Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazolások:
10forduló után:
egy vereség a debrecentõl van egy meg zte ellen 0:2rõl kaptunk ki. döntetlen meg a haladás ellen.
10forduló meccse:
Vujo nagyon kiemelkedik a csapatból, így messze rá építek
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Én úgy pörgetem, Angliában pl., hogy a kupameccseken játszatom azokat, akik extrém keveset játszanak. A szarabbak ellen a bajnokságban meg általában egy valaki játszik, aki ritkán szokott. Így talán megfelelõen van rotálva a csapat.
Nemsokára jövök az összefoglalóval a 4. szezonról, nagyon szépen végzõdött, bár lehetett volna még durvább, de ez már mohóság részemrõl 😄
Amúgy csak nálam nem játszik a tartalék csapat semmilyen bajnokságban? Ugye irl az nb1-es csapatok indíthatnak tarcsit az nb3-ban, és ezt a Fradi is megtette tavaly, szóval nem értem...😞
Ami ennél is nagyobb talány, hogy akkor mégis milyen meccseket játszanak a tarcsijaim? 😄D Mert néhányuknál van egy csomó meccs/gól/asziszt, pedig tuti, hogy nem játszottak se nálam, se az u19-ben...
CSAK a Fradi
Ez mind csak bajnoki és BL. Nem csúszót közé egy magyar kupa vagy ilyesmi. Azt hiszem a B csapatod is igen aktivizálhatja magát. Sajna nekem is az ehez hasonló szokta megkeseríteni az életem.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Ez azért már több, mint szánalmas! 😞 Ez mi a fakk?
És a sok csíra meg nyafog, hogy a bõ keret miatt nem játszik mindenki...
Jahh és jó reggelt! 😄
CSAK a Fradi
A hétvégi elfoglaltság után jöhet a belga 2.liga😊úgy érzem sikerült az osztályhoz képest megfogni 2-3 nagy halat,így csalódott lennék,ha nem lennék a Top 12-be😄 pedig tuti kiesõnek jósolnak😄😄😄😄
Jahh, Nicao nálam van, már most sem rossz, de nagyon szépen fejlõdik, szerintem 1-2 éven belül igazi sztár lesz 😊 Bár csak középpályára fér be 😞
CSAK a Fradi

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Jók ezek a régebbi képek, vicces meccsek voltak.
Találtam egy ilyen felejthetetlen meccset, még a 2009-bõl, emlékszem, hogy szétvágott az ideg. 3 perces hosszabítás, 4. percében 11-es az ellenfélnek, azt hittem megtébolyodok, kihagyják, eláraszt a földöntúli boldogság, Skjelberd meg bebombázta a léc alá, nem hittem a szememnek. kb. 2 másodperc alatt pokol/mennyország/pokol😊
Barátságos Kupa döntõben az AZ Alkmaar ellen.
vezetést szereztek a 76. percben egy 16os vonalról kapott szabadrúgásból...de Milevskyi ezt nem hagyta és kiegyenlített! jöhetett a hosszú büntetõpárbaj! 😄 vége 9-8 ide 😄
Viszont vmi most nagyon idegesit.Töltöttem le a játékhoz címereket és skin-t erre eltüntek a mezek taktikánál meg a játékosok arcképei. Valaki tudna segiteni megoldani ezt a problémát?:S elõre is köszi!
Sajnos az el-bõl kiestünk a 16 között a Tottenham ellen (0-3,0-1-gyel), így maradt a honi bajnokság, és a kupák. A kupákat nem sikerült megnyerni, de nem is baj, többnyire a tarcsik játszottak, mert a bajnokságot mindenképp meg akartam nyerni a bl-ben való indulós miatt.
