Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaj de jó lenne ezt élõben látni.Én most nekiállok aztán fogadok, du. meg játszom tovább.( a francért egy csatárral játszik Garami, lassan kiesünk-ez most az igazihoz szólt)
Huni92
2. meccs, 0-2 a szerbek ellen, így az utolsó csoportmeccsen meg kellett verni a németeket a továbbjutáshoz.
különösebb kommentár nélkül álljon itt a kép.

franciák jönnek a negyeddöntõben.

Huni92
Schalke: bajnokság meglett, klub vb úgyszintén, európai szuperkupa detto, a BL döntõben a Real nyert, kupát leszartuk.

Zajlik az EB, Lengyelország, Szerbia, Németország csoportban vagyunk.
Lengyelország ellen ultrajók voltunk 😄

na ezt jól megfogalmaztam... 😄 lényeget azért érteni.
kösz 😄 elõzõ szezonban 9. lettem, de egy pillanatig sem volt kétséges akkor sem a bentmaradás, most meg aztán pláne nem ez az elvárás, hanem legalább egy el-t érõ hely.
bakkerman
lehet benntmaradsz amúgy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Huni92
simán.

még ki is eshetsz 😄

Hajrá!!!!!!
Írjam még vagy már unjátok?(én már nagyon)Kupameccsen 3 játékost rugtak le, még jó hogy csak tartalékok.
féltáv. itt még bármi megtörténhet.
DONGUBA
Igen.......szar az update ennyi emiatt van

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Felraktam a 10,3-as patchot meg a 2010-es summer packot és nem engedi kiválasztani angliát és törökországot valaki tudna segiteni?
Hoppá.Üröm az örömben,hogy Hrepka most tért vissza erre 1 hónapra megint lesérült.Mindegy, lassan megszokom.

:ASDASDASDAD

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

<#szeret>

ahogy az fm-et ismerem kövi meccsen majd játszunk egy elcseszett 1-1-et a freiburg ellen. <#idiota>
Jellemformáló vereség volt, belehúztak a fiúk...<#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

az állam leesik, megtáltosodtunk. 😄

a leverkusen elleni gyõzelem után vertük a stuttgart-ot, majd a kupa 3. fordulójában a wolfsburg-ot is.
LOL

ilyet szerintem még ti sem igen láttatok. 😄

gondoltam mi lenne ha kipróbálnám az fm 2011 demós továbbfejlesztett 4-3-3-as taktikom fm 2010-ben. meglepetésemre betöltötte, azt hittem mûködni fog, mire ezt kaptam. 😄 a poén kevéért lássuk hát a meccset, gondoltam 30 van nistelrooy-al csak nem veszhetek. 😄 ez fogadott a meccsen. a csapat szépen elosztva, öten a kapuban, hatan a mezõnyben. hogy tovább fokozzam a dolgokat, meg persze eleget tegyek a kíváncsiságomnak, lejátszottam a meccset. íme az értékelések. amúgy nem rúgtak ki. 😄

természetesen vissza fogom tölteni a meccs elõtti állapotokra.
zyndar
Én a '10-ben egyáltalán nem használtam ellenfél utasításokat, kivéve akkor, ha kiemelkedõ képességû (mondjuk Illés Béla szintû) irányítója volt az ellennek. Akkor a védekezõ középpályásomat csatlakoztattam az @nuszára.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

McFrost
Annyira nem 😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BL elõdöntõben a Celticet kaptam

Az edzés az thug tréning ami eddig mindig jó volt az edzõk meg ugyanazok akik még a régi mtk-s játékomban voltak mivel jó fitneszedzõt nehéz találni ilyen szinten, akkoriban semmi hasonlót nem tapasztaltam..Illetve nem az edzésen sérülnek le.Megpróbálhatom lentebb venni az erõnléti edzést de csak közepesen van most is.Szvsz hülye a progi.
Huni92
ott edzéssel van gond, illetve a fitnessz edzõkkel.

Vicc lett volna, hogy meglegyen a három a magyar igazság csak elfelejtettem szmájlit rakni.<#papakacsint>
2 meccs 3 sérült.Nevetséges, 6 forduló ment le és nem marad épkézláb emberem.
Huni92
mintha az életben nem lenne ilyen.
elõbb-utóbb belátod majd, hogy elõfordul, és hülyeség a visszatöltés. tudom magamról 😊

Jó, lehet az elsõ meccset elkapkodtam, de ezen kívül megy a Reallal és már kezdem unni. Fontolgatom, hogy indulok egyet PSV-vel vagy valami rokonszenves csapattal. Egyébként BL 2. kiesési körbe megkaptam Tottenhamet, meglátjuk mi lesz.

