Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BL negyeddöntõ: hazai pályán 3-2-re vertük a Cityt (94. percben lõtt 3. góllal :D), majd idegenben 3-0-ra is vezettek az angolok, de hosszabbításra mentettük a meccset, majd õk is és mi is lõttünk 1-1 gólt, így a több idegenben lõtt gólnak hála továbbmentünk, elõdöntõben a Lyon lesz az ellenfelünk.
Avanti Crociati!
Én még soha nem is használtam és szerintem nem is fogom a késõbbiekben sem.
www.bundesliga.de www.kicker.de
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Water-rel nagyon egyet tudok érteni.
CSAK a Fradi
Forza Juve per sempre!

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Legalább még aktívabb lesz a forum<#papakacsint>#papakacsint>(vagy nem)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
én úgy vagyok vele, hogy egy nagycsapattal megnyerni mindent az nem kihívás, hanem elvárás. sokkal jobban szeretek szarból várat építeni.
a lényeg azon van, hogy milyen csapattal játszol. konkrétan nekem sokkal jobban tetszett, amikor a Cisco Romaból, vagy bármelyik más kiscsapatból csináltam 'világverõ' alakulatot, mint amikor a Real Madriddal bohóckodtam. mindkét csapattal vertem az ellenfeleimet, de mégiscsak más volt a feeling.
szóval szerintem feri nincs ellene annak, hogy rommá verd az ellenfeleket, csupán nem érti, hogy miért jobb, ha az már az elsõ bajnokitól kezdve így van :)
Azert mert barcaval konnyu volt nem jelent allando nyerest minden csapattal.En mar lattalak a vilag "minden" pontjan jatszani ergo nem unjuk meg.Ha nagyon megunom elmegyek angon 100-ad osztalyba ha lesz kieg hozza:)
Ezt sose lehet megunni es az hogy a barcaval ilyen jol ment nem jelenti hogy minden csapattal igy fog menni.De ma elo pelda lesz a sunderland ha nekilatok.
A teljesben ugyis nehezebb lesz meg rajonnek a hibakra jonnek a patchek is.Amugyis kiscsapattal tolom majd pl most kezdtem sunderlandel egyet de teljesben magyar lesz a cel.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN