ellen viszont necces lenne ugyanez, más kell. Nem volt rossz de nem is nyertünk.

Ezt fel kell dolgoznom :]]
Más kérdés, hogy a fél csapat eltiltott lesz az elõdöntõ elsõ meccsén a Man. City ellen.
Grat a Halihoz!
BL-ben címvédõként, csoportelsõként jutottunk tovább és a Real Madrid-ot kaptuk. A meccs elõtt egyszer találkoztunk velük, akkor kikaptunk 1-0-ra.
Bár kikaptunk, és a mérkõzést sem mi irányítottuk, Belfodil formán kívül játszott, de hiszem hogy odahaza jobbak vagyunk egy góllal.
BL nyolcaddontõ elsõ mérkõzés - 2019
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
#63768: Az ég világon semmi... csupán nem gondoltam volna, hogy a 3 védõs játék eredményes lehet! 😉
www.smart-bus.hu