Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Briand jó csere volt, hozta az 1 pontot, amire szükség volt

na került be pár vén róka is a tartalékcsapatból az u21-esek mellé
hmm... szerintem az arsenal kijev ellen is az u21-et küldöm pályára, így is nagyon fáradt a felnõttcsapat... :S végül is van 5 pont elõnyöm a bajnokságban a második sahtar elõtt.
<#eljen>
ez kifejezetten izgalmasra sikeredett

hajszárítózz én mondom, hajszárítózz :D
támadunk támadunk támadunk, kapunk a semmibõl egy gólt és megint támadunk és mind kimarad -.-
hogyafaszba <#confused>
szopom ezt az EL csoportot rendesen, 3 meccsen 1 pont :S
kár... <#szomoru1>
Terminátor14
Az szép!

Nálunk sajnos 0-3 az angolok ellen, a visszavágó csak formaság lesz :(

CSAK a Fradi

4-1 a vége... :C na mindegy. :D
2-1 már oda, korai öröm
amúgy remélem a 2011-ben ki lesz javítva az, hogyha a kapus bevédi pl. az nem öngól... mert most is az történt.
vezettünk :D
na lássuk mire megy az u21 a poltava ellen. :D
szerintem az u21-es csapatot játszatom most a bajnokságban, 7 pontos elõnyöm van úgyis, aston villa ellen muszáj pihentetni a felnõttcsapatot.
csak keményen! <#ravasz1>
nééézdmár, az asszisztensem azt nyilatkota, hogy ipswichben akar dolgoni, ki is b*sztam a picsába...
kár azért a végén bekapott gólért... mondjuk azért így is szép eredmény. van még esély a továbbjutásra. katt.
Terminátor14
Nincs mit.

Én el tudtam hozni a Mainz-ból ingyen, gondoltam nem járok vele rosszul :)
De majd az új fm-ben valszeg már jobb lesz, sokkal.

CSAK a Fradi

Nightwish006
Kösz, Sajnos nálam nagyon elkalódott:(

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Terminátor14
Hát ja, én nemrég kerestem rá, hátha el lehetne hozni kölcsönbe, de már a Portonál van...
De azért a 15-ös finishing meg a 17-es composure nem rossz kombó :D

CSAK a Fradi

ja, németh atombrutál, nálam 2017-ben is (motala karrirer) õ volt a legjobb magyar játékos, egy generált nem elõzte meg.
jaja gól az elsõ percben lol :D
Terminátor14
Nálam így néz ki, de nyílván lehetne jobb is :)

Németh viszont elég szépet fejlõdött :)

CSAK a Fradi

na lássuk azt az aston villát, jön az európa liga negyeddöntõ odavágó, idegenben
nájszos! <#eljen>
Nightwish006
Valaki tudna lõni egy képet egy rendesen "kifejlõdött" szalairól?

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Terminátor14
Közben sikerült továbbjutni az AEK ellen, ott vagyunk a 16 között! :)

Durva volt mondjuk, itthon 2-1-re gyõztünk ,de a végére 3 játésom volt zöld keresztes...
Ja és a gyõztes gól a "szokásos" 93. percben jött :DDD

Aztán a visszavágón 1-1-nél kiállíttatta magát a dmc-m, most hoztam...
Innentõl pokoli volt minden perc, támadtak mint atom, és óriási mák kellett a döntetlenhez, amivel tovább mentünk végül.

A 16 között a Tottenham lesz az ellenfelünk. Valszeg itt vége a kalandnak, de meglátjuk.

CSAK a Fradi

Nightwish006
Hát ami furcsa benne, hogy ilyen brutál kifutás és 16os uralma értékekkel is rengetegszer fut ki rosszul, de egyébként nagyon stabilan. :)

Terminátor14
Szép kapus, valszeg gyõzike gyermeke lehet :DD
Amúgy mennyire véd jól? Pont a legfontosabb értéke (reflex) nem "tökéletes", de amúgy vmi hihetetlen.

CSAK a Fradi

aztkurva micsoda portás :OO
grat!
a kapust lekapta a nap :D
zyndar
Aztakapust...itt az új GaborKirali!

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Nightwish006
Üdv! Hatalmas grat termi, zyndar és geo

Nos én bejutottam a BL csoportba, a Rosenborg ellenében egy egész jó teljesítménnyel, ellenben amit az eddigi 3 csoportmeccsen mutatott a csapat, az nem túl csodálatra méltó :( Ráadásul a bajnokságban is botladozunk :( Azon gondolkodom, hogy ha véletlenül nem sikerül megfognom egy europai kupa szereplést érõ helyet eladom a drágább játékosokat, és új csapatot építek, mert itt már mindenki rinyál, hogy nagyobb csapatba akar igazolni, és csak alibiznek :D
meccsek
A Schalke ellen 88.percben kaptam a gólt, a Roma ellen pedig 80percet fociztunk ember elõnyben, mégis kaptunk 4-et:D Szánalmas:DSA
igazolások
Ezek közül van 2 figyelemre méltó egyik , [url=]másik
. Valamint beszeretném még mutatni a három kulcsjátékosom (4.-ik komazec, de remélem õt mindenki ismeri) elsõnek egy vkp, tavalyi év legjobbja Babic , aztán a csatár Budescu
és a legfontosabb, amitõl leszakadt az arcom, Antal.

Vicces egy kapus, nb2-es csapatban találtamXD

elQrtuk

<#integet2>
33,5 milláért
aztán mégis megvertük õket :P
Huni92
jaigen, jóccak és kellemes bagolyzónát! :)

Huni92
thx & grat zyndar, termi, thx karesz, grat geo :D
július 6-án mentettem és léptem ki a játékból. volt egy kis játékosmozgás, legkésõbb csütörtökön majd beszámolok róla :)
ja, raúl a VB elõdöntõben gólt lõtt :D

na jöhetnek a tizik az ukrán kupa elõdöntõjében
zyndar
Zsilárdínó a Donyeckben... a pénz nagy úr <#hawaii>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

mákos :DDDDDDDDD
tény, hogy a statok alapján nem a mi meccsünk volt, de a foci gólra játsszák <#vigyor1>
félidõben a hajszárító effekt volt. bejött.
zyndar
Tövig...