Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#szomoru2>
jelentem hullámvölgyben vagyunk EL-ben kikaptunk, bajnokságban 2 X
zyndar
Grat csíterkém <#integet2>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

jelentem yakubu bemutatkozott, méghozzá egy duplával a metalurg donyeck ellen. rudi is beköszönt, 3-0 lett a a vége.
tartottam egy kis bréket, de már töltöm is a metalisztot. <#vigyor1>
kuba meg ez volt már alapból lekötve
Huni92
miért nem játszottatok rögtön a vatikán ellen? :DDD

Raúlt visszahívták a válogatottba :]]
Üntelár a BL legjobb játékosa és Aranycipõse lett, Raúl pedig a bajnokság legjobbja.

Ribéry átadón, 32 millió, jönne is, csak éppen 5 millió euró a különbség az álláspontjaink között.

Terminátor14
Következõ ellenfelünk az AEK lesz, úgyhogy talán mehetünk még tovább is :)

CSAK a Fradi

Terminátor14
Riszálom úgyis-úgyis! :DDD

CSAK a Fradi

ééés nem is csatár a lelkem, hanem TKP

Terminátor14
Csak a HG-t kellett lecserélni :DDD

Huni: Gratz, tetszetõs! :)

CSAK a Fradi

Fabio Capello
+199 az igen, belelendültetek :]

Huni92
Schalke 04 - frissített adatbázis - 2009/2010

BL: csoportelsõként mentünk tovább a Panathinaikosz, Chelsea, Wisla trió elõtt, majd 4-3 a Roma, 6-5 a Pana ellen, és 3-3 a MU ellen összesítésben, de kiestünk idegenben lõtt kevesebb gól miatt.

A Német Kupát 3-2-re nyertük a Leverkusen ellen.

Terminátor14
Megintcsak felkúrt a játék :(
Így állunk a sorsdöntõ Sporting meccs elõtt. (na jó, még van elõtte egy bajnoki)

Salamon, Zammuto, Mateus és Zé Eduardo stabil kezdõ, Kulcsár pedig fontos csere.

CSAK a Fradi

Rudit sztem énis megveszem a nyáron vagy legalább elhivom próbára hogy teljesít,Jendriseket meg szerintem megveszem és TKP-K nak jáccatom mert ugye nincs szélsõ a taktikámba:)
Huni92
jendrisek nem csatár, hanem balszélsõ támadó középpályás :)
15 gól, 12 gólpassz 43 meccsen.

Terminátor14
Ha 2 csatárral játszol, akkor legalább 4 minõségi csatárra van szükséged :)

CSAK a Fradi

Ezt a Rudit megveszem, Tevez bekaphatja. :D

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Huni Jendrisek hány gólt lõtt eddig a szezonba meg hogy teljesít? mer én is fontolgatom a leigazolását csak nem tudom ho Yannick Djaló,Milevskyi,Fonséca 3as mellet hogy lenne helye jáccani.Djaló csak kölcsönbe van itt és 2csatárral jáccok!
Huni92

...és ennél csak elõrébb leszünk, közelednek a hideg téli esték mikor nincs is jobb, mint forraltbort szürcsölve efemezni. :D
king82
Hát föl is pörögtünk a 3. helyre a népszerûségi listán. Nem is emlékszem, hogy mikor voltunk utoljára ilyen jó helyen sõt igazán mikor voltunk top 10-ben. Bocsánat az OFF-ért.

www.bundesliga.de www.kicker.de

nem kell messzire menni :D
zyndar
Eastern powa? <#rolleyes>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zyndar
Féltáv. 21 meccses veretlenségi sorozatunk szakadt meg a 19. fordulóban. Ezzel a Lyonnal lehet megint nem tudok mit kezdeni.

ez a vége is... itthon nyerni kell!
Terminátor14
Grat a bejutáshoz, a csoport pedig nagyon piskóta, hajrá! :)

CSAK a Fradi

Huni92

Schalke - MU 3-1, Jendrisek 2 és a visszatérõ Üntelár 1 góljával. Sajnos így sem volt elég, Barca - MU döntõt rendeznek.

<#eljen>
félidõben 2-1, lol... 44. és 46. percben kaptuk a gólokat...
ki kell találnom valami hatásos félidei szónoklatot. :D
nehéz szülés volt az otthoni 0:0 után, de megvan az EL fõtábla

rudiiiiiii :D 0-1 a besiktas otthonában.
jött yakubu az evertonból 5 milláért, bár már az el-ben nem játszhat sajna.
több mint 6-ot ért, így remélem jó üzletet csináltam vele. :D
köszi a tippet, meglesem.
Huni92
MU - Schalke 2-0.
2 kapuralövésük volt, ez van, eldõlt szerintem.

Terminátor14
Érdemes beállítani, hogy listázza azokat is, akik átigazolási listán vannak, és mondjuk belövöd, hogy max 1m kért összegig. És akkor lehet, hogy adott esetben valaki 6-8m-t ér, de csak 1m-t kérnék érte, és mivel listán van, így könnyebben eljön hozzád :)

Így igazoltam a Reáltól Acuna-t ingyen, meg pl Ari-t is 1,2m-ért.

CSAK a Fradi

zaki volt az egyetlen normális játékos aki aláírt... pedig lehúztam az átig keretet teljesen a fizetés javára, így heti 45 ezres fizetést is adhattam volna...
Terminátor14
Ja oké, ezt értem, csak semmi értelme :) Én alapból hanyagolom ezt a lehetõséget, inkább végigmegyek 40-50 emberen, ha közülük 1-2 minõségi eljön :) Az is rengetegszer elõfordul, hogy megkeresek valakit, azonnal írja fent, hogy semmi esetre sem jön el (szal nem kér lóvét sem), belövöm a max fizut és pár nap múlva már alá is írt :D

CSAK a Fradi

tegyük fel, hogy te magadtól nézegeted a játékosokat, és mondjuk rákattintasz egyre, hogy szerzõdést kínál neki és kiderül, hogy õ jönne hozzád, de eddig nem volt a szûrt listába akkor bele fog kerülni
Huni92
a gladbach kipipálva, bár nyögvenyelõs gyõzelem volt, de megvan.
77. percben tizihez jutottunk, amit raúl annak rendje és módja szerint a kapusba vágott, maradt a 0-0, majd a 78. percben újabb büntetõ, ezt pedig irgalmatlanul beverte :D
a végére még jendrisek futott 70 métert a labdával üres területen, majd begurította a hálóba, 2-0 a vége.
Jön a Mu elleni 2 meccs.

Terminátor14
Ezt most nem értem :)

CSAK a Fradi

viszont ha találsz olyat, aki õ kiszûrt, de mégis jönne, akkor meg beteszi a listába
Terminátor14
Áhh, elég hülyén szûri ki az asszisztens, nagyon biztosra megy :DD

CSAK a Fradi

úgy szoktam. az asszisztenses szûrõt kivéve.
mindenesetre köszönöm a tippet, mindig tanul az ember. :D
hát lol ezt nem is tudtam... :DDD azt hittem csak a negatívan irreálisakat szûri ki...
keress rá a 6 hónapon belül lejárókra, kapcsold ki, hogy az asszisztens szûrje a találatokat, illetve az áruk szerint rendezd a találatokat csökkenõ sorrendbe