Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pénz mennyi van? 😄
na megvan végre az elsõ pontvesztésem a bajnokságban: 0-0 a zarja luganszk ellen.
Oké bocsánat! És köszönöm szépen a házigazdának😊
Elõször is beszélj ( írj ) normálisan, ne úgy mint valami emos kis buzi! Ha ez megy, akkor a házigazda majd segít!
( naon, hoan, ho... ezeket mennyivel egyszerûbb, vagy könnyebb leírni, mint azt, hogy: nagyon, hogyan, hogy???? )
( naon, hoan, ho... ezeket mennyivel egyszerûbb, vagy könnyebb leírni, mint azt, hogy: nagyon, hogyan, hogy???? )
www.smart-bus.hu
Köln nem jött be naon igy inkább a Rubin Kazán csapatát választottam azt hoan tom megcsinálni ho itt forumon a nevemnél mint nektek ott legyen a mondjuk ho Rubin Kazan?? meg ho ZTE
volt hogy benzema is lesérült és Acuna vagy ki játszott 😄
Ha nem raktal fel egyeb databaset akkor kizart dolog hogy el legyen tiltva.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Sziasztok!
Van egy kis gondom a football manager 2010,felraktam hozzá a 10.3.0 patcht és a Real Madriddal vagyok,és KAKÁ nem játszhat 2014.4.30-ig.Az mitõl van?Mer nem sérült le hanem az elejétõl fogva azt írja ki.Nem lehet az ellen valamit tenni?
Elõre is köszönöm!😊
Van egy kis gondom a football manager 2010,felraktam hozzá a 10.3.0 patcht és a Real Madriddal vagyok,és KAKÁ nem játszhat 2014.4.30-ig.Az mitõl van?Mer nem sérült le hanem az elejétõl fogva azt írja ki.Nem lehet az ellen valamit tenni?
Elõre is köszönöm!😊
ja és legalább ilyen 2-3 hónapos sérülések voltak
4 hét nem is sok. nekem rendszeresen BL döntõ elõtt sérültek le a legjobb játékosaim Madridnál (Higu, CR) és elõbb utóbb az is lesérült akit behoztam a helyükre...
Télen jött Momo Sissoko 8 milliós akciós áron, Garay és Shevchenko kölcsönbe, Diarra kölcsönszerzõdését felbontottam, Streit a Hoffenheimbe, Baumjohann a Poolba igazolt, Jones és Gavranovic pedig kölcsönbe kerültek.
A Roma ellen már az 5. percben emberelõnybe kerültünk, ki is használtuk, gyakorlatilag eldõlt a továbbjutás kérdése, viszont Üntelárt a 93. percben lerúgták, 4 hét pihenõ neki :/
Egyszer csináltam én is ilyet, talán még a 2008-al, Pool-al otthon megvertem 1-0-ra a Barcát, aztán idegenben 1-0-ás vezetés után kiszoptam 3-1-re, az utolsó percben kapott góllal. Én vagy 10-szer töltöttem vissza, de mindig kiszoptam, kb. 3-szor a 90. percben kapott góllal, a 10. után nem próbálkoztam többet.
Én is hagytam volna, hogy kiessek, csak kíváncsi voltam, hogy megnyerhetem-e azt a meccset. Azóta nem töltögetem vissza, fölösleges, ja kiszopsz, akkor kiszopsz, ez van😊
Amúgy meg tényleg bárki kikaphat bárkitõl, igaziból is, van ilyen.
Én is hagytam volna, hogy kiessek, csak kíváncsi voltam, hogy megnyerhetem-e azt a meccset. Azóta nem töltögetem vissza, fölösleges, ja kiszopsz, akkor kiszopsz, ez van😊
Amúgy meg tényleg bárki kikaphat bárkitõl, igaziból is, van ilyen.
Ez bizony igaz de akkor is<#rinya>#rinya>
ráadásul hazai pályán <#miaz>#miaz>
No három sör meg az amúgy is rosz hangulatom után írok egy kommentet amit lehet hogy negatívan fogadtok de nem bírom ki.Alapvetõen nem játszom újra a meccseket mert minek csaljak.Viszont egy kiváló bl mecs után ahol az aek athént lemostuk a pályáról játszok a szuper heracleszel a bajnokságban.Ugyanazok a játékosok, taktika és sima vereség.Na mondom ezt azért megnézem mégegyszer ismét verés.Aztán egy másik taktikával ismét.Végül a labdatartó, biztonsági taktikával megint.Ha nyerek akkor is visszatöltöm a vereséges eredményt, így viszont legalább tudom hogy ne idegeskedjen az ember mert ha a gép meg akar veretni akkor mindegy mit csinálunk.Bocs a kicsit hosszú, és így látva eléggé értelmetlen hozzászólásért csak kijött.
