Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
7 ponttal vezetjük a tébült,no meg a bajnokságot is
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Forza Juve per sempre!
védelembe:
Frey(Given ment kölcsön a Bayern-be), Juhász, Mexés, André Dias
középpályára:
Inler, Cassano, Zárate, Dzsudzsák
A legerõsebb kezdõm valami ilyesmi akar majd lenni:
Frey - Kolarov, Mexés, Kompany, M. Richards - Yaya Touré, De Jong - Silva, Cassano, Zárate - Tevez
Forza Juve per sempre!
legalább hagy olvassak valamit, amíg bent kell lenni
Forza Juve per sempre!
Tegnap este készenlétben örömmel olvastam az új játékról. Nagyon jónak tûnik így elmondás alapján. Mindenkinek sok sikert hozzá!
(Már a demonak is az a gép igénye ami a teljes játéknak? Valamint igaz, hogy a régebbi típusú videokártyákat nem támogatja a program?)
www.bundesliga.de www.kicker.de
barca - hercules 3-0, 1 (egy) lövésünk volt 90 perc alatt 😄D
Dzsudzsákot hoztam a Cityhez, kellett neki 105k euró fizetés, meg 4 millió aláírási pénzt és 1,2 millió ügynöki díj, én meg megmondtam, hogy 90k fizuért, 2 millió aláfirkantásért, meg 1,5 millió ügynöki díjért, leigazolom, egybõl el volt simítva minden 😄
Aguilar gólja hatalmas volt, fel is tölteném, de a végén kiírja, hogy a feltöltés nem sikerült, ellenõrizzem az internetkapcsolatomat. Tûzfal bejátszhat?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
egyébként nagyon nem tetszik ez az újfajta megjelenítése a posztoknak. mármint a squad képernyõn, D (RC), meg hasonlók. idegesítenek a zárójelek.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi