Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
<#eljen><#papakacsint>

gabber_saviola
Na komolyan. Pár órát toltam ezzel a 11-el. Nem rossz, de nem az a forradalmi változás, amire vártam. Nem rossz és tetszik, de valami hiányzik... Szerintem eddig mint demó meggyõzött, valszeg nyomni fogom majd a fullal, amit szerintem megveszek.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
Barcaval nem tolom az úgy uncsi. Loki meg kihívás, amúgy is csípem Õket. 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fubazmeg ezt még szokni kell :|
zorrobomber
amúgy tug's training nem mûködik 😊

zorrobomber
ja persze csak a lokival tolod nem is a barca-val...

Én idáig megvettem... de évente nem fogok kiadni szinte(!) ugyanazért a játékért 10000.-Forintot...

Szerintem, ha kiadnák magyarul, többen megvennék... idáig szimpla lelkesedésbõl is egész jó magyarítás született. Ha ezek a srácok idõben megkapnák az anyagot, plusz pár "ajándék" FM-t, akkor biztos megcsinálnák a hivatalos verziót. ( szerintem )

Lehet annyi lenne az egész, hogy fel kéne venni a kapcsolatot a kiadóval... 😊

www.smart-bus.hu

gabber_saviola
Szia zyndar! Aha, most van egy kis szabadidõm, gondoltam feldobom a topikot 😄

na papírkutyák, most jött le nekem is 😛
5w0rdf15h
😄D

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
relax van zorróka, kutyát-macskát nem érdekli, hogy te mennyit és hogyan töltesz vissza .... én magamról beszéltem. <#vigyor1>

zyndar
Üdv Gabber! Miért oltod a népet? Unatkozol? 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

zorrobomber
bzzeg gyere át egyszer de ha látsz a gépemen editort, vagy ha látod hogy visszatöltök akkor lesz*psz. az összes magyar bajnokságot tartalmazó FM-el nyomtam de még sose jutottam 1. kieséses körnél tovább, most mentem 2 kört, mert relatíve szar ellenfeleket kaptam. ja meg mikor itthon 1-0ra kikaptam azt miért nem töltöttem vissza? abba lehet hagyni a hintést még akkor is ha nem nekem szólt. :/

zorrobomber
szvsz kizárt

gabber_saviola
nekem tetszik, remélem fasza editorok is lesznek majd hozzá, mert szeretném minél hamarabb megnyerni a Debrecennel a BL-t.

Mor3llo
Ha sokan megveszik Magyarországról, akkor az SI-s srácok hálaképpen magyarul is kiadják...bár ettõl elég messze vagyunk😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Huni92
tedd ablakba, és állíts automata mentést 😊

bakkerman
hát,mostmár tárgytalan...alt-tab helyett véletlenül alt-caps lockot nyomtam,és valami hiba miatt az exe leállt....természetesen annyira belemélyedtem,hogy az 1. bajnoki elõtt mentettem csak...áhhh....pedig most vertük rommá a gijont is laza 6-0-val...no de sebaj,lesz idõm még 😛 most asszem kezdek egyet a Genoaval,de még nem biztos,jó gémet mindenkinek!!!!!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Egy magyarítás sokat dobna azért a dolgon. Konyha angollal ez már azért cseppet sok... legalábbis nekem.

Nem lehetne valahogy hatni rájuk, hogy magyarul is kiadják egyszer? 😊 ( akkor szó nélkül megvenném )

www.smart-bus.hu

mindig lehet folytatni, viszont szerintem érdemes újat kezdeni majd, mert ezek mind kicsi adatbázissal vannak legenerálva
bakkerman
érdemes megvenni,sokkal több fejlesztés van benne,mint pl a tavalyiban! Mostmár nem a játékossal tárgyalsz,hanem az ügynökével,akinek ugyanúgy vannak statisztikái,lehet barátságos,lehet önzõ,kapzsi,a meccsmotor is kifinomultabb,nincsenek bugyuta hibák a mozgásban,a játékosokkal VÉGRE beszélgethetsz,válaszolnak neked stb...szedd le mindenképp a demot,ha csak 1 órát játszol vele,már látod a különbségeket,és tetszeni fog hidd el!! én már elõrendeltem steamen,remélem valahogy majd folytatni lehet a mentést

ejnyemárnah 😄
Szia.
Írnál pls egy kis összefoglalót a gamerõl? Munkába vagyok még és nem bírok várni😄.Ha jó lesz lehet megveszem, támogatni hogy jöjjön sokáig még😛

