Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különösebb kommentár nélkül álljon itt a kép.
franciák jönnek a negyeddöntõben.
Zajlik az EB, Lengyelország, Szerbia, Németország csoportban vagyunk.
Lengyelország ellen ultrajók voltunk 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

a kupa után elvertük õket a bajnokságban is.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
a leverkusen elleni gyõzelem után vertük a stuttgart-ot, majd a kupa 3. fordulójában a wolfsburg-ot is.
gondoltam mi lenne ha kipróbálnám az fm 2011 demós továbbfejlesztett 4-3-3-as taktikom fm 2010-ben. meglepetésemre betöltötte, azt hittem mûködni fog, mire ezt kaptam. 😄 a poén kevéért lássuk hát a meccset, gondoltam 30 van nistelrooy-al csak nem veszhetek. 😄 ez fogadott a meccsen. a csapat szépen elosztva, öten a kapuban, hatan a mezõnyben. hogy tovább fokozzam a dolgokat, meg persze eleget tegyek a kíváncsiságomnak, lejátszottam a meccset. íme az értékelések. amúgy nem rúgtak ki. 😄
természetesen vissza fogom tölteni a meccs elõtti állapotokra.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
elõbb-utóbb belátod majd, hogy elõfordul, és hülyeség a visszatöltés. tudom magamról 😊
Apropó ebben a mentésemben (2011/2012es szezonban tartok) még egyszer sem töltöttem vissza, lenyeltem minden szart a géptõl, de ez most kib*szta nálam a biztosítékot, hogy 2-3 gólos hátrányt simán behoz úgy, hogy õ játszik idegenként 😊
Vágod valamivel ellensúlyozni kell a keretet meg a pénzmennyiséget.
Persze te érzed, csak így nincs sok értelme.
CSAK a Fradi
www.smart-bus.hu
Karesz: Emberfogás vagy lezárás az irányítón?

Lyonban 1-1, hazai pályán 1-0, mindkét gólt Albín szerezte. Másik ágon 0-0-s odavágó után idegenben, szintén 0-0-s 90 perc után a Real 15 perc alatt 5 gólt lõtt az AtManak.
Kiszoptunk a Bayerntõl, pedig vezettünk, és ha nyertünk volna, bajnokok lennénk. Így viszont õk vannak elõnyösebb helyzetben 2 meccsel a vége elõtt.
Üntelár, Adriano, Aranzabal és Jendrisek is 4-6 hétre dõlt ki.
Hát eljött a téli szünet és ezzel lezárult az õszi idény. A csapat kezd össze állni de azért ha feljutunk a másod osztályba lesz mit erõsíteni. Az eddig lejátszott mérkõzések. Az anyagi helyzetem a béka segge alatt van. Próbálok a fõnökségnél pártfogó csapatot kérni hátha megússzuk az anyagi csõdöt.
A tabellát vezetjük szerintem megérdemelten. A taktikám nincs túl bonyolítva 3. osztályra nem is kell. Majd a következõ szezonra elkezdem jobban variálni. Télre két felkészülési meccset szerveztem. A pénz miatt jön az AZ és utána csak egy kis német csapat a játékosok összerázódásához illetve taktika igazításhoz.
Na ennyit a mesélésrõl szünet után jövök vissza.
Nagyon nagy grat mindenkinek!
www.bundesliga.de www.kicker.de