Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
ha messit kell megfogni, akkor használom, ha torghellét, akkor nem.

BL negyeddöntõ: hazai pályán 3-2-re vertük a Cityt (94. percben lõtt 3. góllal :D), majd idegenben 3-0-ra is vezettek az angolok, de hosszabbításra mentettük a meccset, majd õk is és mi is lõttünk 1-1 gólt, így a több idegenben lõtt gólnak hála továbbmentünk, elõdöntõben a Lyon lesz az ellenfelünk.

segédedzõét ne használd, rendszeresen észreveszem, hogy olyankor tönkreb*ssza a védelmedet mert 1 játékosra 2 védõd ráfut és ezáltal lyuk keletkezik a védõfalban. már többször is kaptam gólt emiatt, csak a sztárjátékosaimnak köszönhettem ilyenkor azt, hogy kihoztuk döntetlenre vagy gyõzelemre

Újabb kérdés(most ilyen kérdezgetõs hangulatban vagyok(ha unjátok szóljatok):Ki használja az ellenfél utasításokat és ha igen a segédedzõre halgattok vagy saját módszer szerint?Én hol használom hol nem, nem tudom eldönteni, hogy hasznára van a csapatnak vagy nem.
Fyrex
csendben megjegyezném, hogy a topik 90%-a ugyanazokat a wonderkideket igazolja le, ezért gyakorlatilag 1 hét után tök mind1, hogy valaki használ vagy nem használ scoutot... ezért is lesz érdekes mindenkinek az elsõ mentése, amikor még nem lesz mûködõ scout, bár hasonló miniprogramokat már akkor is ki szoktak dobni.

Avanti Crociati!

king82
Jó reggelt!

Én még soha nem is használtam és szerintem nem is fogom a késõbbiekben sem.

www.bundesliga.de www.kicker.de

Úgy látom nagy többséggel a nem használók gyõztek, köszönöm az észrevételeket.
bakkerman
Kolega tán Chievos vagy? :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szerintem már adatbázishoz nem nyúlnak, de majd ha kikerül hozzá az elsõ patch, akkor abban már szabadon igazolható lesz
nemzetisporton olvastam:Cassanóval szerzõdést bont a Sampdoria ...akkor Cassano FM2011-be is ingyen igazolható lesz?:) am szerintetek kik lesznek ingyen igazolhatók a játéték elején akik már jobbak?:)
McFrost
Csak ésszel! :)

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Terminátor14
Szerintem ugyanolyan csít, mintha editorral belenyúlna az ember, szal én sem használom egyáltalán.

Water-rel nagyon egyet tudok érteni.

CSAK a Fradi

a gép szám alapján igazol, lényegében ha használod, nem vagy hátrányban a géppel szemben
Water
Én úgy vagyok a genivel, hogy ez is elvesz egy kicsit a játék ízébõl. Mekkora jó, mikor a scout beajánl egy fiatalt, filózol rajta, megveszed és porig alázza az összes védelmet?! :) És persze az is benne van, hogy melléfogsz, de ha elõre tudom hogy mennyi a pot ability akkor végül is egy szám alapján igazolok.

Forza Juve per sempre!

Felraktam a 10,3-as patchot meg a 2010-es summer packot és nem engedi kiválasztani angliát és törökországot valaki tudna segiteni?Elöre is köszönöm!!!
akkor végképp nem értem

zorrobomber
otthon

idegenben vótá-e? :DD

zorrobomber
Az milyen már hogy lejátszok egy darab edzõmeccset, simán verjük a Létavértest 5-0ra papírforma szerint, a meccs végén nem mondok semmit a csapatnak, erre a fél csapat felháborodik hogy nem dícsérem õket eleget??

Genie Scout, lehet képességek és egyéb dolgok szerint játékosokra és személyzetre rákeresni

Micsoda az a geni?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Huni92
nem használom.

man. city a BL negyeddöntõjében.

bakkerman
háát,én 06-07-08-nál mindig használtam,azokban kibaszott sok zseni volt,utána már inkább nem használtam,fejlesztették a figyelõi rendzsert,finomabb lett stb...

DONGUBA
En nem hasznalom

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Persze ez így van, de használjam -e?Szavazásra bocsátom a kérdést:Ki használ genit?
Legalább még aktívabb lesz a forum<#papakacsint>(vagy nem)
Huni92
Játszok egy kicsit, Everton ellen továbbmentünk.

bakkerman
az a lényeg amit a progi mond,nem a figyelõd,minden figyelõ mást mondana egy adott plájára,mert emberek,de a progi az nem kamuzik,ha ott valaki 160-170 PA-s,akkor mindenképp vedd meg,akármint mond a buzija

