Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
BL 3. csoportkör Barca-Roma 3-1 (Messi x2,Xavi)
7 ponttal vezetjük a tébült,no meg a bajnokságot is

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ja, mindig jött üzenet, hogy kinek jár le egy év múlva a szerzõdése
irták?😄 akkor régjátszottam vele...:/

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

azt eddig is írták 😄
szevasztok! na a demot nyüstölöm már én is,persze nem lennék itsu ha nem 1 kis csapattal kezdenék. az Evian TG-vel kezdtem el. de az elsõ dolog amiért irok,az az hogy eléggé bejön hogy az év elején már irják hogy kinek jár le a szerzõdése az év végén,mert hajlamos vagyok elfeledkezni róluk...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

gabber_saviola
tetszik, hogy Palermoból Munoz és Abel is rajta van a listán 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Water
Elkezdõdött. A szélsõ védelem kissé megerõsödött, egyébként alap Csapat. 😊

Forza Juve per sempre!

na elsõ mentésem ami bedöglött-.- elment az áram pedig vezettem MU ellen napolival-.- Na de már oda nem mek vissza ezért mek a Chelsea hoz amivel már ugye elkezdtem!😊
zorrobomber
Én is mancicivel kezdem(csak a demo erejéig, nyilván), õket igazoltam:
védelembe:
Frey(Given ment kölcsön a Bayern-be), Juhász, Mexés, André Dias
középpályára:
Inler, Cassano, Zárate, Dzsudzsák

A legerõsebb kezdõm valami ilyesmi akar majd lenni:
Frey - Kolarov, Mexés, Kompany, M. Richards - Yaya Touré, De Jong - Silva, Cassano, Zárate - Tevez

most láttam meg ho Lukaku kölcsön listán van és el is hoztam napolihoz ugy hogy 7,5 misiért kivásárolhatom a köclsön ideje alatt!!😊
Water
Munka, iskola... Tessék várni egy-két órát és beindul az élet. 😉 Én még ízlelgetem de lassan kezdõdik a szezon.

Forza Juve per sempre!

na mivanmár, tessék pörögni 😄
legalább hagy olvassak valamit, amíg bent kell lenni
zorrobomber
FYI
Most már le lehet szedni innen is a demót:
http://www.footballmanager.com/demo

zorrobomber
Persze láttam, csak gondoltam hátha véletlenül mást találtál, illetve másokat is érdekelhet.

Fyrex

azért thnx

Avanti Crociati!

Water
Hi all! Ahogy ígértem: új FM itt, is vagyok! 😄 Karesz dobj egy Juventust a nevem mellé pls. Thx!

Forza Juve per sempre!

zorrobomber
a demonak mindig az a gépigénye, mint a teljesnek, videokártyákról viszont nem tudok nyilatkozni, ki kell próbálni, de speciel nálam ez a játék a, ami miatt képes lennék gépet újítani 😄 szerencsére 2 éve vettem egy újat, szóval ez tökéletesen fut, meg még a következõ 6-8 fm-mel se lesz gond
king82
Ismét a top 10-ben!!!!

www.bundesliga.de www.kicker.de

king82
Jó reggelt!

Tegnap este készenlétben örömmel olvastam az új játékról. Nagyon jónak tûnik így elmondás alapján. Mindenkinek sok sikert hozzá!
(Már a demonak is az a gép igénye ami a teljes játéknak? Valamint igaz, hogy a régebbi típusú videokártyákat nem támogatja a program?)

www.bundesliga.de www.kicker.de

Fyrex
már megvan köszi

Avanti Crociati!

Fyrex
link

Avanti Crociati!

zorrobomber
Van egy jó hírem, találtam egy wonderkid listát, rajta egy ismerõs névvel 😊
Tamas Kadar

Aztán majd járhatok Csernus dokihoz kezelésre.<#pias>
Elindultál egy lejtõn a függõség felé! te is közülünk való leszel! 😄D

Úgy felcsigáztatok, hogy olyat tettem amit sose gondoltam.Csináltam egy steam accountot és már töltöm is a demót.Csak nehogy aztán már a játékokat is innen töltsem mert akkor nincs megállás és a pénztárcámnak annyi.
Huni92
a kölcsönbe küldött játékosok fizetése felszabadult, így tudtam ennyit költeni 😊

barca - hercules 3-0, 1 (egy) lövésünk volt 90 perc alatt 😄D

van letta bõven 😄
Huni92
asszem mára így elég is ez, majd hétvégén lesz rá idõm, de elsõre tetszetõs, túlon túl függõk leszünk, ha nem bukkanak fel majd az idegesítõ hibák a meccsmotorban
Huni92

alkudni kel csókolom 😄DDD

Dzsudzsákot hoztam a Cityhez, kellett neki 105k euró fizetés, meg 4 millió aláírási pénzt és 1,2 millió ügynöki díj, én meg megmondtam, hogy 90k fizuért, 2 millió aláfirkantásért, meg 1,5 millió ügynöki díjért, leigazolom, egybõl el volt simítva minden 😄
Fabio Capello
ofkorz

Huni92
Elsõ bajnoki
Aguilar gólja hatalmas volt, fel is tölteném, de a végén kiírja, hogy a feltöltés nem sikerült, ellenõrizzem az internetkapcsolatomat. Tûzfal bejátszhat?

Fabio Capello
jóleszez :]

zyndar
17k-t adtam neki, jó ez az egyezkedés. A posztoknál nekem az bejön, mert látod melyik a természetes posztja és melyik az amelyiken még szódával elmegy.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
én is bepróbáltam, nálam feleannyi fizut kér, mint nálad 😄

egyébként nagyon nem tetszik ez az újfajta megjelenítése a posztoknak. mármint a squad képernyõn, D (RC), meg hasonlók. idegesítenek a zárójelek.

zyndar
Koman Voli

A statisztikánál ezeket a csúnya csíkokat nem csipázom.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Huni92
másik dolog, hogy egyik játékos kért 50k euró aláírási pénzt, az ügynöke meg 350k eurót 😄😄😄

bakkerman
hát itt már bejön az,érdemes-e pénzt kiadni(fizun kívül) egy 33 éves játékosért,ráadásul ha kis csapattal vagy...

zyndar
Na ez speciel nem tetszik. Kicsit több a járulékos költsége egy játékos leigazolásának. Meg milyen részesedést akar 33 évesen a következõ eladásból?

bakkerman
ez a City-nél meg a reálnál lesz jó,kérni se kellesz 😊

zyndar
Ja, meg kérhetsz zsetont egy adott transzferre. Legfeljebb nem kapsz 😊

zyndar
Ránéztem most, és már választható a nagyobb felbontás is.

rohadtjó ez a tárgyalás, végre lehet már normálisan egyezkedni 😄
Fyrex
vagy pedig még nem dolgozták fel.

Avanti Crociati!

Fyrex
nem okéztad le 😊

Avanti Crociati!

bakkerman
áááá gecc,megint beléptem az fm-be,kiváncsiságból rányomtam a load last game-re,és betöltötte 😄DDDD csak a gijon elleni meccs veszett el,pedig kajak nem volt beállítva az autosave 😮 lehet a steam "buherált" valamit 😊 no,akkor Vamos Los Culés!

zyndar
A videófeltöltésrõl Youtubera annyit, hogy beállítottam a 720p értéket, erre felpakolta 360p-ben.

bakkerman
te,a lokit? 😄D nane