Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Úgy érzem a srác jó formába tolja 😊

célunk mostantól a playoff helyek valamelyike😊
Darthmushroom
mivel felidegesített szépen h egy uefa kupa gyõztes és bajnok Auxerrehez nem adtak rendes átigazolási keretet ezért én is belevágtam a jó öreg magyar bajnoksághoz. választásom a Fehérvárra esett.
igazolások:

10forduló után:

egy vereség a debrecentõl van egy meg zte ellen 0:2rõl kaptunk ki. döntetlen meg a haladás ellen.
10forduló meccse:

Vujo nagyon kiemelkedik a csapatból, így messze rá építek

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nightwish006
Srácok lehet, hogy a tudatlanságom az oka, de miért ér az integrál dac gyõr csapata többet, mint a többi magyar csapat (kivéve loki)? 😊 nálam kezdéskor 1.1milliárd forintot ér 😮

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Ez is igaz, de másholmeg mindig azt tanácsolják hogy ugyanazzal a csapattal kell játszatni a csapatot, mert akkor szoknak össze ha meg váltogatom akkor nem mûködik rendesen.Ha meg a nem játszó nyafog, a stabil ember a valóságban szerintem lesza..a, nem hiszem hogy Huszti szövegelése bárkit érdekelne a mostani orosz csapatában.A gyengébbek ellen játszatás meg nállam mindig problémát okoz, mert a kiscsapatok felszívják magukat és megvan a pontvesztés.Ja és egy normális kerethez kell 11 csere is szerintem legalább a sérülések miatt, na enyit már nehéz benyomni meccsekre.Mindegy végülis mindenkinek van valami igazsága, így legalább nem unalmas a játék meg a vérnyomásunk is rendben van.
Szerintem ez igaziból is így van, nézd meg a magyar légiósokat, szinte mindegyik nyafog, hogy alig játszik😊 Remélem nem változtatnak ezen, élethûbb így a játék. Néha játszatni kell õket, és akkor helyrerázódnak.
Én úgy pörgetem, Angliában pl., hogy a kupameccseken játszatom azokat, akik extrém keveset játszanak. A szarabbak ellen a bajnokságban meg általában egy valaki játszik, aki ritkán szokott. Így talán megfelelõen van rotálva a csapat.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz.Ha sok játékost veszek, nyafognak hogy harcolnia kell az elsõ csapatba kerülésért meg nem játszhat.Ha nem veszek annyit mint idén úgy járok mint most, hogy mindkét vkp lesérült játszhattam más taktikát, vagy hullafáradtak a szélsõk mert csak 3 van(ha épp nem sérülnek le)Remélem a 11-ben ezt orvosolják valahogy.
Terminátor14
2 lk meccs volt még közben, ezért...

Nemsokára jövök az összefoglalóval a 4. szezonról, nagyon szépen végzõdött, bár lehetett volna még durvább, de ez már mohóság részemrõl 😄

Amúgy csak nálam nem játszik a tartalék csapat semmilyen bajnokságban? Ugye irl az nb1-es csapatok indíthatnak tarcsit az nb3-ban, és ezt a Fradi is megtette tavaly, szóval nem értem...😞
Ami ennél is nagyobb talány, hogy akkor mégis milyen meccseket játszanak a tarcsijaim? 😄D Mert néhányuknál van egy csomó meccs/gól/asziszt, pedig tuti, hogy nem játszottak se nálam, se az u19-ben...

CSAK a Fradi

king82
Jó reggelt!

Ez mind csak bajnoki és BL. Nem csúszót közé egy magyar kupa vagy ilyesmi. Azt hiszem a B csapatod is igen aktivizálhatja magát. Sajna nekem is az ehez hasonló szokta megkeseríteni az életem.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Terminátor14

Ez azért már több, mint szánalmas! 😞 Ez mi a fakk?
És a sok csíra meg nyafog, hogy a bõ keret miatt nem játszik mindenki...

