Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
nemsokára új gépet vásárolok. az lenne a kérdésem, hogy egy i5-760-as proci, 4gb ddr3 rammal ha az összes játszható ország minden ligáját betöltöm, akkor milyen sebességgel futna a játék?még nincs meg a gép, de már nagyon várom, hogy akár a fm10, vagy késõbbiekben az fm11-et kipróbálhassam úgy, hogy egy nap lepörgése ne 5-10 perc legyen<#mf1>#mf1>
Nektek milyen gépen fut a játék, és milyen sebességgel, milyen adatbázissal?
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ilyen dolgokba általában 0 beleszólása van, szóval megint elkalandoztatok kicsit :DD
Bár ez már valamivel érdekesebb dolog lenne, csak egyszerûen nincs benne a manageri feladatkörben.
CSAK a Fradi
#64107: köszi :)
Ha meg megunod ott a template, csinálsz magadnak saját mezt, saját szponzorral, aztán kész is.
amúgy igen, aztán kurvára lehet javítani a kapcsolatot manager és játékos között ezekkel a funkciókkal... van amikor egyes játékosok megharagszanak rám mert leoltom õket hogy bénák, és akkor próbálom javítani a kapcsolatot de csak ilyen faszságokat lehet tolni, meg hogy megdicséred a médiában...
relé:
"- Jobban átlátható pénzügyi dolgok." -> finances pont, tételesen le van írva minden
"- Csapatok egyedi szurkolóhangjai (dalok, stb)" -> vannak rá custom soundpackok
"- Részletesebb személyiség a bíróknak (ki mennyire hajlik a piroslapra illetve ilyen dolgokra)." -> ez is benne van, sõt az egyes managerekhez fûzõdõ hajlamossága is be van állítva, ha sokat kritizálod a bírót, könnyebben ítél ellened tizit, pirosat, szabálytalanságot.
"- Meg lényegében az összes buta hiba kiküszöbölése (pl. amikor egy low-end játékos félpályáról gólt lõ egy sztárkapusnak...)" -> ez IRL is megtörténik idõnként.
"pl. ki lehetne járni válogatott meccsekre vagy valami" -> ez is meg van oldva, csak kattints rá a meccsnél a kötõjelre/v./vs. jelre, és máris view lesz :]
Mikor 4-1-rõl feljöttem 4-3-ra havernak elszállt az agya. És az én két védõs overload taktikám jobbnak bizonyult mint az övé védõk nélkül... :D Hajnali kettõkor meg voltunk már hasadva kicsit... :D Egyébként nem nézzük egymás taktikáját egymás elleni meccseken. Ezt mondjuk sejtettük. xD
Forza Juve per sempre!
próbálkoztam úgy, hogy betettem egy saját logót a többi közé a mappában lévõ xml fájban meg egy új sorban elvileg megcsináltam, hogy azt is betöltse, mint bármelyik másikat, de nem rakta be...
köszönöm elõre is a segítséget.
ti milyen kiegészítõ dolgokat használtok FMhez? Facepack, reklámtábla pakk, ?
Játssz a fifával, meg a fifa managerrel, az neked való ezek alapján :)
CSAK a Fradi
inkább maradok FM-nél valami megfog benne, talán az hogy jobb mint a Fifa Manager :D
amúgy de, elõfordul ilyen, de van amikor olyan lehetetlen helyzetekben hogy...
stadionépítésre lehet javaslatot tenni a köv. verzióban.
hangok? nem hinném, hogy van valaki, aki nem kapcsolta ki a hangokat a beállításokban. FM-ezés alatt mehet a zene, oszt szevasz.
persze, lehetne bolondítani szimulátor fasságokkal, csak nem érdemes. gondolj bele, hogy milyen grafikai megoldás kellene ezekhez az utazgatásokhoz, meg hasonlókhoz, az pedig nyomná felfele a gépigényt rendesen.
aztán ha nem tetszene a grafika, azért menne a rinya.
az alapján, amit leírtál, én azt mondom, neked a fifa manager való, nem a football manager.