Apropó ebben a mentésemben (2011/2012es szezonban tartok) még egyszer sem töltöttem vissza, lenyeltem minden szart a géptõl, de ez most kib*szta nálam a biztosítékot, hogy 2-3 gólos hátrányt simán behoz úgy, hogy õ játszik idegenként 😊

kemény szeretlést felesleges, esélyesebb a piroslap, mint az eredményesség
Terminátor14
Hát ha a reállal sem megy...😊
Vágod valamivel ellensúlyozni kell a keretet meg a pénzmennyiséget.

Persze te érzed, csak így nincs sok értelme.

CSAK a Fradi

azért töltöttem vissza, mert a gép pofátlanul csalt... ennyi, leszarom nem fogok megint 1 évet végigszenvedni a BL gyõzelemért, és akkor se biztos, hogy nem fog csalni megint valamit a gép. hál istennek abbahagyta nálam a gép azt, hogy lerúgja a játékosaimat hónapokra

Terminátor14
Ja, ha te csalsz és visszatöltöd, akkor tényleg más 😄D

CSAK a Fradi

Nálam ez a Man Cityvel van, jellemzõen 7-8 ember sérült, akikbõl 4-5 stabil kezdõ lenne. A kedvencem Kompany, aki alapból sérült, meggyógyult játszott egy meccset, felrúgták 4 hónapra, megint meggyógyult, megint elsõ meccsen felrúgták, megint 5 hónap. 😄

Mi értelme így játszani?

www.smart-bus.hu

Az a biztos meg még a kemény szerelés.
Újabb sérülés ezúttal ligakupán még jó hogy csak a tartalék vkp,1 hónap.Röhej.
ha nem csal a gép egybõl más a helyzet... összesítettben 8-1re vertem meg az Intert ...

Huni92
Utolsó elõtti forduló, vs Stuttgart: a hajrában beálló Raúl lõtt 2 gólt, 3-1-re nyertünk, a Bayern leikszelt a Kölnnel, átvettük a vezetést. 😊

szerintem mindkettõ, de most nem tudom hirtelen 😄
Huni:grat, valahogy minden csapatból kihozod a maximumot szép munka.
Karesz: Emberfogás vagy lezárás az irányítón?
Huni92

Lyonban 1-1, hazai pályán 1-0, mindkét gólt Albín szerezte. Másik ágon 0-0-s odavágó után idegenben, szintén 0-0-s 90 perc után a Real 15 perc alatt 5 gólt lõtt az AtManak.
Kiszoptunk a Bayerntõl, pedig vezettünk, és ha nyertünk volna, bajnokok lennénk. Így viszont õk vannak elõnyösebb helyzetben 2 meccsel a vége elõtt.
Üntelár, Adriano, Aranzabal és Jendrisek is 4-6 hétre dõlt ki.

Egyik szemem sír a másik nevet.Vujovics tényleg egy "állat" szórja a gólokat.Viszont: hozzá vagyok szokva a progi hülyeségeihez, de az nem normális hogy minden meccsen 1 kezdõm lesérül 2-3 hétre vagy hónapra.Hihetetlen, de tényleg eddig a felkészülési meccsekkel együtt volt vagy 7 meccs és legalább ennyi alapember kidõlt.
king82
Mint korábban ígértem itt egy kisebb beszámoló.

Hát eljött a téli szünet és ezzel lezárult az õszi idény. A csapat kezd össze állni de azért ha feljutunk a másod osztályba lesz mit erõsíteni. Az eddig lejátszott mérkõzések. Az anyagi helyzetem a béka segge alatt van. Próbálok a fõnökségnél pártfogó csapatot kérni hátha megússzuk az anyagi csõdöt.
A tabellát vezetjük szerintem megérdemelten. A taktikám nincs túl bonyolítva 3. osztályra nem is kell. Majd a következõ szezonra elkezdem jobban variálni. Télre két felkészülési meccset szerveztem. A pénz miatt jön az AZ és utána csak egy kis német csapat a játékosok összerázódásához illetve taktika igazításhoz.
Na ennyit a mesélésrõl szünet után jövök vissza.

Nagyon nagy grat mindenkinek!

www.bundesliga.de www.kicker.de

én az irányítóknál szoktam beállítani, mert ha odafigyelnek a passzaira, akkor kevesebb megy pontosan a csatárokhoz, úgy vettem észre, hogy ez mûködik
én speciel azért szoktam használni, mert barcikára el tudom akkor hozni a timbuktui tehetséges generált ifiket, mielõtt megveszi õket a francia sokadosztályból valaki
Mekkora fos csaló ez a gép, de most komolyan... Real Madrid - Inter BL 1. kiesési kör, idegenben megvertem az Intert 3-1re, erre hazai pályán megvernek és a végeredmény 5-4 nekik... persze az 5. gól az a 94. percben esett, amikor 2 perces hosszabbítás volt csak és persze, hogy az rúgta akinek a távoli lövése 12 vagy annál is kevesebb! nem baj, leszarom, visszatöltöttem és most elpicsázom õket