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

bakkerman
Barca-Schalke 0-0,faszom annyi helyzetünk volt...Nolito szúrt 2 kapufát is 😞

bakkerman

szebbnél szebb gólok ,persze Messi triplával

bakkerman
háthát....nem kéne hnap menni dolgozni,utolsó percekben már remegni fogok,hogy mikor izzíthatom megint az fmet 😄DD és végre úgy várhatom a gémet,hogy nem kell szaroznom a krekkel,meg a peccsekkel

vki igazolt már vmi jó playert. Elsõsorba ien középcsapatokba kérdem..pl Fyrex
gabber_saviola
de jó, akkor megveszem én is. 😊

gabber_saviola
ha nem úgy alakul a meccs , akkor én mindig visszatöltök. szeretem, ha legalább az FM-ben sikerélményem van, ha már máshol nem nagyon van. meg aztán tök jól esik, hogy mások gratulálnak, persze õk nem vágják, hogy újratöltök sokszor. 😛

bakkerman
szupi kupát hoztuk 4-1-es összesítéssel,a bajnokságban a Racing otthonában nyertünk 3-1-re(Villa,Messi,Pedro),most nyomom a Hercules elleni DERBIT.

zorrobomber
igen -.-

köszöntem😊
inter94
ez a játék kib@szott jo lesz 😄 az egyszer biztos...elsõ tétmeccsünk 😄
kééép

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fyrex
managerneved, options, social network, ott beírod a youtube felhasználódat, aztán meccsek után már mehet a töltögetés

twitter posztolni is lehet, automatikusan és manuálisan is egyaránt. de az már a fórum lényegét is elvenné 😄

Avanti Crociati!

Én ezt eddig egyszer csináltam, amikor a tökutolsó csapat 4 gólt vert nekem 20 perc alatt az elsõ félidõbe, míg én nem mentem át a felezõn, na mondom menny a ************** *****ba 😄

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Fyrex
idegenben játszottam egy 0-0ás döntetlent a Bolognával, a harmadik fordulóban pedig a Palermot fogadtuk

végig õk domináltak, de a végén egy taktikai váltással végülis meglett a gyõzelem

kapott gól nélkül továbbra is a bajnokságban! 😊

Avanti Crociati!

gabber_saviola
ebben is lehet visszatölteni, ha nem úgy alakul a meccs? <#vigyor1>

jaa... annyival bõven ki lehet bírni a teljes verzióig, szerintem 😄

<#taps><#taps><#taps>
de hoan tom youtubera felteni a gólokat??:S
bakkerman
hát igen,valósághû gém 😄 VV-t Barca szurkerként eléggé nem csípem :SS

Huni92
fél évet lehet játszani egy csapattal.

Fyrex
szép gólt kaptál 😄😄

Avanti Crociati!

ez mitõl demo? amint látom idõkorlát nincs rajta, csak pár liga hiányzik (ennyitõl lenne csak demo?) amúgy nagyon tetszik, alig várom November 5.ét... 😊 ha lejjebb megy az ára megveszem szerintem

bakkerman

zorrobomber
Hazamegyek és teherbe ejtem a demót

gabber_saviola

zorrobomber
valaki aodjon már egy ltöltö liknet plz!!! ez oolyan mint a Fifa meg a Pes vagy lehet irányítani is a jéjktkosokat???!!!???

hogyan tudom youtubera a gólokat feltölteni?😄
mi a neve a jétáknak mit mongyak a bolba mit kérek? demot is ott kell kárni????