104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
bence27 #72756 csak meglett:D köszönöm mindenkinek:) -
pinnacle #72755 Figyelj legegyszerűbb az egész Inc mappa TARTALMÁT kitörölni a picsába :D
lesz német válogatott, ha meg kell ez a real comp. name meg ilyenek akkor azt bemásolod és kész.
-
Solt #72754 Ha maláj kurva lenne mellette, akkor a kutya nem foglalkozna a német problémával... :D -
Tényleg benne van, átfutott rajta a tekintetem :) Ha egy maláj kurvát raknál mellé, mindenki tudná, hogyan kell megoldani a német problémát. -
bence27 #72752 lnc-n belül van egy mappa hogy "all" azon belülre kell másolni? vagy azt meg kell hagyni? -
Onnan tudom hogy benne van hogy én raktam bele :) Más kérdés hogy legutóbb én is szívtam ezzel még így a leírással is. Amúgy igen, szar helyen van a leírás, a Hogyan növeljük FM élményünket részben, de hát mit csináljak, hasznos dolgok vannak ott is, nem csak annyi hogy csinálj egy limonádét, rakd fel a lábad egy székre, és egy maláj kurva maszírozzon FM-ezés közben :D -
pinnacle #72750 Tessék mert nekem se volt egyértelmű elsőre, pedig jópár éve FM-ezek:
2. Tedd fel az FM11 Susie Real Names for Clubs, Competitions and Awards javítást
Link:
http://www.filefront.com/17417537/lnc.rar/
A javítás a klubok, bajnokságok, kupák, és díjak neveit és a licenszproblémák miatt "inaktív" csapatokat (Németország) javítja.
Telepítés:
Mielőtt a lentebb megadott mappába bemásolod a javítást, törölj ki minden itt található fájlt!
Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2011\data\updates\update- 1100\db\1110\lnc
VAGY
(Steam-es változat esetén)
Program Files\Steam\steamapps\common\football manager 2011 \data \updates\update-1100\db\1110\ln -
karajjj #72749 bennevan :)
megnéztem -
karajjj #72748 kezdtél új játékot? -
bence27 #72747 én sem találtam :O .. de sehogy sem sikerül -
Haynau89 #72746 Bajnokság eddig meglepően jól szerepelünk
Legutolsó bajnokink az akkor még 3. helyen lévő csapattal :D
Legnagyobb igazolásom az ingyen érkezett Wason Rentéria eddig
-
Nincs benne :) -
sanyiute #72744 Srácok ha indítok egy Klub csapatot és válogatott keretet is szeretnék bevállalni? az hogy lehetséges? úgy értem úgy tudom lehet csak pl : XY válogatottnál Mikor lehet jelentkezni az állásra??(mennyire kell hogy bizonytalan legyen az a Válogatott?) -
bence27 #72743 sehogy sem jön össze ez a német vállogatott dolog:/ -
benne van :) -
karajjj #72741 faq-ban nincs benne? -
eLiXir #72740 beállításokban egyik fülnél lesz egy fake opció, az elől vedd ki a pipát -
bence27 #72739 ezt nem egészen értem:S -
a "szükséges" fake fileokat kitörlöd és lám már van is német válogatott :) -
bence27 #72737 Valaki le tudja írni pontosan hogy , hogyan kell megoldani a Német vállogatott problémát?
és még egy kérdés ... mért van ennyi sérültem, ez valami játék hiba? -
hát vagy hosszúra és oda érkezzen a legjobban fejelő vagy rövidre és oda érkezzen mind2 elég jól működik. én még 1 jól fejelőt szoktam a kapus támadásra is h zavarja a kapust.
