Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darthmushroom
hát muszáj új keret mert ezzel a kerettel max rájátszással feljutnánk utána a preimer ligába kéne kicserélni az egészet h legyen esély a bent maradásra. most kicseréltem az egészet ilyen nevek jöttek pl. el hadji diouf, julio arca,dalla bona,tchitié,lita,braulio,javi moreno stb..

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Fabio Capello
lolol :D

ha kérni kell, akkor ott valami baj van :P

van mit, pl a Barca nekünk adhatná az El Classicot :D

bakkerman
köszkösz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

fm-base.co.uk

bakkerman
skacok van már szept 1.-ei database?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

myl0
Egyébként Grat. mindenkinek :D

myl0
Villarreal CF (2009-2010) 1. Szezon

Véget ért az elsõ szezonom a Sárga Tengeralattjáró kispadján pár kép:
Játékos mozgás: http://noob.hu/2010/09/03/mozgas.JPG
UEFA Kupa: Nagyon szót sem érdemelne sima bejutás, aztán egy könnyû csoportban csak a 2. hely és rögötön az elsõ körben szerencsétlen kiesés a Szatyor ellen:
http://noob.hu/2010/09/03/uefa1.JPG
Spanyol kupa: 5. fordulóban kiesés a Getafe ellen
Bajnokság:
Igazából erre koncentráltam inkább, szezon elején megelégedtem volna egy UEFA kupás indulással is, de októberre úgy összeállt a csapat, hogy december 30ig nem tudtak minket legyõzni a La Ligában, nem volt sérülés, eltiltás mindenki tette a dolgát
féltávnál fel is jöttünk a 2. helyre. Aztán kisebb hullámvölgybe kerültünk. Rossi szinte egész tavasszal az orvosi rendelõ rendszeres látogatója lett, Sennaval és Cazorlával együtt. Aztán az utolsó 10 fordulóban ismét erõre kaptunk és kivívtuk a BL indulás jogát:
http://noob.hu/2010/09/03/tabella1.JPG

folyt. köv...

Köszönöm a segítséget! Miután megírtátok, hogy nem tudjátok a választ, nem írom ki a kérdésemet többet. Jahh, és a google-n már rég túl vagyok!:) Mégegy szer köszi!
king82
Jó reggelt!

Ez azért elég kellemes eredmény volt. De az nagyon komoly, hogy hoztál 30 játékost. Nem kell féled, hogy nem tudsz majd kiállítani kezdõ keretet. :D

www.bundesliga.de www.kicker.de

látom adsz a csapatszellemre :D 30 új játékos :D
Huni92
Félévnél járok az Arsenallal, néhány szót az eddigiekrõl.

A bajnokság eléggé kaotikus, január eleje van, és most kezdünk feljönni európai kupaszereplést érõ helyre.
Nagyon gyatrán ment a játék eddig, fõleg a kiscsapatok ellen cumizgattuk a brét.

BL-ben Valencia, Monaco, Fener csoportunk volt. A törökök két meccsen kaptak 11 gólt tõlünk, a Monaco is benyelt egy 7-0-át, de így is csak a 2. helyre voltunk jók a spanyolok mögött. 16 között a Barca lesz az ellenfél.

Ezek a nudli kupák nem érdekesek, mindkettõben állunk még.

Egyébként azóta kezdtünk el jól játszani, hogy a Bendtner - Mouche párost helycserére kényszerítettem. Mouche a csatársor jobb oldaláról vágja a gólokat (bal lábas, és jobban fekszik neki ez a pozíció), Bendtnernek meg édesmindegy, honnan fejeli be a labdát.

Rengeteg a sérülés, gyakorlatilag még nem volt meccs, amire teljes kerettel készülhettünk volna.

Darthmushroom
nem is nagyon akartam még feljutni :D most kicseréltem a keretet érkezett megint vagy 30játékos ingyen most akarom nagyon nagyon :D

Huni92
nem sokon múlott az a rájátszás..:)

Darthmushroom
3év:

DONGUBA
van ilyen szuperstar update amiben ilyen pele detari puskas grosics es nagyon sok regi jatekos van benne

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

no mindegy, jó ez így is nekem :)

Huni92
nem fogják megcsinálni. ott vannak a régebbi verziók, ha nosztalgiázni akarsz. ha belepakolnák az elõzõ szériákat is, és néhány nagyobb jelentésû évet, a játék 10 giga lenne, továbbá hatalmas munka, szóval ez nem fog bekövetkezni :)

Darthmushroom
fm-basen találsz legend adatbázisokat meg ilyen egyéb kihívásokat.

azért jó lenne ha csinálnának bele egy ilyen "nosztalgia-módot"... pl. az Arany Csapatot is szívesen managelném, meg ilyenek. ha nem is minden évet csinálnának meg, de néhányat jó lenne. bár igen nagy meló sok játékosról adatbázist csinálni úgyhogy ez max álom marad :(

na mindegy :D

Huni92
ja, felejtsd el.

nem lehet valahogy megoldani hogy 2007es szezont tudjak játszani? vagy ezt inkább felejtsem el?