Jahh és jó reggelt! 😄

CSAK a Fradi

Grat srácok szép eredmények vannak ismét!
A hétvégi elfoglaltság után jöhet a belga 2.liga😊úgy érzem sikerült az osztályhoz képest megfogni 2-3 nagy halat,így csalódott lennék,ha nem lennék a Top 12-be😄 pedig tuti kiesõnek jósolnak😄😄😄😄
Terminátor14
Nálam is ez megy most sajnos, valószínûleg azért van, mert sokan elégedetlenek/el akarnak menni, ezért rossz a squad harmony 😞

Jahh, Nicao nálam van, már most sem rossz, de nagyon szépen fejlõdik, szerintem 1-2 éven belül igazi sztár lesz 😊 Bár csak középpályára fér be 😞

CSAK a Fradi

ROCKnROLLA
Jah és evidens, hogy a Wolfsburgal voltam 😊

ROCKnROLLA
Igaz, hogy barátságos meccs volt, de akkor is felbasz.

zyndar
Ha már az érdekes dolgoknál tartunk. Nem tudom, hogy jött össze, hogy nekem csak 26 meccsem van <#kerdes>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Ez meg 2007-bõl, volt egy pár lap a brit rangadón 😊
Jók ezek a régebbi képek, vicces meccsek voltak.
Persze hogy csúnya lenne, de azért az egyik meccsen tök szép játék a másikon meg szerencsétlenkedés egy kicsit furcsa minden indok nélkül.Más: jól láttam te vetted meg nicaot? Jó kis csatár lesz, nálam most a Feyenoordban is benn van, igaz csak a rotálásban mert vettem egy 14m-ós csatárt de amíg nem volt meg, niki stabilan játszott és verte a gólokat.
elírtam 😄
Grat, bár az a 74 gól inkább 76, vagy volt 2 öngól, azt nem számolod? 😊

Találtam egy ilyen felejthetetlen meccset, még a 2009-bõl, emlékszem, hogy szétvágott az ideg. 3 perces hosszabítás, 4. percében 11-es az ellenfélnek, azt hittem megtébolyodok, kihagyják, eláraszt a földöntúli boldogság, Skjelberd meg bebombázta a léc alá, nem hittem a szememnek. kb. 2 másodperc alatt pokol/mennyország/pokol😊
king82
Hát kicsi a pörgés de hétköznap van. De még így is benne vagyunk a top 10-ben. Az éjszakásoknak kitartást a többieknek meg jó szunyát!

Terminátor14
Azért az csúnya lenne, ha minden meccset 8-1-re vagy 5-0-ra nyernél 😊

CSAK a Fradi

Kicsit idegesítenek a formaingadozások amik mecsrõl mecsre elõjönnek.Elõbb nyerek 8-1-re egy középcsapat ellen aztán 3-3 kiszenvedve az utolsó elõttivel. Következik egy bl mecs itthon, nagy nehezen 1-0 ide aztán újabb középcsapat ellen 5-0, ezután ismét egy szenvedõs 2-1.Nem tudom miért van ez, a morál az egekben erre bénáznak.
Jó választás!<#vigyor2>

huuu mekkora tizipárbajt játszottam az elõbb 😄😄😄

Barátságos Kupa döntõben az AZ Alkmaar ellen.
vezetést szereztek a 76. percben egy 16os vonalról kapott szabadrúgásból...de Milevskyi ezt nem hagyta és kiegyenlített! jöhetett a hosszú büntetõpárbaj! 😄 vége 9-8 ide 😄

Terminátor14
Höhö, 2,5-ös átlag, az azért derék 😊

CSAK a Fradi

naszóval, véget ért a második szezonom is a CSZKA Moszkvánál toronymagasan kiemelkedtünk a bajnokságból a Zenittel és a Szpartakkal, szépen körbevertük egymást, aztán én jöttem ki gyõztesen belõle, felhivnám a figyelmet a 74 rúgott gólra, egy szezonban se sikerült még ennyit összehozni...

