104786

A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• bence27
    csak meglett:D köszönöm mindenkinek:)
  • pinnacle
    Figyelj legegyszerűbb az egész Inc mappa TARTALMÁT kitörölni a picsába :D
    lesz német válogatott, ha meg kell ez a real comp. name meg ilyenek akkor azt bemásolod és kész.
  • Solt
    Ha maláj kurva lenne mellette, akkor a kutya nem foglalkozna a német problémával... :D
  • zyndar
    Tényleg benne van, átfutott rajta a tekintetem :) Ha egy maláj kurvát raknál mellé, mindenki tudná, hogyan kell megoldani a német problémát.
  • bence27
    lnc-n belül van egy mappa hogy "all" azon belülre kell másolni? vagy azt meg kell hagyni?
  • zorrobomber
    Onnan tudom hogy benne van hogy én raktam bele :) Más kérdés hogy legutóbb én is szívtam ezzel még így a leírással is. Amúgy igen, szar helyen van a leírás, a Hogyan növeljük FM élményünket részben, de hát mit csináljak, hasznos dolgok vannak ott is, nem csak annyi hogy csinálj egy limonádét, rakd fel a lábad egy székre, és egy maláj kurva maszírozzon FM-ezés közben :D
  • pinnacle
    Tessék mert nekem se volt egyértelmű elsőre, pedig jópár éve FM-ezek:

2. Tedd fel az FM11 Susie Real Names for Clubs, Competitions and Awards javítást

Link:

http://www.filefront.com/17417537/lnc.rar/

A javítás a klubok, bajnokságok, kupák, és díjak neveit és a licenszproblémák miatt "inaktív" csapatokat (Németország) javítja.

Telepítés:

Mielőtt a lentebb megadott mappába bemásolod a javítást, törölj ki minden itt található fájlt!

Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates\update- 1100\db\1110\lnc

VAGY

(Steam-es változat esetén)
    Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2011 \data \updates\update-1100\db\1110\ln
  • karajjj
    bennevan :)
    megnéztem
  • karajjj
    kezdtél új játékot?
  • bence27
    én sem találtam :O .. de sehogy sem sikerül
  • Haynau89
    Bajnokság eddig meglepően jól szerepelünk
    Legutolsó bajnokink az akkor még 3. helyen lévő csapattal :D

Legnagyobb igazolásom az ingyen érkezett Wason Rentéria eddig
  • zyndar
    Nincs benne :)
  • sanyiute
    Srácok ha indítok egy Klub csapatot és válogatott keretet is szeretnék bevállalni? az hogy lehetséges? úgy értem úgy tudom lehet csak pl : XY válogatottnál Mikor lehet jelentkezni az állásra??(mennyire kell hogy bizonytalan legyen az a Válogatott?)
  • bence27
    sehogy sem jön össze ez a német vállogatott dolog:/
  • zorrobomber
    benne van :)
  • karajjj
    faq-ban nincs benne?
  • eLiXir
    beállításokban egyik fülnél lesz egy fake opció, az elől vedd ki a pipát
  • bence27
    ezt nem egészen értem:S
  • Barnabyka
    a "szükséges" fake fileokat kitörlöd és lám már van is német válogatott :)
  • bence27
    Valaki le tudja írni pontosan hogy , hogyan kell megoldani a Német vállogatott problémát?
    és még egy kérdés ... mért van ennyi sérültem, ez valami játék hiba?
  • Darthmushroom
    hát vagy hosszúra és oda érkezzen a legjobban fejelő vagy rövidre és oda érkezzen mind2 elég jól működik. én még 1 jól fejelőt szoktam a kapus támadásra is h zavarja a kapust.