Huni92
nem válaszoltunk, de az meg sem fordul senki fejében, hogy esetleg:
1) használja a google nevezetû hasznos izét
2) nem tudjuk a választ
ezért írja be kétnaponként :-)

king82
Szia!

Nem akarlak megbántani de mintha ezt a napokban olvastam volna. Kérlek néz utána nem e válaszoltak a kérdésre. Ja és ha lehetne a jövöben az ilyen és ehez hasonlö kérdéseket az OFFtopikba írd be. Hidd el azt is sokan olvassuk és segítünk is amiben tudunk.

Sziasztok! Van egy kis problémám az 2009-el. Már egy jó ideje játszottam vele és egyszer csak behalt a játék. Amikor belépek a meccsbe, lefagy a játék, és kilép. Az angol tudásom hiányos, így nem tudom pontosan, hogy mit ír ki. Ebben segíthetnétek, mert már mindent kipróbáltam. Tehát a következõt írja ki: not well-formed (invalid token) at line 1 of speed.xml. Elõre is köszi a segítséget!
sziasztok! FM 2009-el kezdtem el egy karriert a magyar bajnokságban.
Választott csapatom a Gyõri ETO lett. Eléggé felemásra sikerültek a mérkõzéseim...
Barátságosok:
BKV Elõre - Gyõri ETO 0-2
DAC - Gyõri ETO 1-2
Mosonmagyaróvár - Gyõri ETO 0-2
Gyirmót - Gyõrit ETO 2-1
Eger - Gyõri ETO 0-6
Budafok - Gyõri ETO 2-1

csináltam barátságos kupát, meghívottjaim a CFR Cluj, Levski Szófia, Rotern Stern Belgrad
Cluj ellen 2-1-es gyõzelem, aztán a döntõben az UEFA Kupa résztvevõ Belgrád ellen nyertem 5-0!! arányban. Meglepõ jó játékkal.

UEFA Kupa selejtezõben elsõ fordulóban a fehérorosz Gomel csapatát kaptam.
FC Gomel - Gyõr 1-1
Gyõr - FC Gomel 1-0 ...xar játékkal ugyan...de meglett a továbblépés a 2. selejtezõkörbe.

Itt az ukrán Dnjepropetrovszk csapatát kaptuk.
Dnjepropetrovszk - Gyõr 2-1
Gyõr - Dnjepropetrovszk 2-1 ...jöhettek a büntetõk...ahol szépen sikerült is kiesnünk...

A magyar NB1-ben a szereplésünk 3 forduló után nagyon gáz....
Gyõr - Debrecen 0-1 ...végig támadtunk...végül zakó
Gyõr - Haladás 1-0 ...végre lõttünk 1 gólt is...:-)
Újpest - Gyõr 6-2 ....nevetséges meccs...minden lövésbõl gól...ami kapura ment, az gól is lett...vicc :-)
Remélem azért sikerül összekapni a csapatot hogy értelmesebben játszanak. Szezon felénél jelentkezem :-) Fõ cél a bajnokságban vmi jó helyezés...de a magyar kupát jó lenne megnyerni...Liga Kupa annyira nem érdekel. Addig is hajrá managerek

Darthmushroom
Torquay 2012 jan:
magabiztos 5.helyen állunk. kiesni már szerintem már tuti nem fogunk, elõre fele se hiszem h mozgunk. innen már a középmezõnnyel is elégedett lennék. a rájátszás csak külön öröm lenne.

king82
Szia!

Gondolom FM 2010-hez kell. Akkor keres rá itt: http://www.fm-base.co.uk vagy próbálkozz itt: http://www.sortitoutsi.net/.

king82
Jó reggelt!

OFF: azt a játékost keresem aki Logókat is szokót csinálni a Logómûhely topikban. Lenne egy felkérésem számára. Elöre is köszönöm a jelentkezését.
On

Bocsánat a többiektõl a zaklatásért.