Oké. Talán a Real Madriddal próbálkozok. Remélem jól fog menni.
valami nagycsapatot ajánlok akiknek sok a pénzük. ha a taktikai részt már vágod, akkor jöhetnek egyre kisebb klubbok.

Üdv. Nemrég kezdtem el fm2010-el játszani. Melyik csapattal érdemes kezdeni ha ez az elsõ Football Manager játékom? Válaszokat elõre is köszönöm.
huhhh hallod, ez aztán K.O. 😄😄😄 grat! 😄

Terminátor14
Persze, hogy nem méreteztem 😞
Sorry...

CSAK a Fradi

Terminátor14
Valamit sikerült most nagyon eltalálni 😊)

CSAK a Fradi

Hali skacok! Elég szép karriereket olvasok itt. Enyém is megy elég szépen!
Viszont vmi most nagyon idegesit.Töltöttem le a játékhoz címereket és skin-t erre eltüntek a mezek taktikánál meg a játékosok arcképei. Valaki tudna segiteni megoldani ezt a problémát?:S elõre is köszi!
Terminátor14
Nos, akkor a 3. szezon befejezése, és a 4. szezon kezdete következzék! 😊

Sajnos az el-bõl kiestünk a 16 között a Tottenham ellen (0-3,0-1-gyel), így maradt a honi bajnokság, és a kupák. A kupákat nem sikerült megnyerni, de nem is baj, többnyire a tarcsik játszottak, mert a bajnokságot mindenképp meg akartam nyerni a bl-ben való indulós miatt.
Ez sikerült is, az utolsó 3 meccset már lazára vettük ott is, bár nem volt atomsima. Tabeella

Jöhetett a csapat megerõsítése a bl-re. Átálttam újra 4-4-2-re (két szélsõ támadó kp-val), így elsõsorban szélsõket hoztam, meg persze irányító is kellett 😊
Megyeri el akart menni, kinyílt a csipája a válogatott behívó miatt. Így járt, jött helyette Süli, aki fiatalabb de talán már most jobb, mint õ, értéke meg tízszerese 😊))
Óriási fogás még Rennella, aki elégedetlen volt a Genoa-nál, így jött el hozzánk.
Zé Eduardo nevû brazil utánpótlás válogatottam (tûlünk hívták be elõször) eladta a vezetõség, jött egy 3m-os ajánlat, amire nem mondtak nemet. Nem baj, ennyiért talán én is odaadtam volna.
Transzferek
Zé Eduardo
Rennella

Rennela-hoz annyit, hogy mivel úgy-ahogy tud a két szélen is játszani, így elõfordul, hogy ott játszatom, így még két jó csatárnak tudok lehetõséget adni.

És akkor még egy-két alapember/tehetség:
Debreczeni
Nikao
Taskov

Nos ezek után jöhetett a bl 😊
Elsõ ellenfelünk a Kf Tirana együttese volt, nem jelentettek gondot 😄
Elsõ meccs
A 2. meccs 3-0 lett.

Ezek után jött a Rosenborg, tõlük már kicsit megíjedtem, de nem kellett volna 😛
Elsõ meccs.
A 2. 3-1 lett, két tizit is kaptunk, nem tudtak minket tartani.

Végül a fõtáblra kiharcolásáért a Sion-t kaptuk, akiket tavaly az EL utolsó selejtezõjében vertünk ki 😊
Azt hittem könnyû lesz, így az elsõ meccsen könnyelmû voltam, ki is kaptunk 1-0-ra, de aztán jött a visszavágó.

Úgyhogy bent is vagyunk a bl-ben 😊))
Csoportunk: ManU, Porto, Club Brugge, FTC. Ebbõl szerintem EL lesz, de azért hátha meg tudjuk csípni a Portót, nem tudom 😊

Enyhén hosszú lett, sorry, de most nagyon boldog vagyok 😄DD
A sok képet csak linkeltem.

