Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy-két képecskét kérek szépen valakitõl.
Honvéd nagycsapat és tarcsi, plusz ezek a játékosok: Cuerda, Coira, Danilo, Rouani, Rufino.

hatalmas köszi aki teljesíti!

(csak ezért nem szeretném leszedni ezt a ruszki verziót, megvárom azt ami 5-én jön majd ki.)
bakkerman
Nyíregy-Felsõtártkány magyar kupa 3-0 Batizi Pócsi x2,Hurt
nézõszám: 2500 (!!!)
a valóságban le is vehetnénk egy nullát 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gabber_saviola
velük kezdem persze 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gyere nyúzzad te is a fradit 😄
gabber_saviola
jejejeeee :ASDasdasdsd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Huni92
egy Herculest a fejlécbe, köszipuszi.
ha bassza a szemeteket a fehér skin, sortin van egy fmaddiction nevû.

DONGUBA
Na elso meccsem bajnoksagban Honved-Fradi 1-2.Pozitivum hogy van a fradinal penz majdnem 2 milliot tudnek kolteni ha jonnenek a jatekosok😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

bakkerman
köszi,azóta már néztem a többi csapatét,mindehol van...pedig nyiregyen vannak jó nevek,az ifi elég jól áll

van ificsapatom, 16 játékos van benne
na kellett nekem áradozni, a youtube kapcsolódásnál fagyott -.-
zyndar
Jó, oké, elnéztem. Olasz 4. osztályban kaptam 300k eurót induláskor, igaz elvárják a feljutást.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
én meg simán egy "Szpari" fejlécet

10-be is és ebben is be lehetett töltetni egy halom játékost pluszba, a ligák mellé még hozzáadtam az összes afrikai európai és dél-amerikai játékost, ki kell választani hogy betöltöd egy nemzet összes játékosát és nem nemzetet kel választani, hanem kontinenst, bocs a helyesírásért, pont ebédelek 😄
Mor3llo
Fõnök, majd egy Feyenoord-ot a fejlécembe<#puszis>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Gondolom az adatbázist úgy állította be...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
lol bzmeg,betöltöttem a szomszédos országokat,large databasel,mindenhol két osztály,és csak 29 ezer pléja...

zyndar
Hogy állítottál be 246 ezer játékost 8 ligával? Ez 8 ország több osztálya? Mert nekem 10 ország 15 ligájával, nagy adatbázissal van kb. 60.000 játékos. Én olyan részletes beállítást, mint ami a '10-ben volt, nem találtam.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

elsõ pozitív élmény: 246 ezer játékossal és 8 ligával generálás közben nem fagy le, ha netezek 😄 eddig mindig megadta magát, ha tálcára tettem
most generálom a mentésem és barcikával kezdek. nem sokára megondom, ogy nálam mi a helyzet
bakkerman
ööö aki magyar csapattal van,annak van U19-es csapata??? Nyíreggyel vagyok,ott van hogy Nyíregyháza Spartacus U19 fül,de nincs benne játékos...a felnõtt keretben pedig a legfiatalabb Batizi Pócsi....most ez bug???

már megynitotta és bocs:S
oda írtam vlna csak nem nyitja meg:S
offtopikba légy oly szíves
sziasztok! egy bizonyos oldalon (csak ho nehogy warez legyen)😊 találtam egy letöltést csak orosz a játék és angol nyelvi fájlokat le kell töltenem hozzá! ez a késõbiekbe pl magyarositás v iesmi gondot okozhat ho orosz?
king82
Hát a téli szünet igen komoly mozgásokkal zajlik nálam. Elkezdtem építeni a következõ év csapatát. A következõ játékosok jönnek nyáron: Amir Shapourzadeh, Alexander Huber, Sebastiao és egy magyar öregfiú is segíti a társaságot Vincze Ottó személyében. Rajtuk kívül még van néhány kérdéses játékos de onnan még nem jött válasz. Valamint aki érdemes volt rá annak a szerzõdését elkezdtem meghosszabbítani vagy tárgyalni vele.

www.bundesliga.de www.kicker.de

bakkerman
bár,eléggé nagy a kisértés,nyomuljak egyet Nyíreggyel....egyefene 😄

bakkerman
*pár nappal elõtte

bakkerman
basszameg,tudtam ez lesz,ELSÕ fm amit elõrendeltem,és természetesen pár nappal már fennt is van a neten...én meg várhatok péntekig a postásra :S

Na kezdõdik már megint... elsõ meccsen, Castilla ellen kapásból 2 sérülés. Mindkettõ balhátvéd 😄 Lerúgták Marcelot, õ csak 1 hétre sérült le, ahogy bejött a helyére Arbeloa, azonnal lerúgták viszont õ 2-3 hétre sérült le 😊

Darthmushroom
az új fmért ma is megérte felkelni 😄😄😄

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

most akartam modani pont, hogy sorti fóruma, nem véletlenül tettem a bannerba
zyndar
Na közben találtam egy ILYET, ha valakinek mezek kellenek.

zyndar
Lányok, ha valaki tud mezcsomagot olasz alacsonyabb osztályhoz, tegye meg, hogy belinkeli. Serie C2-D mélység lenne a lényeg 😊

DONGUBA
Erdekes nalam Heinz 600 ezer fontot er nalad 220-at

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Mor3llo
óóó nagyon zsíír😄

DONGUBA
Jo bo keret😊)
A 10 magyarositas vajon jo hozza?

Fyrex

Avanti Crociati!

Mor3llo
<#worship>

Fradi keretérõl tudnál 1 képet dobni?

DONGUBA
Nem hittem hogy neked fogok egyszer halalkodni😊)))))
Veletlen jottem fel es latom a johirt😊))KOSZI

Fyrex

Avanti Crociati!

warez az offtopikban

köszipuszi
fuck, akkor szophatok az új madriddal 😞

Fyrex
természetesen nem 😊

Avanti Crociati!

FM2010-es mentések mûködnek majd?

Fyrex
nem orosz nyelvû én úgy tudom, csak oroszok törték fel. meglátjuk 2 perc és lent van.

Avanti Crociati!

ebben bíztam hogy nem 5.én jön hanem egész szünetet végig lehet kockulni 😄 és lám lám... amúgy állítólag orosz nyelvû, viszont csak annyi, hogy az angol nyelvi fájlokat bemásolod a demoból és mûködik is 😄

Fyrex
jah és könnyítsétek meg a házigazda dolgát azzal, hogy nem kérdezik meg hogy hol... NINCS WAREZ! <#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

egyébként meg a ZINTERNETEN <#idiota>

Avanti Crociati!

Fyrex
kint van a teljes 😊 jó játékot mindenkinek!

Avanti Crociati!