a való életben nem vertemeg az alcorcón a real madridot? nem lõtt másod-, harmad-, vagy negyedosztályban játszó játékos gólt 35 méterrõl? dehogynem :)
gondolom azt is hülyeségnek tartanátok, ha lenne egy olyan focimenedzser játék, amiben belsõnézetben kéne játszani, meccsekre külön kéne kimenned autóval, és úgy nézhetnéd a meccset mintha a gólvonal mellett állnál, és a laptopodon keresztül érhetnéd el a mostani menüt (bajnoksági táblázatok, csapatkezelés, stb)... játékos igazolásnál is ha személyes tárgyalás van akkor el kéne utaznod ami idõbe telne meg ilyenek... persze tudom ti a taktikázást meg az értékeket nézitek a játékban, nem akartok ilyen faszságokkal tökölni, de amikor én huzamosabb ideig FMeztem már hülyét kaptam a sok statisztikától és jó lett volna valami kreatív kikapcsolódás ingame, amitõl nem zökkennék ki a menedszer kerékvágásból...
eltekintve ettõl a hülyeségtõl én szívesen látnék FM-ben ilyesmiket:
- Lehetne külön interjút adni bizonyos újságoknak.
- Személyes párbeszéd a játékosokkal meccsen kívül/meccs elõtt/félidõben/meccs után. tehát nem csak ilyen egyszerû "dühös vagyok" meg "szenzációs" opciót kéne benyögni, hanem elbeszélgetni vele és rámutatni a hibáira meg hogy min változtasson
- Jobban átlátható pénzügyi dolgok.
- Új mez tervezése (opcionális dolog lenne).
- Stadion alakítása vagy stadion építése.
- Átláthatóbb és dinamikusabb edzésterv.
- Képességjavulás részletesebb jelentése, esetleg real-time követhetõ edzés vagy edzés utáni jelentés (ne csak havonta, hanem minden egyes edzés után).
- Csapatok egyedi szurkolóhangjai (dalok, stb)
- Esetleg választható lenne, hogy akarsz-e meccs elején himnuszt hallgatni (nemzetközi meccseken).
- Részletesebb személyiség a bíróknak (ki mennyire hajlik a piroslapra illetve ilyen dolgokra).
- Meg lényegében az összes buta hiba kiküszöbölése (pl. amikor egy low-end játékos félpályáról gólt lõ egy sztárkapusnak...)
- Kezdési dátum állítása (mondjuk 2010 helyett kezdhetnél 2012-ben... a programnak csak mindenre rá kéne számolnia +2 évet, és néhány random átigazolást végbevinni).
- Vezetõségrõl valami bõvebb info is lehetne...
Nem véletlen, hogy a fifa managerbe már több éve bennevan (TCM), fm-ben meg azóta se.
Milyen új 3d-s meccsmotort szeretnél? Nem lesz új, teljesen megfelelõ a mostani is. Persze kissebb újítások azért lesznek, ahogy az pl a trailerben is látszott.
CSAK a Fradi
egyébként nem lesz ilyesmi a football managerben a közeljövõben, ebben biztos vagyok.
amúgy ezt eddig talán ezen kívül 1x írtam. csak eszembe jutott megint és kiváncsi voltam változott-e a vélemény :)
ha benne lenne attól még nem lenne szarabb a játék... nem is kéne túl sok mindent belerakniuk kocsiból meg házból, mivel az FM jól modolható azt a community megoldaná. mondjuk nem fogok beledögleni ha nem lesz ilyesmi FM-ben, csak jó lenne valami ilyesmi :)
apropó... lesz új 3D-s meccsmotor?
szerintem sir alex ferguson edzõi pályafutása alatt nem arról szóltak a szalagcímek, hogy villát vett malibuban, vagy fullextrás ferrari enzot...
Kit érdekel a pénz egy manager játékban?
CSAK a Fradi
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
elsõ szezon (svéd harmadosztály)
második szezon (svéd másodosztály)
harmadik szezon:
motala, svéd elsõ osztály (allsvenskan) 2011
minõségi igazolásokkal bravúros bronzérmet értem el az elsõ allsvenskan évemben.
elégedett vagyok. -elvis- a kupagyõzelem miatt meg pláne. -elvis-
keret / keretstatok
átigazolások fontosabbak: kovács / balajti / hidi
bajnokság:
tabella
meccsek
kupa:
meccsek
döntõ