CSAK a Fradi

king82
OFF
Tegnap elfelejtetem, hogy ma készenlétbe megyek így kimarad mai FM adagom. Remélem jó hozzászólásokat fogok olvasni és nem telik unalmasan a délutánom. Holnap majd én is tolom a gémet, addig pedig mindenkinek nagy grat a szerepléséhez!
Bocs az OFF-ért

már most látom hol kell erõsíteni a keretet...kb minden poszton...védõsorom nulla, középpályás sor szinte nincs is! 😮 és össz 2 értelmes csatárnak való emberem van...

sziasztok! :-)

mivel gép újratelepítés volt és elfelejtettem a mentésemet kimásolni amiben a Lokival voltam:S így hát míg nem kezdek neki a 2011-nek, addig most indítok 1 karriert, én is az ukrán bajnokságban! :-) csak én a Dynamo Kiev csapatát választottam! :-) átigazolásokra nem sok pénzt kaptam! 😄 sõt 😄 De a fizetési keret egész jó. A stadion pedig elég kicsi 16863. Majd folyamatosan jelentkezek beszámolóval!! :-)

Oh,bocsi! Nem tudtam hogy az arra van :/ de köszi a helyreigazítást,átszivárgok oda ^^

king82
Nem akarlak megbántani, de az ilyen és az ehhez hasonló kérdéseket az OFF-be tedd fel.

Köszi szépen!
Akkor most hogyha én 1 csapattal akarok lenni,akkor elég nekem csak egy bajnokságot kiválasztani?És attól független vannak még nemzetközi kupák?És ha csak 1 van kijelölve más ligából/országból még igazolhatok játékost?

FAQ majd csak akkor lesz, ha kijön az új játék, mezt leginkább az fmhungaryról tölthetsz, meg címereket is, az pedig, hogy hány ligát töltesz be az elején, azt jelenti, hogy hány bajnokságba szerzõdhetsz késõbb managernek, pl ha betöltöd, az angolt spanyolt olaszt, akkor mondjuk ha kirúgnak az Arsenaltól, akkor mehetsz más országba is, ha csak angolt töltöd be, akkor nem mehetnél...
Nightwish006
fmhungary.hu-n és a bannerban szereplõ sortin találsz grafikai kiegészítõket. Minél több ligát választol ki, annál több játékos szerepel majd a játékodban. Valamint csak azokból a ligákból választhatsz csapatokat, amelyiket kiválasztod. Viszont minél több ligát jelölsz ki, annál lassabb lesz a játák, tehát gyengébb procival és kevés memóriával nem ajánlott túl sokat betölteni.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Mor3llo
Mi lesz itt az új FM-nél<#ravasz1>
Feyenoorddal kezdek ismét, esetleg a Herculessel😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hellósztok!
Új vagyok itt és kéne egy kis segítség ha nem gáz ^^
(Megpróbáltam megnézni a F.A.Q.-ot de többszöri lenyomásra se történt semmi)
Hol lehet szerezni eredeti mezt és címert a csapatoknak?És mi a lényege mikor kiválasztod a nemzeteket/bajnokságokat?Az jobb ha sokkal többet választasz?
Nincs valahol egy mûködõ FAQ,vagy valami help hozzá?

king82
Hát igen van isten és a megfelelõ helyre helyezte a topikot!

végállomás -.- késõ van má 😄
Metalist Kharkiv (2009/2010)

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / egyik fele / másik fele
statok: játékos / csapat
ukrán kupa: menetelés / döntõ
európa liga: csoport / meccsek / elõdöntõ végállás: odavágó / visszavágó
én majd dél körül, most viszont jó8
vége a szezonnak, hamarosan jövök a képekkel.
grat <#eljen><#eljen><#eljen>