Elsõ bajnoki meccsemen vereség Schalke ellen metzelder szöglet után:/ a csapat jó lesz szerintem...
Egész jól éreztem a meccs alakulását, ezt elfelejtettem, hogy az utolsó gól szögletbõl volt, szal 3 pontrúgás után. Idegesítõ... 😊
JAhh, azt kihagytam, hogy akkor mégis miért lett tûrhetõbb ez a szezon 😄D
A kupát és a ligakupát is mi nyertük, mindkettõt a debrecen ellen, 3-0 lett mindkét meccs. És a ráadás: A szuperkupát is megnyertük most ellenük, szintén 3-0 lett 😛
A kupát és a ligakupát is mi nyertük, mindkettõt a debrecen ellen, 3-0 lett mindkét meccs. És a ráadás: A szuperkupát is megnyertük most ellenük, szintén 3-0 lett 😛
CSAK a Fradi
Tényleg oda a morál, és egyre nehezebb lesz azt hiszem visszaszerezni.
ligakupa döntõ
A meccs alakulása: a gólig semmi, aztán Moutinho egy szabadrúgás után lefejelte Fazio-t, 1-0 oda. A 60. percig ezután rohamoztunk, kihagytunk egy zsák helyzetet, kapufa, aztán Dzsudzsák összehozott egy 11-est, ezután összeestünk, kaphattunk volna még 5-öt. Buzi egy játék, megint felidegesített.
ligakupa döntõ
A meccs alakulása: a gólig semmi, aztán Moutinho egy szabadrúgás után lefejelte Fazio-t, 1-0 oda. A 60. percig ezután rohamoztunk, kihagytunk egy zsák helyzetet, kapufa, aztán Dzsudzsák összehozott egy 11-est, ezután összeestünk, kaphattunk volna még 5-öt. Buzi egy játék, megint felidegesített.
már nekem is frissitett de nem adják:S
megy ez, megy ez. 😄
krivbasz ellen 3-0 a bajnokságban, várna elleni vv 1-0 ide, így 4-0-ás összesítéssel tovább is mentünk.
krivbasz ellen 3-0 a bajnokságban, várna elleni vv 1-0 ide, így 4-0-ás összesítéssel tovább is mentünk.
Shevat elsõ évbe adták oda kölcsönbe? meg hogy?
dehogy adtam 😊
Shevchenko elsõ gólja 3 pontot ért a csapatnak. A Werder ellen 88 percig vártunk a gólra, Wiese 880 (!) perc után kapott gólt, 1-0 a vége.
Shevchenko elsõ gólja 3 pontot ért a csapatnak. A Werder ellen 88 percig vártunk a gólra, Wiese 880 (!) perc után kapott gólt, 1-0 a vége.
5-1-et azért túlzásnak éreztem, oda a morál. Most jön a Ligakupa döntõ, azt még lenyomom.
Eladtad Rault?
Eladtad Rault?
megvettem sissokot, jones megy kölcsönbe a zaragozaba.
sima 2-0-ra vertük a suttgartot a 18. fordulóban, közük nem volt a meccshez.
sima 2-0-ra vertük a suttgartot a 18. fordulóban, közük nem volt a meccshez.
Még jó, hogy nem volt különösebb tétje, különben én is agyfaszt kaptam volna (3 kapufa, 1 millió lövés, 60-40 a birtoklás)
most jött ingyen a srác, meg érkezett még Rakitic és Moussa Dembelé

diarrat visszaküldtem kölcsönbõl, 4 meccsen játszott, a többi részében az õsznek sérült volt.
gavranovicot elküldtem kölcsönbe, érkezett andriy shevchenko kölcsönbe 😄
valamint elhoztam garayt is, szintén kölcsönbe.
gavranovicot elküldtem kölcsönbe, érkezett andriy shevchenko kölcsönbe 😄
valamint elhoztam garayt is, szintén kölcsönbe.
kezdtem egyet a metalist kharkiv csapatával. három tétmeccsen vagyok túl eddig, két bajnoki és egy el selejtezõ. íme. nem vittem túlzásba az igazolásokat, rudolf jött egy milláért, meg vaclav kadlec kettõért majd jövõre, ha betölti a tizennyolcat.
Maldini és Cafú után úgy vannak vele, hogy most támadó legyen a nagy öreg 😄D
Fradis helyzetjelentés:
A 2. szezon egy fokkal jobban sikerült, mint az elsõ, de a bajnokságban még mindig csak a katasztrofális 3. hely jött össze, igaz most legalább szorosabb volt.
Sok nagy tehetség jött, pár ember pénzzé tettem, így elég sok lóvé lett igazolásra, jött is 2-3 nehéztüzér 😄
És sikerült a Reáltól is igazolni, úgyhogy jók leszünk remélem!
