Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Véget ért az elsõ szezonom a Sárga Tengeralattjáró kispadján pár kép:
Játékos mozgás: http://noob.hu/2010/09/03/mozgas.JPG
UEFA Kupa: Nagyon szót sem érdemelne sima bejutás, aztán egy könnyû csoportban csak a 2. hely és rögötön az elsõ körben szerencsétlen kiesés a Szatyor ellen:
http://noob.hu/2010/09/03/uefa1.JPG
Spanyol kupa: 5. fordulóban kiesés a Getafe ellen
Bajnokság:
Igazából erre koncentráltam inkább, szezon elején megelégedtem volna egy UEFA kupás indulással is, de októberre úgy összeállt a csapat, hogy december 30ig nem tudtak minket legyõzni a La Ligában, nem volt sérülés, eltiltás mindenki tette a dolgát
féltávnál fel is jöttünk a 2. helyre. Aztán kisebb hullámvölgybe kerültünk. Rossi szinte egész tavasszal az orvosi rendelõ rendszeres látogatója lett, Sennaval és Cazorlával együtt. Aztán az utolsó 10 fordulóban ismét erõre kaptunk és kivívtuk a BL indulás jogát:
http://noob.hu/2010/09/03/tabella1.JPG
folyt. köv...
Ez azért elég kellemes eredmény volt. De az nagyon komoly, hogy hoztál 30 játékost. Nem kell féled, hogy nem tudsz majd kiállítani kezdõ keretet. :D
www.bundesliga.de www.kicker.de
A bajnokság eléggé kaotikus, január eleje van, és most kezdünk feljönni európai kupaszereplést érõ helyre.
Nagyon gyatrán ment a játék eddig, fõleg a kiscsapatok ellen cumizgattuk a brét.
BL-ben Valencia, Monaco, Fener csoportunk volt. A törökök két meccsen kaptak 11 gólt tõlünk, a Monaco is benyelt egy 7-0-át, de így is csak a 2. helyre voltunk jók a spanyolok mögött. 16 között a Barca lesz az ellenfél.
Ezek a nudli kupák nem érdekesek, mindkettõben állunk még.
Egyébként azóta kezdtünk el jól játszani, hogy a Bendtner - Mouche párost helycserére kényszerítettem. Mouche a csatársor jobb oldaláról vágja a gólokat (bal lábas, és jobban fekszik neki ez a pozíció), Bendtnernek meg édesmindegy, honnan fejeli be a labdát.
Rengeteg a sérülés, gyakorlatilag még nem volt meccs, amire teljes kerettel készülhettünk volna.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
na mindegy :D
1) használja a google nevezetû hasznos izét
2) nem tudjuk a választ
ezért írja be kétnaponként :-)
Nem akarlak megbántani de mintha ezt a napokban olvastam volna. Kérlek néz utána nem e válaszoltak a kérdésre. Ja és ha lehetne a jövöben az ilyen és ehez hasonlö kérdéseket az OFFtopikba írd be. Hidd el azt is sokan olvassuk és segítünk is amiben tudunk.
Választott csapatom a Gyõri ETO lett. Eléggé felemásra sikerültek a mérkõzéseim...
Barátságosok:
BKV Elõre - Gyõri ETO 0-2
DAC - Gyõri ETO 1-2
Mosonmagyaróvár - Gyõri ETO 0-2
Gyirmót - Gyõrit ETO 2-1
Eger - Gyõri ETO 0-6
Budafok - Gyõri ETO 2-1
csináltam barátságos kupát, meghívottjaim a CFR Cluj, Levski Szófia, Rotern Stern Belgrad
Cluj ellen 2-1-es gyõzelem, aztán a döntõben az UEFA Kupa résztvevõ Belgrád ellen nyertem 5-0!! arányban. Meglepõ jó játékkal.
UEFA Kupa selejtezõben elsõ fordulóban a fehérorosz Gomel csapatát kaptam.
FC Gomel - Gyõr 1-1
Gyõr - FC Gomel 1-0 ...xar játékkal ugyan...de meglett a továbblépés a 2. selejtezõkörbe.
Itt az ukrán Dnjepropetrovszk csapatát kaptuk.
Dnjepropetrovszk - Gyõr 2-1
Gyõr - Dnjepropetrovszk 2-1 ...jöhettek a büntetõk...ahol szépen sikerült is kiesnünk...
A magyar NB1-ben a szereplésünk 3 forduló után nagyon gáz....
Gyõr - Debrecen 0-1 ...végig támadtunk...végül zakó
Gyõr - Haladás 1-0 ...végre lõttünk 1 gólt is...:-)
Újpest - Gyõr 6-2 ....nevetséges meccs...minden lövésbõl gól...ami kapura ment, az gól is lett...vicc :-)
Remélem azért sikerül összekapni a csapatot hogy értelmesebben játszanak. Szezon felénél jelentkezem :-) Fõ cél a bajnokságban vmi jó helyezés...de a magyar kupát jó lenne megnyerni...Liga Kupa annyira nem érdekel. Addig is hajrá managerek
magabiztos 5.helyen állunk. kiesni már szerintem már tuti nem fogunk, elõre fele se hiszem h mozgunk. innen már a középmezõnnyel is elégedett lennék. a rájátszás csak külön öröm lenne.
Gondolom FM 2010-hez kell. Akkor keres rá itt: http://www.fm-base.co.uk vagy próbálkozz itt: http://www.sortitoutsi.net/.
OFF: azt a játékost keresem aki Logókat is szokót csinálni a Logómûhely topikban. Lenne egy felkérésem számára. Elöre is köszönöm a jelentkezését.
On
Bocsánat a többiektõl a zaklatásért.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Jövés-menés.
Július 14-én adtam el az elsõ játékosokat, akik elõtte távoztak, azokhoz nincs közöm.
Ahogy elkezdõdtek a bajnoki meccsek, kezdtek dõlni ki a játékosok, így jobbnak láttam egy csatár és egy kapus szerzõdtetését. Hildebrand jó lesz a padra, Mouche pedig kezdõ lesz valószínûleg. Mondjuk egyikõjük sem szerepelhet a BL-ben, de nem volt más lehetõségem, mint megvenni õket.
Egyelõre nagyon tré az egész, 4 meccs után van komoly 5 pontunk, de lesz ez jobb is.
BL csoport: Valencia, Fenerbahce, Monaco.
Ha a skin neve mondjuk AAA, akkor az xml fájl neve AAA settings legyen.
az események töltése közben lévõ szaggatásra gondolsz? (van hogy befagy nálam úgy 5-10mpre töltés közben)
mondjuk én most Manchester Unitedel nyomom a seasont és Rooney miatt érdeklõdöm mert amiket fel soroltam abból a Mindenes irányító fedi le alegtöbb dolgot és arra tettem rá rooney-t mert tényleg stat alapján mindent tud (fejelsét kivéve ami 10-es)
mivel a klub nem túl acélos anyagiak terén ezért csak 4kölcsön játékossal erõsítettünk cél a kiesés elkerülése és az anyagi helyzet megszilárdítása.
4kölcsön: smalling(mu),padadopoulos(arsenal),prosenik(chelsea),engim bekdemir(mu)
Legjobb játékosom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
water: ne kekeckedjééé...