Ez sikerült is, az utolsó 3 meccset már lazára vettük ott is, bár nem volt atomsima. Tabeella
Jöhetett a csapat megerõsítése a bl-re. Átálttam újra 4-4-2-re (két szélsõ támadó kp-val), így elsõsorban szélsõket hoztam, meg persze irányító is kellett 😊
Megyeri el akart menni, kinyílt a csipája a válogatott behívó miatt. Így járt, jött helyette Süli, aki fiatalabb de talán már most jobb, mint õ, értéke meg tízszerese 😊))
Óriási fogás még Rennella, aki elégedetlen volt a Genoa-nál, így jött el hozzánk.
Zé Eduardo nevû brazil utánpótlás válogatottam (tûlünk hívták be elõször) eladta a vezetõség, jött egy 3m-os ajánlat, amire nem mondtak nemet. Nem baj, ennyiért talán én is odaadtam volna.
Transzferek
Zé Eduardo
Rennella
Rennela-hoz annyit, hogy mivel úgy-ahogy tud a két szélen is játszani, így elõfordul, hogy ott játszatom, így még két jó csatárnak tudok lehetõséget adni.
És akkor még egy-két alapember/tehetség:
Debreczeni
Nikao
Taskov
Nos ezek után jöhetett a bl 😊
Elsõ ellenfelünk a Kf Tirana együttese volt, nem jelentettek gondot 😄
Elsõ meccs
A 2. meccs 3-0 lett.
Ezek után jött a Rosenborg, tõlük már kicsit megíjedtem, de nem kellett volna 😛
Elsõ meccs.
A 2. 3-1 lett, két tizit is kaptunk, nem tudtak minket tartani.
Végül a fõtáblra kiharcolásáért a Sion-t kaptuk, akiket tavaly az EL utolsó selejtezõjében vertünk ki 😊
Azt hittem könnyû lesz, így az elsõ meccsen könnyelmû voltam, ki is kaptunk 1-0-ra, de aztán jött a visszavágó.
Úgyhogy bent is vagyunk a bl-ben 😊))
Csoportunk: ManU, Porto, Club Brugge, FTC. Ebbõl szerintem EL lesz, de azért hátha meg tudjuk csípni a Portót, nem tudom 😊
Enyhén hosszú lett, sorry, de most nagyon boldog vagyok 😄DD
A sok képet csak linkeltem.
CSAK a Fradi
Tegnap elfelejtetem, hogy ma készenlétbe megyek így kimarad mai FM adagom. Remélem jó hozzászólásokat fogok olvasni és nem telik unalmasan a délutánom. Holnap majd én is tolom a gémet, addig pedig mindenkinek nagy grat a szerepléséhez!
Bocs az OFF-ért
mivel gép újratelepítés volt és elfelejtettem a mentésemet kimásolni amiben a Lokival voltam:S így hát míg nem kezdek neki a 2011-nek, addig most indítok 1 karriert, én is az ukrán bajnokságban! :-) csak én a Dynamo Kiev csapatát választottam! :-) átigazolásokra nem sok pénzt kaptam! 😄 sõt 😄 De a fizetési keret egész jó. A stadion pedig elég kicsi 16863. Majd folyamatosan jelentkezek beszámolóval!! :-)
Akkor most hogyha én 1 csapattal akarok lenni,akkor elég nekem csak egy bajnokságot kiválasztani?És attól független vannak még nemzetközi kupák?És ha csak 1 van kijelölve más ligából/országból még igazolhatok játékost?
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Feyenoorddal kezdek ismét, esetleg a Herculessel😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Új vagyok itt és kéne egy kis segítség ha nem gáz ^^
(Megpróbáltam megnézni a F.A.Q.-ot de többszöri lenyomásra se történt semmi)
Hol lehet szerezni eredeti mezt és címert a csapatoknak?És mi a lényege mikor kiválasztod a nemzeteket/bajnokságokat?Az jobb ha sokkal többet választasz?
Nincs valahol egy mûködõ FAQ,vagy valami help hozzá?

csapat: keret / átigazolások
bajnokság: tabella / egyik fele / másik fele
statok: játékos / csapat
ukrán kupa: menetelés / döntõ
európa liga: csoport / meccsek / elõdöntõ végállás: odavágó / visszavágó