104786
A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
igen? -
igen ki,mer low vagy .D -
lehet tippelni, hogy a 10. helyen álló watford elleni 5-1-es siker után kikaptunk-e a tökutolsó scunthorpetól :DD -
- egy újabb rekord, most a kupában:
- hihetetlen, milyen figyelmes a vezetőség itt Madridban
-
- esetleg valami háttérben futó program miatt? a vírusirtót érdemes kilőni mielőtt indítod a gémet, mert az zabálja a memóriát rendesen -
nincs ötletem, maximum egy winfos reinstall.
3 héttel ezelőtt a reading 4-0-ra vert, azóta taktikát váltottam, és a bajnokságban mi léptük le őket ilyen arányban. -
Minden driverem a legfrissebb... pont ez a bajom, hát nincs semmi logika abban, hogy szaggat egy ilyen játék... Crysis 2 maxon elmegy, ez meg szaggat... -
videókártya driverének frissítése? -
Köszi! És még mindig nincs tippje valakinek, hogy miért szaggat a játék mint a nyüh? -
link -
Valaki betudja linkelni Gabber (logo) oldalát? -
4-1 lett a burnley elleni észosztás eredménye, erre megsérül bilek, fél évre out ő is.
a továbbiakban meg nem blogolok :D -
egyébként bejön ez a laptop, érezhetően gyorsabban pörögnek a dolgok, mint az asztali gépemen, de rohadtul idegesít, hogy windowed módban nem látszik minden, és folyton alt+taboznom kell :// -
2-2 a Boro ellen, úgy, hogy a 92. percben egyenlítettek, aztán sima 2-0 a Yakubuval felálló Leicester otthonában. Mint a talajvíz...:) -
Csapasd neki!
-
spiczi91 #72861 Holnap majd újra dobok képeket a Salzburgról, elég rendesen megvariáltam a kezdőt, megfiatalítottam a csapatot, hamár így hozzámvágtak 10 milkát a jó szereplésért. :D Ma a Sevilla elleni BL-meccsig cirka másfél hónapot mentés nélkül toltam le, kb 5 meccsel és kb. 2 óra transfer market túrással, erre nem kifagy a szentem. :) Ma igyekeztem pótolni egy két dolgot, holnap meg belelendülök. :)
-
- én sem, de a kényszer olykor nagy úr és inkább rúgok kevesebb gólt, minthogy nekem rúgjanak sokat, de hajrá!
-
5 védővel sosem játszok, nem vagyok a védekező foci híve :)
wilson-spence-meité/o'brien-bodor védőnégyessel állunk fel.
meg amúgy is megvertük az acélos millwallt szenzációs teljesítménnyel 1-0-ra! :DD -
- én először is a védelmet erősíteném meg egy 5. emberrel, hacsak nincs 4 kiemelkedő képességű bekked -
7,01-es az átlaga, de volt már 5,2-es performansza meg 8,8-as is. eléggé rapszodikus.
a reading ellen úgy estünk ki sima 0-4-es eredménnyel a ligakupából, hogy a 20. perctől emberelőnyben voltunk, és így cumiztunk be négyet. -
geo91 #72856 az
-
- Bodor hogy szerepel? -
5 forduló után 11. hely, 7 pontunk van. egyelőre nem túl vastag :D -
- a bajnokságban, hogy álltok? dobsz egy képet? -
pedró lopez kidőlt egy fél évre rögtön az első ligakupa meccsen, örültem neki.
-
- debütáltam a holland válogatott élén, vegyes érzelmekkel:
USA - Hollandia (1:2)
Horvátország - Hollandia (2:1)
- a Real-al pedig 60 meccs óta veretlenek vagyunk a ligában
-
- ez szép volt
-
éjszakára? -
-
bence27 #72847 Grafite-vel már tárgyalok :) -
karajjj #72846 szerintem felesleges ilyet kérdezz, keress olyat, aki megfelel neked és elmegy hozzád -
bence27 #72845 Egyet próbaszerűen nekiálltam a Málaga-nak. Tudtok ajánlani max 3millióért csatárt? -
Na, elkezdem a beígért karriert, Leeds United :) -
értem. köszi :) -
nem. az, hogy kit tudsz leigazolni, nagyban függ a betöltött ligáktól, mert ha nem töltöd be a szingapúri ligát, sokkal kevesebb játékost fogsz találni azokból, akik ott játszanak, mintha betöltenéd. a nagyobb bajnokságokban játszó emberkék viszont többé-kevésbé megtalálhatóak akkor is, ha nem töltöd be az adott bajnokságot.
és nem csak azokat tudod leigazolni, akik a betöltött országokban játszanak, csak ugye lehet, hogy nem találod meg akit keresel, ha nincs betöltve a bajnokság ahol nyomja a joga bonitot :) -
Csak mert a FAQ-ban vmi ilyesmi van -
Viszont én sem vagyok még teljesen tisztával ezekkel a beállításokkal. Ha én egy ligát töltök be, akkor csak azokat a játékosokat tudom leigazolni, akik ott játszanak? -
Adatbázis mérete-beállítás... -
szia! lehet hogy hülye kérdés, de a speciális beállításokat hol találom? köszi a választ előre is! -
még 9 kör van hátra, az utolsó fordulóban Crystal-Wigan (nemlesznagyderbi)

Ma igyekeztem pótolni egy két dolgot, holnap meg belelendülök. :)