am bl-be
MU 2:0 Galata
Galata 3:1 Cruj
Galata 5:2 Napoli -
Az igen! Hogyan állítsam be szögletnél a játékosokat? Egész idényben egy-két gólt szerzünk szögletből amit nagyon keveslek. -
galatasaray megéltük az új rekordot 49veretlen meccs a bajnokságba. asszem kinőttük :S
bl-be megint kemény csoport hiába voltam 2.kiemelt: Mu,Napoli,Cruj -
Haynau89 #72733 Eddig így állunk. Két kezdö csatárom lesérült rögtön jött két vereség. De lassan felépülnek. -
Haynau89 #72732 Jaja, valszeg :) Tényleg szép stadionjuk van -
Pettersson #72731 Azt én is néztem, de szerintem az a szép új stadionjuk miatt van. -
sas96 #72730 újabb 3 forduló ment le a bajnokságból,
Derby County - Newcastle 2-4, sima magabiztos játék volt
Scunthorpe - Newcastle 3-3 , ez az érthetetlen kategória. Nagyon jól játszunk, hülyére támadjuk magunkat, félidőben 3-0 ide. Majd a 2. félidőben 2 távoli bomba(olyan emberektől akiknek bőven 10 alatti a távoli lövés) illetve egy 91. percben elszenvedett büntető megpecsételte azt hogy 3 ponttal távozzunk...thx FM.
Newcastle - Crystal Palace 3-0
Már a 10. percben emberhátrányba kerültünk Ameobi hibája után...a 2. félidőben kicsit szemléletet váltottam, és sikerült begyűrni a Palace-t. Ami még hozzátartozik a meccshez hogy Andy Carrol ismét bizonyította hogy nem ér semmit...a kapu torkából is képes volt fölé vágni...nem ez az első eset...vágja maga alatt a fát rendesen... -
a Watfordnál három 18+os orvossal és teljesen alap edzéssel a keret 80%-a lesérült, nem tudok normális csapatot állítani, hagytam a fenébe... pedig stabil feljutás lett volna első évben... de választok egy másik csapatot a ligából holnap -
Anzsiba én is leigazoltam Medinát. -
Solt #72727 10-s erőből 17-s... az igen... gyúrós csávó... :D -
Na, az a meglepetés! Átigazolásra kaptam 25 milliót, a kiesés elleni küzdelemhez. mondtam hogy bennmaradunk --> 30 misi. :)
Mondjuk ingyen jött Gallas, Germán Lux, kis pénzért Jakobsen, Tőzsér, Vass, Wass...
Nagyágyúk nem nagyon akarnak még aláírni, meg fizetést úgysem tudok annyit adni, de ezek az emberek szerintem beleillenek a taktikámba.
Geo: Medina igen brutál, lehet megnézem magamnak én is :) -
geo91 #72725
én is bele tudom magam élni rendesen
-
Amikor a döntőben Edu elk.rta a büntetőt, olyat káromkodtam... :) -
geo91 #72723 csak egy kis érdekesség. medina 17 évesen és 24 évesen. -
geo91 #72722
-
Egy nyeretlen időszak után váltottam taktikát, eredmény:
Rájátszás döntő (a bajnokságban a Norwich nagyon megvert):
Most a keretre kell gyúrni de nagyon... -
Haynau89 #72720 Nice goal xD -
- üdv mindenkinek, látom izzik a topik
, helyes csak így tovább
- búcsúztunk a BL-től
, a negyeddöntőben megkaptuk az Inter-t, ettől féltem az elején, na de mindegy, szóval az első meccset idegenben elbuktuk 2:0-ra, itthon azért hoztuk az 1:0-ás győzelmet, de ez sajnos kevés volt a továbbjutáshoz, viszont a meccsen történt egy olyan megmozdulás, amit én még fm-es múltam során, de még a való életben sem igazán láttam, konkrétan CR góljáról beszélek, na de nézzétek

-
Haynau89 #72718 Ugy döntöttem, hogy elmegyek angol harmadosztályba :D Csapatom a Brighton lett :D 80Mfont kölcsön van a csapatnak :D Föleg ingyenjátékosokat hoztam :D Cél a feljutás. -
Itsuki #72717 Hát elkezdtem a 2.szezont. nem is mondok róla semmit. kirugtak az Ajka élérőlXD