104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
változhat és változik is. -
tévedtem, közvetíti, csak nem jelezte a meccs előtt ahogy szokta :D -
a szezonok elteltével előfordulhat hogy változik bizonyos bajnokságok besorolása, és a kupákba való bejutás megváltozik, vagy az teljesen fix és soha nem ellenőrzi felül a játék a valóságot?
Egyébként érdekes hogy magyar csapattal a BL-ben, és nem közvetíti a TV a meccset, höhh -
thx -
a meccs végi értékelés épp ezt hivatott mutatni. -
és még 1 kérdés az vhol meglehet nézni hogy az emberek hogy játszottak?? -
Pettersson #72710 Srácok! Valakinek részidős edzése van esetleg? -
értem kköszi -
nem. a piros lap utáni büntetést elfogadják (kivéve, ha nem két sárga miatt kapta a pirosat), a rossz teljesítmény miatti büntetésért szoktak rinyálni, de olyankor elbeszélgetsz velük és megmondod, ki a főnök, aztán nincs bajuk. -
oksa de akkor meg annak az embernek lesz rossz nem? -
azonnali piros lapok után 2 hét fizumegvonás, bűnrossz játék után szintén. -
eLiXir #72705 A 'get stuck in' utasításnak mi a magyar megfelelője a játékban? -
Srácok az mitől van vagy hogy lehet fegyelmet tartani a csapatnál mert 6-7 játékosom aggódik, mert szerintük nem tudok fegyelmet tartani mit kéne csinálnom?? -
geo91 #72703 előbbi nem hangzik rosszul, körülnézek a spanyoloknál, ott még úgysem kezdtem karriert. köszi! -
geo91 #72702 ismerős
-
Különben ez a dán kolonoszkópia tényleg gyilkos. Először elhatározod, hogy igyekszel zömében dán játékosokat szerezni. Majd kiderül, hogy a másodosztályban is max. heti 180 eurós fizut adhatsz. Jó, akkor legyenek skandinávok…nem jó, akkor legalább fiatalok…nem jó, akkor még használható idősebbek…semmi, akkor mindegy, csak legyen kettőnél több 10-es tulajdonsága. És siker, máris lehet igazolni!
-
Spanyol másod- vagy harmadosztály. Argentin első- vagy másodosztály. MLS. Voltam egy görög elsőben (Iraklis), az is bejött. -
geo91 #72699 medina és neuer egy állat. ennyi a recept. :D -
geo91 #72698 nincs valami tippetek hol kezdjem a következő karrierem? -
94-17es gólarány? Aztaleborultrézfánfütyülőmagasságosnemtommi. Ez a 4-3-3 üt. Medina meg félisten
-
sas96 #72696 újabb 2 meccs ment le,
Newcastle - Blackpool 3-0
Newcastle - Sheffield Utd 2-1
1-0-ra vezetett a Sheffield egy büntetővel, kb ez az 1 kapura tartó lövésük volt egész meccsen...második félidőben pedig fordítottunk. Győztes gólt szerzett a kölcsönbe érkező Wilshere, nagyon jó játékot mutatott. Valószínűleg Ramsey is érkezik hozzánk kölcsönbe! :-) 3. helyen állok a tabellán, de 1 meccsel kevesebb van nekem mint a többieknek. -
geo91 #72695 igen. :) svéd harmadosztály. :D (fm10-ben)
kitartást a karrieredhez, szükség lesz rá! -
geo91 #72694 Sheffield Wednesday - 2016/2017
Nos kijelenthető, hogy mindent megnyertünk már amit egy európai csapattal meg lehet. Amit tavaly nem sikerült (Európai Szuperkupa) vagy nem lehetett (Klub VB) azt idény megnyertük. Angol Szuperkupa kivételével mindenhol címet védtünk. Ideje félretenni ezt a karriert és új kihívás után nézni. :) Jöjjenek a képek!
Csapat:
Bajnokság:
Angol Szuperkupa:
Ligakupa:
FA kupa:
Európai Szuperkupa:
Klub VB:
Bajnokok Ligája:
-
átfogalmazom azt amit írtál: a taktikájával látszólag semmi baj.
és mégis van, mert ha nem lenne vele baj, megnyerné a meccseket :)
látatlanba nehéz okosat mondani, de a lassabb tempó, a megvariált egyéni utasítások, a meccs közbeni bekiabálások segíthetnek. -
a taktikájával semmi baj,minden meccsen megvannak a helyzetei,sokkla több mint az ellenfélnek,ergo veszélyesen játszik,csak ez alap bug az FM-ben,hogy hamarabb fog valaki 8 helyzetes meccsen nyerni mint 30 helyzetesen...énis szopok általában,ha 70-30-as labdabirtoklásom van,és 30-5-ös kapuralövés mutató,mert az ellenfélnek elég 1 helyzet,és megver. i <3 this game -
én előbb a saját taktikámban keresném a hibát a helyedben :) -
sas96 #72690 izzítottam a mentést a 2.osztályos Newcastle mentést és a mai első meccsemen győzelemmel kezdtem, bár a vége necces volt... :-) Kell 1 csatár mindenképpen, mert Carroll nagyon gyenge, Ameobi ha nincs akkor meg van lőve a befejező harmadban a csapat...
Leicester City - Newcastle 0-1 -
Abbahagytam ezt a szart
fossá kéne verni mindenkit, az összes meccsen szarrátámadjuk az ellenfelet, 20-25 lövés, 8-10 kapura, ők meg 1-2-3 kibaszott helyzetükből lőnek mindíg 1 gólt, vagy egy szar szögletből. Faszom kivan ettől a bukdácsolástól. Eddig az ÖSSZES meccsen sokkal jobbak voltunk, 18-ból- mégis csak 8x nyertünk. Hát miafasz kell még??? -
igen,inkább így helyes a megfogalmazás,de azis helytálló hogy az asztalnál esett ki :) -
Solt #72687 A Fradit kizárták, nem esett ki! Harapok... :))) -
mondjuk a bajnokság jobban zavar, most épp a hetedik hely környékén vagyunk, de valahogy ki kellene vívni a rájátszást legalább... -
nagyon szép eredmény ez első évben,gratula!!! ne idegeskedj,már az hogy újrajátszásra kényszerítetted a játék egyik legjobb csapatát,nagy dolog! -
Köszi!
Közben megvolt az újrajátszás is:
This is AGYFAAAAAA.Z
-
amúgy most nézem gecc kiesett a River Plate az argentín első osztályból 
nah a Barca után ők lesznek az első csapat akivel kezdek,óriási blama ez,kb mint amikor kiesett a Fradi az NB1-ből,sőt,még annál is nagyobb,mert a River a pályán esett ki
Több mint száz év után nem lesz Boca-River összecsapás argentínában
-
4-3-3 -
Nemrosszaz 
-
Újrajátszás lesz. Sajnos emberhátrányban nem bírtuk végig, de így is nagyon jó eredmény.
-
Itt egy meccsem tegnapról. PL-es ellenfél ellen. Amúgy nemtom, hogy csináltam, de Carroll egy isten volt a kapuban... :)
Köv. fordulóban Chelsea --> nulla esély. -
a flamengo a meccs után rögtön szerződést ajánlott( WTF????),elfogadtam,10 forduló után a brazil bajnokság utolsó helyén állnak Dinhoék,full kilátástalanság -
háhá köcsög kiestünk,kolumbia-bolívia 5-0,KIESETT A BRAZIL VÁLOGATOTT a csportkörben :DDDDDDDDDD mi komoly vagyok már,következő cél kiesni egy európai topcsapattal