Fradis helyzetjelentés:
A 2. szezon egy fokkal jobban sikerült, mint az elsõ, de a bajnokságban még mindig csak a katasztrofális 3. hely jött össze, igaz most legalább szorosabb volt.
Sok nagy tehetség jött, pár ember pénzzé tettem, így elég sok lóvé lett igazolásra, jött is 2-3 nehéztüzér 😄
És sikerült a Reáltól is igazolni, úgyhogy jók leszünk remélem!
CSAK a Fradi
fiatalítanak 😄
93. percben gólt kapni... uhh.. a kedvencem nekem az, amikor 3 perc hosszabbítás van csak, de a 97.-ben kapok gólt...
awesome....
s04 - bayern 2-3
kétszer vezettünk, mindkétszer egyenlítettek, aztán a 93. percben egy szöglet utáni kontrával kivégeztek.
abszolút nem érdemeltek gyõzelmet.
s04 - bayern 2-3
kétszer vezettünk, mindkétszer egyenlítettek, aztán a 93. percben egy szöglet utáni kontrával kivégeztek.
abszolút nem érdemeltek gyõzelmet.
Na tavaly bajnok lettem, báttyám 2.
BL selejtezõ, 3kör Young Boys 0-2, 3-0 ! 😄
Báttyámnak EL selejtezõ, 3 kör Basel 1-4, 5-0😄SA_SAD?:
Kövi körben a Rosenborgot kaptam, õ meg az Atletico Madritot.... Esélye vanXD
BL selejtezõ, 3kör Young Boys 0-2, 3-0 ! 😄
Báttyámnak EL selejtezõ, 3 kör Basel 1-4, 5-0😄SA_SAD?:
Kövi körben a Rosenborgot kaptam, õ meg az Atletico Madritot.... Esélye vanXD
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
szerintem felesleges ajánlani, sokkal jobb ha magadnak keresel, amúgy is csak te tudod, hogy ki jó neked és ki nem
énis most kezdtem egyet a kölnel😊 tudnátok ajánlani játékosokat oda?
én nyomom ezerrel, meg azon agyalok, hogy kit kéne eladni
Inaktivitás a tetõfokon 😊
Freiburg - Schalke 0-2, mom az ellenfél kapusa. 85 percig nem tudtunk gólt lõni, aztán Üntelár és Raúl is betalált 😊
utolsó õszi forduló: vs Bayern.
Freiburg - Schalke 0-2, mom az ellenfél kapusa. 85 percig nem tudtunk gólt lõni, aztán Üntelár és Raúl is betalált 😊
utolsó õszi forduló: vs Bayern.
Ezt
Nürnberg ellen 2-1, a Gladbach ellen 0-0. Utóbbi meccsen több, mint félóra emberhátrány -már megint...-, a mom pedig az ellenfél kapusa...
még 3 meccs a téli szünetig, utána helyzetjelentés.
Nürnberg ellen 2-1, a Gladbach ellen 0-0. Utóbbi meccsen több, mint félóra emberhátrány -már megint...-, a mom pedig az ellenfél kapusa...
még 3 meccs a téli szünetig, utána helyzetjelentés.
meik adatbázis frisstiést töltsem le szerintetek?
lyukember 2014-ben
Leeds. Csak erõltetem, ha már ennyire ráérek.
ligakupa elõdöntõ 1. meccs
ligakupa elõdöntõ 2. meccs
cherry mester
megérdemelt man. u. verés
Azért ahogy elnézem, nálam majdnem mindenki sikeresebb...😊 Egyenlõre...
Fõleg a csatárok játékát nem értem, Necid szórta a gólokat tavaly, idén is 10 forduló alatt lõtt 10-et kb., aztán vége, több mint 15 órányi játék után sikerült megint gólt lõnie. Vagy Thiam, a másik csatárom, õ meg a 18. fordulóban szerezte meg az elsõ gólját.
Adriano meg Sanogo meg szórja nálatok, minden meccsen, hogy van ez? 😊
Leeds. Csak erõltetem, ha már ennyire ráérek.
ligakupa elõdöntõ 1. meccs
ligakupa elõdöntõ 2. meccs
cherry mester
megérdemelt man. u. verés
Azért ahogy elnézem, nálam majdnem mindenki sikeresebb...😊 Egyenlõre...
Fõleg a csatárok játékát nem értem, Necid szórta a gólokat tavaly, idén is 10 forduló alatt lõtt 10-et kb., aztán vége, több mint 15 órányi játék után sikerült megint gólt lõnie. Vagy Thiam, a másik csatárom, õ meg a 18. fordulóban szerezte meg az elsõ gólját.
Adriano meg Sanogo meg szórja nálatok, minden meccsen, hogy van ez? 😊