DONGUBA
2 napos van csak

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
5bajnoki utána torquay 23.hely 0gy 3d 2v 5pont hát nem túl acélosan kezdjük a történelmünk elsõ 2osztályú szezonját.

Darthmushroom
én még nem találtam szerintem 1-2nap és lesz

lokika28
hali nemtud valaki egy adatbázis frissítést a legujabb átigazolásokkal?:)

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Huni92
Szép volt a mozgás a nyáron, az biztos.
Jövés-menés.

Július 14-én adtam el az elsõ játékosokat, akik elõtte távoztak, azokhoz nincs közöm.

Ahogy elkezdõdtek a bajnoki meccsek, kezdtek dõlni ki a játékosok, így jobbnak láttam egy csatár és egy kapus szerzõdtetését. Hildebrand jó lesz a padra, Mouche pedig kezdõ lesz valószínûleg. Mondjuk egyikõjük sem szerepelhet a BL-ben, de nem volt más lehetõségem, mint megvenni õket.

Egyelõre nagyon tré az egész, 4 meccs után van komoly 5 pontunk, de lesz ez jobb is.

BL csoport: Valencia, Fenerbahce, Monaco.

Huni92
C:\Documents and Settings\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2010\skins\skin_neve\settings mappába kell tenni.
Ha a skin neve mondjuk AAA, akkor az xml fájl neve AAA settings legyen.

Sziasztok! Van egy kis problémám az 2009-el. Már egy jó ideje játszottam vele, kb 1,5 éve, és egy szer csak behalt a játék. Amikor belépek a meccsbe, lefagy a játék, és kilép. Az angol tudásom hiányos, így nem tudom pontosan, hogy mit ír ki. Ebben segíthetnétek, mert már mindent kipróbáltam. Tehát a következõt írja ki: not well-formed (invalid token) at line 1 of speed.xml. Elõre is köszi a segítséget!
tobias88
Hellosztok, a CM Rev Attribute Colours Changer 2 -el csinált xml fájlt hova kell betennem, hogy mûködjön? Elõre is köszi!
aha, értem.

Huni92
meccs közbeni szaggatásra. szóval megy a meccs, a játékosok pedig úgy mozognak, mintha nyomogatnád a spacet közben.

milyen géped van, hogy szaggatott rajta az FM10? csak kiváncsi vagyok.

az események töltése közben lévõ szaggatásra gondolsz? (van hogy befagy nálam úgy 5-10mpre töltés közben)

king82
A 2008-at kipróbáltam nem jött be. De ezt már azóta többen is megerõsítették. A 2009 meg már sajnos úgy ahogy Huni is írta szaggatott. Így maradt a 2007-es verzió.

jójó ezt gondoltam alapból de hátha jobb úgy pl hogy Rooney-t lesi puskásnak rakom besziplán és akkor esetleg több gólt termel per pill aránya 20meccs 17 gól 4gólpassz

Darthmushroom
hát szinte meg is válaszoltad a kérdést. ez mindig a csatártól függ h milyen értékei vannak és mik az erõsségei

Srácok ti a támadóitokat melyik opcióba szoktátok besorolni értem ez alatt hogy van a (lesipuskás,mindenes támadó,célember,fejlett irányító) melyikre érdemes tenni
mondjuk én most Manchester Unitedel nyomom a seasont és Rooney miatt érdeklõdöm mert amiket fel soroltam abból a Mindenes irányító fedi le alegtöbb dolgot és arra tettem rá rooney-t mert tényleg stat alapján mindent tud (fejelsét kivéve ami 10-es)

Darthmushroom
hát nem hiszem h az alap keret elég hozzá középmezõnybe bízok :D de a lényeg ne essünk vissza :D

Huni92
feljutsz. miért? bekdemir miatt :D
Klikk.

Darthmushroom
torquay nyár helyzetjelentés:
mivel a klub nem túl acélos anyagiak terén ezért csak 4kölcsön játékossal erõsítettünk cél a kiesés elkerülése és az anyagi helyzet megszilárdítása.
4kölcsön: smalling(mu),padadopoulos(arsenal),prosenik(chelsea),engim bekdemir(mu)

Vác/Gyirmót azért tudhat valamit:P:D

Forza Italia
Bajnoki cím megint megvan a Liga Kupa és a Magyar Kupa is. Most már az európai porondon kéve valamit alkotni

Legjobb játékosom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
gyorsabb, de több olyan hsz-t is olvastam, hogy a grafikai cumó miatt nem indul nekik el, és még 2D-ben is szaggat a játék, ezért játszanak korábbi verzióval :)

water: ne kekeckedjééé...