am bl-be
    MU 2:0 Galata
    Galata 3:1 Cruj
    Galata 5:2 Napoli
  • StephenKing
    Az igen! Hogyan állítsam be szögletnél a játékosokat? Egész idényben egy-két gólt szerzünk szögletből amit nagyon keveslek.
  • Darthmushroom
    galatasaray megéltük az új rekordot 49veretlen meccs a bajnokságba. asszem kinőttük :S
    bl-be megint kemény csoport hiába voltam 2.kiemelt: Mu,Napoli,Cruj
  • Haynau89
    Eddig így állunk. Két kezdö csatárom lesérült rögtön jött két vereség. De lassan felépülnek.
  • Haynau89
    Jaja, valszeg :) Tényleg szép stadionjuk van
  • Pettersson
    Azt én is néztem, de szerintem az a szép új stadionjuk miatt van.
  • sas96
    újabb 3 forduló ment le a bajnokságból,
    Derby County - Newcastle 2-4, sima magabiztos játék volt

Scunthorpe - Newcastle 3-3 , ez az érthetetlen kategória. Nagyon jól játszunk, hülyére támadjuk magunkat, félidőben 3-0 ide. Majd a 2. félidőben 2 távoli bomba(olyan emberektől akiknek bőven 10 alatti a távoli lövés) illetve egy 91. percben elszenvedett büntető megpecsételte azt hogy 3 ponttal távozzunk...thx FM.

Newcastle - Crystal Palace 3-0
    Már a 10. percben emberhátrányba kerültünk Ameobi hibája után...a 2. félidőben kicsit szemléletet váltottam, és sikerült begyűrni a Palace-t. Ami még hozzátartozik a meccshez hogy Andy Carrol ismét bizonyította hogy nem ér semmit...a kapu torkából is képes volt fölé vágni...nem ez az első eset...vágja maga alatt a fát rendesen...
  • Fyrex
    a Watfordnál három 18+os orvossal és teljesen alap edzéssel a keret 80%-a lesérült, nem tudok normális csapatot állítani, hagytam a fenébe... pedig stabil feljutás lett volna első évben... de választok egy másik csapatot a ligából holnap
  • BBeno2
    Anzsiba én is leigazoltam Medinát.
  • Solt
    10-s erőből 17-s... az igen... gyúrós csávó... :D
  • Zsolti9014
    Na, az a meglepetés! Átigazolásra kaptam 25 milliót, a kiesés elleni küzdelemhez. mondtam hogy bennmaradunk --> 30 misi. :)

Mondjuk ingyen jött Gallas, Germán Lux, kis pénzért Jakobsen, Tőzsér, Vass, Wass...
    Nagyágyúk nem nagyon akarnak még aláírni, meg fizetést úgysem tudok annyit adni, de ezek az emberek szerintem beleillenek a taktikámba.

Geo: Medina igen brutál, lehet megnézem magamnak én is :)
  • geo91
    én is bele tudom magam élni rendesen
  • Zsolti9014
    Amikor a döntőben Edu elk.rta a büntetőt, olyat káromkodtam... :)
  • geo91
    csak egy kis érdekesség. medina 17 évesen és 24 évesen.
  • geo91
  • Zsolti9014
    Egy nyeretlen időszak után váltottam taktikát, eredmény:

Rájátszás döntő (a bajnokságban a Norwich nagyon megvert):

Most a keretre kell gyúrni de nagyon...
  • Haynau89
    Nice goal xD
  • pzoli00
    - üdv mindenkinek, látom izzik a topik , helyes csak így tovább
    - búcsúztunk a BL-től , a negyeddöntőben megkaptuk az Inter-t, ettől féltem az elején, na de mindegy, szóval az első meccset idegenben elbuktuk 2:0-ra, itthon azért hoztuk az 1:0-ás győzelmet, de ez sajnos kevés volt a továbbjutáshoz, viszont a meccsen történt egy olyan megmozdulás, amit én még fm-es múltam során, de még a való életben sem igazán láttam, konkrétan CR góljáról beszélek, na de nézzétek

• Haynau89
    Ugy döntöttem, hogy elmegyek angol harmadosztályba :D Csapatom a Brighton lett :D 80Mfont kölcsön van a csapatnak :D Föleg ingyenjátékosokat hoztam :D Cél a feljutás.
  • Itsuki
    Hát elkezdtem a 2.szezont. nem is mondok róla semmit. kirugtak az Ajka élérőlXD