Használni a genit vagy nem használni ez itt a nagy kérdést.Megfogadtam, hogy az új karrieremben nem veszem igénybe.Viszont annyian dicsérték Vujovicot itt a forumon, hogy megnéztem a geniben és ha már ott volt felraktam shortlistbe.Ekkor jött a meglepi, az aszisztensem simán kizárta az igazolhatók közül amúgy meg simán jön.Na akkor most használjam-e?Igazándiból költõi kérdés, nem is várok rá választ csak idegesítõ, hogy az aszisztens még ezt se tudja megoldani.Oké hogy a játékos képességeit nehezebb megállapítani a valóságban is de hogy jönne -e az csak egy telefon.
bakkerman
elsõ bajnoki...büntetõkkel nem genyóznak a fiaim :)

Pontosan erre gondoltam.De elég is ebbõl ennyi, inkább játszunk.Indítom is a mtk mentésemet.(jaj de harmatosak szegénykéim)
bakkerman
csapatok egyet a Chievoval,már nem bírok magammal,hosszúhétvége is van,de nagyon várom már a 11-et!

Huni92
elég.

bakkerman
a 10-nél elég felrakni az uccsó peccset??

bakkerman
csak jönne már!!!!!! :)

DONGUBA
Ertem.....en is szeretem a kiscsapatbol nagyot epiteni bar ez latom nem tunt fel neked:))))Raktam be neha kepet is rola.11-ben is igy lesz remelem.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Huni92
kinek a pap, kinek a paplan ugyebár. :)
én úgy vagyok vele, hogy egy nagycsapattal megnyerni mindent az nem kihívás, hanem elvárás. sokkal jobban szeretek szarból várat építeni.

bakkerman
én néha szeretek nagy csapattal lenni,jó látni,hogy körülöttem van 10 edzõ,4 gyúró,10 figyel,2 asszisztens stb...nem nekem kell nézelõdnöm játékos után,meg kb 100 adatlapot megnéznem,arra ott vannak a figyelõk,fasza edzõk,legjobb körülmények,néha jó így játszani amúgy :)

Huni92
félreértelmezed. itt nem arról van szó, hogy ha egy idõ után elérsz valamit egy csapattal, akkor megunod-e, avagy sem, illetve van-e kihívás vagy nincs.
a lényeg azon van, hogy milyen csapattal játszol. konkrétan nekem sokkal jobban tetszett, amikor a Cisco Romaból, vagy bármelyik más kiscsapatból csináltam 'világverõ' alakulatot, mint amikor a Real Madriddal bohóckodtam. mindkét csapattal vertem az ellenfeleimet, de mégiscsak más volt a feeling.
szóval szerintem feri nincs ellene annak, hogy rommá verd az ellenfeleket, csupán nem érti, hogy miért jobb, ha az már az elsõ bajnokitól kezdve így van :)

DONGUBA
Miert nics huni?Te se unod meg soha az fm-et ahogy latom.
Azert mert barcaval konnyu volt nem jelent allando nyerest minden csapattal.En mar lattalak a vilag "minden" pontjan jatszani ergo nem unjuk meg.Ha nagyon megunom elmegyek angon 100-ad osztalyba ha lesz kieg hozza:)

Huni92
szerintem semmi gond nincs feri kérdésével. :)

#65882: atyaég :DDD

DONGUBA
Ez nem a Mass effect hanem az FM :))))))
Ezt sose lehet megunni es az hogy a barcaval ilyen jol ment nem jelenti hogy minden csapattal igy fog menni.De ma elo pelda lesz a sunderland ha nekilatok.

De harapós vagy ma reggel.Én csak arra gondoltam, hogy ha végigjátszom mondjuk a Mass Effectet, utánna már nehezen venném rá magam az újrajátszásra, már csak az idõ miatt is.Valahol ebben a játékban is, ha már megnyertünk mindent akkor új kihívás kell.Szerintem..
DONGUBA
Figyelj ez csak a demo es a barca az egyik legnagyobb csapat a jatekban.
A teljesben ugyis nehezebb lesz meg rajonnek a hibakra jonnek a patchek is.Amugyis kiscsapattal tolom majd pl most kezdtem sunderlandel egyet de teljesben magyar lesz a cel.

zorrobomber
Mindenki azt, akkor, és addig játszik ameddig akar. Nyilván nem azért csinálja mert szar neki de élvezi. Ezt csak azért írtam le, mert minduntalan elõjön ez a kérdés és szinte gyakrabban mint az hogy grat. Szomorú...

Ha már ilyen ellenfeleket simán elpicsázol mi a kihívás?(no offense)
zorrobomber
eheh, 1. szezont letoltam

DONGUBA
Mire gondolsz?

Guba: nem unalmas kicsit?
Soldiers
senki nem tud segíteni nekem?

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

bakkerman
muhahaha <#worship><#worship>

madridosként kénytelen vagyok visszavágni azzal, hogy én meg idegenben elpicsáztam a barcát 4-0ra :D